עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ההבדל בינהים ומה ממולץ לקנות תודה!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by anevsky,

שאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by broke_overclocker,

אחים שליייי אני רוצה לקנות לוח DFI ULTRA INFINITY ומעבד של (AMD (SOCKET 939 בפחות מ-1000 שקל אבל משהו טוב ותמליצו לי על כרטיס מסך של NVIDIA סידרה 6 בפחות מ 800-900 שקל אני רוצה לקנות ממקום זול וטוב בקשה עיזרו לי....

4. Started by EPRO,

שלום עדין בעיניין הלוחות של אם: 1. האם הסידרה IC7 עדיפה על הסידרה IS7 ןאם להיות ספציפיים יותר אז האם IC7-G עדיף על IS7 או IS7-G (אני יודע כי IS7 יצא אחרי IC7 2. שאלה נוספת, מה דעתכם על לוח אינטל אבלון 775? האם שווה לשים עליו יד ואיך הוא לעומת שני הלוחות של אביט ובעיקר איך הוא מול IC7-G למרות שזו טכנולוגיה אחרת תודה רבה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by uri paz,

שלום לכולם יש לי מעבד AMD ATHLON 2100 ואני מחליף אותו במסגרת האחריות החברה מציעה לי SEMPRON 2400 במקום האם הסמפרון הוא מעבד נחות כמו סלרון ? האם החלופה טובה יותר או באותה מידה או שנדפקתי ? האם שווה לי להתעקש על ATHLON ? אשמח אם תענו בהקדם אורי

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by DJPOWER,

יש לי 2 שאלות אשמח אם תענו.. 1. איןך אני בודק יציבות של זיכרון אני רוצה אם ממורי טסט אבל אני לא יודע מאיפה להוריד... 2. איך אני בודק מה הגבול של הזיכרונות בלי להעלות את המהירות של המחשב עצמו? תודה מראש יונתן 8)

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. אני מעוניין לדעת אם למשל במחשב שיש כמות לא גבוהה של זכרון, ולמשל משחק שדורש כמות גבוהה ממה שיש למחשב להציע, האם המחשב ישתמש בזכרון שעל הכרטיס מסך כדי לנסות להצטמצם? למשל אם יש לי 256 מגה זכרון במחשב וכרטיס מסך עם 256 מגה בייט, האם המחשב ישתמש בזכרון שעל כרטיס המסך בשביל משחקים?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. מישו יכול להסביר לי קצת על Dual Core? מה זה בהרחבה, וגם מתי זה נחוץ ושטויות תודה אנשים גם לינקים יתקבלו בברכה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by domuzy,

מה עדיף: 300 ש"ח= 512Mb 400MHz Kingston CL3? או ב- 285 ש"ח= 512Mb 400MHz AData /VT? האם יש הבדל משמעותי ואיזו חברה עדיפה (זה הולך להתלבש על K8NS (s754) Nforce3 250? עם Sempron 2800+ (S-754)?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by kinggil,

איך המעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by mr.Man,

במהלך שיטוט באיטרנט מצאתי את הדבר היפה הזה: A8N32-SLI Deluxe ושימו לב לזה: True Dual X16 SLI http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=226&model=744&modelmenu=1

12. טוב אז ככה זאת הרשימה של מה שאני צריך שיהיה בלוח אם 1)PCI-E 2)Sata II 3)DDR II 4)Nforce 4 5)לא חשוב לי כרטיס קול או רשת למרות שעדיף שיהיה כרטיס רשת אבל לא חובה למעבד אל תדאגו ולא חובה שיהיה בלוח SLI ושיהיה מרווח של לפחות שתי חריצי PCI בית הכרטיס מסך (PCI-E) לשאר חריצי ה PCI כדי שאני יוכל להוסיף לו קירור ... ולא חשוב לי שהוא איזה ATX שאתם רוצים אבל עדיף שזה יהיה הכי גדול בשביל במקום לקירור של הכרטיס מסך .... תודה לכולם אל תסתכלו על תקציב בינתיים עבדתי ואני יוציא כמה שצריך רק תנו לי קישורים או מידע על אותו לוח אם אוהב אותכם ...

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום רציתי להבין משהו בקשר למהבדים האלה נגיד ואני קונה מעבד כפול ליבה במהירות של 2.4(סתם אני רושם) אז הוא שווה מבחינת מהירות למעבד רגיל 4.8? אני מדבר רק על המהירות נגיד אם יש משחק שרושם שהוא דורש מעבד 3.0 ולי יש מעבד של 2.4 כפול ליבה המשחק יעבוד עליו נכון?(כי זה בעצם 4.8) אני צודק?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. כמה שאלות שלא מצאתי תשובה: 1. לא מצאתי אפשרות לחבר את הקונקטור של ה Audio בקידמת המארז ללוח האם אין בלוח אפשרות כזו ? 2. ברוך השם יש הרבה קונקטורים למאווררים בלוח הזה רציתי לדעת מה זה OTESFAN והאם ניתן לחבר אליו את המאוורר שנמצא מאחורי המארז ? 3. לגבי אפשרות לחבר זיכרונות ב Dual Channel ישנם 4 DIMM כל שניים בצבע שונה ,האם יהיה ניתן להשיג Dual Channel עם אתקין כל זיכרון על צבע אחר ? בדקתי בחוברת של הלוח ולא כל כך הבנתי מה זה Single rank ומה זה Double rank ,אודה לעזרתם. במידה וכדי להשיג Dual Channel אני אצטרך לחבר את שתי הזיכרונות על אותו צבע אם אני אוכל לחבר אותם יחד גם אם ארצה לחבר לזיכרונות שלי Heat Sink ?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by Delapro,

לאחרונה בדקתי את מחירי הזכרונות באיביי וממה שנדהמתי הוא שהמחירים שם ממש אבל ממש נמוכים בהשוואה לחנויות בישראל. לדוגמא: זכרונות קורסייר בארץ 1800 שקל לעומת 950 שקל באיביי מאותו סוג כולל משלוח. השאלה שלי היא האם זה כדאי ולא מסוכן לקנות באיביי ? הרי המחירים שם כמעט חצי מאשר בישראל ושם תוכל לקנות זכרונות ממש טובים במחיר יותר נמוך מאשר פה נמכרים זכרונות הכי פשוטים. קישורים למחירים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1803&products_id=12038 http://search.ebay.com/search/search.dll?fcid=100&sadis=200&nojspr=y&fss=0&saprclo=&sappl=1&sargn=-1&sacqyop=ge&fsop=1&fscl=1&fsoo=1&saslop=1&sbrftog=1&fhlc=1&amp…

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  16. מה מצב אנשים טובים ?? אני משדרג את המחשב שלי וצריך עזרה... אני רוצה לקנות זכרון חדש.. חיפשתי באתרים השונים ומצאתי דברים שאני לא ממש מבין בהם.. השאלה שלי היא.. מה ההבדל בין 2 החלקים (בכל אחד מהזוגות) והאם שווה להוסיף את ה - 100-150 שקל כדי לקנות את היקר מבינהם ? Kingston KVR400X64C25-512MB DDR 3200 Memory Kingston KVR266X64C3A-512MB DDR 2100 Memory או לחילופין ?512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2512 ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5?512 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. Started by PCguy,

יש לי כרטיס מסך 9600SE הוא נקנה כחלק מורכב במחשב חדש במנהל ההתקנים לא מופיע החברה פתחתי וגם על הכרטיס לא רשום{תאמינו לי בדקתי טוב} באתר של ATI יש את החברות המורשות ליצור של 9600SE אבל הכרטיסים בתמונה לא נראים אןתו דבר יש על הכרטיס ציפים של ELIXIR שניראים גם על כרטיס של TUL שמייצר עבור ATI אבל התמונה שם של ה 9600SE שונה מהכרטיס שלי איך ניתן לדעת???

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  18. Started by shloosh,

אני ממש מתלבט מה לעשות, לקחת 2 סטיקים של 512 מגה של A-DATA 3200. או לקחת 512 מגה של a-data viesta ?? עקרונית אני כן מתכנן אוברקלוק לזיכרון,אבל הוא בסה"כ ייתן שיפור של אולי 10-15% במהירות,לעומת בכלל כפול כמות זיכרון, שגם ייתן לי אוברקלוק נחמד,וגם אם לא ייתן לא נורא בעיקרן הכל יהיה עדיף על ה-512מגה 2700 שלי.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by lmlm,

איך הלוח הזה? ConRoe945PL-GLAN s775, 945PL, DDRII 533, PCI-E מבחינת OC? כמה FSB הוא מסוגל? ואיך הוא בכללי ,בלי OC ,עבודה רגילה? הוא פשוט זול יחסית ללוחות האחרים. תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by סער_שי,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 CORSAIR DUAL 2048MB 675MHZ DDRII TWINX ב-1450 שזה רק 200 ש"ח יותר מערכת VALUE כזו בדיוק. תזמונים: 12 4 4 4 שווה, לא? (דעתכם, הכוונה)

21. Started by Avi313,

אני מחפש לקנות לוח אם בניו אג שיעלה עד ה- 170$ לוח אם בשביל AMD Athlon 64 4200X2 AM2 יש למישהו המלצות טובות?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by pC gUy,

יהיו בעיות עם ASUS M2N-E ,G.SKILL 667M PC5400 ו AMD 3800 X2 בלי OC?

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  23. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0OCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== שני חידושים עיקריים הם ה Expanable Layer 3 Cache והאפשרות ל Clock נפרד (ושונה) לכל ליבה DICE. כלומר בהתאם לצורך ניתן להפעיל מספר כלשהו של ליבות במהירויות שונות כדי להגיע למקסימום חיסכון בהספק. עריכה: אין לי מושג למה הדבקתי את זה באמצעי איחסון, טעות . בהזדמנות הראשונה להעביר למעבדים. בעצם לנעול כי כבר Terjen הקדים אותי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199549.msg1749254#msg1749254

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by ofsher,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3364224,00.html עכשיו אפשר להחליף את ה 939 האיטי לX2 מהיר

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  25. במחשב של אחי יש לוח אם ישן של Gigabyte GA-K8VM800M אני רוצה להחליף לו ת'מעבד למשהו יותר מהיר כרגע יש לו AMD 64 2800 יש משהו יותר מהיר מזה ? יש כפולי ליבה ללוח אם הזה ?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.