מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היכן אני יכול לראות? של כמה מהחברות הצלחתי למצוא אתרים רישמיים,אבל למשל A DATA לא מצאתי... איפה יש תתיזמונים שלהם? של GEIL אולי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח אם גיגא באיט 8IPE100MK ומעבד אנטל פנטיום 4 2.6 800 מותקן עכשיו על הלוח 2 סטיקים של 256 מיגה 400 מיגא הרץ ועובדים בדואל צ'אנל , ויש עוד בלוח עוד שני מקומות לשני סטיקים , אז אני מתכוון לקנות עוד 2 סטיקים של 256 400 וכך יהיה לי גיגה זיכרון ושני זוגות שעובדים בדואל צ'אנל. זה יהיה טוב?? ויתן שיפור בביצועים? תודה רבה לכל המגיבים. עריכה : יש משהו שלא הבנתי אצלי, זה שאני עובד עם 256*2 בדואל צ'אנל אז המהירות אמורה להיות 800 מיגא הרץ נכון? למה בתמונה פה מופיע שעובד ב 200 מיגא הרץ? או שה 200 פה היא משהו אחר? בבקשה תסבירו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש כפי שניתן לראות בחתימה. אז ככה,אני חושב שהזכרונות שאני משתמש איתם לא ממש טובים למחשב הנל. יש לי שתיי סטיקים במהירות 333. אחד גנרי לחלוטין ,השני של adata. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היום פורסמה ידיעה ש AMD התחילו להפיץ ביפן semprom 3100 סוקט 754 שמיוצר בטכנולוגית 90nm, מה שאומר שבין היתר הוא מעבד קריר יותר מהדגם שמיוצר ב 130nm.. האם יש סיכוי שגם מעבדים אחרים בסוקט 754 ייצאו גם בגירסה של 90nm ? או שמכאן רק המעבדים לסוקט 939 יהיו כאלה ?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
דותן, סנטרינו ובאנייס. אשמח לתשובות מבוססות ולהשוואות. BOSE
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, אני לא עושה OC עם הזכרון, אז משהו פשוט למשחקים... האם החברה הזאת טובה? http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=060103&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap תודה!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
החלטתי בסוף לקחת 939 אבל ... שוה לי להשקיע בלוח עם חיבור pcie???
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186 והכל במחיר מציאה של 740 ש"ח בנוע.... מה אתם חושבים עליו? כולל: SATA RAID, 2000+ FSB, 8 chnl audio inc. SPDIF, 1GB LAN blah blah blah... האם יהיה ניתן לבצע OC עליו? פשוט שמעתי שהעלאת תדר של צ'יפים לא של NFORCE מחרבש תדרים אחרים על הלוח, כמו של SATA, של הזכרון וכול' מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
בנק הפועלים יצא במבצע פסח לעובדיו ומציע שני מחשבים. אחד על בסיס של לוח אם Seabreeze, והשני על בסיס של לוח אם Augsburg/ שניהם של אינטל. מה ההבדל הבסיסי ביו שניהם?, למעט המחיר . למי כן כדאי לקחת הזול יותר (סיבריז), ןמה יהיו המגבלות שלו בעתיד. תודה אלדד
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
tccd או bh5?? באיזה חנות אפשר למצוא אותן? כי פשוט אי אפשר לדעת רק כאשר בודקים מה שכתוב על הזכרון עצמו בגלל זה השאלה שלי היא לאנשים אשר קנו את זה מחנות מסויימת תודה מראש
-
מדובר על SUPERTALENT DDR 512MB 400MHZ CAS2 ומחירו בארצנו 610 ש"ח http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1792&catcode=346 מה אתם אומרים? או שכדאי ללכת על A-DATA 500MHZ ולעשות OC? תודה....
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגא באייט שמותקן עליהא 2 סטיקים של 256 כלומר בס"ה 512 מיגא ועובדים כ DUAL CHANEL, ויש על הלוח עוד מקום לשני סטיקים , אם אתקין עוד סטיק של 256 וכך יהיה לי 768 מיגא ראם , זה יהיה בסדר? או שישבש ה DUAL CHANEEL? תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו אנשים אני הולך לקנות מחשב עוד מעט, ממש עוד מעט עכשיו אני סגור כבר על לוח אם הכוונה לאיזה חברה אבל אני לא סגור על מעבד ( אני די בור בנושא הזה ) איזה מעבד כדי לקנות ( 3000mhz , cache 512/1m ) amd או intel אני לא יודע? חלק אומרים לי זה יותר טוב וחלק זה.. מה לעשות?!?! :s05: המחשב הוא למטרות משחקים אולי קצת כבדים וכל השאר הפעולות של המחשב אבל שגם יתפקד טוב בעתיד ויעבוד אולי אפילו גם עם הוינדוס החדש שיצא בעתיד..
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
חברה אני צריך לוח מטורף והטוב ביותר שאפשר להשיג בזמן הקרוב (שבוע הקרוב) תודהה
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לוח אם: GigaByte GA-K8NS Ultra-939 ומעבד : Athlon 64 3000+ (S-939) או שכדאי לי לקנות את הצמד הבא : לוח אם : ASUS K8N-E-Delux מעבד : Athlon 64 3000+ (S-754 בבקשה תגידו לי מה לקנות? * וגם מישהו יכול לספר לי על לוחות אם Avalon ואם הם טובים? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אוקיי , אני וחבר שלי עשינו אוברקלוקינג לכרטיס מסך והכל עבד טוב וזה ואז נכנסנו ל-Bios לבדוק אוברקלוקינג למעבד ושינינו משהו ועכשיו יש את הבעיה הזאת עם הציפצוף הארוך.. ניסינו לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת בטריה אך ללא תועלת אני כבר נואש חבר שלי חושב שהלך הכרטיס מסך .... בבקשה כל מי שיוכל לעזור עזרה תתקבל בשמחה בתודה מראש טומי.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם תוכלו להסביר לי משהו קטן, קיימים ארבעה לוחות NF4 של ג'יגה כיום, Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 (רק השבוע הופיע) אני יודע מה כביכול מבדיל ביניהם,אבל מה שקצת מוזר לי הוא מדוע ה-Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 עולה ב200 ש"ח זול יותר מגם ה ULTRA וגם ה SLI,שהוא כביכול מכיל את שניהם... עכשיו אני תוהה על מה כדאי לי ללכת,אני רוצה שבוע הבא להזמין,נכון אולי היה כדאי לחכות אבל הבנתי שהלוחות האלה של ג'יגה מעולים,במיוחד שאני לא אוברקלוקר ולכן אין טעם לחכות ל DFI או MSI שחוץ מ OC יהיו שווים לאלה. מבחינת המחיר,אני מעדיף לא להוצ…
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה WINRAR שמחלצים תקבצים נכון ? סרט של 700 מגה נגיד.... כל פעם זה מחלץ לי תסרט אחרי 2 דקות וחצי וזה אמור לקחת מקסימום דקה .....זה המפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 120GB 7200/133 (8MB) MAXTOR LG 52 x 32 x 52 (kit) והייתי אצל חבר שלי הוא חילץ אותם קבצים על דקה אפילו פחות ב WINRAR וזה המפרט שלו ( ושלי יותר טוב) intel 2,5 asus p600800 512 a-data 80 GB 7200 ATA-100 (8MB)? WESTERN DIGITAL יכול להיות בגלל החברה של ה HARD DISK ? בגלל ששלו WD ושלי MAXTOR ?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מדבר על רכיבים לא נעים, כמו זיכרון מעבד, לוח או כרטיס מסך(בלי להתייחס למאווררים כמובן): האם יכול להיות רכיב שעובד, אבל מדי פעם יש "בעיות" כמו ירידה בביצועים, קריסה או פעולה לא תקינה של תוכנה כלשהי? זה 100 אחוז תקין או לא תקין בכלל או שיש מצבים באמצע? ראיתי תוכנה שבודקת את יציבות הזכרון...למה הכוונה?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
קניתי AMD64 בזיגזאג והם תמיד מדגישים לא להתקין את הדרייברים של IDE שבאים עם הדרייברים של NFORCE. מישהו יודע למה? האם אתם מתקינים?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל בין הטכנולוגיה של ה 90nm לבין ה 130nm ? ביצועים ? פליטת חום ? יציבות ? תודה
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
משהו שמע על החברה twiness משהו כזה איך הם ??
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול האם משהוא יודע אם יש לחברת Kingston זכרונות טובים שעובדים על DUAL DDR ואם כן מה הדגם ? אני מדבר על [ 1GB { 512X2 תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-