עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רוצה ליבנות מערכת מחשב מבוססת AMD - ואני מיתלבט ביין שני הלוחות הבאים (לא מחפש אוברקלוקינג...אף פעם לא עשיתי את זה) Asus http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798 לביין ג'יגהבייט http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 היתרון של הג'גה בייט הוא שהוא כולל כרטיס מסך מובנה - למיקרה שאתה שולח את שלך לתיקון ( נדיר...) החיסרון הוא קצת במחיר ( 50 ש"ח...לא משמעותי) השאלות: 1. שמעתי שהיו בעיות עם הג'יגה בייט כחברה....ואסוס הרבה יותר טובים/אמינים = האם זה נכון? 2. האם ישנם חסרונות לאסוס...כל שהם? ( למעט העדר כרטיס המסך?) 3. האם הכרטיסים האלו יתמכו בSATA II ....כי לא ראיתי התיחסות כזו במיפרט 4. האם ישנה עדיפות כל שהיא לאחד מהם - בכל הנו…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by Karos,

הלוח-אם שלי נדפק קצת, חלק מחיבורי ה-USB והחיבור רשת לא עובדים יותר. גם הדיסק הקשיח משמיע קולות מוזרים אז החלטתי להחליף את שניהם. קודם כל, זה בכלל אפשרי להחליף לוח-אם בלי להחליף גם מעבד ושאר הדברים? שאר המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy הלוח-אם הנוכחי הוא Intel D915P המחשב מחובר לטלוויזיה ולרסיבר אז אני מעדיף שבלוח-אם החדש יהיו יציאות S/PDIF, אבל יש לי כרטיס קול עם יציאת Digitial I/O אם זה בלתי אפשרי להשיג. יש לכם הערות, רעיונות או המלצות בשבילי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by itaysk,

איזה זכרונות משתמש PII ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ggg123,

שלום, כפי שאפשר לראות בפרטי המשתמש שלי זה המפרט שלי: INTEL CORE 2 DUO E6600 ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb ENERMAX LIBERTY 500W מפרט זה נקנה לפני שנתיים והחזיק לא רע. בתקופה האחרונה המשחקים החדשים כבר לא רצים חלק על המחשב כזה, בטח ובטח אחרי ששידרגתי את המסך מחשב ל 22 אינץ'. דבר ראשון שהחלטתי לשדרג הוא כרטיס המסך , כנראה ל Radeon 4870 512MB. חשבתי גם להחליף את הזיכרון. שאלתי היא האם כדאי להחליף את היזכרון מה 2GB שיש לי עכשיו ל 4GB, האם זה הכרחי? במה זה ישפיע על המחשב? הזיכרונות שאני חושב לקנות: G.Skill 4GB Kit DDR2 800MHZ CL4, המחיר כ 350 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by most,

שלום לכולם לוח ASUS A8V-E SE או gigabyte k8nmf-9 . הלוחות ממבצעי ksp . מודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by Yehazkel,

שלום ברשותי 2 זכרונות, 128 מ"ב ו 64 מ"ב אין לי מושג כמה MHZ הם אבל הם די ישנים. הבעיה היא שזה מזהה רק את ה128 וה 64 סתם תקוע שם ניסיתי להחליף בינהם וכו ולא הצליח זה פשוט לא מזהה גם בהעלת המחשב זה לא מראה את זה. (מפרט המחשב בצד) תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. שלום יש לי לוח אם (gigabyte k8nsc-939 (nforce3 . הביוסים האחרונים שלו תומכים גם בכפולי ליבה (לפי האתר של Gigabyte) כך שאני שוקל להחליף את המעבד הקיים לכפול ליבה. מכיון שה HyperTransport של הלוח שלי הוא 1600mhz אני חושש שיווצר צוואר בקבוק לא מבוטל ביחס ל HyperTransport 2000mhz (ידוע לי שבחד ליבה זה לא מוריד בביצועים). מבקש תגובתכם + הפניה למבחני ביצועים . תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by bilgon,

חוות דעת לגבי לוח DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 1333MHZ תודה

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  9. עכשיו נזכרתי אחרי שקראתי.. האם ליבה של מעבד יכולה להמשיך לעבוד כאשר היא סדוקה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  10. Started by shainov,

קניתי לא מזמן את המעבד החדש של אינטל PRNTIUM D 3.2 2*512 SAMGUNG DDR2 667 מה היא דעתכם על הרכיבים ודרך אגב על הזכרונות יושב קירור של THERMALE -TAKE גוף נחושת שלם.. הזכרונות פועלים בDC

• 11 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by A-10,

https://www.youtube.com/watch?v=K7Q5iYHvgwo לידיעתכם !

12. Started by davidi,

יש למישהו חוות דעת על הלוח הזה? גם לחיוב וגם לשלילה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

לילה טוב וחג שמח לכולם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על המעבד הזה? ( אני יודע שהוא כבר סבאלה ) http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD-Mobile%20Athlon%20XP-M%202800%2B%20-%20AXMA2800FKT4C.html לאיזה מעבד מדורו הוא משתווה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by vourt,

מה הכי כדאי בתקציב של 1000 שח ללוח ומעבד AMD? חשבתי על אלו: Sempron 2600 + Abit NF7S2G כדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת 64 BIT ? יש לזה השלכות רציניות לביצועים? אשמח לכל טיפ, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by shaulking,

איזה לוח אם בשווי 2000-2500 שקל אני יכול לקנות בשביל להפעיל פנטיום 3.06

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by mafisto00,

יש לי בעייה במחשב שבאמת כבר אין לי מושג איך להתמודד איתה. בקצרה. בעייה בכרטיסי זכרון. שתי כרטיסים - כל כרטיס - 256 DDR שתי הכרטיסים יחד זה 512 DDR הבעייה היא שלא תמיד המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, סתומרת שהמחשב רץ על 256 במקום 512. עכשיו משהו מוזר, שאני פותח את המחשב ומנסה להוציא את הכרטיסים ולהחזיר אותם או לאותם סלוטים (חריצים) או לסלוטים אחרים (לשחק בין השלושה חריצים ושתי הכרטיסים, סתומרת שלהחליף את המיקום שלהם) אז מידי פעם המחשב מזהה את ה 512 היום לדוגמא לא משנה כמה פעמים כיביתי את המחשב והחלפתי, הוצאתי, החזרתי עדיין המחשב לא זיהה את ה 512. ניסיתי עם אנשים שמבינים לסדר את המחשב, אמרנו אולי זה דרך הביוס אבל גם דרך הביוס לא מצאתי את המקום שצריך להגדיר. להתקין ל…

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by Esparco,

מה קורה אם אני מבריג את הלוח אם ישר למארז בלי לשים את הברגים המיוחדים שנותנים מרווח בין הלוח לפלטה??? יש מצב שהפלטה תקצר לי את הלוח עם המגע איתו מלמטה \?!? הלוח יכול להינזק בצורה כלשהיא??

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לחברי הפורום. אני בקרוב מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר HTPC חדש. אפרט כאן מהם בערך הדרישות, ואשמח לקבל המלצות כלשהם, כי אני דיי בדילמה (AMD VS INTEL). כרגע יש לי כבר מארז HTPC שוכב, כך שאני צריך דברים שיתאימו (אפשר גם לוח ATX אך עדיף כמה שיותר קטן ולא תופס מקום). המחשב מיועד לסרטים באיכות 720 1080 ובלו ריי מלא (30 גיגה סרט וכו') כאשר חובה יציאה אופטית לרסיבר מהלוח אם, וכן למשחקים (פיפא, פרו, סטריט פייטר..). בנוסף, יש לי כבר כרטיס מסך ATI Sapphire 5670 1GB HDMI GDDR5 שכרגע משמש אותי במחשב מדיה סנטר והייתי רוצה להשאירו, אלא אם כן תמליצו על משהו מובנה טוב יותר. הכל מתחבר לטלווזית פלזמה 42" - רזולוציה 1024X768 - אולי יהיה שדרוג בעתיד. בכללי חשבתי על i3 אך לא סגור מול …

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by KingYes,

שלום, הזמנתי לחבר שלי מחשב עם 4GB זכרון (2x2GB). השאלה שלי, אם אני יתקין לו XP על המחשב, ה-XP ידע לנצל את כל הזיכרון? אני יודע שגריסת ה-64BIT של XP ממש לא יציבה, ככה שאני רוצה להישאר עם 32BIT. יש אולי איזה פתרון לנושא?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. לוח האם MAG X870E Tomahawk MAX WiFi של MSI נוחת על שולחן הבדיקות - MSI נמצאת במוכנות לקראת הדור הבא של מעבדי AMD Ryzenלכתבה

21. שלום לכולם, ברגע זה אני קורא כתבה על הפלטפורמות והמעבדים העתידיים של Intel ו-AMD. פתאום אני קורא את השורה ההבאה: '' המעבד של אינטל מורכב,למעשה,ממעבדים קיימים של החברה,כאשר כל מעבד רץ במהירות של 3.16 ג'יגהרץ''. זה אומר שהמעבד הולך להיות 252.8GHz?. (תחשבו) מה אתם אומרים?

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שאלה למומחים ואני מקווה שזה שייך לכאן ולא למדור כרטיסי מסך האם הכרטיס מסך המובנה של AMD נדמה לי שזה 4200HD טוב יותר מהכרטיס מסך שבא עם אינטל I3 530 ?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by ofer_mat,

ומה זה CAS2.5 (נרא ךח שראיתי את זה איפה שהוא) איזה זכרון הכי טוב ל OC

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by PCguy,

ראיתי את הלוח באתר של MSI הוא תומך PCI-E והוא עם הציפ' NF4 אתם יודעים איפה ניתן להשיגו? וכמה הוא אמור לעלות?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by TheSlidead,

לחנות ממנה אני קונה את המחשב אין אפשרות להזמין את הABIT, האם ללכת על הג'יגהבייט או להזמין את ה ABIT מהאינטרנט בסבלנות? שאר המפרט זה E6300 ו 2GB זכרון של TWINMOS667

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים