מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מרכיב מפרט למחשב מבוסס אינטל ומחפש לוח אם עם צ'יפסט 865PE שיש בו יציאת FIREWIRE. חשוב שהלוח יהיה של חברה טובה כמו אסוס ג'יגהבייט אביט או אפוקס. מישהו מכיר? דותן
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח: giga-byte - k8ns (s754) (מעבד a64 3000+) ודיסק קשיח: WD 80GB 7200rpm 8mb-buffer SATA הבעיה: כאשר המחשב מחובר עם הHDD הזה נורית החיווי האדומה (פעילות HDD ) לא עובדת. הלכתי למעבדת החנות ושם בדקו עם IDE והנורית פעלה. שזה אומר - נורית תקינה שעובדת רק בחיבור לIDE. אנשי המעבדה לא ניתקלו בבעיה זאת והחליטו לעדכן ביוס. - מ-F6 ל -F9 לא עזר. בביוס ובEVEREST הHDD מזוהה כ IDE... מה מקור הבעיה? מה ניתן לעשות עם כך? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי את זה למה??? הביוס החדש יותר טוב ???במה ????
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין שמישהו יסביר לי בנוגע לתזמונים וכל מה שמסביב לזה, תמונה: הנתונים למטה בצד ימין.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את המחשב, רציתי לקבוע את הפירסט בוט כדיסקט. יצאתי מהדוס, וכשהדלקתי תמחשב שוב (או כמה שעות אחרי או יום אחרי - לא זוכר בדיוק), כלום לא עלה, לא ראיתי בהתחלה תסטרטאפ של הלוח אם (או משזה לא יהיה), וכשלחצתי DEL כלום לא קרה... אז איך אני יכול להתקין על המחשב הזה ווינדוס? חשבתי אולי לקחת תהרד דיסק אלי, ולהתקין דרך המחשב שלי, אבל זה מסובך ואין לי כוח לזה... אז מה אני צריך לעשות?...
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עד כה הייתי סבור כי ברשותי A64 3000+ בליבת ClawHammer (ע'פ CPUZ בין היתר) אבל לאחר שהרצתי CBId היא הודיעה לי כי ברשותי NewCastle איך אפשר לברר את קוד הליבה האמיתי של המעבד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
Central Brain Identifier להורדה לחץ כאן : http://www.majorgeeks.com/download3538.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב עולה הR דיסק לא נמצא בפריימרי MAIN אני מנסה לשנות את זה ואין שום תגובה בשאר המקומות בביוס אני משנה וזה אכן משתנה כמו כן הוא מתריע בעליה על בעיה בR דיסק שאומרת שהמידע בדיסק נמצא בסיכון (מתחת לאותן שורות של הפריימרי וסקנדרי זה מופיע) :s05:
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני הולך לשדרג את המחשב שלי ל-AMD 64ביט 3200 סוקט 939 ו-MSI K8N Neo2 Platinum אני מחפש ג'יגה זיכרון וחשבתי על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=5664 עכשיו העניין הוא שאני לא יודע אם מספיק לי 400MHZ כי אני מתאר לעצמי שאני יעשה OC אבל לא ממש גדול,אני רואה גם שהזיכרונות האלו יש להם תיזמונים נמוכים מה שיתן לי ביצועים יותר טובים (או שלא??) אז על מה היים ממליצים לי הכי (התקציב שלי לזכרונות הוא בערך 1600 ש"ח).
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לזיכרונות של חבר והוא בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים. השאלה שלי מה יתן לו יותר ביצועים במשחקים וסרטים באס גבוהה של הזיכרונות או תיזמונים נמוכים? תודה רבה
-
-
-
אהלן אני רוצה הסבר על התיזמונים אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל כמה שיותר נמוך יותר טוב או כמה שיותר גבוה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel וזה טוב?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אם 7N400 PRO 2 של Giga-Byte ואין בביוס שם אפשרות לשנות תזמוני זכרונות, רציתי לדעת האם יש עוד אפשרות לשנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1) מה ההבדל בין NFORCE3 ל NFORCE4? 2)האם יכול להיות 3 סלוטים לזיכרון 400MHz ושיהיו dual channel? והאם גם זה קשור איכשהוא ל- NFORCE3? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קודם כל אני אגיד שלא מתוכנן אוברקלוק מכל סוג שהוא! דבר שני הוא שרוב השימוש שלי במחשב הוא משחקים וצפיה בסרטים ולא קידוד או משהו אחר. הנה המעבדים: 1.AMD Athlon 64 (3400+) - 512 Cache 754 Pin 2.Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz HT 540 Box אז מה אתם אומרים??? =========עריכה========== שימו לב לכמות ה- CACHE בכל מעבד.....
-
בקשר למעבדים כפולי הליבה של אינטל שעליהם כתוב בדף החדשות באתר... השאלה העיקרית והמרכזית שאני רוצה לשאול זה שאני רוצה לקנות מחשב חדש (יש לי מחשב דיי חלש עכשיו: P4 1.5GHZ 128 RAM וכו'...) אז השאלה שלי אם כדאי אולי לחכות עוד חצי שנה למעבדים כפולי הליבה? האם הם יהיו מיועדים לשוק הביתי או יותר לשרתים? (כמו הXENON) האם הם יציגו שיפור רציני בביצועים מהמעבדים הנוכחיים? כמה הם יעלו בערך? הם יהיו יקרים? והאם באופן כללי כדאי לחכות עוד חצי שנה עד שיצאו ואז לקנות מחשב חדש?
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הזיכרון הזה סטיק אחד שמונח על dimm1 http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/CM2X512-4300C3PRO.pdf איך אני מגביר את הביצועים שלו... כי אני מרגיש שהמחשב שלי מזייף והוא לא ממש כמו שציפתי עם הזיכרון הזה...? :
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב שבאמת כבר אין לי מושג איך להתמודד איתה. בקצרה. בעייה בכרטיסי זכרון. שתי כרטיסים - כל כרטיס - 256 DDR שתי הכרטיסים יחד זה 512 DDR הבעייה היא שלא תמיד המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, סתומרת שהמחשב רץ על 256 במקום 512. עכשיו משהו מוזר, שאני פותח את המחשב ומנסה להוציא את הכרטיסים ולהחזיר אותם או לאותם סלוטים (חריצים) או לסלוטים אחרים (לשחק בין השלושה חריצים ושתי הכרטיסים, סתומרת שלהחליף את המיקום שלהם) אז מידי פעם המחשב מזהה את ה 512 היום לדוגמא לא משנה כמה פעמים כיביתי את המחשב והחלפתי, הוצאתי, החזרתי עדיין המחשב לא זיהה את ה 512. ניסיתי עם אנשים שמבינים לסדר את המחשב, אמרנו אולי זה דרך הביוס אבל גם דרך הביוס לא מצאתי את המקום שצריך להגדיר. להתקין ל…
-
שלום, התקנתי WD 80GB SATA והוא כרגע הכונן היחידי במחשב (ניתקתי CD,דיסקטים). כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה תקין, אבל אם אני עושה RESTART המערכת לא מוצאת את מערכת ההפעלה ע"מ לעלות (XP) והוא כאילו מחפש,לא מוצא ונשאר סטטי, הפיתרון היחידי ע"מ לעלות הוא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. ניסיתי עדכון ל ביוס של הלוח אם, לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר אולי את הבעיה? מישהו יודע כמה זמן אחריות יש על לוחות אם של אסוס?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום! אני בהתלבטות אדירה ואשמח אם תעזרו לי. האם לקנות: מעבד: Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם Gigabyte: ?K8NS (s754) Nforce3 250? זיכרון: 1024MB DDR A-DATA (512X2 או: מעבד:?Athlon 64 3000+ S-939 ?לוח אם: Gigabyte K8NS-Ultra (s939 זיכרון:512MB DDR A-DATA (שכשיהיה עוד כסף אני יוסיף עוד סטיק של 512) האם האפשרות לDUAL CHANNEL שבסוקט 939 עדיפה סוקט 754 ויותר זיכרון? והאם תיהיה לי בעיה להתקין G-FORCE 4 על הלוחות הנ"ל? (אין לי כסף בינתיים לכרטיס חדש... :'( ) תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אנשים כמו שאמרתי אני מחפש מחשב למוזיקה ואני נעול על המיפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2000FSB 512KB S939 BOX קירור Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 זיכרון OCZ EL DDR PC-3200 Platinum Rev 2+Ocz DDR Booster 2 400MHZ DDR CL 2-2-2-5 Available in 512MB and a 1GB (2x512MB) Optimized Kit Unbuffered Mirrored Platinum Copper Heatspreader Lifetime Warranty 2.75 Volts 184 Pin DIMM דיסק קשיח SAMSUNG 160GB 8MB SATA/150 7200RPM HDD SP1614C כרטיס מסך Gigabyte RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB כונניםFLOPPY Sony + ASUS CD-ROM מסך 17'' 786 PF FLAT MAG מארז 2 מאווררים Antec Super Lanboy ספק T…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם 512DDR 3200/400 יסחוב כמו שצריך כרטיס מסך בליגה של GeForce 6800 256BIT במערכת עם AMD 3000 939 ולא יצא מצב שבגלל הזכרון המערכת מעבדת פוטנציאל גדול... :-\ תודה.
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
קניתי אתמול Gigbyte Amd socket A DDR 400, Lan, AGP 8X chipset: NVIDIA NFORCE 2 SOCKET A ומעבד : AMD SOCKET A SEMPRON 2600+ התקנתי והכול טוב ויפה...התקנתי גם ווינדוס אקס פי פרו אני בודק המאפיינים של המחשב ורשום שם: AMD ATHLON 1.09 GB זה אמור להיות 1.09 גיגה....או 2.6 גיגה (2600+) :\ מוזר לי
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-