מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום, משום מצלצל לי בראש (אולי בעקבות ידיעה שקראתי פה באתר) על כך שאינטל מוציאה גירסא נוספת לHASWELL. האם זה נכון? בהנחה וכן- האם ישנם שיפורים כלשהם? (למשל שינו את המשחה הטרמית), ולמה אני לא רואה את זה בTMS כשאני בא לבנות מפרט? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה לוח שכדי לקנות? האם מישהו יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/item/Original-Intel-CPU-Intel-Core2-QUAD-Q9300-CPU-2-5GHz-LGA775-6MB-Cache-Quad-CORE-FSB/1194267134.html http://www.aliexpress.com/item/Original-Intel-CPU-Intel-Core2-QUAD-Q8200-CPU-2-33GHz-LGA775-4MB-Cache-Quad-CORE-FSB/1194366478.html 55 דולר לזול. 75 ליקר. לפי האתר הבא זה יתאים לי ללוח: http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=1359&cpuList=MSI%200A90 השאלה שלי האם אני צריך קירור חדש למעבד או שהקרור שהגיע עם המעבד פנטיום D925 יתאים? האם יש עניין לקנות את היקר יותר אם אני לא גיימר ורק מחפש מחשב שלא נתקע תחת עבודה משרדית מאומצת (הכוללת שיחות וידיאו ושתי מסכים)
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
Intel Core i7-2630QM, 2.0GHz, 6MB Cache Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz האם ההבדל בינהם מצדיק 300 שקל?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, מתנה לאחי. תודה, אשמח לעזרה. עריכה: כולל OC
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ככה יש שני חיבורי חשמל ללוח אחד ה12V שמאפשר חיבור של 8פינים אך 4 מכוסים חיבור נוסף הוא של מולוקס 1-צריך לחבר 4\8 פינים? 2-צריך את המולוקס? 3-למה הוא משמש תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך שהחומרה (בעיקר הלוח אם) לא תעשה בעיות בהקלטת מוזיקה מהסינטיסייזר. אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מהסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
ראיתי כתבה מעניינת בטומס על סוג הזכרון הזה ^^^ ולא הבנתי בדיוק על מה מדובר. משהו יכול להסביר?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
-
שלום.. אני יודע שלD יש שני ליבות.. השאלה במה זה מתבטא במציאות.. והאם זה מורגש רק בישומיים שתומכים בזה או בכלל מהירות המחשב..? אשמח אם מישהו יכול להסביר את ההבדלים במציאות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כאשר המעבד לא במאמץ,ומה הטמפ' בעבודה במאמץ ללא אוברקלוקינג
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הביוס הישן שלי (שנת 03) שיש בלוח אם שלי מסוג P4P800 SE, וללא הצלחה ... ניסיתי את התוכנה ASUS UPDATE, ואי אפשר לעדכן דרכה היא מלאה בבאגים ... אחרכך הורדתי קובץ מהאתר של ASUS שאמור להיות ביוס בשם P4p8se08.rom ... ואין לי מושג איך להתקין אותו .. למישהו יש רעיון איך אני יוכל לעדכן תביוס שלי ??
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם 256MB זיכרון , אני הוספתי לו עוד 256MB זיכרון. הבעיה היא שאני מסתכלת בהגדרות המחשב אני רואה שיש לי 256MB זיכרון במקום 512MB. איך אני מעדכנת את התוספת הזיכרון ששמתי ? יש מצב שצריך לשנות משהו בביוס ? יש לי ביוס PHOENIX award מה עושים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום! מתכנן מחשב קטנטן לסלון, לצפייה בנטפליקס, קבצי 4k וכו', לא למשחקים. האם יש לי סיבה להעדיף את ה-3400g עם Vega 11 על פני 3200g בעל 4 הליבות בלבד ו-Vega 8? יורכב בתוך Asrock Deskmini a300 עם 8gb זיכרון ו-SSD nvme. תודה ואחלה סופ"ש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
חברים, אין לי מושג מה קרה אבל המחשב עובד כאילו הוא במהירות כפולה (המחשב פחות מחודש אצלי) הכל רץ במהירות פי אחד וחצי (בערך) . בזמן משחקים, אני הולך מהר מדי, בזמן מוסיקה במשחק כאילו הוא רץ כמה צעדים קדימה מדי. אני ממש נואש ... אין לי אפילו קצה חוט. האם מישהו נתקל בתופעה שכזאת ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מצגת רשמית למראה מבית אינטל מספקת היכרות עם דור מעבדי ה-Core העשירי לעולם הנייח - לפני ההשקה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
ובכן, הצלחתי לצמצם באופן משמעותי את המועמדים השאטל זול ב22$ מהאביט, ועדיין לא הצלחתי למצוא יתרון משמעותי (או יתרון בכלל) של האביט על פני השאטל, אני מפספס משהו? ועוד דבר, למישהו יש לינק לביקורת של הדגם הזה של אביט? חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהזהרתי בעבר אנשים מדברים, שבהתחלה לא כ"כ האמינו לי, אני מזהיר פעם נוספת מפני בעיה חדשה שכבר התעוררה במספר מקומות בחו"ל: כרטיסי מסך של חברת MSI מסדרת הTI4400(לא בטוח אם זה גם בTI4600) סובלים מבעיות תאימות עם מספר מצומצמם של לוחות-אם, בעיקר כאלו של Gigabyte. בעיית התאימות לGigabyte הינה אחת מהבעיות הראשיות של הכרטיסים האלה בפרט, וכרטיסי הGeforce 4ti בכלל. זאת, מיכוון שלוחות-אם של ג'יגה-ביט משתמשים בטכנלוגיית Dual-BIOS(שלא תמיד עובדת גם כך), אשר "לוקחת" משאבים מהגשר הצפוני שאחראי גם על התקשורת עם חריץ הAGP. הצ'יפסט, בין אם זה KT266A או KT333, פשוט לא מצליח לטפל בכל מספר הבקשות, הן של הBIOS הדואלי והן של כרטיס המסך, ומתחיל לחרפן את תהליך הPOST והBOOT, לפני שאפילו מערכת ה…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי הצעה ל QX9650 האם כדאי להחליף ? בגדול הדבר היחיד שמעצבן אותי במעבד שלי שקיבלתי מחבר שאין לו וירטואליזציה... וזה מתחיל להעיק עליי. האם הביצועים טובים יותר ? האם יהיה שינוי מהותי..שהמעבד שלי כרגע קרוב לסטוק של QX
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
- אני לא עושה OC. - כרטיס מסך: GeForce2 Pro 64MB DDR - זכרון שיהיה עם הלוח: Samsung 512MB PC2700 - מעבד שיהיה: AMD Athlon XP 1800+ בבקשה תצביעו ותסבירו את בחירתכם. בבקשה הסברים רלוונטיים ועובדתיים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270179766854&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 2. http://cgi.ebay.com/NEW-Dual-Core-AMD-Athlon-64-X2-4200-939-1MB-TOLEDO-CPU_W0QQitemZ150178287855QQihZ005QQcategoryZ80139QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem רציתי לקנות את הראשון אבל ההצעה נגמרה, מצאתי את השני והם נראים אותו דבר חוץ מהCACHE נראה לי... בראשון כתוב L1 : 128kb X2 L2: 1MB - 512 X2 בשני כתוב פשוט L1 128 kb L2 512 kb הם אותו דבר או שיש הבדל?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום הבנתי שבקונרו דו ליבתי עבודה בחלונות XP והרבה ישומים יש שיפור לעומת חד ליבתי כמובן מדובר באותה כמות זיכרון רציתי לשאול האם כדי להשיג ריבוי משימות ושיפור ביצועים חייבים להשתמש בחלונות 64 ביט או גם 32 ביט מספיק האם מדובר בשיפור בריבוי משימות בכול התוכנות של היום או שצריך לשנות אותם כדי שיכירו את הליבה השניה בתודה מראש שרון
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-