עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Big_White,

היום חיפשתי לעצמי עוד סטיק זיכרון של ג'יגה ומצאתי לעצמי את זה הוא מתאים לי מבחינת המחיר והחברה. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&cat=114 בדקתי איזה זכרון יש לי וראיתי שהוא עובד על 300 מגה הרץ.. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  2. לפני כשבוע קניתי מחנות כלשהי (לא יגיד איזו, אבל מוכרת) פנטיום 4 2.8E (החנות הפסיקה למכור את הנורט'וודים לצערי), והכל היה טוב ויפה, עד היום כשגיליתי משהו מעצבן. הגוף קירור שקיבלתי הוא הגוף קירור של הנורט'וודים - כולו אלומיניום, צלעות מקבילות ופד טרמי שחור (שהסרתי). ראיתי שהגוף קירור שאמורים לקבל עם הפרסקוטים מורכב מליבת נחושת וצלעות אלומיניום מאונכות לליבת נחושת ופד כסוף. בעקרון המעבד יחסית קר לשאר הפרסקוטים - 45 במנוחה, 58 בעומס, ככה שזה לא ממש מפריע לי כרגע. אבל האם יש משהו שאני יכול לעשות נגד זה כדי לקבל את הגוף המקורי מהחברה? הם טוענים שאי אפשר להחליף וזה מה שהם קיבלו עם המעבד (שזה ככל הנראה שקר). אני לפחות יודע ממי לא לקנות בפעם הבאה...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by tmpusr,

מי מהם עדיף מבחינת: 1. OC משמעותי. 2. יכולת עבודה ממושכת (ימים) בעומס מלא +OC. 3. עוצמת רעש 4. יכולת קירור עצמית 5. מאפיינים.

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by RX7,

המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  5. Started by תמיד מחייך,

שני המעבדים הנ"ל מתוכננים לתושבת M2. שני המעבדים צפויים להיות עם ליבה כפולה מבוססי ליבת WINDSOR אך אין מידע על מהירותם. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2587

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by xXDevil4Xx,

רציתי לדעת איך הלוח אם הזה: A8N-SLI Deluxe אם הוא טוב או שווה לקניה (אל תגידו לי תקנה DFI רק תגידו מה דעתכם?) תנו לי ציון שלו..... וגם תתנו לי ציון על זה: A8N-SLI Premium ומה ההבדל ביניהם....

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. האם ה-CACHE במעבד משמעותי בין 2MB CACHE לבין 4MB CACHE? כלומר האם ההבדל בביצועים של משחקים ממש משמעותי?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. Started by HdInspect,

שלום, אני צריך שתורידו את EVEREST הגסרא החינמית http://www.majorgeeks.com/download4181.html ותגידו לי איזה טמפרטורה יש ב- AUX ...?? בבקשה

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  9. Started by daniel89,

אני רואה בזכרונות מסויימים יש CL5 ויש CL4 מה ההבדל?מה הפירוש CL?והאם הלוח אם abit IB9 תומך גם ב-CL4 וגם ב-CL5 ??? תודה וחג שמח, דניאל.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. שלום, משום מצלצל לי בראש (אולי בעקבות ידיעה שקראתי פה באתר) על כך שאינטל מוציאה גירסא נוספת לHASWELL. האם זה נכון? בהנחה וכן- האם ישנם שיפורים כלשהם? (למשל שינו את המשחה הטרמית), ולמה אני לא רואה את זה בTMS כשאני בא לבנות מפרט? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by kkot12,

האם זה לוח שכדי לקנות? האם מישהו יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  12. http://www.aliexpress.com/item/Original-Intel-CPU-Intel-Core2-QUAD-Q9300-CPU-2-5GHz-LGA775-6MB-Cache-Quad-CORE-FSB/1194267134.html http://www.aliexpress.com/item/Original-Intel-CPU-Intel-Core2-QUAD-Q8200-CPU-2-33GHz-LGA775-4MB-Cache-Quad-CORE-FSB/1194366478.html 55 דולר לזול. 75 ליקר. לפי האתר הבא זה יתאים לי ללוח: http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=1359&cpuList=MSI%200A90 השאלה שלי האם אני צריך קירור חדש למעבד או שהקרור שהגיע עם המעבד פנטיום D925 יתאים? האם יש עניין לקנות את היקר יותר אם אני לא גיימר ורק מחפש מחשב שלא נתקע תחת עבודה משרדית מאומצת (הכוללת שיחות וידיאו ושתי מסכים)

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Intel Core i7-2630QM, 2.0GHz, 6MB Cache Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz האם ההבדל בינהם מצדיק 300 שקל?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  14. הבקשה בכותרת, מתנה לאחי. תודה, אשמח לעזרה. עריכה: כולל OC

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by redersh,

ככה יש שני חיבורי חשמל ללוח אחד ה12V שמאפשר חיבור של 8פינים אך 4 מכוסים חיבור נוסף הוא של מולוקס 1-צריך לחבר 4\8 פינים? 2-צריך את המולוקס? 3-למה הוא משמש תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש ואני צריך שהחומרה (בעיקר הלוח אם) לא תעשה בעיות בהקלטת מוזיקה מהסינטיסייזר. אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מהסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by Yuvky,

ראיתי כתבה מעניינת בטומס על סוג הזכרון הזה ^^^ ולא הבנתי בדיוק על מה מדובר. משהו יכול להסביר?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  18. core i3-8000

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. ....

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by DakloN,

שלום.. אני יודע שלD יש שני ליבות.. השאלה במה זה מתבטא במציאות.. והאם זה מורגש רק בישומיים שתומכים בזה או בכלל מהירות המחשב..? אשמח אם מישהו יכול להסביר את ההבדלים במציאות.. תודה

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by motifi,

כאשר המעבד לא במאמץ,ומה הטמפ' בעבודה במאמץ ללא אוברקלוקינג

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by ido-nava,

אני מנסה לעדכן את הביוס הישן שלי (שנת 03) שיש בלוח אם שלי מסוג P4P800 SE, וללא הצלחה ... ניסיתי את התוכנה ASUS UPDATE, ואי אפשר לעדכן דרכה היא מלאה בבאגים ... אחרכך הורדתי קובץ מהאתר של ASUS שאמור להיות ביוס בשם P4p8se08.rom ... ואין לי מושג איך להתקין אותו .. למישהו יש רעיון איך אני יוכל לעדכן תביוס שלי ??

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  23. יש לי מחשב נייח עם 256MB זיכרון , אני הוספתי לו עוד 256MB זיכרון. הבעיה היא שאני מסתכלת בהגדרות המחשב אני רואה שיש לי 256MB זיכרון במקום 512MB. איך אני מעדכנת את התוספת הזיכרון ששמתי ? יש מצב שצריך לשנות משהו בביוס ? יש לי ביוס PHOENIX award מה עושים ? תודה

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by User_Name,

שלום! מתכנן מחשב קטנטן לסלון, לצפייה בנטפליקס, קבצי 4k וכו', לא למשחקים. האם יש לי סיבה להעדיף את ה-3400g עם Vega 11 על פני 3200g בעל 4 הליבות בלבד ו-Vega 8? יורכב בתוך Asrock Deskmini a300 עם 8gb זיכרון ו-SSD nvme. תודה ואחלה סופ"ש

25. Started by hagay,

:asthanos:

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים