עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ptyahoo,

יש לי שתי סלוטים של זכרונות בלוח אם (chaintech sk8t800) באחד יש סטיק של 512mb. אני מעוניין בהוספת סטיק נוסף של זכרון למחשב שלי. הסטיק הוא a- data 512mb pc 3200 DDR400. השאלה שלי האם אני יכול להוסיף סטיק נוסף של 1024mb או אני חייב של 512mb?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  2. שלום! לפני כשבוע קניתי מחשב חדש עם הלוח אם Abit Av8 ויש עליו את הכרטיס קול realtek ac/97 אני חושב וחיברתי גם רמקולים וגם אזוניות ובשניהם הצדדים הפוכים, עכישו רציתי לשאול האם זה בעיה ידועה? האם זה בעיה בדרייבר? (האם תוכלו להביא לי תדרייברים הכי חדשים) או כל דרך שנאי יוכל לפתור את זה, מצידי סתם תוכנה פשוטה שלא לוקחת הרבה משאבים והופכת תצדדים כי זה ממש מעצבן במשחקים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by Jack_g,

איזה לוח כדי יותר לקנות? 1. if I choose NF3 ultra chipset then ill buy the Epox EP-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 2. if ill choose the VIA KT800 then ill choose Abit AV8-3rd Eye VIA K8T800 Pro Socket 939

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. לוח האם הוא ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 , כרטיס המסך הוא הכרטיס שהגיע איתו (אני לא מתכוון לשדרג), איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות ? (אני לא צריך אפשרות לשדרוג עתידי, זה שהנוכחי יעבוד בצורה סבירה). הצרכים הם אינטרנט וקצת משחקים (FIFA, NBA, לא יותר מזה) קראתי כאן על המעבד AMD Sempron Processor 2200 הבנתי שהוא יכול להתאים לצרכים שלי, 1. האם הוא אכן יעבוד בצרכים שלי ? 2. האם הוא מתאים ללוח האם שלי ? 3. איזה מעבד אחד מעט חזק יותר (בטווח מחירים של 300 - 550 ש"ח) יכול להתאים לי מבחינת המחיר ולוח האם ? (לא חייב להיות AMD, אולי סלרון ? אם כן, איזה דגם ?) תודה רבה !

5. אני לא מבין בזה זאת תמונה שלו בערך מצאתי באינטרנט. צריך איזה דריבר ?? לאן לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  6. שלום לכם יש לחבר שלי הלוח האם הזה eMachines LV7MM2 ,מובנה עליו כרטיס קול ומסך.. והוא איבד הדייסק.. תעזרו לי למצוא הדרייברים של כרטיס הקול והמסך המובנים עליו ותודה רבה לכל העוזרים . מידע נוסף : http://parts.emachines.com/emachines/Moreinfo.asp?Product_Id=68981

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by avner_s,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4950 איך הלוח הזה ואם כדי לקנות אותו. יש לי מחשב פרסקוט 2800 אחד ואני צריך עוד אחד ואני לר רוצה להשקיע שוב סכום גדול של כסף, העניין הוא שיש לי מחשב ישן amd האוטלון ארס פי 1600 אבל נשרף המעבד וכנראה גם הלוח אז אני רוצה לקנות amd 64 ברור לי שאני יצטרך זיכרון פנימי אבל יש לי כרטיס מסך אותו אני יקח מהישן מה אתם ממליצים במחיר טוב ?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  8. 1. יש לי זיכרון של הינקיס זה זכרונות נורמליים בכלל או ג'נריים? 2. הדגם שלו הוא - Hyundai HYMD264 646B8J-D43 DDR 400 והאידה32 מזהה את ה - CL שלו כ - 3 ובכלל רשום שהתיזמונים שלו הם CL25-4-4R מישהוא יודע מה התיזמונים האמיתיים שלו? 3. הזיכרון השני שלי הוא של גייל בכלל, גם DDR 400 עם היטסינק כחול, דגם הכי פשוט עם CL 2.5 ו היטסינק כחול, השאלה שלי איך הוא יסתדר עם הזיכרון של הינקיס עם ה CL 3 בלי מצב דואלי ועם מצב דואלי...תודה רבה לכל הגולשים...נ.ב. (למנהל לא הצלחתי להעלות את כל השאלות אז אפתח המשך נושא...)

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by toofast.m,

מי יכול להסביר לי מה זה עושה תודה ואים A DATA? חברה טובל לזכרונות

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by Ido.K,

אז ככה חברים החליפו לי את המעבד: AMD Athlon XP 2000 Sempron 2200 עכשיו רציתי לשאול אם יש שינויים גדולים בין שני המעבדים!? תודה ענקית לעוזרים,

11. Started by IG,

שתי שאלות: 1. מה הלוח הכי אמין, משתלם ובעל כרטיס קול איכותי (בסדר הזה... הכי חשוב שיהייה אמין, אחר כך משתלם, ורצוי מאוד שיהייה לו כרטיס קול טוב) לOC של AXP 1800 2. שווה לקנות אותו בארה"ב? (מחיר, אחריות...) תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by holly man,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מפרט מחשב איך הלוח הזה של epox? שווה משהו ?? הוא ציפסט של intel 865 pe המחשב מיועד למשחקים וכן גם עבודה משרדית פוטושופ,אופיס,ותוכנות עריכת מוזיקה הנה הלינק ללוח http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=282

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by iyehuda,

באיזה חנות איפה ניתן להשיג לוחות של פנטיום 3 של חברת PC PARTNER תודה

14. ?P4P800 E Delux sb8.1 SATA GBL? זה לוח טוב למעבד אינטל ? יש לי ?P 4 3000 Ghz Bus 800MHz H-T 1MB cache ?P4P800 E Delux sb8.1 SATA GBL? לוח הם משתלבים טוב ביחד?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by f_b_i,

האם יש להשיג בארץ את הסדרה הזאת של הלוחות אם? שהסתכלתי במפרט יש דגם שתומך במעבד של אינטל ויש דגמים שיש להם מעבדים של VIA על הלוח,הבנתי נכון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מעבד 775 אני עובר לפלטפורמה החדשה כנראה(וזאת לא השאלה שלי אם כדי או לא) המעבד ה775 נגיד ה3.0ghz הוא גם מתחמם כמו הפרסקוטים הישנים או שסידרו את הבעיות האלה?

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by avnersd,

מה גודל ההבדל בין RAM 400 MHZ לבין RAM 533 MHZ כלומר PC 3200 ו PC3400. [נכון?] האם פקטור ההבדל הוא 533:400 או קטן יותר? איפה ניתן לראות מה ה latency של ה RAM כשקונים אותו? הוא תמיד זהה? יש הבדל בlatency בין pc 3200 ל pc3400? מה ההבדל בין RAM DDRII ל DDR רגיל? מה זה CL3 ו CL2.5, איזה יותר טוב [2.5] ובאיזה הפרש? [שוב פעם, פקטור 3:2.5?] האם יש עוד פרמטרים ל RAM? מה משנה של איזה חברה ה RAM? בבקשה רק תשובות מנוסחות הייטב, אשר משקפות מקצוענייות ;] סתם.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by dorman2,

לוח אם asus P4V533. מסכי BIOS היו תקינים עד שביצעתי עדכונים: 1. עדכנתי גרסת BIOS ולאחר אתחול קיבלתי הודעה: bad cmos checksum - בחרתי באופציה set default settings. 2. התקנתי DRIVER לכרטיס המסך geforce2 mx 400. התופעה שאני מקבל עם הכניסה לתפריט BIOS היא שהחלק הימני של התפריט מוסתר כלומר, התפריט כולו מוזז ימינה. האם מי מכם יודע מה קרה ואיך מתגברים על הבעייה. מערכת ההפעלה תקינה. תודה, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by amisha,

אני צריך המלצה ללוח ומעבד של AMD 64 ביט OC יהיה ודיי הרבה לדעתי ( יש כבר זיכרון 500MHZ ...) צריך תמיכה ב AGP כי אני נשאר עם הכרטיס מסך שלי איך ה NF4 לדעתכם ? הגבלת מחיר :2700 +-

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Vortex,

איכותיים? ג'נריים? תודה..

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by nirgilad1,

ברשותי מחשב : פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך geforce 4 mx זכרון 256 ומערכת הפעלה ווינדוס אקס פי גרסה ביתית ברצוני לשדרג את המחשב בצורה משמעותית אני קונה כרטיס מסך חדש ATI Radeon X800 XT Platinum Edition 256MB (נ.ב אם למישהו יש הערות בקשר לבחירה זו שיהיה חופשי לומר). אני מתלבט בקשר להוספת זכרון פנימי למחשב כרגע המחשב איטי ולכן אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למישהו יש המלצות לזכרון פנימי של ג'יגה אחד איזה חברה מומחית בתחום ומה המחיר בערך? האם גם צריך להחליף את הזכרון הפנימי הישן או להוסיף לו את החדש - האם זה יצור בעיות כלשהם או משהו בסגנון ? תודה רבה מראש ניר גלעד

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  22. אני צריך תפרטים של החומרה שלי במחשב כולל הכל טמפ וכו יש איזה תוכנה או משהו?? ואם אפשר גם קישור!!! נ.ב. יש לי כ.מסך של xfx 6600gt ושמעתי שהם החליפו היסנק משהו כזה איך אני יכול לדעת אם לי יש תישן או תחדש??

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by lazygecko,

אני רוצה להרכיב P3 בסיסי, הציעו לי לוח אם + מעבד ב 300 ש"ח. (יש לי את כל השאר) זה שווה ?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by Ashand,

שלום ברצוני לשדרג את המערכת שלי, יש לי כרגע לוח אם של GIFABYTE תומך DUAL CPU עם שני מעבדי AMD SP+ 2000 המחשב עובד מצויין לפעמים יש לו FREEZ ולדעתי זה נובע מהלוח אם סלוט AGP כבר החלפתי כרטיס מסך זכרונות וכו' אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד עד 2000 ש"ח מעסד AMD 64BIT ולוח אם תומך זיכרון ECC אנא רישמו את הצעותכם ומחיר ולינקים אם אפשר תודה!!

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by MoAv,

המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו . מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?

• 9 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים