מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב : פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך geforce 4 mx זכרון 256 ומערכת הפעלה ווינדוס אקס פי גרסה ביתית ברצוני לשדרג את המחשב בצורה משמעותית אני קונה כרטיס מסך חדש ATI Radeon X800 XT Platinum Edition 256MB (נ.ב אם למישהו יש הערות בקשר לבחירה זו שיהיה חופשי לומר). אני מתלבט בקשר להוספת זכרון פנימי למחשב כרגע המחשב איטי ולכן אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למישהו יש המלצות לזכרון פנימי של ג'יגה אחד איזה חברה מומחית בתחום ומה המחיר בערך? האם גם צריך להחליף את הזכרון הפנימי הישן או להוסיף לו את החדש - האם זה יצור בעיות כלשהם או משהו בסגנון ? תודה רבה מראש ניר גלעד
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב P3 בסיסי, הציעו לי לוח אם + מעבד ב 300 ש"ח. (יש לי את כל השאר) זה שווה ?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה זאת תמונה שלו בערך מצאתי באינטרנט. צריך איזה דריבר ?? לאן לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות מפרט אשר ישמש לעריכת וידאו, כמובן בליווי כרטיס דגימה ייעודי לכך, אך כל הרינדור והעיבוד יבוצעו בעזרת המעבד והזיכרון כמובן, ופה נשאלת השאלה: אני מתלבט בין amd athlon 64 3200 לבין intel prescot 3200 המחשב יהיה עם 1 ג'יגה זיכרון ועוד דברים טובים אחרים אך השאלה העיקרית הנשאלת כאן היא איזה מעבד לקחת למרות שאני יודע שאינטל קצת יותר מהירים בקידוד האם ההפרש הוא משמעותי - עניין של שניות, דקות או שעות. נא תשובתכם בהקדם.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לזיכרונות של קינגסטון אני קונה סטיק אחד של 512 ddr pc400 ב - 488
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו . מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
עם ערכת מעבדי המערכת החדשה בסדרה של ה NF4 לתחנות עבודה ושרתים: http://www.nvidia.com/page/nforce_pro.html דף המוצר באתר היצרן: http://tyan.com/products/html/thunderk8we.html הערה: למי שעוסק ביצירת תוכן 3D זה סוף הדרך של סוף הדרך.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח ומעבד של AMD 64 ביט OC יהיה ודיי הרבה לדעתי ( יש כבר זיכרון 500MHZ ...) צריך תמיכה ב AGP כי אני נשאר עם הכרטיס מסך שלי איך ה NF4 לדעתכם ? הגבלת מחיר :2700 +-
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642 מישהו שמע על הלוח הזה ויודע אם הוא אמור להגיע לארץ ואם כן מתי? לפי מה שאני רואה שם, יש לו תמיכה גם ב PCI-E וגם ב AGP... האם אני רואה נכון? עריכה: אה אוקיי, אני רואה שזה משהו אחר - AGR, ולא כל הכרטיסי AGP נתמכים..
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לוח אם asus P4V533. מסכי BIOS היו תקינים עד שביצעתי עדכונים: 1. עדכנתי גרסת BIOS ולאחר אתחול קיבלתי הודעה: bad cmos checksum - בחרתי באופציה set default settings. 2. התקנתי DRIVER לכרטיס המסך geforce2 mx 400. התופעה שאני מקבל עם הכניסה לתפריט BIOS היא שהחלק הימני של התפריט מוסתר כלומר, התפריט כולו מוזז ימינה. האם מי מכם יודע מה קרה ואיך מתגברים על הבעייה. מערכת ההפעלה תקינה. תודה, נמרוד.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
UPPPP אז מה יותר טוב?...במה זה יבוא לידי ביטוי?...קידוד מהיר?..משחקים יותר מהר?...משהו יותר לאט??
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוכש השבוע את הלוח הזה של גיגה בייט... הוא נחשב סביר לאובר קלוק ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס radeon 9700 pro 128 mb זכרון פנימי 512 DDR ומעבד של אינטל 1.6 (לוח אם P4B266-C [כן לא הכי חדש שיש]) אני משחק פיפא ופתאום המשחק קורס.... זה קרה בעוד כל מיני דוגמאות אחרות עם תוצאה טיפה שונה... אני יודע שזה קשור לכרטיס מסך והרי הכרטיס מסך הוא טוב אז אני מרגיש כאילו המחשב שלי מונע ממנו לפעול כמו שצריך... הכל מצביע על המעבד כי כל השאר פועל טיפ טופ (גם עם המעבד אין בעיה רק שאולי הוא איטי מידיי)... אם מישהו יכול להגיד לי מה קורה לי במחשב.. אם המעבד זאת הבעיה.. אני אודה לו מאוד .... בתודה מראש, שי.
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אני מחפש לקנות לוח אם של ינטל שיהיה לו PCI-E יתמוך ב DUAL CHANNEL ויוכל להריץ משחקים מהר.... כמובן שבקשר למשחקים יותר חשוב כרטיס מסך , אני קונה 9800XT , אבל בכול זאת , אני מחפש לוח אם מהיר טוב ואמין. בתקציב של עד 1000 בערך. חשבתי על משו בסגנון 915 , אז אם אפשר המלצות ורעיונות תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ככה...הביאו לי זירכרון למחשב... יש שם כמה מדבקות...הנה מה שכתוב... SAMSUNG 0219 M368L3313CT1-CD80 ועוד אחת MAIL MEMORY 256Mb PC133 (ומספר מחוק כנראה 5)M32M648YL-7 כל הצ'יפים עצמם כתוב... SAMSUNG 217 K4H280838C - TCB0 אפשר עזרה??..מידע על הזיכרון..סוג, איזה PC ותיזמונים... עכשיו עוד שאלה....מה עדיף??..אם הזיכרון הזה הוא DDR...אז להחליף את מה שיש לי SD384 PC133... ואם זה SD...אז אני יוציא את ה128 שיש לי ויחליף אותו...ואז יהיה לי 512...
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אז ככה אני עובד בחנות מחשבים ויום יום יש לי מחלמות עם המוכרת "המרכזית" בחנות היא כל הזמן מטעה לקוחות וזה ממש מעצבן אותי... אני רוצה אחת ולתמיד להראות לה שכל הדברים החדשים האלו כגון ה SATA , PCI-E , DDR2 הם בגדר של גימיק ועדין לא מנוצלים טוב ואפילו אין שיפור בביצועים בינם לבין הדור הקודם שלהם אני אומר לה להגיד ללקוחות שזה דור העתיד אבל השיפור זה לא שיפור גדול שזה עדין שיפור קטן אבל לדבר אליה זה כמו לדבר לקיר כל הזמן אומר מה פתאום DDR2 הרבה יותר מהיר וגם PCI-E ומה ? כי זה x16 ו AGP זה x8 כמו איזה ילד בן 10 " מה 16 זה יותר מ 8 אז 16 יותר מהיר" ומה שאני מחפש אלו אתרי השווה בין הדברים הישנים לחדשים להראות לה שאין שיפור ואפילו לפעמים זה פחות טוב (דוגמא ה…
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכם יש לחבר שלי הלוח האם הזה eMachines LV7MM2 ,מובנה עליו כרטיס קול ומסך.. והוא איבד הדייסק.. תעזרו לי למצוא הדרייברים של כרטיס הקול והמסך המובנים עליו ותודה רבה לכל העוזרים . מידע נוסף : http://parts.emachines.com/emachines/Moreinfo.asp?Product_Id=68981
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איך אני מוודא שהזכרונות עובדים טוב וב-Dual ? בתוכנה CPU-Z אני רואה שהמהירות הכי גבוהה שלי היא 200MHZ והזכרונות הם 400MHZ .
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
זה רושם לי בבנצמרק של הזכרונות-pc1600! יש לי pc2700 בכלל. מה זה?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי מבוסס פנטיום 4 2.4GH על לוח ABIT IS7E יש לי 2 מקלות זיכרון שם קרוסייר 256MB ,האחד 3000 ווהשני 3200 {כי מי שהביא לי מחו"ל לא שם לב להבדל} עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מקלות של 256 MB אבל לא מעוניין להוציא 450 ש"ח למקל על קרוסייר. אני לא עושה OC רצחני לזיכרון ולא ממש יודע איך להתעסק עם התיזמונים . אני מבקש המלצה לזיכרונות שאפשר להוסיף לקרוסייר DDR400 שלא יקרעו לי את הכיס אך יעבדו כמו שצריך. תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם לוח שתומך ב ECC מחייב שגם כרטיס הזיכרון יתמוך בזה? או שזה עניין לוח אם גרידא. תודה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני קונה לוח אם לפנטיום 4 3mhz המליצו לי בחנות על p4p800SX (i848) sb sata lan מזה התוספת sx? ראיתי באינטרנט עוד כל מיני תוספות- d,sx ובלי תוספת בכלל. מה הכי טוב? ומזה i848? ומי שיודע שיוסיף מחיר מומלץ תודה לעונים תום
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-