עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש לי פנטיום: מעבד 4 3.06GHZ זכרונות 1*256, 333MHz ו 1*500, 400MHz לוח אם ברונסוויל 2 כרטיס קול ומסך On Board בנוסף, כרטיס רשת, מודם, כרטיס 1394 ללכידת וידאו לעיתים רחוקות, בעת הדלקת המחשב הראשונית, לא ניתנת פקודה מהמחשב למסך להידלק ומסך נשאר ב StandBy. בנוסף, נראה כי גם המחשב לא עולה כלל (אני מניח, מכיוון שלא ניתן לראות כלום). למה זה קורה? מה עושים? מה שאני עושה זה מכבה ומדליק את המחשב כמה פעמים עד שמסך מופעל והמחשב עולה. האם זו בעיה ידועה? אוריאל

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. ההבדלים היחידים שראיתי ביניהם הם 6 מול 4 תושבי SATA לאחד יש s/pdif out ולשני אין שני אלה כמובן לטובת ה ds3 אלה ההבדלים היחידים? על מה ולמה הבדל של 100 שקל? עריכה: וה ds3r לא עדיף על ה ds3 בהרבה? (הבדל של שקלים בודדים) יש לו עוד שני SATA, גשר דרומי מתקדם יותר..

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by SHLOMI71,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: מעבד AMD 2500 512MB זכרון DDR400 ההתלבטות היא לגבי הלוח: אני רוצה לוח עם חיבור רשת , 1394 והרבה חיבורי USB מה מומלץ: ASUS A7N8x delux ABIT NF7SL MSI K7N2 Delta או שיש לכם המלצות אחרות OC עדין אם בכלל תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. אין מה להוסיף. שתי השאלות בכותרת ובכותרתינה. תודה רבה לעונים.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by avidan28,

האם שווה להשקיע היום על מחשב מבוסס אתלון XP?? קיבלתי מחבר מעבד 2200 פלוס ואני רוצה לקנות לוח של גיגהבייט מבוסס אנפורס 2 אולטרא.הלוח תומך ב SATA והוא יחסית מתקדם. אשמח לקבל עצות ודעות. הרבה תודה.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by SuperDuper,

האם הלוח P5N-D של Asus הוא בעל חריצי הרחבה של PCIe 2.0 מלאים? או שהוא "תואם" 2.0 כמו כל הלוחות שיש היום? האם יש לוחות אחרים בטווח המחיר שלו (850 ש"ח) שהם תומכי SLI והם טובים ממנו? תודה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. אם מישהו הצליח להתקין (ספציפית - SB LIVE או VORTEX 2) בבקשה לספר באיזו תצורה הכרטיסים - איזה כרטיסים אחרים מותקנים על הלוח, באיזה סלוט יושב כרטיס הקול, הגדרות ביוס, וכל דבר אחר שיכול לסייע. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

בSLI ‎של 7600GT

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. תזמונים וכו'? ומי נראה לכם עדיף לOC?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by ip2pi,

היי, יש לי לוח אם מסוג : asus p4s533 mx אני רוצה לשדרג לו את הזכרון עכשיו ראיתי את המפרט שלו http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm והשאלה אם זיכרון מהסוג הבא יפעל או שתיווצר לי בעיה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2682 (אם יש המלצה לזכרון אחר בטווח מחיר כזה של עד 250 שח 1GB אשמח לדעת) תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by miki03,

לכולם רציתי לדעת מתי הלוחות החדשים של DFI צפויים להגיע לארץ ? אני מדבר כמובן על הלוחות מבוססים NFORCE4 ו PCI-E והשאלה השניה שלי היא, לא הבנתי אם הלוח יהיה SLI או " חיקוי " של SLI ?? או שיהיו שני דגמים ??

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  12. היום יש לי 2 גיגה 4*512 667 של קינגסטון. מערכת הפעלה ויסטה HP 32BIT . אני רוצה להרחיב ל 3-4 גיגה. מה אתם ממליצים? להישאר עם 667 או לשדרג ל800 או אולי אפילו לחכות ל-DDR3? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by SpLiNtEr,

היי. אני ברמת-גן כרגע,עד לסוף השבוע,ואני עושה מ'ס קניות ב-KSP. כרגע יש לי 1GB של זכרון במחשב, רציתי לדעת האם שווה לי להוסיף קיט של 512,ובכך לבטל את ה-DC, האם זה יגרום למגרעות/חסרונות מסויימות. MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. האם אי אם די תשיק את המעבדים שלה בתחילת הרבע הבא או בסופה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. יש לי עכשיו במחשב 2 סטיקים של 1GB 800Mhz CL 5 של Kingston. עכשיו זה מספיק לי. אני יודע שהמחירים של DDR2 נמוכים מאוד עכשיו אז אני רוצה להוסיף עוד 2GB לפני שDDR3 יתפוס ובעתיד להתקין Windows 7 64 bit כדי לנצל אותם. מה עדיף, 2 סטיקים של 1GB שימלאו לי את הdual chanel או אחד של 2GB?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by natla,

אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מי לדעתכם יותר טוב ? האמת, שאין לי צורך בכל ה- Features שדגם ה-P מציע אבל שמעתי שהוא מאוד מוצלח ושהוא זכה בלא מעט awards לעומת אחיו הקטן ה- GA-7VAX שאין ברשת אף פידבקים עליו. האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות את הדגם ה- P היקר יותר? בברכת שבוע טוב לכל יושבי הפורום.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by ד ו ד,

שיטת סימון המעבדים בשתי החברות די מקשות לפחות בתחום ההשוה של הביצועים. איפה אפשר למצוא מידע שיאפשר הבנה בסיסית של הנושא. אחרי שנים של שימוש בפנטיום 4 מתכוון לעבור ל AMD אבל יש בעיה בבחירת מעבד שיתאים לשימושי. מדובר במחשב בסיסי לעבודות משרדיות ללא תוכנות כבדות או עיבודים מורכבים ובנוסף גלישה רגילה ללא משחקים .

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. השאלה בכותרת

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  19. ? ומה יהיה טווח המחירים בערך? לדוגמא אלו של ASUS כמו הULTRA ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. פשוט לא יוצא. יש תריק? יש לי בלוח 2 ווים והמוט ברזל לא זז. נ.ב שמתי תמונה של לוח אחר כי יש שם קרור דומה מכיוון שלא היתה לי מצלמה לצלם אז מצאתי תמונה באינטרנט. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום איזה לוח יותר טוב (GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. Started by bzman,

אהלן יש לי מחשב די חדש עם BOARD של אינטל DG31PR ומעבד E4800 רץ על המחשב Intel Desktop Utility שבזמן האחרון נותן לי חיווי של איזושהי תקלה. אין לי מושג מה התקלה. במסך הסיכום כתוב שה-L2 Cache Not supported זה תקין מצב כזה ? יש מצב שזו התקלה ? תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by roeesnir,

מה ייתן לי ביצועים יותר טובים? ocz 800MHz cl3 או ocz 1066MHz cl5? יש לי לוח Gigabyte P35 DS4

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. מה ההבדלים בין P5K, P5K-V, P5K WS, BILTZ FORMULA ודומיהם? יש פשוט המון מבחר ולא הצלחתי להבין מה בדיוק ההבדלים ביניהם. תוכלו לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by MC Misha,

שלום חיפשתי לוחות אם מתאימים למעבד AMD Athlon 64 x2 4000 והסתבכתי מישהו יכול לעזור לי למצוא לוח בסביבות ה400-500 שח?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים