מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את הזכרונות הללו : http://naot.shopy.co.il/products/15610 זכרון PQI 512Mb DDR 400 PC3200 האם הם איכותיים ? (ראיתי שאותו סוג זכרון, של חברות אחרות, עולה יותר מ 500...) אגב, מה משמעות ה PC3200 ? כל זכרון DDR 400 הוא PC3200 ?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשים מעבד בעל socket 754 בלוח התומך socket 939? תודה מראש על התשובות.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלומות לחבר שלי נשרף משהו במחשב ואנחנו לא יודעים בוודאות מה זה... כשהדלקנו את המחשב היה ריח של שרוף ועם הזמן התחיל לצאת עשן מהלוח ממש קרוב לזכרונות, חוץ מזה גם ראיתי ניצוץ קטן מתחת לזכרון הוצאנו את שני הסטיקים שהיו קרובים יותר למקור העשן והשארנו את הסטיק הרחוק וזה קרה שוב אחרי שפירקנו את הלוח ראיתי ממש מתחת לסלוטים של הזכרונות כזה חלק שחור שמולחם ללוח אם, הוא היה קצת עקום ולא ישר כמו השני שהיה לידו אני כמעט בטוח שזה הלוח אם אבל אני לא רוצה שהוא סתם יזרוק כסף על לוח חדש כשהבעיה לא בלוח אם... מישהו יכול לעזור?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הלוח הזה אך ראיתי שיש גם את ABIT NF7-S2 שהוא תומך 400 FSB והNF7 הרגיל עד 333 FSB השאלה שלי מי יותר מתאים לאוברקלוק ומי אמין יותר?! והאם יש בכלל עוד שוני ביניהם?! בתודה אלעד.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מצאתי ב EBAY הצעה מעניינת ללוח אם של אסוס ב 55$ (בקניה מיידית) (סה"כ: 350 ש"ח כולל משלוח) ASUS P4P800S Motherboard Socket 478 NEW לי יש מעבד intel P4 2.4 כתובת להצעה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80158&item=6736808425&rd=1#ebayphotohosting מפרט הלוח: http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800S&langs=09 אני מעולם לא הזמנתי דברים משם, ואני רוצה לדעת אם בכלל כדאי לי להתעניין בהצעה הזו? וזה בטוח להזמין דרך שם נכון? לא מפרסמים שם כל מיני הצעות לא אמיתיות?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
זה הלוח אם: לוח אם Asus P4P800 למעבדי Intel שבב Intel 865PE יצרן- Asus דגם- P4P800 Intel Usb- 8 , Pci- 5 , Agp- 1 , 4 DDR , כ.קול- 6 Channel Audio כ.רשת - 3COM 10/100 O/B Fsb- 400/533/800 זה המעבד: INTEL PENTIUM 4 Prescot 2.4Ghz 533FSB 1M מה אתם אומרים כדי לקנות בשביל עבודה וקצת משחקים?
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה של msi כדי לראות את ה vcore(אין לי מולטימטר המתח למעבד לא יציב וכאשר אני שם אותו על 1.45+5% הוא קופץ בין 1.5-1.54 כנ"ל לגבי תוכנות אחרות כמו everest ו cpu-z אני משתמש בספק הק 400W שנותן רק 15A ב 12V האם הבעיה היא שהספק חלש מדי/הספק לא תקין/הלוח פשוט לא קורא נכון את המתח? כמו כן האם הטמפרטורות שהלוח מדווח עליהם הן נכונות? אני משתמש בביוס האחרון 1.5X המעבד הוא 3200 תודה עריכה:בסטוק הוא נותן לי 1.36-1.37 במקום 1.4
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני לא מבין תפואנטה משהו יכול להרחיב לי על כל המהירויות בידיוק...וכל ההסברים?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
לכולם רציתי לדעת מתי הלוחות החדשים של DFI צפויים להגיע לארץ ? אני מדבר כמובן על הלוחות מבוססים NFORCE4 ו PCI-E והשאלה השניה שלי היא, לא הבנתי אם הלוח יהיה SLI או " חיקוי " של SLI ?? או שיהיו שני דגמים ??
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הלוח הוא P4S800... מחשב נחמד מאוד רק הספק לא מוצא חן בעיניי רשום עליו ATX-300W לא ניראה לי שהוא מספק מספיק חשמל... לפני פירמוט היה אפשר להשתמש בוא עם עכבר אופטי עכשיו אחרי פירמוט כבר לא... ב-POST הוא רושם INTILAYZ USB....DONE משהו כזה זה מהראש...לא ככה רושמים אבל בכל מקרה הוא לא מזהה לי את העכבר... ניסיתי בביוס הכל על ENABLE... זה יכול להיות הספק.??? :
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לא מזמן מחשב חדש - מפרט בחתימה. הבנתי מקריאה בפורום ובאחרים בחו"ל שיש משמעות לשבוע הייצור של המעבד ( אצלי Winchester ) מבחינת יכולות אוברקלוק , כאשר ככל שהוא חדש יותר כך הוא גם אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון ? ואיך אני יכול לראות את תאריך הייצור שלו בתוכנות לדוגמא כמו Everest או אחרות . תודה.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כמה שיותר קטן, 2 סלוטים PCI סלוט אחד AGP תודה ושלום :xyxthumbs: עדיף סוקט 478
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
http://www.vr-zone.com.sg/?i=1641&s=1 Winbond BH4
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עשיתי ניסוי, הרכבתי גוף קירור סטנדרטי (זה שהגיע המעבד) על מעבד AMD Athlon XP +2500 ללא שום גריז/משחה טרמית לפני כן. הטמפרטורות בסדר גמור : 40-42 ללא מאמץ, 50 - 57 במאמץ. זה מביא אותי לחשוב שבפועל המשחה לא ממש תורמת יותר מידי לנושא..
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
http://www.theregister.co.uk/2005/01/19/amd_results_q4_2004/ After dropping a bombshell on investors last Monday that its fourth quarter of 2004 would be a disappointment, AMD formally announced the numbers today. AMD lost $30m on sales of $1.26bn in the final quarter of the year (and AMD's fiscal year). Despite processor sales rising 26 per cent over the corresponding period in the previous year, AMD's CEO, Hector Ruiz, said the Flash memory business, on which AMD relies for almost half of its earnings, was "freaking dismal". The CPU side saw sales of $730m and profits of $89m. The entire year saw losses stablize and sales grow after a 2003 characterized by heavy losse…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי 2 חלקים של זיכרונות 512MB של חברת PQI, התקנתי את הזיכרונות על לוח P4800D של ASUS (סט של SIS), בדקתי את מהירות הזכרון עם התוכנה everest התוכנה מזהה כי המהירות של כל חלק הינו 200MHZ ואילו המהירות האפקטיבית 400MHZ, במקום 400MHZ ו800MHZ (חיברתי אותם בDUAL). אני מנסה לפתור את הבעיה דרך הגדרות הBIOS אך אני לא מצליח . צריך רעיונות לפתור הבעיה..... כיצד אוכל להיות בטוח שהמוכר לא "עבד" עלי ???????? בתודה מראש אורן
-
- 9 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני לא גיימר, אולי פעם ב.. מוריד איזה משחק.. בעיקר רואה סרטים, ומשתמש באימיול ומריץ כמה תוכנות במקביל.. לא מאוד כבדות, אבל יש שימוש מוגזם בזכרון וירטואלי.. עד כמה יהיה משמעותי בשבילי ההבדל בין זכרון שרץ ב266 מה"צ לעומת 400? אני שואל את השאלה הזאת כי החלטתי להוסיף זכרון, ואני מתלבט מה וכמה.. כרגע יש לי 256 DDR של קינגסטון במהירות 266MHZ, ועומדות בפני כמה אופציות: 1) להוסיף עוד 256 2) להוסיף עוד 512 3) לעשות טרייד אין ולקבל סטיק של 512 במהירות 400MHZ של חברה לא מוכרת (USI?) במקום ה256 תמורת 300 ש"ח בנוסף, מה אתם אומרים על חברות 'לא מוכרות' כל עוד אני לא עושה OC? שווה לקחת סיכון? אני לא בטוח שהלוח אם שלי תומך בdualDDR, זה biostar p4vma-m. בחוברת שלו כתוב שהוא תומך בזכרון של …
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הכוונה כמובן לא לטמפרטורה לאחר שמשוגעים לדבר הרכיבו עליה מיליון גופי קירור משונים, אלא הטמפרטורה הממוצעת תוך שימוש בגוף הקירור הסטנדרטי המגיע עם המעבד. תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי היום לוח ASUS P4GD1 (לוח PCIE לסוקט 478) וקניתי 6600GT של GIGABYTE. כאשר אני עולה עם ה BIOS אני רואה שהטמפ של ה CPU על 50C. בנסיון התקנת WINDOWS , כמעט באותה נקודה המחשב נכבה. שללתי את האפשרות שה CD התקנה דפוק. יש לי ספק ג'נרי של TZAG ELITA 350W ולו חיבור של 20 פינים. הלוח דורש 24 למרות שניתן לחבר (גם עפ"י החוברת) ספק של 20 פינים בתנאי שהוא יכול לספק 15A ל12V על הספק כתוב שהוא יכול 17.5A ל 12V. לאחר שהמחשב נכבה, לא ניתן להדליקו למשך 3דקות לפחות. כשהעברתי את המעבד, שמתי (ללא נקיון) גריז מתאים וחיברתי אותו (סתם לידע כללי). האם יכול להיות שהספק חלש מידי ולכן גורם למעבד להתחמם? או שפשוט יכולה להיות בעיית קירור. לאיזה כיוון הייתם הולכים. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שווה את המחיר שלו ...האם הוא הרבה יותר טוב מ - GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 ? האם הוא טוב ל-OC? תודה לעוזרים?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מה נחשבת לטמפרטורה נמוכה מהי טמפרטורה נורמלית וכמה זה גבוהה? זה כמו במעבדים?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
תראו יש לי תקציב של עד 450 ש"ח ללוח... אני מחפש לוח טוב לאוברקלוק... והכי חשוב שיהיה לו על הלוח חורים לבלוק מים!! כי בלוח האחרון שלי לא היה וממש הסתבכתי איתו... gigabyte GA7N400L חשבתי על Abit NF7 המחיר שלו זול יחסית אבל הבנתי ששהוא די טוב... ויציב לאוברקלוק מה אתם אומרים?! בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-