עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RENESANSE,

טוב אז ככה.. יום שישי אני קונה מעבד לוח אם וזיכרון למחשב... הבעיה היא שאין לי ניסיון בהרכבה של החלקים האלה ולפי מה שאני יודע אין הרבה מה לעשות שם (חוץ מהתקנת הזיכרון), אז השאלה שלי היא כמה ההרכבה אמורה לעלות לי בחנות (לוג'יק פיסי), או להזמין טכנאי וכמה זה אמור לעלות לי אצלו או שבכלל כדאי לי לנסות להרכיב לבד... תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by avi2014,

http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=PerformanceBenchmark&no=1356 רשום שם שepox מתכוונת להוציא מעבדים של neforce 4 למעבדי amd 754 מה שאומר ש- ל-754 יהיה עוד הרבה זמן לחיות.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by iyehuda,

לפני 3 שנים היו לי שני מחשבים להלן המפרטים : 1: לוח אסוס זיכרון 192 מגה מעבד דורון 1000 2:לוח MSI זיכרון 192 מגה מעבד סלרון 1.7G כמה שזה מוזר הדורון היה הרבה יותר טוב מהסלרון רציתי לשאול אם גם כיום זה ככה עם הסלרון החדש D וה SEMPRON

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by Red-AnGel,

שלום אני קונה מחשב חדש: AMD 3200 - 939 XFX 6600GT EPOX EP-9NDA3+ עכשיו אני צריך זיכרון חזק כי המחשב הולך להיות למשחקים חזקים... אני צריך זיכרון חזק 512 דואל אבל שלא עובר את ה700 שקל מה לקחת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. מה זה ה CPU1 ? ומה זה ה CPU 2?זה בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Zippo,

יצאתי פראייר עם משיהו שכנראה עבד עלי, אבל אני רוצה דלעת בכמה: הנה הסיפור: שהייתי בכתה ו', עכשיו אני בט', 4 שנים משהו כזה, קניתי בחנוכה אז משחב חדש, הכל סבבה, לפני 3 חודשים החלטתי לשדרג אותו, אז קניתי כרטיס מסך חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש, וזיכרון חדש מהטכנאי שלי ב1600 שקל... עכשיו תראו את הפרטים של המשחב שלי, יצאתי פראייר לפי מה שהבנתי בהשוואה של אחרים, אני רוצה דלעת בכמה (את המשחב החדש קיבלתי לפני חדושיים וחצי-שלוש): +AMD Athlon XP 2500 Ram של 256 MB, 1.83 GHz ולא שזה קשור, הכרטיס מסך שלי סך הכל ג'י פורס 5200, ככה שאני מרגיש סופר פראייר, אז בכמה פראייר.... וכמה יעלה לי לשדרג את החקלים האלה לחלקים חדשים וטובים?

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by Red-AnGel,

שלום עד שהגעתי להחלטה על מחשב מורכב סופית שמתי לב שהלוח אם שאני רוצה לקחת EPOX EP-9NDA3+ , אם מוסיפים לו 100 שקל אפשר לקנות את ה NEO2 PALTINUM. עכשיו יש להם אותם התמיכות וכל זה. לפי מה ששמעתי הNEO 2 יותר טוב אבל למה? אם יש להם אותם התמיכות למה אחד יותר טוב מהשני? והאם ההשקעה של עוד 100 שקל ל NEO2 כדאית מבחינת הפרש ביצועים ובחינת הטווח הארוך. תודה מראש :>

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by gamer-8,

יש לי מחשב ישן יחסית, שאני לא יכול לחבר אליו הר דיסק SATA....עכשיו הרד דיסק הATA100 שלי התקלקל, ואני חושב על לקנות מחשב חדש... כמו רבים כאן, אני רוצה לחכות מעט עד ששוק ה nforce 4 יתפתח, ולכן ברצוני לקנות הרד דיסק בלבד לבינתיים... עכשיו במידה ואני קונה ata100, יש אפשרות לחבר אותו בלוח אם חדש? (אם אני לא טועה יש שם, אבל רק כדי להיות בטוח). תודה

9. Started by a-v-i,

שאלה לי אליכם... (רצוי ממישהו שיש לו את הזכרונות הנ"ל וניסה) האם ה Vitesta DDR500 של A-data מסוגלים לעבוד בתזמונים של 2-2-2-5 במהירות של DDR400? השאלה היא בעצם מה יותר משתלם, Vitesta 512*2 במחיר של 1060 ש"ח בKSP או PDP Patriot DDR400 שמגיעים בתזמוני סטוק של 2-3-2-5, אבל עולים הרבה יותר - 1470 ש"ח. אני לא מתכנן אוברקלוק בזמן הקרוב אז רצוי גם להתייחס לזה... תודה!

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  10. באתי בדיוק לבצע הזמנה,נתקלתי בבעיה : אני מזמין מחשב, עם מעבד פנטיום 4, 775. אני רוצה מעבד 3.0, ונתקלתי ב 2 דגמים: 1. Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 2. Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU שניהם אותו מחיר,אך אני לא מבין מה ההבדל ביניהם. נלקח מכאן-לוגיק פיסי אשמח אם תענו לי : 1. מה ההדבל,ואם יש מה יותר טוב? 2. האם שניהם מגיעים עם גוף קירור ומאוורר? אשמח לתשובות מהירות, כדי שאוכל כבר להזמין. אנא תענו לעניין,ולא, אני לא מעוניין ב AMD או משהו אחר... תודה על ההבנה, ואשמח לתשובה מהירה ככל הניתן.

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  11. יש לי את ה-Vitesta, של A-DATA, כלומר DDR500. הבעיה שהמערכת שלי עומדת כרגע על FSB227 בלבד, ולא 250 למשל, שאני צריך כדי להריץ את הזכרונות על מהירות אפקטיבית של 500, וכרגע אני נאלץ להריץ אותו על 454 מה"צ בלבד. הבעיה שהמחשב לא רוצה לעשות פוסט בכל פעם שאני מגדיר שימוש ב-Ratio לזכרונות שיתן להם יותר מ-1:1 ובכך יגדיל את המהירות שלהם. יש לציין שאם אני שם Ratio שלילי (כלומר כזה שמאט אותם יחסית לבאס הכללי) אז הוא כן עושה פוסט. ניסיתי לתת לזכרון יותר מתח, (אפילו שזה לא ממש עניין של יציבות) 2.9 וולט לא שינה כלום למשל. גם העליתי תזמונים לגבוהים במיוחד. זה עדיין לא עשה פוסט. יש למישהו רעיון בקשר למה אני יכול לעשות כדי בכ"ז להעלות את המהירות של הזכרונות ל-500 ואף ליותר? (בביקורת על זכרו…

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by blabla2002,

האם משהוא קנה בארץ ובמיוחד אם בזיגזג 939 box ומצא קופלון לhl 2 שמה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by kobi_af,

כפי שראיתם בכותרת אבל בלוח שיהיה סלוט ל agp תודה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by ea666,

האם נכונה הסברה שהרבה משחקים לא יעבדו על AMD 64? בגלל שרובם הם 32 BIT

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  15. איזה לוח עדיף לקחת למעבד AMD 64 3500+box 939pin EPoX "EP-9NDA3+" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=13-123-222&depa=0 או את ה GIGABYTE "GA-K8NS Ultra-939" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-263&depa=1 או את MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-468&depa=0 שהMSI הוא היקר טיפה יותר. אבל אפשרי אני לא רוצה לעשות אוברקלוק, אני צריך את המחשב רק למשחקים, אגב יש לי את ה ATI 9800XT אז אם יש לוח שעובד יותר טוב עם הכרטיס הזה אז זה גם מדד. אז לפי זה מה הכי כדאי בשבילי?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by shikamaru,

טוב,מחר הוא מגיע. הנה כמה שאלות: 1.האם הוא מציג נתונים טובים כשיש לו 4.8 g לעומת אחיו הצעיר AI7 שמציג 6.4 G . 2.מישהו יודע כמה יש לו בזיכרון 128 bit? 3.עד כמה באמת הבחור חיית OC? 4.האם 500 מחיר סביר? 5.האם יש מישהו יותר טוב במחיר הזה? 6.האם AGPX8 0.8V זה AGP3.0? 7.יהיו לי אי אילו בעיות ידועות איתו?...(ד"א מי שיש לו שיציג תוצאות 8)). זהו.

