מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך הצעה איזה לוח אם לבחור אני לא OCer אבל אני גיימר כבד מאוד ואני לא רוצה לקנות שתי Geforce אני קונה X850 XT PE התקציב של הלוח זה 1200 עד 1550 לא פחות ולא יותר וחשוב שהלוח יהיה בChipset nForce 4 ושיהיה בו SLI או DXG למרות שאני לא ישתמש בהם עכשיו תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה בסוג זיכרון DDR 512MB 400MHZ , יונדאי - HYUNDAI CL 3 או A-DATA CL2.5 או GEIL CL 2.5 ובכלל A-DATA באותה ליגה של יונדאי או שזה תלוי בתיזמונים בלבד, למבינים דרגו לי אותם לפי הסדר בבקשה וזה מה שיש לי לבחור אז זכרונות שצריך משכנתה עליהם כמו CROSAIR או OCZ שלא באים בחשבון... כל טוב! נ.ב. יונדאי זה בעצם HYINX, אז זה זיכרון דיי פשוט כמו A-DATA כי לא מדברים פה על SDRAM, שאז יונאי היה על באמת זיכרון תותח, אז השאלה אם הוא נשאר טוב?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קודם כל, יש לי 256 RAM זיכרון, רציתי לדעת אם שווה לקנות ב300 עוד 256 כדי שיהיה לי 512 RAM, עכשיו המעבד שלי הוא 1.83 ג'יגההרץ, רציתי לדעת כמו עולה לשדרג ל3-3.5 ג'יגה הרץ, זה יקר יותר מזיכרון? אני רציך להתחיל לחסוך...
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף זכרון נוסף למחשב, אך לפני כן אני מעוניין לדעת בכמה זכרון וירטואלי בממוצע המחשב משתמש. הנתונים בתמונה אינם של המחשב המיועד לשדרוג, אלא רק ע"מ להבין מה אני רואה. אני רואה מהתמונה שיש במחשב ג'יגה זכרון, מתוכו יש 320 מגה פנויים (באותה נקודת זמן שבה צילמתי את המסך), ועוד 390 מגה ב System Cache (מה זה בכלל ?) איך אני יודע בכמה זכרון וירטואלי המחשב משתמש (בכל נקודת זמן) ? האם יש צורך בתוכנה אחרת לשם כך ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כל המארז מאוד קריר וכל שאר הטמפרטורות הם לא יותר מ30 מעלות אבל רק הCPU על 70 מעלות לא עולה ולא יורד... לא משנה כמה המחשבלא עושה כלום.... כשפתחתי את המארז זה עדיין לא ירד וכשנגעתי הגוף קירור הוא היה קפוא... יש איזשהו דרך לתקן את זה בלי להחזיר את המחשב למעבדה? הבעיה הגדולה היא שבגלל שהCPU על 70 מעלות כל המאווררים מסתובבים הכי מהר שאפשר ואז יש הרבה רעש... יש איזה דרך להנמיך את המהירות שלהם בלי לבנות פאן באס? (אני יוכל לבנות כזה רק לפחות בעוד שלושה חודשים....)
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מבין שקיימים 3 דגמים: אחר חיפוש קצר בפנדה ראיתי שהמחיר של ה- SLI-D הוא 1250 ש"ח בעוד ש ה-ULTRA D עולה 1560 ש"ח. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_270_822_823 כנ"ל בנועה: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=172 ציפיתי שה - SLI יעלה יותר? מישהו יכול להסביר לי?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איכשהוא אתר צרפתי כלשהוא השיג P4 EE 720 (3.73ghz 2mb l2 1066mhz FSB) ואת הP4 630 (3.0 ghz 2mb l2 800fsb) זה לא משנה איך - מה שמשנה זה התוצאות - ככל הנראה מי שציפה שנראה כאן עוד פעם מקרה של ווילמייט-נורת'ווד יתאכזב ... התוצאות לא ממש מראות על הבדל רציני בביצועים בין ה630 ל530 , ה630 למשל עדיין מפגר בהרבה אחרי הA64 3000+ במשחקים. וככל הנראה גם הישומי 64 ביט רצים גרוע יותר על אינטל (אם כי את זה אני מודה שלא הבנתי מהכתבה שלא קראתי את כולה אלא מהקישור אליה בכתבה של האינקויירר) לינק לכתבה עם תירגום Worldlingo לאנגלית (תעבירו דפים עם הלינק בתחתית הדף ולא עם הקומבובוקס למעלה): http://www.worldlingo.com/wl/translate?wl_lp=FR-EN&wl_fl=2&wl_rurl=http%3A%2F%2Fhttp%3A%2F%2F…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? של אינטל? או AMD?? מבין החדשים ביותר....
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה לוח ברמה גבוהה ניתן לקנות במקום ה MSI NEO4 שתכננתי לקנות ? האם כדאי לחכות עוד קצת ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ראיתי פה כתבה על ליבה חדשה מבית ATI עכשיו אין לי מושג מה זה מישהו מוכן להסביר לי מה זה ליבה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המורה שלי לאלקטרוניקה הסביר לנו איך המעבדים הישנים ייצרו קלוקים, והגיעו למהירויות של כמה מגה הרצים. הוא אמר שיש במעבד גביש וכמה קבלים,הקבלים נטענים ומתפרקים וע"י כך גורמים להתכווצותו והרפייתו של הגביש. הבעיה היא שהקבלים נטענים ומתפרקים בזמן של כמה מיקרו שניות,זמן זה לא מספיק כדי להגיע למהירויות של ג'יגה הרצים. אז השאלה שלי היא איך פועלים המעבדים החדשים? איך הם מייצרים כל כך הרבה קלוקים בשנייה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
לפרטים כנסו http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8670 עכשיו האם כדאי לקנות את זה, או שעדיף לקנות לוח אם אחר + כרטיס מסך בן זונה כמו X850 מה דעתכם... שווה? לא שווה? מה עדיך? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכם! אני רוצה להחליף זיכרון ודיסק קשיח ויש לי בעיה, אני לא יודע איזה טכנולוגיות הלוח אם שלי תומך, יש לי P4S533VM ואיך אני מגלה את התכונות שלו כגון : איזה זיכרון אני יכול לשים בו, איזה דיסק קשיח? SATA או ATA ץ? ניסיתי עם התוכנות SANDRA ועוד כמה אבל הם לא עזרו. בבקשה זה ממש דחוף לי!! ועוד משהו: באחד הסריקות מחשב הוא מצא לי את זה: Bank 0 : 256MB DDR-SDRAM 2.5-3-3-6CL 1CMD מה הטכנולוגיה של הזיכרון? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.4 לוח אינטל 845 512 מגה זיכרון קינגסטון כרטיס מסך ATI 9700 PRO שאלתי האם יש טעם לשדרג את מחשב והאם יש בכך תועלת? למעבד AMD64 ביט סוקט 939 לוח של ABIT AV8-3rd Eye K8T800 Pro)
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9700 PRO אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ציפסט VIA KT800 תומך במעבד 64 ביט בכל לוח היה מצויין שחריץ AGP הינו 1.5V שאלתי הינה איך אני יכול להיות בטוח שכרטיס המסך הינו מתאים ותומך ב 1.5V
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
היי! לאחרונה חשבתי על פתיחת עסק קטן מהצד לייבוא חלקי מחשב איכותיים לארץ ומכירתם. מדובר על כמות קטנה (כ-5 עד 10 לוחות אם, 5-10 סטיקים של זכרונות, 5-10 מעבדים). לדוגמא, DFI NF4, G.Skill, AMD 64. אני משוכנע שזה יכול ללכת לא רע. מדובר בהתחלה בהשקעה לא גדולה. חשבתי לקנות מאתר בחו"ל (ארה"ב, לדוגמא) ולמכור בארץ במחיר נמוך מחנויות. חשוב שיהיה רווח (אם כי אני לא מצפה לרווח גדול בהתחלה) ואולי בהמשך להתפתח לעסק גדול יותר כדוגמת נועה או הדובים (שזה החלום שלי). רציתי לקבל הצעות במה זה כרוך (ממי שיש לו נסיון בעבר), לדוגמא, עלויות שילוח, שחרור מהמכס, מע"מ. אשמח לשמוע גם משותפים פוטנציאליים. ביי, Zulu
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני יודע שב NF3 יש כרטיס קול מסוג AC97 פשוט ורגיל שגומר על המעבד... השאלה שלי היא האם ב NF4 יש כרטיס משוכלל יותר? כמובן שאני מדבר על הדגמים הרגילים... לוחות אם ב 800 שח בערך תודה יניב
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
Just got home with my new DFI here r some pix: Rev A02 ! a damn new mobo and I got some crazy SLI action going on ! :toast: cpu and gfx next...
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח חדש שיחליף את הלוח של עלית שיש לי כרגע: ECS P4VXAD+ הריכיבים שכרגע מותקנים אצלי: מעבד: Field Value CPU Type Intel Pentium 4A, 2466 MHz (18 x 137) זכרונות: Field Value System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) כ.מסך: Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) דיסק קשיח: Field Value Disk Drive WDC WD400BB-00DEA0 (37 GB, IDE) אני חשבתי ללכת בכיוון של לוחות אסוס עם תמיכה ב SATA כי בקרוב אני קונה דיסק קשיח אז חשבתי אולי לקנות SATA (זה יעבוד ביחד עם ATA?) כדאי של אסוס או ללכת על משהו אחר? בקשר לתקציב, 400-500 ש"ח יספיקו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
לא מזמן קניתי כרטיס מסך 6600gt agp , ועכשיו אני מעוניין להחליף את לוח האם שלי (intel 845) כדי לנצל את הכרטיס מאחר והלוח יצר צוואר בקבוק , מאחר ואני לא מתמצא במה שיצא לאחרונה אשמח לקבל המלצות ללוח , יש לי נסיון טוב עם asus ו-abit תקציב 600-700 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
לאחר בירור קצר נודע לי שאני ככל הנראה יכול לעשות כמה הזמנות מארה"ב דרך ידידים שלי אני אזמין מעבד A64 כנראה את ה3000+ מה שיחסוך לי כ400 ש"ח השאלה היא האם כדאי שאני אזמין גם 1GB או אין צורך אמיתי בזה ואפשר 512 ואת מה שישאר להשקיע במשהוא אחר השאלה האמיתית היא האם 1GB שווה את התוספת כסף?
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הזיכרון הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה, עד 550 מקסימום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-