מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לקנות לוח אם .. שיתאים לחלקים האלו: מעבד: Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX זיכרון: DDR2 -800Mhz 1GBX2 כ.מסך: של nvidia ---------------------- עדיף שהלוח יהיה של חברת gigabyte ושיהיה זול (עד 300 ש"ח) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://arstechnica.com/news.ars/post/20070417-intel-details-penryn-performance-sse4.html
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איזה זכרונות הכי איכותיים מ KSP A-DATA DDR500 או KINGSTON HYPERX המעבד יהיה DUAL CORE 3800 שיהיה לו oc עד כמה שאפשר בסטוק ואולי אחרכך איזה קירור אוויר נורמלי מה אתם אז ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה אלייכם, אני הולך לבצע OC. כמה MHZ כדי לי לקחת ולמה?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים , אחד פנטיום II 333 השני פנטיום 3 450.. את כל הרכיבים שעל הפנטיום 333 אני מעוניין לשמור לעצמי. את הפנטיום 450 אני רוצה ממנו רק את המעבד והלוח אם. השאלה שלי היא, האם ההחלפה בין לוחות האם והמעבד דורשת התקנה משמעותית של משהו? האם הווינדוס יעלה לי חלק בלי בעיות? או שיעשה בעיות בגלל הלוח אם והמעבד החדשים?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
המעבד מיועד לתוכנות שיתוף, עריכת וידאו ועבודה מאסיבית עם וידאו. תקציב 3K. תודה מראש. .swg
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
תזמונים וכו'? ומי נראה לכם עדיף לOC?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לכולם רציתי לדעת מתי הלוחות החדשים של DFI צפויים להגיע לארץ ? אני מדבר כמובן על הלוחות מבוססים NFORCE4 ו PCI-E והשאלה השניה שלי היא, לא הבנתי אם הלוח יהיה SLI או " חיקוי " של SLI ?? או שיהיו שני דגמים ??
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם p4mam2-v של msi והוא נשרף. המעבד הוא p4 והייתי רוצה לדעת איך אני יודע לאיזה לוח להחליף ואיך אני מברר סוג מעבד (775 וכו) אני אשמח למידע והמלצות
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המחשב מיועד בהתחלה לשימשים של משחקים וכאלה ואחר כך כנראה לקצת אובר קלוקינג לכרטיס מסך אולי למרות שלא נראה לי שאצטרך...מי הלוח היותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כמה התקני מיקרו מתקדמים היום לאומת אינטל אם בכלל התקני מיקרו מתקדמים היום? לפי דעתי התקני מיקרו מתקדמים לאט ואפילו נעצרו מאז 2012 שאז יצא Opteron 6386 SE שהוא יחידת עיבוד מרכזית הכי מתקדמת עד היום של התקני מיקרו מתקדמים. לפי דעתי התקני מיקרו מתקדמים עשו את העסקה הכי טובה בעולם כאשר אינטל רצתה לחסוך בזיכרון מטמון יקר ועבדה רק לפי חוקים פיזיקליים שהיא יצרה (חוק מור). בסוף המחרה הצליחה לעקוף אותה עד שאינטל עלתה על הטעות היא (התקני מיקרו מתקדמים) קנתה בהזדמנות חסרת תקדים את מערך הטכנולוגיה המאוגד שמיצרים יחידות עבוד גרפיות. בגלל זה אני מסרב לקרוא ליחידות עיבוד גרפיות של מערך הטכנולוגיה המאוגד - יחידות עיבוד גרפיות של התקני מיקרו מתקדמים, וגם בגלל שמערך הטכנולוגיה ה…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אנשים,אני זקוק כבר לשדרג את זיכרון המחשב ל1GB... [מפרט המחשב בחתימה] לאחרונה משחקים כבר נהיו בעייתים..BATTLFIELD2 מתפקד רק על כשאיכות הטקסטורות היא על נמוך ויש לו זמני טעינה מחרידים,בHL2 יש לי את תופעת הSTUTTERING,בFEAR יש לי קטיעות קטנות כשאני מסתובב במסדרונות ועוד דברים כאלו ואחרים.. 90% מהבעיות האלו שידרוג זיכרון יכול לתקן,ואני יודע את זה מנסיון [עוד זיכרון יאפשר לי לשים את הטקסטורות בBF2 לפחות על מדיון ויקצר זמני טעינה,עוד זיכרון בטוח יפתור את בעיות הסטאטרינג בהאף לייף2,ועוד זיכרון בטוח יועיל לביצועים של FEAR] בכל מקרה,רציתי לדעת איזה חברה מומלצת?והאם כדאי ללכת על סטיק אחד של 512 או על 256*2 ? חשוב לציין שאני רוצה לבזבז כמה שפחות כסף על זה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חברה יש לי שתי סלוטים של 256 mb ddr 2 533 mhz האם כדאי לי להמיר אותם ל-512 ? כאילו להחליף שיהיה סלוט 1 של 512?
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להוסיף זכרון למחשב שלי. ואני לא יודע איזה? אז ככה, זה המפרט שלי.. AMD Athlon64 3000+ Winchester Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X A-Data 256x2 DDR 400 אני רוצה להוסיף עוד 512.. השאלה שלי היא כזאת, לקנות עוד 2x256 או אחד 512? וגם איזה חברה? להמשיך עם A-Data או שאפשר לערבב חברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הלוו למרדנית אין Samsung 667 יש במקום Infineon 667 האם כדי להישאר עם הSamsung533 או לקחת את הInfineon667 אני לוקח 2*512 והמחיר זהה הזיכרון מיועד ל930 על לוח ASUS P5LD2-VM תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ואין לי במחשב כונן פלופי לעומת זאת בדיסק של ABIT יש לי דריוורים ל SATA מה עושים ? כמו כן בדיסק יש סיפריה DRIVERS ובה שתי ספריות אחת SATA ואחת , V130 SATA DRIVEDISK תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז המתחרים: E6320 E6400 Athlon X2 5600 בעיקרון, אשמח לדעת גם את הטוב מבין השנים הראשונים בלבד. עוד דבר - איך מעבד AMD ישפיע על המחשב? האם יש מעבד יותר זול שיותר שווה את המחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני כנראה מחזיר את הזיכרונות שיש ברשותי(ראו מפרט) ויקח כנראה זכרונות חדשים ההתלבטות הפעם תהיה קשה ותיבחר בקפידה הזיכרונות שאני רוצה לקנות יהיו במהירות 1066MHZ אני מתבלט כרגע האם לקחת את OCZ Reaper
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
עריכה:עריכה:עריכה: החלטתי בסוף ללכת על אחד מהשניים האלו שבכותרת, על מי הייתם ממליצים ואם אפשר להרחיב קצת עם הסיבה.. תודה מראש!!! וסופ"ש נותן בראש! עריכה:עריכה:עריכה: אני בונה מחשב חדש כרגע, והחלטתי ליבנות את המחשב על המעבד E6300.. עכשיו יש שני לוחות שאני מיתלבט ביניהם, ההבדל הוא 150 ש"ח. GIGABYTE GA-945G-S3 = 624NIS GIGABYTE GA-965P-S3 = 850NIS עכשיו למעט ההבדל בצ'יפ, שמתי לב שיש הבדל אחד והוא ש 965 תומך בזכרונות DDR2 800 בזמן ש 945 תומך בזכרונות DDR2 667. השאלה שלי היא עד כמה זה יהווה לי מגבלה ב OC ? המטרה היא לא OC מטורף.. להגיע ל 3GHz בערך. זה אפשרי עם הלוח 945? כי למעט ההבדל הזה לא מצאתי עוד הבדלים.. האם יש הבדלים אחרים משמעותיים?? תודה לכולם..
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי 2 חלקים של זיכרונות 512MB של חברת PQI, התקנתי את הזיכרונות על לוח P4800D של ASUS (סט של SIS), בדקתי את מהירות הזכרון עם התוכנה everest התוכנה מזהה כי המהירות של כל חלק הינו 200MHZ ואילו המהירות האפקטיבית 400MHZ, במקום 400MHZ ו800MHZ (חיברתי אותם בDUAL). אני מנסה לפתור את הבעיה דרך הגדרות הBIOS אך אני לא מצליח . צריך רעיונות לפתור הבעיה..... כיצד אוכל להיות בטוח שהמוכר לא "עבד" עלי ???????? בתודה מראש אורן
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
AMD Athlon X2 4400+ Socket AM2 Box או Intel Core 2 Duo E4300 Box? כמו כן אני צריך לוח אם תואם למעבד בגודל micro (מארז micro atx). למעבד של אינטל חשבתי על לוח אם תואם של giga-byte GA-945GM-S2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2331 מה אתם אומרים על הלוח אם? האם יש יותר טובים בטווח המחיר הזה מחברות אחרות? בנוגע למעבד של amd מצאתי את הלוח giga-byte GA-M61PM-S2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2438&ProductName=GA-M61PM-S2 מה אתם אומרים על הלוח אם? האם יש יותר טובים בטווח המחיר הזה מחברות אחרות? בכל מקרה איזה מהשילובים עדיף? המחשב מיועד לעבודה משרדית ו…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
התיישבנו לבחון את ביצועי המעבד המרוענן של AMD - האם ההשקה הזאת מצליחה להציל אותה מהפסד בתחרות הקשוחה העדכנית?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם חברי הפורום מכל חפירותי נותר לי לוח ג'יגהבייט 7zm עד עכשיו רץ עליו דיורון 800 ,האם xp 1800 שהו כמובן 266 יפעל עליו [מה שמטריד אותי במיוחד הוא נושא המתחים החשמליים השונים ] מראש אני אומר לכל אלו שיטענו שהמעבד אם ירוץ אז ירוץ לאט ממהירותו האמיתית -כן אני יודע הדבר שלי חשוב לדעת -אם ביכלל ירוץ ,והאם המעבדים פועלים במתחים שונים מה שעלול להזיק ל1800
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום! מישהו אמר לי שלא ניתן לשנות דרך הביוס את הFSB בלוחות IL9 Pro...זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי קצת על Dual Core? מה זה בהרחבה, וגם מתי זה נחוץ ושטויות תודה אנשים גם לינקים יתקבלו בברכה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-