עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Mike_b,

ככה זה הולך:קודם כל שלום חברה.יש לי ביוס ישן יחסית ולוח אם ישן יחסית-שנת 2001. אני לאט לאט מתחיל להתעסק בנושא של האוברקלוקינג והייתי רוצה לעדכן את הביוס.קראתי את המדריך באתר אך לא הצלחתי למצוא גירסה לעדכון לביוס שלי,לפחות לא אחת שאני בטוח בה ב100%. BIOS Properties: Vendor American Megatrends Inc. Version 07.00T Release Date 04/02/01 Size 256 KB האם לפי המידע הזה,אני יכול לעדכן? אם כן בבקשה אפשר הפנו אותי לקישור מתאים להורדת הגירסה המעודכנת. Motherboard Properties: Motherboard ID 62-0920-001131-00101111-040201-SiS65X$935_RELEASE 09/20/2002 Motherb…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  2. ברבע השני על כל איטניום אחד נמכרו עשרה אופטרונים. חברת סאן טוענת כי מדובר בנתון רשמי של גרטנר (חברת סקרי שוק), סאן מוכרת מעבדי אופטרון. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=18445

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by benib,

לפי מה שאני קורא יש ביקורות מצויינות על הלוחות של MSI עכשיו היבואן שלהם זה בעצם אייבורי שכותבים לא להתקרב אליהם כי הלוחות שהם מביאים בד"כ זה ריפרביש יש מקום אחר אמין שאפשר להשיג בו את הלוחות המתקדמים של MSI או שבכל מקרה זה יגיע מאייבורי איכשהוא? תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD socket 754 athlon 64 3000 ויש לי 2 אופציות ללוח אם: msi k8m או asus k8vx מי מהם יותר טוב ומומלץ מבחינת תוספות ביצועים כרטיסים מובנים ויכולות כלליות, אוברקלוקינג לא בא בחשבון בכלל, מחשב זה ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס אלה הם שני הלוחות היחידים ואני לא רוצה המלצה ללוח אחר. בברכה.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by hen1235,

האם יש זכרונות 8GB בשני סטיקים (4GBX2) שפועלים ב-Dual Channel? מה זה Quad Channel? האם DDR3 נכנס כבר חזק לשוק ומומלץ לקנות אותו במחשב חדש? חוץ מכל השאלות אני מחפש 4GB זיכרון שיהיה טוב ל-OC די מאסיבי. התקציב עומד על 700-800 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. אין סוף לשידרוגים נכון ? >>> אז הינה שאלה יש לי מחשב חדש עם המיפרט שמופיע בכרטיס מה המשמעות האמיתית לשידרוג מ 2G ל 4 ....מה זה יתן לי בתכלס? זה יהיה מורגש בכלל ? כרגע אני משתמש במערכת ההפעלה XP פרופשיונאל >> עוד לא רוצה לעבור לויסטה THX

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by iyehuda,

שלום לכולם אני מחפש מחשב פשוט וזול לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA מה דעתכם על החברה הזאת האם הם אמינים מספיק ? קישור ללוח ASROCK : http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6P-VSTA או שכדי להוסיף עוד 250 ש"ח ללוח אסוס : ASUS M2N-MX SE Plus AM2+, nForce 6100, DDRII 1066, PCI-E, VGA קישור ללוח אסוס : http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1870&l1=3&l2=101&l3=345&l4=0 ,USV

8. Started by danikos,

שלום קניתי לוח אם : GA-MA785GMT-UD2H עם AMD ATHLON X2 250 הלוח תואם DDR3 בלבד , לא ברור לי איזה זכרון יהיה אופטימלי בשבילי המחשב מיועד ל HTPC ומשחקים קלים , לפי מה שהבנתי DDR3 עדיף לקנות שלושה מקלות מכוון שהוא עובד בשלושה ערוצים ? האם זה אומר ששלושה גיגה בשלושה סטיקים של אחד עדיפים על שתיים של שני גיגה ? תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  9. יש לי כרטיס רשת מובנה של אינטל משהו והתקנתי sp2 ופתאום הוא לא מזהה לי את הכרטיס רשת רשת שמובנה על הלוח אם ואת הכרטיס רשת הנוסף שהוא לא מובנה הוא כן מזהה. איך הלוח אם הזה יזהה?

10. Started by (G),

1. מה ההבדל בין E4300 ל-E4400 ומה עדיף? 2. ומה עדיף, לקנות לוח אם שתומך ב-800MHZ או 667MHZ...? (OC לקוח בחשבון) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by HDMI,

האם הזכרונות הללו טובים ? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=407552 מה עדיף 2GB בסלוט 1 או 2 סלוטים של 1GB ? שאלה 3 לשם מה אדם צריך 4 GB זכרון ? היום עם כל הדברים מגיע ל- 700MB ובמאמץ קשה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  12. הסלרון או הפנטיום 3 ו האם אני צריך לפרמט כדי להחליף מעבד עריכה: לכותרת ברורה יותר, נא לשים לב בפעם הבאה

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  13. בבקשה תעזרו לי למצוא אחד כזה אין לי תקציב ליותר מזה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. אוקי אני צריך זיכרונות 2 GB במחיר של עד 1550 ש"ח , אבל אסור שהזיכרונות יהיו מהחברה G.Skill, כי מאיפה שאני קונה, הם לא עובדים עם ספק שמספק G.Skill. בכול מקרה, שיהיה חברה איכותית, Samsung Kingston Crossaire תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by Boomer,

יש לי 768mb DDR-RAM ואני שם לב שכשאני משחק BF1942 למשל קורה משהו מוזר: כתוב שהוא משתמש בכ-350 מ"ב אבל איפה שכתוב כמה זיכרון כללי נשאר כתוב שיש 20-60 מ"ב פנויים. יחד עם כל התוכנות האחרות זה מגיע לאיזה 400 מ"ב מקסימום וה-Kernel לוקח עוד איזה 40 מ"ב. אז איך זה הגיוני שלא נשאר עוד הרבה פנוי? Win XP.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by רומן גרוס,

יש לחבר שלי מעבד E4600 והוא רוצה להפוך את המחשב למשחקים לשדרג הבעיה שהלוח שלו הוא משרדי בלי PCIE רק PCI ומאיץ גרפי OB . הצעתי לו לקנות ב 260 ש"ח לוח אם ASUS G31 ולקנות 9500GT , להוסיף 1GB DDR2 . ולהישאר עם המעבד שלו . הבעיה שאמרו לי ש 4600 זה מעבד שלא מתאים למשחקים זה נכון ? יש לי P4 ישן ואני משחק איתו /:

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  17. הי חברה.. הבנתי(רק עכשיו) שישנם כרטיסים גרפי (דוגמת 8800gtx)שהם ממש גדולים ולא נכנסים בכל מארז\לוח אם.... בגלל שאני מתכנן להרכיב מחשב חדש בקרוב מאוד...יש המלצה על לוח אם שלא תהיה לו בעיית קיבולת של כרטיסים חדשים וגדולים? (מחיר לא בעיה...אשמח לקבל אופציות)... תודה רבה אבי

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by 8dsim,

הבעיה אני לא צליח לימצאו מארז שיתאים ללוח אם שני כרטיס הרשת בבקשה תעזור לי בתודה סתיו :'(

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by thebestof2005,

סתם שאלה, למה קוראים למעבד החדש של אינטל Core 2 Duo קונרו, כי חיפשתי את השם הזה גם באתר של אינטל ולא מצאתי.

20. Started by שגיב,

שלום ברצוני לקנות לוח אם שהוא Asus P5KPL-CM עכשיו היתי רוצה לדעת עליו קצת פרטים אם הוא טוב או לא ועוד שאלה אחת מה מיוחד בציפ של לוחות שמספר הציפ הוא 945 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by ellell,

אני מתלבט לקנות על זיכרון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7746 או זיכרון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7186 לא OC

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by RazorJunior,

כמו שחלקכם בטח יודיעם, החזרתי את ה NF7-S שלי לאחריות בגלל מאוורר לא תקין ויציאה אופטית לא תקינה. אבל עכשיו פתאום אני שם לב - שהL12 מוד נשאר שם!!!!! : : : : : : : : :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ אתם חושבים שהם לא יתנו אחריות בגלל זה? :( :( :'( :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוכש מחשב, ואני ממש לא סגור על מה עדיף בסכום של 1200.. כרגע יש כמה אופציות- א- 4300 C2D + לוח של ג'יגהבייט 965P DS3 ב- 4,800 + לוח מתאים (שאני לא ככ מבין בלוחות האלה) כרגע אני לא בכיוון של OC, אבל אולי עוד שנה+.. אני לא משחק משחקים, והמחשב יהיה למטרה בסיסית של אינטרנט, מסנג'ר הורדות וכו'. בתודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  24. האם אי אם די תשיק את המעבדים שלה בתחילת הרבע הבא או בסופה?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים