עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עכשיו נזכרתי אחרי שקראתי.. האם ליבה של מעבד יכולה להמשיך לעבוד כאשר היא סדוקה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  2. Started by shainov,

קניתי לא מזמן את המעבד החדש של אינטל PRNTIUM D 3.2 2*512 SAMGUNG DDR2 667 מה היא דעתכם על הרכיבים ודרך אגב על הזכרונות יושב קירור של THERMALE -TAKE גוף נחושת שלם.. הזכרונות פועלים בDC

• 11 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by A-10,

https://www.youtube.com/watch?v=K7Q5iYHvgwo לידיעתכם !

4. Started by davidi,

יש למישהו חוות דעת על הלוח הזה? גם לחיוב וגם לשלילה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

לילה טוב וחג שמח לכולם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על המעבד הזה? ( אני יודע שהוא כבר סבאלה ) http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD-Mobile%20Athlon%20XP-M%202800%2B%20-%20AXMA2800FKT4C.html לאיזה מעבד מדורו הוא משתווה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by vourt,

מה הכי כדאי בתקציב של 1000 שח ללוח ומעבד AMD? חשבתי על אלו: Sempron 2600 + Abit NF7S2G כדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת 64 BIT ? יש לזה השלכות רציניות לביצועים? אשמח לכל טיפ, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by shaulking,

איזה לוח אם בשווי 2000-2500 שקל אני יכול לקנות בשביל להפעיל פנטיום 3.06

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by mafisto00,

יש לי בעייה במחשב שבאמת כבר אין לי מושג איך להתמודד איתה. בקצרה. בעייה בכרטיסי זכרון. שתי כרטיסים - כל כרטיס - 256 DDR שתי הכרטיסים יחד זה 512 DDR הבעייה היא שלא תמיד המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, סתומרת שהמחשב רץ על 256 במקום 512. עכשיו משהו מוזר, שאני פותח את המחשב ומנסה להוציא את הכרטיסים ולהחזיר אותם או לאותם סלוטים (חריצים) או לסלוטים אחרים (לשחק בין השלושה חריצים ושתי הכרטיסים, סתומרת שלהחליף את המיקום שלהם) אז מידי פעם המחשב מזהה את ה 512 היום לדוגמא לא משנה כמה פעמים כיביתי את המחשב והחלפתי, הוצאתי, החזרתי עדיין המחשב לא זיהה את ה 512. ניסיתי עם אנשים שמבינים לסדר את המחשב, אמרנו אולי זה דרך הביוס אבל גם דרך הביוס לא מצאתי את המקום שצריך להגדיר. להתקין ל…

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by Esparco,

מה קורה אם אני מבריג את הלוח אם ישר למארז בלי לשים את הברגים המיוחדים שנותנים מרווח בין הלוח לפלטה??? יש מצב שהפלטה תקצר לי את הלוח עם המגע איתו מלמטה \?!? הלוח יכול להינזק בצורה כלשהיא??

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום. אני בקרוב מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר HTPC חדש. אפרט כאן מהם בערך הדרישות, ואשמח לקבל המלצות כלשהם, כי אני דיי בדילמה (AMD VS INTEL). כרגע יש לי כבר מארז HTPC שוכב, כך שאני צריך דברים שיתאימו (אפשר גם לוח ATX אך עדיף כמה שיותר קטן ולא תופס מקום). המחשב מיועד לסרטים באיכות 720 1080 ובלו ריי מלא (30 גיגה סרט וכו') כאשר חובה יציאה אופטית לרסיבר מהלוח אם, וכן למשחקים (פיפא, פרו, סטריט פייטר..). בנוסף, יש לי כבר כרטיס מסך ATI Sapphire 5670 1GB HDMI GDDR5 שכרגע משמש אותי במחשב מדיה סנטר והייתי רוצה להשאירו, אלא אם כן תמליצו על משהו מובנה טוב יותר. הכל מתחבר לטלווזית פלזמה 42" - רזולוציה 1024X768 - אולי יהיה שדרוג בעתיד. בכללי חשבתי על i3 אך לא סגור מול …

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by KingYes,

שלום, הזמנתי לחבר שלי מחשב עם 4GB זכרון (2x2GB). השאלה שלי, אם אני יתקין לו XP על המחשב, ה-XP ידע לנצל את כל הזיכרון? אני יודע שגריסת ה-64BIT של XP ממש לא יציבה, ככה שאני רוצה להישאר עם 32BIT. יש אולי איזה פתרון לנושא?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. שלום לכולם, ברגע זה אני קורא כתבה על הפלטפורמות והמעבדים העתידיים של Intel ו-AMD. פתאום אני קורא את השורה ההבאה: '' המעבד של אינטל מורכב,למעשה,ממעבדים קיימים של החברה,כאשר כל מעבד רץ במהירות של 3.16 ג'יגהרץ''. זה אומר שהמעבד הולך להיות 252.8GHz?. (תחשבו) מה אתם אומרים?

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שאלה למומחים ואני מקווה שזה שייך לכאן ולא למדור כרטיסי מסך האם הכרטיס מסך המובנה של AMD נדמה לי שזה 4200HD טוב יותר מהכרטיס מסך שבא עם אינטל I3 530 ?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

ומה זה CAS2.5 (נרא ךח שראיתי את זה איפה שהוא) איזה זכרון הכי טוב ל OC

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by PCguy,

ראיתי את הלוח באתר של MSI הוא תומך PCI-E והוא עם הציפ' NF4 אתם יודעים איפה ניתן להשיגו? וכמה הוא אמור לעלות?

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by TheSlidead,

לחנות ממנה אני קונה את המחשב אין אפשרות להזמין את הABIT, האם ללכת על הג'יגהבייט או להזמין את ה ABIT מהאינטרנט בסבלנות? שאר המפרט זה E6300 ו 2GB זכרון של TWINMOS667

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום לכולם. הגיע הזמן לשדרג לוח+מעבד+זיכרון. המטרה העיקרית שלי היא לקנות לוח אם טוב וחדש שיחזיק מעמד זמן רב ויהיה מתאים לשדרוגים עתידיים של מעבד וזיכרון, לא רוצה לחסוך כאן (כמובן שלא צריך גם להגזים). כמו כן, מעוניין OnBoard בכרטיס מסך (אני לא גיימר אבל קצת משחק ורואה סרטים), כרטיס קול, כרטיס רשת ותמיכה ב-RAID. מבחינת מעבד, כמעט כל דבר יספק אותי עכשיו (אני משדרג מ-Pentium III). פה אני רוצה לחסוך קצת ולקנות מעבד בסיסי, אולי עוד איזה שנה שנתיים אוכל להשקיע במעבד רציני יותר (לכן חשוב שללוח תהיה תאימות עתידית גבוהה). לגבי הזיכרון, אני רוצה לקנות כמות נמוכה (1GB) אבל איכות טובה. כך כשארצה לשדרג אוכל להוסיף זיכרון ולא להחליף את הישן. או שאולי כדאי לקנות הרבה זיכרון זול ואם ארצה …

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום. כרגע אני עם E6750 ו 4 גיגה זכרון. אני משתמש במחשב כדי להפעיל NETWORK SIMULATOR בשם GNS3. הסימולטור עצמו לא דורש כח רב אלא כל ראוטר (או ציוד רשת אחר) שהוא מדמה מריץ INSTANCE של VM ולכן דורש כח עיבוד וזכרון רב (פחות זכרון יותר כח עיבוד). כרגע במעבד הנכחי אני מסוגל להריץ 4-5 התקנים במקביל והשימוש במעבד מגיע ל 100% והמחשב לא סוחב חוץ מזה. לכן אני מחפש מעבד חזק (4 ליבות או יותר) שאני אהיה מסוגל להריץ שם כ 10 התקנים במקביל בלי לגרום לגסיסתו של המחשב. אני לא מתכוון להשקיע הון רב (וגם לא מתכוון לעשות OC - אלא להשתמש בן OUT OF THE BOX) ולכן אני מתלבט בין Q6600 ל 9950 של AMD... מה לדעתם יתאים יותר למערכת כזאת? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by Thant,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אבי למבוסס I5 וזקוק להמלצה על לוח אם וזכרונות, המחשב ישמש בעיקר לשימושי אופיס ואינטרנט עם קצת עריכת תמונות, כך שמספיק לוח וזכרונות mid-end. כמובן שלפחות 4G מבחינת הזכרונות. המעבד ככל הנראה יהיה Core i5 2310 2.9Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray אשמח גם להמלצה על קירור שקט ויעיל בשבילו. יש לו כרטיס מסך כך שאין צורך בonboard אין תקציב מוגדר, אך אני מניח שלוח בתחום המחירים של 500-600 שקל יהיה יותר ממספיק. תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  20. אז ככה, אמרו לי שכדאי לקנות את הפנום כי הוא יהיה ממש טוב. עם OC טוב, CF טוב והוא יהיה זול. אבל אני לא יודע ממש אם כדאי. יש לי תקציב ל-i7 אני פשוט לא יודע אם באמת כדאי לי לחכות או לקנות כבר את ה-i7. אני לא עושה OC עצבני וכאלה. כל פעם לעשות קצת, לא משהו מיוחד. ושאני יבין, ה-i7 לא טובים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by yanivganor,

שלום, האם יש הבדל בין הטכנולוגיה של ה 90nm לבין ה 130nm ? ביצועים ? פליטת חום ? יציבות ? תודה

• 13 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by Lior10,

מה הדעות לגבי קנית i7? האם מומלץ? אם כן, לאילו שימושים? אם לא, מדוע לא ומה החלופה הכדאית? כנל לגבי מעבדי הQuad Core.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  23. היי חברה אני מתכנן לרכוש מערכת של AMD. כמו תמיד, אני אוהב להשקיע הכי הכי בלוח אם, בגלל שאני לא ממהר להחליף, ובמשך השנים אני משדרג. הייתי שמח לשמוע את דעתך, המנומקת והמלצות על לוח אם טוב, אם יש טוב יותר מזה. תודה חברים.

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  24. ביקשתי לפני כמה ימים מפרט לשידרוג הלוח אם,המעבד,והזיכרונות, ומה שיצא בסוף זה המפרט הזה: intel p4 2.4 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 כולל dual ddr... ו שני זיכרונות geil ddr 333 256mb... סה"כ 2700 ש"ח עכשיו יש לי שאלה קטנה בנוגע לזיכרון.. איך הזיכרון הזה? זה cl2? ואתם חושבים היה שווה מבחינת ביצועים להוסיף 400 שקל ולקחת שתי זיכרונות geil ddr 400 ultra 256... ? ועכשיו לעצה.. כרגע אני פועל על מחשב intel p4 1.7, לוח אם של msi , ו384 זיכרון sdram,וכרטיס מסך geforce 3 ti 200 (הכי חלש בסידרה של ה ge force 3) עכשיו אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים נטו.. בלי oc.. ואני מתלבט האם לקחת את המפרט שרשום למעלה ולהשאיר לי את הכרטיס מסך החרא הזה? או לחכות לסוף החודש שיצאו כרטיסי הראדון הח…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.