מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
כחלק מהבדיקות שלי לביצוע OC טענתי את ערכי ה-Fail-Safe defaults ומאז נעלמו לי חלק מההגדרות בדפים שונים של ה-BIOS. גם טעינה של Optimized Defaults לא עזרה. איך ניתן להחזיר את הערכים הקודמים? תודה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני היתלבטתי בין לוחות אם DFI-כמו של PIKA ASUS-P5QPRO או של GIGABYTE-X38 {לא יודע מה השם בדיוק} את ה-ASUS אני משיג ב-500 שקל וגם את ה-X38 במחיר דיי טוב מה עדיף.. {את ה-DFI יהיה לי קצת מסובך אולי להשיג} אבל מה אתם אומרים P45 או X38?
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי לוח Asus K8n-dl ,אבל ספק הכוח לא מתאים ? בנוסף ל 24 פינים מהספק ללוח יש עוד חיבור חשמל בלוח של 8 פינים, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות ספק מתאים ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב עם לוח אם P35 של Abit, מעבד E7200. אני לא מתכוון לעשות OC אז 2 שאלות: האם צריך שדרוג גוף קירור (להחליף את המקורי ביותר טוב) גם אם לא עושים OC, או לא. ואני שואל את זה כי המחשב בא עם כרטיס מסך HD 3850, ויש אפשרות לשדרג ל9600GT ב110 ש"ח, אז השאלה היא אם אני משדרג לכרטיס 9600GT יהיה צוואר בקבוק או לא, ואם צריך גם לשדרג את גוף המעבד או שאין צורך וזה לא קשור לכרטיס מסך זה רק אם עושים OC למעבד?.. הינה המחשב: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 מצפה לתשובה מהירה, תודה רבה .
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זכרון דו-צדדי לחד-צדדי? כיצד ניתן להבחין בין זכרון SDRAM המיועד ל-P2/3 לבין זה המיועד לP4? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף למשחקים ה Fatal1ty F-I90HD s775 Quad-core, DDRII 800, PCI-E, או P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E ההבדל הוא 110 ש"ח שווה להשקיע?
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול. אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewire Gigabyte GA-EP41-UD3L הוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי? לגבי זיכרון: אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד) קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר. הזיכרון הזה בסדר? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value אם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OC תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לאחרונה רואה רק פה באתר הזה (כלומר לא בחניות וכאלה) אותיות כמו a b ו c אני לא יודע מה זה אומר למשל intel 2.56 b מה זה ה- b הזה? אני יודע שזה ממש :lamer: מצידי אבל אין לי כוח לחפש או מה אני אמור לחפש פה . תודה
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הרבה זמן אני מנסה להבין מה ההבדל בין ה Core2Duo לבין, Dual Core, לבין הP4 הרגיל יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך, ויש עליו Intel P4 3.0Ghz (478), נגיד ואני אקנה עכשיו מחשב עם מעבד Core 2 Duo, שהמהירות של המעבד היא 2.0Ghz... ברור לי שה-Core 2 Duo 2Ghz יהיה מהיר יותר מאשר P4 3Ghz... אבל מצד שני, איך זה הגיוני שמעבד 2Ghz יהיה מהיר יותר ממעבד 3Ghz? אשמח לקבל הסבר.... תודה
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני אודה לכם מאד אם תגידו לי איפה יש מקום לשיפור במפרט שלי Intel 2.8 800 FSB 512 Cache 256 Mb Kingston ABIT IC-7 Radeon 9600XT Sapphire 80Gb WD 7200 RPM מחר (יום א') אני קונה עוד 256 מגה זיכרון, על איזה זיכרון אתם ממליצים במסגרת התקציב 300 שקל ? תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
OK לאחותי קנו מחשב ביום חמישי (סוף סוף אין מריבות בין אח שלי ואחותי. אהה שקט בבית ) וראיתי בביוס שאני יכול לשנות את המחפלה. עכשיו לא ניסיתי את זה כי אני מפחד שזה יהרוס משהו.(לא מחשב שלי) אז כמה דברים. 1. איך אני יכול לדעת אם זה באמת מעבד פתוח? אם יש לי את האפשרות אז הוא כן? 2. אם אני ישנה את המחפלה ולא יעלה בהרבה את הMHZ של המעבד זה יכול לדפוק אותו? 3.אם אני כן יעשה לו OC אז מה המחפלה שהכי טוב לעבוד איתה? כי יש ראם לא משהו (512 של סמסוננג פשוט DDR 400)
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מחשב של DELL ואני מנסה לפרק את הלוח אם מהמגש פח, אבל אני לא יודע איך. אם למישהו יש תמונות, יהיה מדליק.
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני מעונין לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט עם לקנות בשאלה עם ההבדל הוא משמעותי בין ckl4 ל cl5 דגמי הזכרונות הם : 1. 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 TWIN2X4096-6400C5DHX 2. 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 TWIN2X4096-6400C4DHX כל דעה,הצעה או המלצה יתקבלו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד +AMD Athlon 64 3000 על גבי לוח Gigabyte GA-K8NSC-939 ועליו 2 סטיקים של TwinMOS 256MB DDR 400MHZ 2.5-3-3-8 (סה"כ 512MB). הוספתי אתמול שני סטיקים של Kingston DDR 256Mb 400MHz CL2.5, סה"כ 1G זיכרון. מעבר להרגשה שעליית המחשב לוקחת עכשיו קצת יותר זמן, אני גם רואה בקובץ הבדיקה של SiSoftware את הנתון הבא: (Speed : 2x 164MHz (328MHz data rate - להבנתי זו מהירות הזיכרון בפועל - מישהו יכול להסביר איך להוציא 400MHz ולאשר אם הכול חוץ מזה נראה תקין? שמתי לב חוץ מזה שבמודולים של Kingston מופיעות 2 מהירויות: Set Timing @ 200MHz : 2.5-3-3-8 (tCL-tRCD-tRP-tRAS) Set Timing @ 167MHz : 2.0-3-3-7 (tCL-tRCD-tRP-tRAS) יכול להיות שמשום מה הוא עובד במהירות הנמוכה וגורם לכול…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רוצים מחשב נייד אימתני עם מעבד משושה ליבות? ב-Eurocom וב-Clevo ישמחו למכור לכם אחד כזה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
הקבלים של הלוחות האלה נוטים להתנפח אחרי פרק זמן מסויים (זה יכול להיות חצי שנה, שנה ואף יותר - 3 שנים, כפי שקרה אצלי..) לאחרונה קניתי מחשב חדש עקב זה שהלוח הקודם שלי הלך לעולמו.. הלוח היה של Gigabyte דגם 7VTXE+ ומה שקרה זה שהקבלים שלו התנפחו... וכבר שמעתי הרבה שמועות וסיפורים על כך שהלוחות של חברה הזו לא אמינים במיוחד.. אפילו אמרו לי שהם בכוונה מייצרים לוחות שהקבלים שלהם יתנפחו אחרי זמן מסויים.. אבל זו רק שמועה. אני באופן אישי לא יתקרב יותר לחברה הזו, לא בלוחות ולא בכרטיסי מסך. רק רציתי להביע את דעתי, תודה. נ.ב. כמה הייתם לוקחים על מעבד Athlon XP 1600+ 1.4Ghz ? (יש לי אחד כזה למכירה אם מישהו רוצה, שישלח הודעה)
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי במארז יציאות USB וצריך לחבר את זה ללוח אז יש לי בלוח כמו בתמונה פה... עכשיו אני לא יודע אם לחבר ל-5 פינים או ל- 4 תעזרו בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב ישן מאוד שנקנה לפני 7 שנים ו- 8 חודשים. במחשב מותקן לוח של PCPartner AP133AAS13 עם מעבד של אינטל פנטיום 3 450 מסוג slot1. על הלוח יש מקום גם למעבד שוכב. רציתי לדעת אילו מעבדים אני יכול להתקין על הלוח הזה ואיזה סוקט? (370?) בנוסף, האם יש צורך במריחת משחה טרמית ובהתקנת גוף קירור ומאורר מעל המעבד כמו במעבדים החדשים? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אז ככה המצב הקיים 2 סטיקים512MB DDR2 533 CL4 טוינמוס PC2 4300 זקוק לעוד זכרון לבנית תלת ממד ורינדור ??? השאלה אם אני מוסיף סטיק אחד של טוינמוס PC2 5300 1024MB DDR2 533 CL4 אייך אז יעבוד המערך כי הרי הלוח תואם בדואל יש תושבת ל 4 זכרונות לוח ECS PF4 מעבד 630 כ.מסך X 700 512 MB אגב מצאתי את הזכרון הנ"ל ב-480 ש"ח שזה המחיר מלפני כמה חודשים לפני העליה בשאר המקומות הוא מופיע מעל 600 אל תשלחו אותי לקנות עוד 2 של 512 כי אז לא יהיה לי מקום להוספה ובנוסף אני "יתקע" עם 4*512 והתקציב כרגע מאפשר רק 1024 ולא 2048 תודה למגיבים
-
- 13 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
חייבים להתקין בזוגות או שפשוט הם צריכים להיות באותה מהירות ? יענו יש לי 2 סטיקים של ג'יגה, ואני רוצה להרחיב אז חשבתי להוסיף 2 ג'יגה או 4 אבל בסטיק אחד, אז זה יהיה בסדר שיהיו 2 סטיקים של ג'יגה ואחד של 2/4 ? כל עוד הם באותה מהירות ובאותה CL (צריך שהם יהיו באותו CL או שזה כבר לא חשוב ?) זה בסדר ?..
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
נכון, זה כבר ידוע, אבל אושר שוב ע"י בחיר בחברת AMD. כמובן שזה לא כך אצל אינטל. עוד פראמטר במכלול השיקולים לכאן או לכאן בהחלטה על איזו פלטפורמה ללכת.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כל זכרון שיש לי יכול לעבוד בדואל אם אני מחבר אותו בשני סטיקים למשל יש לי 2 זכרונות DDR 400 של אותה חברה אבל הם מאד ישנים ופשוטים האם הם יכולים לעבוד בדאול ? כי לפי מה שאמרו לי חייבים שהזכרון יהיה מיוחד לדואל ושלא כל 2 סטיקים שמחברים הם יעבדו בדואל . אשמח לתגובות תודה מראש....... עריכה: הלוח אם שלי תומך בדואל כמובן.....
-
שלום רב, אני לפני קניה של מחשב חדש לתורך עריכת תמונות וודיאו המעבד יהיה אינטל 6300 זכרונות של 2 GB במהירות 533 ו HD שך 250G. אני צריך המלצה על לוח אם ל OC בעלות של עד 600 ש"ח. כמו כן המלצה על היכן לרכוש את המחשב. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שרת עם 6 סלוטים , עד עכשיו היו בשימוש רק 4 סלוטים כל סלוט 1 גיגה (סה"כ 4 גיגה) - הזיכרונות הם מסוג ECC כנהוג השרתים עכשיו הבאתי עוד שניים (זהים בדיוק לקודמים) התקנתי אותם בשני הסלוטים האחרונים(5,6) הדלקתי את המחשב ומופיע לי שגיאה , ניכנסתי "למנהל הזיכרונות" ומופיע של סלוט 5 ו 6 הם מסוג RENK 1 והזיכרונות שהתקנתי הם RENK 2 ... אחרי שהוצאתי את הזכרונות המחשב חזר לעבודה תקינה ... מה זה RENK ? ? מה ההבדל בין RENK 1 ל RENK 2 ?! יש דרך לגרום לזה לעבוד ? המון המון תודה
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-