עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dpg,

שבוע טוב לפי מה שהבנתי כל כתובת בזכרון מכילה 8 ביט שזה 1 byte ,האם ה 64 עובד מול 4 כתובות בו זמנית? אשמח להסבר תודה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  2. בניסיון לעדכן את הביוס בטעות מחקתי אותו ולאחר הפעלה מחדש המחשב לא עולה לגמרי, אפשר לזרוק את הלוח? או שיש פתרונות זולים? זה לא ביוס מולחם ללוח

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by jorylit,

קניתי זיכרונות של pdp ואני לא יודע אם הם מספיק טובים למשחקים כבדים, שני סטיקים של 512, הנה הלינק: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4675 אם יש לכם משהו יותר משתלם מלוגיק, עדיף שקיים במלאי אז תמליצו לי בבקשה. כבר הזמנתי את המחשב ואני מזה לחוץ שלקחתי זכרונות לא טובים גם רשמתי לגבי הכ.מסך בפורום מפרטים, אני מקווה שלו ידפקו איתי, כי אתם יודעים איך זה שהם מנסים למכור לך את כל מה שהם לא צריכים, ואין להם איך למכור. בקיצור מחר אני מתקשר אליהם ומברר הכל ומשנה גם אם צריך, שאני לא ידפק.

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Danny_Malis,

שלום לכולם ! אני מחפש לוח אם טוב מתוצרת אינטל האם יש למישהו המלצות ? (בגלל סיבות אישיות אני מעוניין באינטל בלבד)

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by qpalzm,

כמו שאפשר לראות בחתימה, יש לי לוח ועליו שני סטיקים של זכרונות בגדלים שונים. השאלה שלי: נגיד שאני מוציא מהלוח את ה-256mb, האם ביצועי המחשב ישתפרו? ובמלים אחרות, האם כרגע הזכרונות "מפריעים" אחד לשני?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by tibia,

אני קונה את הבנדל הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2840&catcode=222 ואני רוצה לדעת איך הזיכרונות שלו תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  7. Started by shl2005,

יש לי מחשב של דל קיבלתי אותו מארה"ב והביוס ננעל איך אני פותח אם יש למישהו סיסמא שיעביר לי אותה לאי מייל ואני יודא לו מאוד

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. Started by ye_3333,

?

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  9. XTREME DDR CAS 2-2-2T1 PC 2700 אלה הזכרונות

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  10. Started by 3gh,

יש לי לוח אם NFORCE 3 של EPOX כרגע יש לי את הדרייברים הרשמים של נבידיה5.10 רציתי המלצות על דרייברים יותר חדשים(בטא) תודמ מראש.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  11. Started by X-Gamer,

שיהיה גם טוב לאוברקלוק

• 12 תגובות
    • 645 צפיות
  12. הלוח: גיגהבייט Ga-7n400-L דואל דידיאר.....יענו כל זכרון דידיאר טוב? המחיר: 300 ש"ח חדש לגמרי באריזה עם 3 שנות אחריות מחיר בפועל שאני אשכרה אקנה זה פלייסטיישן 1 שיש לי בבית + 100 ש"ח שווה או לא?

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  13. Started by yanivganor,

AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN ASUS A8V Deluxe 939 CORSAIR TWINX 1024MB DDR 400MHZ 3200XL ZALMAN 7700CU או AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 400mhz EL PLATINUM REV2 DUAL CHANNEL ZALMAN 7000CU

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by yanivganor,

מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. Started by enter,

?LG 52 x 32 x 52 (kit)? Model GCE-8525B או ?Samsung 52 x 32 x 52? Model SW-252F :s05:

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  16. כדי לנצל את כל הפיצ'רים של הלוח אם, האם יש צורך להתקין את הדרייברים שלו אחרי ההתקנה של הווינדוס? נכנסתי לאתר של גיגהבייט וראיתי עידכונים לדרייברים של הצ'יפסט,USB,פיירוול ושאר ירקות ותהיתי לעצמי אם זה ייתן שיפור בביצועים? ואם כן איך בדיוק מעדכנים את הדרייבר? ד"א הלוח הוא K8NS ULTRA S 939

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by elad_rabi,

טעות..

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by roeiw,

^^^ עד 600 ש"ח איך זה?GIGABYTE GA-K8NS 939

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by ilan_fix,

בוקר טוב.... חבר שלי הולך לשדרג את המחשב, וכמובן שהכיוון הכללי הוא ל64 ביט... שמנו עיין על הלוח GIGABYTE GA-K8NF-9 שמבוסס על NFORCE 4, http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm# וכמובן בא עם חריץ PCI EXPRESS במקום חריצי הAGP הישנים.... מסיבות של תקציב במיוחד, חבר שלי לא רוצה בשלב הזה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא רוצה להשאר עם הכרטיס הישן שלו (AGP X2). עכשיו השאלה היא, עד כמה יש תאימות אחורה? האם אפשר להפעיל את הכרטיס הישן על הלוח החדש עם איזשהו מתאם? ואם כן, האם מתאם כזה מגיע אם הלוח בדרך כלל? תודה מראש....

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אינטל ביקשה לרשום על שמה (trademark) את השמות Intel VIIV ו Intel Inside VIIV שזה יכול להיות 2 דברים או שזה למעבדי ה64 כי vi זה 6 וiv זה 4 וביחד זה 64 אבל הסיכוי נמוך כי אם הם היו רוצים להגיד 64 הם היו כותבים LXIV או שזה מסמן dual core כיאלו שזה ביחד. http://www.tomshardware.com/hardnews/20050127_145603.html

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה אבל אני לא יודע איזה מהם עדיף,בשלב ראשון אני לא מתכנן O.C אבל אולי בהמשך כן אם למישהו יש דעה מבוססת או איזשהו LINK של השוואה בין הלוחות הייתי מאד מודה לו.(ראיתי השוואה אחת ב TOMS ושם נראה לי שיש יתרון קטן ל-ASUS) המעבד יהיה AMD 3500 תודה רבה לכולם.

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  22. שלום השאלה שלי זה האם 2 סטיקים של זיכרונות, כל אחד 256 לא בעלי אותה חברה ולא בעלי אותם התיזמונים רק בעלי אותה המהירות PC3200-400MHZ יעבדו בדואל ? או שיהיה בעיית אי תאימות ויהיה לי בעיות עם זה? תודה...

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  23. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2330 ממש מעניין... בגדול: Conclusion? Don't look any further than AMD for the best gaming CPU, and Half Life 2 further cements AMD's reputation as the gamer's CPU. בהשוואת מה עדיף, זכרון מהר יותר או DUAL CHANNEL במערכות AMD, לפחות ב HALF-LIFE 2, עדיך DUAL CHANNEL מאשר DDR 400 על פני DDR 333.... כמו כן המשחק רגיש לתזמונים נמוכים יותר... יש שיפור של 8% במעבדים עם 1MB L2 מאשר 512K, ול SSE1/2 אין השפעה על הביצועים. בדיקת כרטיסי מסך: ולסיכום: At this point, Intel's Pentium 4 architecture does take a backseat to AMD's Athlon 64 when it comes to gaming. With performance advantages of around 15% at the same price po…

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by a-v-i,

היי יש לי את הלוח Gigabyte k8ns Nforce3 250 רציתי לדעת איזה קובץ אני צריך להוריד מבין הבאים כדי לעדכן את הביוס לגרסה הכי טובה ויציבה שיש...: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS.htm כמו כן האם הלוח שלי תומך ב Q-flash? כי זאת נראית לי הדרך הכי פשוטה ובטוחה לעדכן את הביוס... תודה

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  25. האם יש ואיפה? תודה.

• 7 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים