מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
ברבע השני על כל איטניום אחד נמכרו עשרה אופטרונים. חברת סאן טוענת כי מדובר בנתון רשמי של גרטנר (חברת סקרי שוק), סאן מוכרת מעבדי אופטרון. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=18445
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם לפי התמונה המחשב לא מנצל את כל יכולת הזיכרון ואם לא מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD socket 754 athlon 64 3000 ויש לי 2 אופציות ללוח אם: msi k8m או asus k8vx מי מהם יותר טוב ומומלץ מבחינת תוספות ביצועים כרטיסים מובנים ויכולות כלליות, אוברקלוקינג לא בא בחשבון בכלל, מחשב זה ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס אלה הם שני הלוחות היחידים ואני לא רוצה המלצה ללוח אחר. בברכה.
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה, איזה לוח אם מומלץ לסוקט 939 למעבד AMD - 3000+? טווח מחירים לא מופרז, משהו בסביבות של ה-EPoX 8KDA3J. תודה.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי שאלה קטנה האם שווה לי לחבר תוספת שיש לי כבר במחשב 2 גיגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כי הוא סתם בארון! (לא שקניתי ואני לא רוצה לקנות או לשדרג )ככה זה המצב !: יש לי 2 גיגה עובדים ב DUAL השאלה אם אני מוסיף עוד אחד שיהיה 3 גיגה אני מפסיק את ה DUAL או שזה ממשיך ???? עדיף 3 גיגה על 2 גיגה 800mhz לא ?? ??? תודה לעוזרים :->
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
P 4 2.8 C 512 K 800MHZ תחשבו איזה לוח אם אתם חושבים שהכי מתאים למעבד הזה..משהו יותר ממינימלי
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
512MB שרצים בCAS2 או 768MB שרצים בCAS2.5? הכוונה כמובן למשחקים חדשים... :
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב אז השאלה נמצאת בכותרת . אני צריך לוח של AMD למשחקים בסיסיים ,המפרט שאני הולך להרכיב הוא בסביבות ה2K ואני צריך המלצה לגבי לוח אם. אני לא הולך להשתמש בכרטיס מסך מובנה של הלוח אלה לקנות כרטיס בנפרד. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זכרון חדש של חברת PDP Systems תומך ב DDR400 ב 2-2-2-5 וגם ב DDR533 ב 3-4-4-8. הזכרון מבוסס על רכיבים טובים של סמסונג ה TCCD, הסוקר די מרוצה מהזכרון הזה, ביצועים טובים במחיר טוב (בחו"ל). מקור: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2390&p=1
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם האם לוח שהוא DDR3 מפעיל גם DDR2 או שיש שינוי גם במבנה של הזכרון? בכללי יש לי לוח P5Q של ASUS עם Q9550 הכל עובד ממש טוב אבל נראה לי שיש חוסר ניצול של כוח ? האם לוח ציפסט X48 או NFORCE790 SLI כמו הלוח הנ"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1445&maincat_no=1 מהווים שינוי משמועתי אשמח לכמה שיותר תגובות תודה.
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לרכוש לוח זה כי הוא נועד לHTPC. אני צריך לחבר לו מסך 17 CRT (חיבור VGA) וTV בחיבור SVIDEO. האם ניתן לעשות CLONEבתצוגות?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני רוכש בינואר E8600 מוזל ואני מעוניין להוציא ממנו כל טיפת מיץ שהוא יוכל לספק. משמע, OC נפוח ושמח איני מעוניין בפיצ'רים למיניהם בלוח האם כגון RAID ותמיכה במערכים מרובי כרטיסי מסך.כלומר, לא משנה אם הוא יכיל כאלו או לא. חשוב שיבוא עם אחריות של מינימום שנתיים. אין לי הגבלת תקציב, כמה שיעלה, אשלם. כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ואני אהיה מאושר עד הגג אם תגידו לי שלוח ב-600 ש"ח מספיק (וראיתי כמה דגמים שבהחלט יכולים להתאים) אבל אין לי שום בעיה "לבזבז" פה כסף. חלק מה-OC די תלוי בזכרונות. אני צריך המלצה לקיט זכרונות בנפח 4GB במהירות מספקת (ה-CL לא משנה, אין הבדל בביצועים) בשביל ה-OC המדובר. חשבתי על ה-PQ של G.Skill אבל אני לא סגור על זה. גם פה אין הגבלת תקציב, אבל…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המדריך הזה יעזור להרבה אנשים שלא יודעים איך לשדרג. עבודה מעולה איש. (דרך אגב, על מה ולמה הכינוי? ואיך זה מתקשר לאסף?) בכל מקרה, רק רציתי להעיר שאפשר להכין דיסקט הפעלה גם בWINXP. פשוט מפרמטים דיסק דרך המחשב שלי, ומסמנים שם V ב"צור דיסקט הפעלה של MSDOS" אחלה מדריך.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין NFORCE 550 ל 570 ל 430 ואם יש הבדל משמעותי בביצועים (מתלבט אם ללכת על ה ASUS M2NPV או על ה ABIT KN9S) ? ז"א אם ההבדל זניח לעומת העובדה שיש כ. מסך ONBOARD
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם. למרות שהעליתי כבר את הנושא בעבר, אני עדיין בלבטים: ברשותי כרגע: לוח אם ASUS P4P 800 DELUXE, מעבד P4 2.8 HT, זכרון DDR 2 GB , כרטיס מסך AGP E-VGA 6800GT 256MB. לשאלתי הראשונה: מבחינת ביצועים במשחקים, האם כדאי לעבור PCI-E , ורכוש לוח אם DFI NF4 U , מעבד AMD 3200+ VENICE וכ.מסך 7800 GT ? שאלתי השנייה היא: האם כבר כדאי לרכוש מעבד בעל ליבה כפולה של AMD? אני שוב מציין שענייני העיקרי במחשב הוא משחקים ולא מעבר ( אם יש בכלל מעבר). תודה מראש על הייעוץ המקצועי.
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. אני מתלבט בין 4 המעבדים הבאים, ואני לא בטוח מה ההבדלים בניהם - כולם של אינטל: ה4400, ה4500 ה6650 ה6750 עכשיו, למרות שרשמתי בתקציב 800 שקל, אם אין הבדל משמעותי בביצועים של המעבדים, ואני יכול לחסוך בהפרש כדי להשקיע ברכיב אחר למחשב, הייתי רוצה לדעת , ומצד שני, אם יש מעבד אחר שלא כללתי והוא יותר עדיף לי מבחינת ביצועים אבל עובר בקצת את התקציב, אני גם אשמח אם תמליצו לי עליו. תודה לכל מי שיענה ושנה טובה!
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום תשמעו ראיתי מחשב ניד עם מעבד 1.7GHz AMD Athlon 64 X2 TK-53 / Procesador Dual Core/64-bit המחשב כעיקרון לסטודנטית בשביל גלישה אורד וכדומה... השאלה אם 1.7 כפול ליבה זה מספיק? פשוט אני לא יודע אך להתייחס למעבדי כפול ליבה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2GB 1600mhz X 2 סהכ 4 גיגה אני רוצה להוסיף עוד 4, חייב שזה יהיה באותה מהירות.? מה כדי 2X2GB או 1X4GB
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
בדקתי את הלוח של ASUS : A8V-E Deluxe http://www.asus.com/products/mb/socket939/a8v-e-d/overview.htm ולא מצאתי שום זכרון של PDP שמתאים אליו. אני מאמין שהחברה פשוט לא חשבה לרשום אותם אבל עכשיו כדאי להסתכן ולקנות את ה- PDP Patriot PDC 512MB 3200+XBLK בלי לדעת אם הם מתאימים? בנוסף אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של ATI ושיהיה 256MB בסביבות ה600 שקל ואין לי מושג מה המחירים של הכרטיסים שלהם...
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
האם הזיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 Pl Black מתאים ללוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 באתר של GSkill כתוב על הזיכרון: M/B Chipset: Intel X48, Intel P45, Intel X38, Intel P35, Intel 965, nVidia n6xx I (For Intel series), nVidia nForce 5 series (590SLI, 570 Ultra. Others For AM2) קישור: http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=126 לא כתוב שם P43 אז בגלל זה אני שואל
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה gigabyte ga-8i945pl-g?רציתי לדעת אם אני יכול לבצע אוברקלוקינג ? מה אני צריך להוסיף או שלא צריך להוסיף בכלל? כי ראיתי שאני יכול להגיע עם המעבד עד 4000 mhz?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
(אם זה קשור לפורום אחר נא להעביר). להלן הטמפרטורה של המעבד כמו שמופיעה בEVEREST מה זה אומר שבCPU מופיע 35 ובשלושת הליבות 23? מה הטמפרטורה באמת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS4 עם PCI-E אני רוצה לקנות כרטיס מסך של PCI-E 2.0 האם אפשר לשים כרטיס מסך כזה על הלוח אם שיש לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אוקי טרם סיימתי להרכיב את המפרט למחשב שהתחיל ב 3000 והגיע 3700 , המחשב מיועד למשחקים ורציתי מעבד אינטל, הכי משתלם לקחת בטווח מחיר הזה זה את ה E6750 של C2D יש כרטיס מסך בטוח והכל, אבל אני רוצה לדעת מה הלוח אם המינימלי למעבד הזה,לוח אם מומלץ עד 450 שח ? במפרט יש HD3850 כרטיסמסך ו2 גיגה זיכרון תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-