עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי זיכרון גיגה DDR2 כמו שכתוב במפרט בצד ימין, עכשיו השאלה,ראיתי בKSP גיגה זיכרון של קינגסטון 667 ב90 ש"ח, יש לי כבר שני סלוטים תפוסים, האם כדאי לי לשדרג בעוד גיגה? אני משחק הרבה במחשב ואם זה יעזור במשהו? והזיכרון שלי הוא PC5300 אז אם זה יתאים או ירגישו משהו? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by LeftRight,

האם הזכרון הזה טוב? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=175 והאם הוא מתאים ללוח האם הזה: GA-8I915G-MF http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1796

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by NTT,

שלום,אני מתכנן מחשב עם Intel Q9450,2.66GHz 1333MHz-FSB GA-P35-DS3R 1333MHz FSB 4GB Memory 800MHz CL4 ושיניתי את המעבד ל Intel Q6700 2.66GHz 1066MHz-FSB עכשיו הזכרונות הם CL4,אם אני משנה את התדר של הFSB - אז זה יקח יותר זמן לזיכרון?(וזה אותו CL) וזה אותו תדר של המעבד, אבל FSB קצת יותר נמוך. וגם - מהירות הFSB נקבעת עפ"י הלוח אם או לפי המעבד? (כלומר המהירות של הFSB היא תמיד 1333MHz לפי הלוח אם,או שהיא תהיה לי 1066MHz לפי המעבד?) תודה!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  4. כמה עולה מעבד בעל 4 ליבות :s05: :s05: :s05: :s05: צריך לזה לוח אם מיוחד או שגם לוח אם שוןב לשתי ליבות טוב לזה :s05: :s05: :s05: :s05: ואם צריך לוח אם מיוחד מה סביבות המחיר שלו :s05: :s05: :s05: :s05: אני שואל כי אני חושב לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 - 4500 שקל ואני מעדיף מעבד חזק והרבה רם מאשר קרטיס מסך טוב תודה מראש למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by hosham,

נשרף לי באחד המחשבים הספק ולקח איתו את הלוח אם כנראה... הלוח משמיע ציפצופים והכרטיס מסך OB שלו לא עובד. מחפש לוח הכי זול שיתאים לזיכרונות DDR 400 ויהיה עם כרטיס מסך OB. תודה.

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by X-Style,

אם אני אוסיף 2 סטיקים של 512MB ל2 סטיקים הנוכחיים, האם הזכרון עדיין יעבוד בDC? ואם כן איך אני אמור לדעת שהDC באמת עובד?

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by barak_i,

בזמנו היו המעבדים של אינטל 3.4 GHz dual Core עכשיו אני מסתכל על מעבדים ויש Dual Core שהם גרסת E למשל.... Dual Core E-2140... שהוא 1.6GHz.... אז מה יותר טוב??? מה כדאי? אני צריך משהו שיחזיק גם משחקים.... תודה ברק

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by ard,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם ווינדוס XP HOME SP2 ואופיס 2003 ואינטרנט אקספלורר 6. כיום יש לי זכרון DDR SDRAM 512, האם אני יכולה להחליף אותו בזכרון DDR2??? או שההחלפה תיצור לי בעיות במערכת , הסיבה להחלפה היא כי הזכרון לא תקין ואני צריכה להחליף אותו תודה

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by la_pumik,

שלום, קניתי בשעה טובה מחשב מעבד e4400 לוח GigaByte 945p-s3 Gf 7300GT ולשאלה - קניתי אותה 2 גיגה זיכרון 667 של חברת ceon שמיובאת האיבורי. האם כדאי לשדרג ב100 ש"ח לOCZ? או לשדרג ל ceon 800 ב110 ש"ח? אני לא מתכנן כרגע OC אבל אולי בעתיד משהו קטן... (אף פעם לא עשיתי). האם לזכרונות 667 יש מגבלה גם על OC קטן? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by Night,

אני לא מתמצא כ"כ בנושא הזה, על איזה צ'יפסט כדאי שלוח האם יהיה מבוסס? אני רוצה תמיכה במרובעי ליבה ובמעבדי 45NM , ככה שאוכל לשדרג בעתיד. אולי גם DDR3 בשביל אפשרות לשדרג זיכרון. תמיכה בHD. כרטיס קול ורשת מובנים. SATA 2 כמובן, PCIE, USB2 וכל הדברים הבסיסיים. כדאי עם כרטיס מסך מובנה? יש לי כרטיס מסך סביר שגם אותו אשדרג מתישהו, יש צורך במובנה? תודה

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  11. שני המעבדים הבאים: http://skypc.co.il/sg_product~AMD1178~60~0.htm http://skypc.co.il/sg_product~AMD1176~60~0.htm אותו דבר 4000+ שניהם. אחד הוא athlonX2 והשני athlon רגיל. הכוונה שהX2 הוא כפול ליבה והשני לא? אם כן למה הרגיל יותר יקר? הX2 לא צריך להיות יותר יקר? זה ממש מוזר... לפי מה שאני מבין שניהם כפולי ליבה... התבלבלתי לגמרי

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by menashe,

מה זה כל הCL5 CL4 הזה, ומה החשיבות שלו, וכמובן מה יותר טוב? ויש גם משהו כזה של 5-5-5-12...מה זה אומר? ומה יותר טוב, כאילו מה כדאי לקנות?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  13. שלום לכם. אני מעוניין לקנות צורב DVD ולחברו ללוח האם הנ"ל באופן עצמאי. קישור לנתוני הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=183&l4=0&model=494&modelmenu=2 כרגע מחוברים ללוח החלקים הבאים: כונן CD רגיל WD 80GB (חיבור SATA) כונן 1.44 השאלה היא - האם אני יכול לקנות צורב עם חיבור SATA, בהתחשב בעובדה שאני מתכנן בעתיד לקנות HD נוסף (גם כן עם חיבור SATA), או שהלוח לא מאפשר זאת בשל מגבלת חיבורי SATA?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by benib,

לפי מה שאני קורא יש ביקורות מצויינות על הלוחות של MSI עכשיו היבואן שלהם זה בעצם אייבורי שכותבים לא להתקרב אליהם כי הלוחות שהם מביאים בד"כ זה ריפרביש יש מקום אחר אמין שאפשר להשיג בו את הלוחות המתקדמים של MSI או שבכל מקרה זה יגיע מאייבורי איכשהוא? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by m-o-r,

E6850 3GHz 1333MHz 4MB G0 ליבה כפולה Q6600 2.4GHz 1066MHz 8MB G0/B3 ארבע ליבות או שאתם ממליצים על משהו אחר עד 1500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. שלום לכולם.! כותרת.! במאמץ הוא מגיע ל 51 טמפ' תודה..!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. ההבדלים היחידים שראיתי ביניהם הם 6 מול 4 תושבי SATA לאחד יש s/pdif out ולשני אין שני אלה כמובן לטובת ה ds3 אלה ההבדלים היחידים? על מה ולמה הבדל של 100 שקל? עריכה: וה ds3r לא עדיף על ה ds3 בהרבה? (הבדל של שקלים בודדים) יש לו עוד שני SATA, גשר דרומי מתקדם יותר..

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by SpLiNtEr,

היי. אני ברמת-גן כרגע,עד לסוף השבוע,ואני עושה מ'ס קניות ב-KSP. כרגע יש לי 1GB של זכרון במחשב, רציתי לדעת האם שווה לי להוסיף קיט של 512,ובכך לבטל את ה-DC, האם זה יגרום למגרעות/חסרונות מסויימות. MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by daniel89,

אני רואה בזכרונות מסויימים יש CL5 ויש CL4 מה ההבדל?מה הפירוש CL?והאם הלוח אם abit IB9 תומך גם ב-CL4 וגם ב-CL5 ??? תודה וחג שמח, דניאל.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. יש לי זיכרונות 256X2 DDR400 שעובדים ב 266 MHZ על הלוח של ABIT NF7. לפי מה שראיתי ברשת ובמניואל, רק שתי חריצים עובדים ב 400MHZ, ולא הצלחתי להבין איזה מהם... בכל מקרה, יש לכם רעיון איך לגרום לזיכרונות לעבוד ב 400? ניסיתי שילוב של כל החריצים , וזה עדיין לא עזר. הזיכונות תקינים , ועבדו ב 400 במחשב אחר. תודה

• 9 תגובות
    • 556 צפיות
  21. ברשותי לוח אם abit nf7-sl ומעבד athlon xp 2500+ ואני מעוניין לשדרג. העניין הוא שיש לי כ.מסך Gforce 6600gt שהוא AGP ,שאני חושב שהוא טוב. אז הקטע הזה תוקע אותי ואני לא חושב שכדאי שאני יקנה כ.מסך PCI E אם אין לי תקציב. כל זה נובע מבעיה של חוסר תקציב.(חייל) אני מעוניין לקנות את הלוח והמעבד שתומכים בAGP. על איזה לוח אתם ממליצים לי לקנות, ומעבד? איזה תושבת היא הכי טובה שעוד תומכת בAGP?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by aloneg,

איך צפויים להיות מעבדי ה-phenom של AMD??? הם יתנו תחרות ל-penryn של INTEL??? ובנוסף ידוע מתי הם אמורים לצאת :s05:

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by mb512,

שלום לכולם אני רוצה לקניות מחשב נוסף ביתי לא משהו מיוחד מה עדיף אינטל ליבה כפולה e2180 או amd am2athlon 4600 תודה

24. לפי המפרט שיש לי (מצד ימין) אני מעוניין לשדרג לוח אם, בעיקר FSB גבוה יותר ושאני אוכל לעשות יותר OC (כרגע העלתי מ 2GHZ ל 2.5GHZ ולא יכול יותר) אפשרות נוספת היא בעתיד לשדרג גם מעבד. איזה לוח אם מומלץ לי כרגע? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by tiranhay,

שלום, יש לי מעבד DUO E6600 של אינטל. אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד הזה ובעתיד למעבד QUAD. אני רוצה לקנות בנוסף גם 4 GIGA זכרון DDR2 וחשוב לי שתהיה אפשרות להרחבה. חשוב לי שיהיו יציאות USB מקדימה, ובנוסף גם יציאת FIREWIRE אחת לפחות. טוווח המחירים שאני מחפש הוא בין 300 ל500 שקל. תודה מראש למומחים!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.