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by אל-מוהנדס,

רציתי לדעת מה ההבדל בסטים של ערכות השבבים על הלוח אם (אינטל, Nvidia', SiS, Via) אני מחפש לוח חדש למחשב, יש לי פנטיום 4, 2.4, זיכרון 333DDR, רציתי המלצה על ערכת שבבים טובה, ואם אפשר הסבר, זה בכלל יהיה פצצה תודה!! אורן.

18. אני לא רואה שום מקום על הלוח

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by gggilad13,

אני רוצה לקנות מעבד (וגם לוח) AMD 64. אני כנראה אקח את ה3000 ואולי את ה3200. כמו שהבנתי, יש כמה ליבות של המעבדים האלו (ניוקסל, ווינצ'סטר...) איזה סוג של מעבד הכי טוב לקחת? (הבנתי שגם יש הבדל במספר הפינים ובחיבור ללוח)

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by eladbu,

יש לי פנטיום 4 3ג יחסית חדש 4-5 חודשים מאז שקניתי אותו בבדיקות טמפ לוח של גיגהבייט אגב היה מתנדנד בין 41 ל44 בזמן מנוחה היה לי קצת זמן פנוי לקחתי את המחשב לתחנחת דלק ועם הלחץ אוויר קרעתי את אפ אמו של המחשב כמה זבל יצא לא יאומן אני חוזר הביתה בודק טמפ לא האמנתי 36 מעלות!!!!! מומלץ בחום או בקור

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  21. השאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  22. ובשונה מהSLI של (3Dfx )nVIDIDA הdualGFX מאפשר חיבור מקבילים של כל כרטיס, מכל יצרנית, גם של ATi http://www.hkepc.com/hwdb/k8t890driversli-1.htm גרסאה מתורגמת: http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hkepc.com%2Fhwdb%2Fk8t890driversli-1.htm&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF8 אם הלינק לא עובד תשתמשו במתרגם של אלטה-וויסטה, http://babelfish.altavista.com/ תתרגמו מסינית מופשטת לאנגלית.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ברשותי מחשב P2 350 וברצוני להגדיל את הדיסק הקשיח שלו . חשבתי לקנות את הדיסק הקשיח של : westren digital 40 GB 7200 RPM 2MB ATA 100 או שיש גם אפשרות לדיסק קשיח של westren digital 40 GB 5400RPM 2MB UATA 100 מה דעתכם ??? מה עדיף??? האם יש מגבלות למהירויות ?? מה יעבוד טוב יותר ?? תודה עופר

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  24. Started by Glow,

שלום! כמו שרשמתי בכותרת אני מעוניין לקנות זיכרון ,שני סטיקים שלו בנפח של 256 שיעבדו בדואל ושיעמדו בMHZ גבוהה.. המפרט שלי : מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6MHZ לוח אם: GIGA- BYTE 8IEXP דיסק קשיח: WDC WD400BB-00CAA0 כרגע עשיתי OC למעבד והגעתי ל1.9 והזיכרון ב 303 MHZ ולפי מה שאמרו לי הוא מפריע..... המליצו לי לקנות את זה Samsung PC3200 TCCC שיכול להגיע ל 500MHZ... אפשר המלצות אחרות או דעה על הזיכרון? תודה מראש...

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי שאלה לגבי מעבדים העם מה שנמצא מתחת לקופסאת מתכת(לא המאורור ) אז שם נמצא הציפ ולזה מתכוונים כשאומרים 90 ננומטר וכו'?? ועוד שאלה עם היום המעבד זה 90 ננומטר ומחר יוצא 60 ננומטר אז אני יכול לחבר אותו לסוקט שלי או שזה סוקט שונה שאלה אחרונה כשיצאו מעבדי ה64 ביט של אינטל אז הם יהיו בסוקט ה775 ואני יכול לשים את המעבד על הלוח הנוחכי או צריך לקנות לוח חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים