עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kkot12,

קניתי לוח של asus -RAMPAGE FORMULA אני אמור לאסוף את זה מהחנות ,השאלה שלי היא מה צריך לבדוק באריזה לפני הקניה? האם האריזה צריכה להיות סגורה ארמטית עם מדבקה מסויימת או שזה מגיע פתוח ? . אני מבקש שתדריכו אותי לגבי האריזה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  2. Started by MaorK,

לפני זמן מה פירקתי את כל המחשב שלי כדי לבצע ניקוי יסודי... החזרתי את כל הכבלים כמו שצריך למקום חוץ מהכבלים של ה-USB הקדמיים.. פשוט אני לא זוכר איך אני צריך לחבר אותך... בדקתי באתר של אסוס על הלוח שלי ולא הבנתי כלום מהמדריך שלהם... מישהו יכול להדריך אותי? או אפילו לסמן בתמונה של הלוח לאן אני צריך לחבר את הכבלים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by LOOSE,

היי אני צריך לוח חדש עבור i7 4790 (לא k). - אין כוונה של ממש ל OC אלא אם כן ההבדל מחירים זעיר. - יש לי 7 מאוררים ויהיה נחמד אם כולם התחברו לללוח (כרגע חלק מתחברים למארז) - לא יודע אם זה הכרחי לציין אבל זה הקרור שלי Alpenföhn K2 Mount Doom CPU Cooler עד 100£ (האישה תשמח אם נכוון לפחות כמובן) תודה

4. חברי הפורום שלום, רציתי לשאול מספר שאלות לגבי לוחות אם המבוססים על ערכת השבבים 965 של אינטל: 1. האם הלוחות האלו כבר שוחררו לשוק? אני שואל כי במספר אתרים של יצרני לוחות אם קיימים לוחות כאלו, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורות על לוחות מבוססי 965 באינטרנט. בנוסף, בדקתי את האתר של אחד היבואנים של Gigabyte, והוא מייבא לארץ לפחות את אחד מהלוחות שלהם, כך שלא ממש ברור לי האם הלוחות האלו כבר פה או לא. לוחות לדוגמא: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 …

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  5. במהלך מפתיע AMD צפויה לכבוש את מקומן של NVIDIA ו ATI ביחד !!!!!!! מקור: http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDgy

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by maxwell10,

אני בודק מחשב של חברים ב SIW המעבד הוא Phenom x4 9850, עפ"י אתר היצרון מהירות המעבד היא 2.5GHz. עפ"י SIW יש 3 ליבות בעלות מהירות 1.2GHz וליבה אחת בעלת מהירות 2.5GHz. כמו כן HT Link = 2GHz (מה זה? מהירות ממוצעת לכל המעבד?) מצ"ב screen shot. האם זהו מצב תקין? כך זה אמור להיות או שנעשה פה UNDERCLOCK ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4593 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4625 המחיר של הקינגסטון היפרx יקר יותר האם ההבדל יהיה רציני כמו ההבדל במחיר?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  8. לוח כפול שקעי 940 מבוסס NF4 PRO כאשר בכל שקע כפול ליבות דגם 866 במהירות שעון של 2.2 גיגה הרץ. א. Opteron 248 x 2 מול Opteron 866 x 1 האופטרון כפול הליבות משיג באופן שיטתי ביצועים יותר טובים ! ב. יחס תוספת הביצועים במעבר מ 2 ל 4 ליבות הוא ביחס ישר לכמות הליבות (במבחני ביצועים שזה רלוונטי לגביהם) ! מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/dualcore-opteron-4.htm הערה: על פניו נראה טוב מאוד, נחכה למבחני ביצועים נוספים, רצוי באנגלית. זה הלוח של TYAN עליו בוצעה הסקירה, מבוסס NF4 PRO עם SLI של 2 * PCI-E * 16 ושני שקעי 940 שמאפשרים כעת 4 ליבות, זה הלוח הכי טוב כנראה בעולם לתחנות עבודה לכל מטרה שהיא: הלוח הזה נמכר בארץ - מחיר 3400 שקל, לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/c…

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by AKULA,

הלוח הוא Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) 1 האם יש ללוח אם כרטיס רשת או שאני צריך לשים 2 איך הכרטיס קול שלו כי אני יודע שיש שני סוגים אחד הוא AC97 ועוד אחד ששמעתי שהוא ממש טוב. 3 האם אפשר לחבר לו את המעבדים החדשים של AMD (בנתיים אני מתכוון לקנות AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU))) 4 איך הלוח אם הזה נחשב?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחפש זכרונות רגילים בלי OC של ג'יגה....ומוכן להשקיע עד 800 שקל ככה...ושיהיו VALUE...ותזמון טוב כSTOCK.. מה דעתכם עליהם??

• 11 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום רב, ברשותי 512*2 של GEIL עם קירור מותקנים על לוח ABIT NF7 עם מעבד BARTON 2500@3200 המעבד על 3200 כי העלתי לו את הבאס ל-200, עשיתי את זה כי הבנתי שהזכרונות עובדים על באס 400 אז רציתי שהם יעבדו בסינכון מושלם עם המעבד, הבעיה כעת היא הטמפ'... אני עובד על 60 מעלות בערך וזה לא בריא למעבד הזה לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם כשאני אוריד את הבאס בחזרה, כך שיהיה 333 ולא 400, האם זה יפגע באופן משמעותי בסנכון המעבד עם הזכרונות עד כדי ירידה משמעותית בביצועים?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  12. קניתי מחשב ממקום בטוח על רמה אבל בכל זאת, נראה לי שניסו "לקמבן" אותי. בלוח. הלוח הוא P4C800 DELUXE . נכנסתי לאתר אסוס וניסיתי לברר אם הלוח הוא אותו הדגם ואני חושב שנתנו לי P4C800 "משופר" ולא דלוקס חלק מהמראה של הלוח הוא כמו של הדלוקס וחלק כמו של הרגיל. איך אני יכול לדעת באופן חד משמעי אם אכן קיבנו אותי אני לא "ספצס" בלוחות אם-אז תעזרו לי ב-ב-ק-ש-ה ! תודה מראש AaBbb :' ??? עריכה: עדיין לא השתמשתי במחשב שלא יבוא אליי הספק בטענות ועדיין לא הותקן כלום!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. רציתי לדעת האם G.SKIL נמנים ברשימה של הזכרונות ברמה הגבוהה ביותר כמו OCZ וקרוייסר או שהם ברמה יותר נמוכה? ועוד שאלה איזה חברות כיום הכי מומלצות לקניית לוח אם? אני כנראה לוקח גיגהבייט אבל אני רוצה לראות אם יש חברות יותר מומלצות ויותר טובות.. תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אני עובד עם לוח האם של MSI Neo2-i865PE. ה-FSB במקום לעבוד ב-200 עובד ב-203 ומהירות המעבד בהתאמה במקום 2400 מגה הרץ עומדת על 2435 מגה הרץ. בנוסף לכך ה-voltage ל-AGP הועלה עצמאית ל1.7v. חיים עצמאיים ללוח האם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Idanp,

אוקיי מצאתי בלוח את האפשרות לעלות מתח לזכרונות (: עכשיו אני יכול להעלות עד 2.8.. האם לזיכרונות של TwinMos BH-5 זה מספיק או שהם צרייכים יותר? ועוד ששאלה AMD תומכים ב400MHZ בילבד הזיכרונות האלה יתאימו?או שלא יפעלו ?כי הם PC3500\433 הנה הלינק http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3220 תודה מראש :-*

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  16. שלום, אני מתכנן בזמן הקרוב פיצות המערכת שלי ( קניית מעבד+כרטיס מסך+לוח אם+ זכרונות חדשים) ואת החלקים הישנים ארכיב במערכת חדשה שלה אקנה מארז+ספק המערכת הישנה חדשה תיהיה E8400 X48-DQ6 8 GB RAM KINGSTON & GSKILL 4870 מארז שחשבתי עליו כרגע הוא הCM690 וקשיח 320/500 ג'יגה כלשהו המטרה של האשכול היא בעצם שני שאלות/בקשות אשמח לשילוש מומלץ (S1156/ S1336 ) המטרות שלי הם משחקים בעיקר, אין הגבלה לתקציב, אבל אני לא רוצה להגזים ואני רוצה רק מהדגמים היותר פשוטים, I7 860/I5 760/I7 930 חשוב לי שיהיה 2X3GB ולא 3X1GB והשאלה השניה שלי היא, במידה ולא ארכיב מערכת שניה בכמה אפשר למכור E8400 2X2GB Kingston 800MHZ בסיסיים ללא צלעות קירור G.Skill 2X2GB 1066Mhz PI P43-DS3L X48-DQ6 4870 אין אחרי…

17. איך אני עושה לזיכרונות אותו תיזמון ועושה בדיקה שהכל עובד כמו שצריך?

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by ofeky1,

שלום! יש לי לוח GIGABYTE P35-DS3L יש לי בביוס אפשרות HPET Mode קודם כל מה זה HPET?? ואיזה מוד עדיף32ביט או 64ביט? עכשיו המחשב עובד על 32 שניסיתי לשנות ל64 כל פעם שנכנסתי לסטים הוא הפסיק לפעול למה זה קרה? האם שאני משנה את זה צריך לפרמט את המחשב או רק להתקין שוב תסטים? תודה!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. טוב אני צריך לוח תותח לOC עד 900 שקל, המפרט לא בטוח עדיין quad כנראה ה 9450 לוח אם atx כנראה ה gigabyte ex38 ds4 (יש לכם הצעה יותר טובה)? זיכרונות - לא בטוח (לא מצאתי זיכרונות במהירות של 1066mhz בשביל לנצל את המהירות של הלוח אם) (צריך גם המלצה לזיכרונות טובים מהירים וזולים). כרטיס מסך די גדול geforce 8800gt 320mb בתכלס המחשב צריך לעלות במקסימום 5k. ואני מתכנן OC

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רואה שעכשיו נכנס לאט לאט ה i7 קניתי לא מזמן את המחשב שלי לפני 3 חודשים בערך E8400 1333FSB C2D P43 NEO - F7.1 1GLAN MSI ZOTAC nVIDIA GeForce GTX260 896MB PCIe V2 4gb gEil עם צלעות אלומניום לקירור 800MHZ 1/2TB 32MB SATA 2 של seagate 7200 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREAZER 7 PRO מארז של LED+25CM FAN EZCOOL מערכת הפעלה windows vista sp1 x86 heb ספק PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL צורב LG DL עכשיו אני רואה שדנים הרבה על המשחקים החדשים ומה שיכנס אז אני רוצה לדעת אם עדיף לקנות עוד כמה חודשים מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 כדי שהמחשב ישרוד יותר זמן לעתיד אני קונה 1 לארבע/חמש שנים מחשב וחשבתי אם כדאי לקנות עכשיו כי אני מעריך שלאט לאט הquad וה duo ירדו מהשוק * המחשב מיועד למשחקים …

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם Asus P4SC מעבד Celeron 1.7 לצערי יש לי זכרון 128 דפוק אז יש לי בעצם רק 96 RAM. אני מחפש המלצה לזכרון של 256-512 (עדיפות 512) עם דגש על מחיר זול, אין אוברקלוקינג אין ביצועים העיקר שיהיה זול ואמין שלא יהרס או ישרף אחרי חודשיים. מחכה לשמוע תגובותיכם. תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Dr@gon,

שלום יש לי לוח אם ABIT IC7-MAX3 והייתי רוצה לדעת נגיד יש לי זיכרון של DDR2 האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם והאם הוא יעבוד? :s05:

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by JohnClark,

היי אני רוצה לקנות לדודים שלי מחשב שיהיה לעבודה משרדית עם אפשרות לשיפור למחשב למשחקים אז אני רוצה לקנות מעבד סבבה וכרטיס מסך סתם חשבתי לקנות את הVenice 3200+ אתם חושבים שזה מספיק טוב או שצריך יותר מזה? אני צריך גם המלצה איזה לוח אם וכרטיס מסך לקנות אני רוצה שהלוח אם יהיה אמין ויציב (אני לא צריך כל מיני פיצ'רים טובים וכאלה) והכרטיס מסך אין דרישות, רק שיתאים ללוח אם (אני ממש לא מעודכן, אני לא רוצה לקנות בטעות כרטיס לא נכון.) הקטע הוא שאני חייב לקנות מKSP, כי אני רוצה שהכל יהיה מחנות אחת. את הלוח שיש במפרטים המומלצים אין בKSP. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by Omerole,

זה יתרום? ועם כן זה חייב לבוא על חשבון הבאס? אני די בוטח בזכרונות האלה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by amit22,

מה אתם חושבים על המעבד amd athlon xp 2500 העם הוא המעבד האידאלי בתקציב של 550 שקל למשחקים

• 10 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.