מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
הלוח הזה: ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775 יקבל ddr2 800 מגה הרץ עם מעבד e6400?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כאילו מעבד AMD 3000 הוא בעצם 1.8GHZ לעומת מעבד 3.0 INTEL שהוא בעצם 3GHZ אני צריך להוכיח לחבר שלי שזה נכון... אבל אני לא סגור אל איך להסביר לו את זה...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי מבין הלוחות הכי משתלם מבחינת : מחיר/OC/STOCK/פיצ'רים/יציבות/ביוס תגובות למבינים בלבד! חשוב ביותר כל הלוחות נעים בין 480שח ל530שח מה הכי משתלם?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברה שמעתי לפני כמה זמן על האופציה שקיימת ב VISTA לניצול ה DISKONKEY כזיכרון לויסטה. האופציה נקראת BOOST READY או משהו כזה... בכל אופן מישהו ניסה את זה כבר? יש באמת הבדל בביצועים - האם מרגישים שיש ניצול לתוספת הזיכרון? יש DOK שלא תומכים בכך... אם נתקלתם בכזה אז אנא עדכנו ואם מישהו מתכן רכישה אז שיקח את האופציה הזו בחשבון תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כיום מערכת מבוססת אינטל 3.2 ליבה אחת מדגם 540 - לוח ASUS P5AD2-E , ג'יגה זיכרון + כרטיס מסך 6600GT רציתי להתייעץ אתכם מה יתן לי תוצאה טובה יותר מבחינת FPS במשחקים - שידרוג המעבד והלוח לקונרו נניח 6400/6300 ואולי גם להוסיף זיכרון ל 2GB או להישאר עם המערכת הקיימת ולשדרג את ה 6600GT שלי לכרטיס כמו 1900XT או 7900GT ? לפי בדיקות שעשיתי אחרי זיכוי על המעבד שלי והלוח אצטרך להוסיף למערכת קונרו עם לוח חדש סביב 2000 ש"ח ( זה כולל הרחבת ל 2GB פנימי ) במידה והחלטתי ללכת על האפשרות השנייה ההוצאה תהיה דומה.. חשוב לציין , המסך שיש לי הוא NEC מדגם 20WGX2 שהוא 20 אינטש ובעל רזולוצייה 1680X1050 כך שצריך לקחת בחשבון שארצה לנצל את המשחקים לרזולוצייה הטבעית כדי להנות מת…
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי רוצה לקנות זכרון 512 השאלה היא אם יש הבדל בין ה CL שכתוב על הזכרון.. וכמה זה משפיע
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש ימים המחשב של אחד מחברי התחיל להראות סימני גסיסה מתקדמים (יש לציין שהמחשב נקנה לפני קצת פחות מ - 3 שנים ברשת אייבורי) עם הדלקת המחשב הוא מייד נכבה, כיוון שלחבר היה עדיין ביטוח הוא שלח את המחשב לתיקון באייבורי, במעבדה החליטו שהבעיה היא הלוח אם GA-P35-DS3L והחליפו ב"חדש" GA-E7AUM-DS2H, יש לציין שאת ההחלפה הם ביצעו על דעת עצמם ולא ממש שאלו את הלקוח האם זה מספק את צרכיו או לא, במעמד הקבלה של המחשב הם פשוט אמרו לו בתור עובדה שזה מה שהם שמו. ולכן נוסיף לשאלה הראשית עוד שאלה, האם החבר צריך להתלונן או שהלוח אם החדש מחודש שקיבל עדיף על הטירחה? *. דרך אגב הלוח אם מחודש הם אמרו לו במעמד הקבלה, והם לא נתנו לו ביטוח מחדש על החלק (כל העסק מריח לא טוב!!!).
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הזיכרונות האלה? מחיר? הזכרונות לאובקלוקינג... http://www.comp-il.co.il/product.asp?cat2cat1id=1113&Cat2ID=1432&pid=DRCRS400C2PT5 ואיזה זכרונות עד 1000 שקל הייתם מציעים לי?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אחיי היקרים אני צריך להחליף מחשב, כעת יש לי PIII ישן עם מעבד 1GHZ חמוד ונעים וחצי ג'יגה של RAM משובח אבל צריך להתקדם - אני מעונין להחליף את המחשב - אבל לשמור את המארז האם זה אפשרי? מדובר במחשב-מותג של GATEWAY ולא בא לי להחליף מארז אלא רק את לוח האם, הזכרון והמעבד... האם הדבר אפשרי? אני מעדיף AMD,אבל אם לא תהיה ברירה גם אינטל תבוא בחשבון... אה ויש ענין נוסף - כרטיס המסך שלי, ATI 9700PRO, לא בא לי להחליף אותו, אז הלוח צריך לעבוד גם עם AGP האם יש כזה לוח בנמצא? אשמח לקבל דיעות \ המלצות רון.
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה ואני קניתי דיסק קשיח חדש וחיברתי אותו.. וכשאני מנסה להתקין ןןינדוס הוא לא מזהה את הדיסק קשיח. ניראה לי זה בעיה בחיבור sata יש למישהו מושג מה אני עושה?? אגב הדיסק קשיח תקין..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש המלצה על לוח ומאבד עד 2000 ש"ח רצוי קונרו
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום חברים, מישהו יודע אם Q9770 שעובד ב-BUS של 1600 יעבוד על לוח ASUS P5K-E שעובד ב-BUS של 1300?? תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
* אני אקנה מחשב עם מעבד קונרו ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב שכדאי לי יותר לקנות P5LD2 של אסוס (מבוסס 945) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2697 או לו אם של אינטל של (מבוסס 965) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 ?? מי יותר טוב ? והאם ההבדל משמעותי? * כדי להיות בטוח: ה לוח אם השני (של INTEL) תומך בזיכרון DDR2 800MHZ הוא תומך בכונן קשיח SATA 2 ?? * איזה לוח יותר טוב ל OC ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום רב ;D הייתי רוצה לקנות עוד RAM למחשב אבל אני לא ממש מבין בכל המערכות האלו והייתי רוצה קצת עזרה מכם :]]] המפרט שלי כרגע: cpu: intel pentium 4 530 (3.0Ghz) motherboard: abit AS8-V Rams: 2XDDR 256mb 200mhz Video:sapphire radeon 9250 256M אני רוצה לעלות את הRAM ל1GB , יש לי תקציב לא מוגבל אבל הייתי רוצה לשמוע איזה אפשרויות יש לי, כי אז אני אוכל לבחור מה הכי מתאים לי , ואני לא ממש מת להיפרד מכל הכסף שלי תודה מראש לכל העוזרים! :]
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איזה שילוב אתם מעדיפים ולמה? הכוונה כמובן למעבד AMD 3800 או 4200 עם הלוח HDMI של ASUS עם הכרטיס X1250 לעומת הE2600 של אינטל עם הכרטיס X3000 בלוח 965G של ג'יגהבייט.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 לוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L וזיכרונות - G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK האם הקומבינציה טובה לאוברקלוק קל? איך הלוח, הוא טוב לאובר קלוק? אני לא מתכוון לבצע אובר קלוק כרגע אבל אני מתכנן לבצע אובר קלוק בעתיד. תודה
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום כולם ! אני מתלבט בין הזכרון הזה http://www.pch.co.il/docs/pd1351908643.htm לזה http://www.pch.co.il/docs/pd457387255.htm ההתלבטות היא עם איזה זיכרון אני יגיע יותר רחוק מבחינת מתחים והכל איזה יותר טוב ויותר יציב או בקצרה מה לוקחים בשביל אבורקלוקינג טוב ואיכותי!? עריכה: אוקיי נכנסו חברים חדשים לזירה... עכשיו יש התלבטות קשה יותר... בין הקודמים לאלה http://www.pch.co.il/docs/pd1171258649.htm ואלה http://www.pch.co.il/docs/pd392063159.htm מכל הבחינות מתוך 4 הדגמים שהצגתי כאן מה הכי כדי מה יהיה הכי טוב בDDR 400 שלא ישאב מתחים...והכי חשוב שיהיה יציב בתודה מראש לירן
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובכן, ל-E6400 ייקח זמן להגיע אני מתלבט אם לחכות לו או בכלל לקחת E6300 עם קירור. פחות בגלל ההמתנה ויותר כי אני חושש שה-E6400 לא יגיע למהירות שאני רוצה. השאיפה זה להגיע עם לוח Gigabyte DS3 לבאס 410-420. זה ייתן לו מהירות 3.28-3.32GHZ ואני לא יודע אם הוא יכול להגיע לזה בסטוק. העדויות סותרות. מה דעתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם spectek נחשבת כמותג בתחום הזכרונות או שעבדו עלי? יש לי 256M במהירות 333 של אותה חברה. אני מעוניין להכפיל את הזכרון. האם כדאי להשאר עם אותה חברה, או לקחת משהו יותר מוכר כמו "סמסונג". אני רוצה להשקיע את המינימום, אבל כמו שאומרים לפעמים זול יוצא ביוקר. המחשב משמש בעיקר למשחקים (לאו דווקא מהשורה הראשונה).
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
תגידו, P5N32-SLI Deluxe s775, NF4, 2xPCI-E תומך קונרו? דחוף, תודה.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את אחד מהזכרונות המופיעים בקישור הנ"ל . http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=77&fldVal=667MHz&ShowSenon=1 הזכרונות מיועדים לאוברקלוק . ה-TWINMOS שלי לא מחזיקים מעמד בתדרים יותר גבוהים מ-2.0 GHZ . אשמח אם מישהו יעזור לי בעניין , תודה ושבת שלום.. אסף .
-
- 12 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע עם המעבד הנ"ל ומתכוון לקנות מחשב חדש. המעבד שלי כרגע על 3GHZ, סתם עניין אותי מאוד לדעת, מדוע מעבד כמו E8400 שעל אותה המהירות יתן ביצועים בהרבה יותר חזקים מהמעבד שיש לי כרגע? אני מודע לארכיטקטורה חדשה וכו' ועל כך שיש לו 6MB זכרון מטמון ולשלי רק 2. אבל מה באמת משפיע כאן? עד כמה הביצועים של ה E8400 יהיו טובים יותר? לקחתי לדוגמא את המעבדים האלו סתם ככה כי עניין אותי עד כמה יהיו הפרשי הביצועים גדולים. למשל במשחקים, מה זה אומר שאני אקבל יותר FPS במעבד החדש אל מול הישן, אבל בכמה, והאם בצורה קריטית וגדולה? או שזה בא לידי ביטוי בדברים הקטנים, כמו פתיחת קבצי אקסל וכדומה?
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המחשב שאני קונה: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB GIGABYTE GV-NX79T256D GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 PCI-E RETAIL W.D 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER הייתי רוצה לקבל המלצות על לוחות אם בתקציב של כ 700 שקל, ואני גם מתכנן לעשות OC לא גבוה מידי אז אני רוצה לוח שתומך בזה, וגם האם בשביל OC צריך זיכרון של מהירות 800? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של asus P5W deluxw , אני מעוניין לחבר את הרמקולים 5.1 אל כרטיס הקול המובנה אך כאשר אני מכניס את הכבל לדוגמא של הרמקולים הקידמיים , לחיבור בצבע ירוק בבורד אני מקבל חלון על המסך ששואל אותי למה שייך החיבור שלי אני בוחר כמובן בfront speaker out - אבל אני שומע רק ברמקול אחד! אין בעיה ברמקולים על מחשב אחר עובד חלק. חוץ מחיבור זה, החיבור של הרמקולים האחורים לא עובד בכלל! אם למישהו יש את אותו הבורד או נתקל בבעיה זהה אני אשמח לשמוע תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת אומרת הכל ובנוסף מפרט המחשב שלי מופיע בפרטים. תודה מראש לחווי הדעות
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-