מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
חברה בבקשה אני צריך עזרה יש לי דיורן 1300עם ו זכרונות pc 133 sdram ואני מחפש לוח אם עם יש המלצות אני ישמח עם אין לsdram אז גם לddr טוב אני מחפש לוח שהכול על הלוח (כ.רשת כ.מסך כ.קול)
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/content/view/17539/1/ אינטל משאירה מעבד 1 לשוק האולטרה גבוה למשך שנה שלמה ורק אז היא תחשוב אם לחליף אותו...
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
עם אני משדרג למעבד AXP עם באס של 166 הוא יעבוד טוב עם ה512DDR PC2100 266Mhz שלי או שאני צריך גם לשדרג זיכרון לזיכרון שעובד ב333Mhz כדי שהוא יעבוד? :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת ואם החנות יכולה לדעת שעשתי OC למעבד תודה
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי רשום בצד, רציתי להחליף את הזכרונות שלי של הקינגסטון 1GB X 3 1333MHZ לזכרונות יותר מהירים וכמובן בעל יותר נפח. המערכת שלי כרגע ב O.C' הנה תמונות מ CPUZ: 1. איזה זכרונות מומלץ לקנות מבחינת ביצועים/תזמונים ושיהיו טובים לOC שלי. 2. האם עדיף לקנות קיט של 2 זכרונות של 3GB שיעבדו ב DUAL או שעדיף נגיד לקנות 3 זכרונות של 2GB שיעבדו ב TRIPLE ?? מה יותר טוב ? 3. אשמח לקבל הסבר איזה CL עדיף ואיזה תזמון הכי טוב.. 4.מה ההבדל בין 2 אלו ? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4941 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2974 תודה לכולם !
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי 2 זכרונות של G.skill DDR2 1024MB 800Mhz cl 5-5-5-15 NY מעוניין להרחיב את הזיכרון ל4 G. האם אני צריך לקנות בדיוק אותם זכרונות , כלומר 2 סטיקים של 1 G? אני יכול לקנות חברה אחרת? מהירות שונה? או רצוי בכלל להחליף את הכל ל2 סטיקים של 2 G? מה יעבוד הכי טוב והכי מהר וינצל את הפוטנציאל המקסימלי של הזיכרונות? תודה, נמרוד.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
התקנתי משחק אחד, ואז בחלון של הדרישות מינימום כשהוא כותב אם המפרט שלי עבר את הדרישות כתוב שיש לי 2 GB, אז בדקתי ב EVEREST וכתוב שTOTAL יש לי 2 GB . למה??? כול להיות ששמו לי רק 2 GB?? תודה. יום טוב.
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
טוב קודם כל מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512 mb 3 gb ram ספק כוח EZcool 450 w לוח אם G31M-S2l אז ככה אני הולך לשדרג תמחשב ל:מערכת קירור mugen 2 למעבד כדי לבצע oc ספק כוח sasocik 600w כרטיס מסך hd4890 1gb או ה h5830 שיצא חודש הבא. אז ככה וידיתי פה בפורומים וביגלל שיש ללוח אם חריץ של PCIE x16 ביגלל ה geforce 9800 הכרטיס יחזיק והלוח אם יהיה בסדר למרות שהוא קצת מיושן. עכשיו השאלה שלי היא : חבר של אבא שלי שהוא בעצם טכנאי אבל ניראה לי שהוא סתם מנסה ליקנוס כסף אמר שהלוח חלש והוא לא יחזיק וכדי ליקנות מחשב חדש ב5000 שקל שכרגע אין לי יש לי רק 1500 לדעתי זה סתם שחיטה כי הוא בנה לי תמחשב הנוכחי ליפני חצי שנה ,שנה! מה אתם אומרים הרבה אנשים אמרו שזה יחזיק ...
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הרי מהירות התדר כמעט אותו הדבר???
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות לוח אם מהסדרה 945 של Gigabyte. יש הרבה דגמים שונים של 945, ואני לא כל כך מכיר את ההבדלים ביניהם. יש לכם איזושהי המלצה לדגם מסויים (בתציב של עד 550 ש"ח)? תודה רבה, דודו.
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
בלי שירדו ביצועים או משהו , כי זה מפריע לי.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בעוד כמה כמה ימים אני קונה E8400 ואני צריך גם לוח אם חדש אז מצאתי משהו דיי זול ב465 שקל זהו הסוג: EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E הלוח אם הזה טוב בכלל? למה כי אני רוצה לעשות OC בעתיד לE8400
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי עדכון כזה שמתקינים מדיסקט בדוס אבל מה זה עושה לביוס מהעדכון הרגיל?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: לוח- asus p5GDC-delux מעבד- פנטיום 4 מהירות 3.0 כרטיס מסך- GEFORCE 6600 GT של גיגה בייט. זכרון- קינגסטון, 2 סטיקים של 256 DUAL DDR מערכת- XP PRO עם SP2. רצוי לציין: 1. יש לציין שאני הרכבתי את המחבש לבד, יש לי ידע בתחום והרכבתי כבר כמה מערכות. 2. התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו עם הלוח, ועם הכרטיס מסך לפי ספר ההוראות. 3. המחשב יחסית "ריק" מתוכנות. (יש עליו 5 תוכנות) 4. לא מחובר אליו אינטרנט בכלל. הבעיות: המחשב זז לאט משום מה... מתבטא ב : 1. עלייה של המחשב איטית- לוקח לו המון המון זמן להעלות את הביוס,ואת הווידווס למרות שבביוס מסומן אופציה "עלה ביוס מהר". 2. לפעמים בזמן מאמץ (חלקי) בעבודה בווידוס , העכבר "נתקע" ו "נתפס" (זז לאט,בקפיצות). המחשב הנ"ל, יחסית דיי …
-
יש לי את הלוח אם MSI X58 Pro-E ואת המעבד I7 920, עם ראם של שלושה סטיקים של 2GB 1333Mhz. יש לי שתי שאלות עיקריות: 1. האם זה אפשרי לקנות עוד 3 סטיקים של 2GB 1333MHZ ולחבר את כולם ככה שיהיה לי 12GB 1333MHZ בשישה סטיקים? זה יעבוד בTriple-Channel? 2. הסטיקים הנוכחים שלי מחוברים לשלושת הסלוטים השחורים שלי בלוח אם, יש לי שלושה סלוטים נוספים בצבע כחול, שהעברתי את כל הזכרונות אל הסלוטים הכחולים, המחשב לא עלה. למה?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם מדגם GA-M61PM-S2 , מעבד AMD Athlon 64 +3800, 2462 MHz (ליבה אחת) זכרונות של GEIL 2GB וספק 300W אין לי מושג איך לברר אם הלוח הוא REV1 או 2 ולא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם... בנוסף לא הצלחתי לעדכן את הלוח כי לא מצאתי עדכונים שמתאימים ל-WIN7 64BIT תוכלו לעזור לי למצוא עדכונים מתאימים? הלוח תומך בסוקט AM2 , האם כדאי לקנות מעבד dual core ? האם הספק ייתמוך במעבד? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי איזה לוח עדיף בין השניים, ללא התחשבות במחיר? הP5N עם צ'יפ 650i של NVIDIA, והP5B 965P של אינטל, שממה שקראתי טיפה חלש יותר. אין שימוש וצורך בSLI, אז גם בזה לא להתחשב בהשוואה. השאלה לאיזה לוח אם יש ביצועים יותר טובים, ומי מהם אוברקלוקר טוב יותר? (נראה לי P5N אבל נשמע מכם) תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב מרשת גדולה (לא יודע אם מותר לציין שמות). זה המפרט: http://www.ufu.co.il/files/dbtdqqw965vosod6a0e5.jpg שימושים עריכה גראפית:photoshop,illustrator,flash,dreamweaver ותכנות: Visuall studio. מערכת הפעלה מסוג 32bit Window7 שאלתי היא: 1. יש לי זכרון של 2gb*2 (סלוט 2 ו-4) ,( pc3-10700(667mhz של קינגסטון. אני רוצה להגדיל את הזכרון ל-8gb - לא ברור למה לא הציעו לי את זה בחנות...?! האם מומלץ לקנות 2*2gb (סה"כ 8gb) או להחליף ל 4gb*2 (סה"כ 8gb) ? מבחינת ביצועי המחשב (הבדלי המחיר לא משמעותיים). 2. האם עלי לבצע שינויים נוספים לאחר מכן. כגון החלפת המאוורר (לא יודע בדיוק איזה יש לי כרגע) או שינויים נוספים? 3. האם התקנת הזכרון היא פעולה פשו…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד 1GB זיכרון בלוח שלי יש רק 3 סלוטים,וכרגע 2 תפוסים ע"י זיכרון מהסוג הבא : pqi dual channel 512 x 2 ddr 400mhz cas 2.5 האם אני יכול לקנות עוד סטיק אחד של ג'יגה מאותה החברה באותה המהירות? לא תיהיה שום תקלה אם אני משלב Dual channel עם זיכרון רגיל ? מה לעשות?! ???
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי כולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה לוח לבחור משניהם תוכלו לעזור לי?מה מומלץ יותר לדעתכם? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Hello hwzone... I have no Hebrew on this friggin' keyboard, I appologize... I am having problems with this board. I just bought it and installed Win98se and WinXP Pro + SP1. I am experiencing sound problems on Win98se. No device are installed although I installed the drivers. On BOTH OS's I have shut down problems. The PC cannot shut down by itself unless I MANUALLY press the power button and only then it goes down. Does someone here have this board? Can someone help me here please? Thank-you...!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח אם גיגא באיט 8IPE100MK ומעבד אנטל פנטיום 4 2.6 800 מותקן עכשיו על הלוח 2 סטיקים של 256 מיגה 400 מיגא הרץ ועובדים בדואל צ'אנל , ויש עוד בלוח עוד שני מקומות לשני סטיקים , אז אני מתכוון לקנות עוד 2 סטיקים של 256 400 וכך יהיה לי גיגה זיכרון ושני זוגות שעובדים בדואל צ'אנל. זה יהיה טוב?? ויתן שיפור בביצועים? תודה רבה לכל המגיבים. עריכה : יש משהו שלא הבנתי אצלי, זה שאני עובד עם 256*2 בדואל צ'אנל אז המהירות אמורה להיות 800 מיגא הרץ נכון? למה בתמונה פה מופיע שעובד ב 200 מיגא הרץ? או שה 200 פה היא משהו אחר? בבקשה תסבירו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שמעתי שבמחשבים נידים המהירות יותר גבוהה ממה שרשום אז איך משוים את המהירות של המעבד במחשב הנייד להומת המהירות של המעבד הנייח (אני מדבר על מעבדי אינטל )
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת האם קיים לוח אם שתומך גם ב- AGP וגם ב- PCI-E גם ב DDR וגם ב DDRII ? לא משנה לאיזה מעבד. והאים בכלל כדאי לקנות לוח כזה? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך אני יודע האם לוח האם Gigabyte GA-H81M-HD3 תומך בשני מסכים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-