מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי לוח ABIT IC7 אבל הוא לא כולל PCI Eאלא רק AGP .... ואני רוצה לעבור ללוח {למעבדי אינטל } שיכלול PCI E. איזה המלצות יש לכם ללוח כזה ברמה של IC7 שכולל את ה- PCI E?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוחות האם של GIGABYTR - P35T DQ6 ו P35 DQ6
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_701&products_id=2876 מה דעתכם על הזיכרון הזה? לקחתי 333 ולא 400 כי יש לי עכשיו 333 לכן אין טעם.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד אינטל 2.8 D ואני לא יודע איזה מבין הלוחות האלה כדי לקנות, ד.א. אם יש לוח שאתם ממליצים עליו יותר אתם יכולים לכתוב. תודה רבה תומר
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
tagidu 667 mhz be arbe yoter tov mi 533? lemashal bamishakim
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מקור: The INQ. לא הייתי מזלזל, אחרי הכל, הם היו הראשונים לחשוף את עסקת Dell-AMD! נ.ב. שימו לב: הכתבה מכילה תאריכי השקה בארצות שונות ודבר חשוב נוסף הוא שכל המחשבים הללו (חוץ מהעובדה שהם ל-Entry Level) מכילים מליוני מעבדי AMD וצ'יפסטים של Nvidia - שיתוף הפעולה לא מת לאחר הקמת DAAMIT.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המעבד עדיין לא נשלח אלי ולפתע שמתי לב שברשימת המעבדים הנתמכים של לוח האם שלי מופיעים נתונים זהים לגמרי לגבי המעבד הנ"ל (5600) כשההבדל היחידי הוא ה-65W לעומת ה-89W: AMD Athlon 64 X2 5600 2900MHz 512KBx2 Brisbane 65nm G2 *89W* 2000 F13 AMD Athlon 64 X2 5600 2900MHz 512KBx2 Brisbane 65nm G2 *65W* 2000 F13 בעל החנות אמור לחזור אלי לברור הנקודה אבל משיחה עם חנות אחרת נאמר לי שאין שום דרך לדעת איזה TDP יש למעבד, שזה לא מופיע על הצ'יפ וכמובן לא על הקופסה. אני כמובן מעוניין בזה של ה-65W וצריך לדעת אם יש צורך לבטל את ההזמנה שביצעתי ולנסות לחפש שוב. יש אפשרות לדעת מראש? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
התיישבנו לבחון את ביצועי המעבד המרוענן של AMD - האם ההשקה הזאת מצליחה להציל אותה מהפסד בתחרות הקשוחה העדכנית?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר יהי לשים את המעבד בלי בעיה עליו?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
* אני אקנה מחשב עם מעבד קונרו ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב שכדאי לי יותר לקנות P5LD2 של אסוס (מבוסס 945) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2697 או לו אם של אינטל של (מבוסס 965) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 ?? מי יותר טוב ? והאם ההבדל משמעותי? * כדי להיות בטוח: ה לוח אם השני (של INTEL) תומך בזיכרון DDR2 800MHZ הוא תומך בכונן קשיח SATA 2 ?? * איזה לוח יותר טוב ל OC ?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עקב הכתבה החדשה http://hwzone.co.il/reviews/ddr3_intro/ שפורסמה כאן באתר הסתכלתי בכל המיבחנים ואני רואה בהבדל בין שני הזכרונות של CROSSAIR, ואני רואה שהCROSSAIR עם התזמון של 5-5-5-15 יותר טובים ומהירים מה-CROSAIR עם תזמון 4-4-4-12.... איך זה יכול להיות ? זה אמור להיות הפוך, לא ? תסבירו לי...
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם מסוג gigabyte h55m-ud2h במפרט שלו כתוב הדבר הבא: 4x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory האם זה אומר שזיכרון שצריכת החשמל שלו גבוהה מ1.5V לא יעבוד בצורה טובה עם לוח אם זה? לדוגמא: ה PV234G1600LLK של חברת פטריות, שצורך לפי האתר שלהם 1.9V. אשמח לקצת הרחבה על הנושא, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
איזה בינהם הוא יותר טוב??
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שמתי לב שההפרש בין המעבד החלש ביותר בסדרת I7 לחזק ביותר הוא כמעט 4,000 ש"ח תקנו אותי אם פספסתי משהו אבל ההבדל ביניהם הוא 600MHZ במהירות , שאפשר להדביק בעזרת אוברקלוק פשוט למדי ואפילו לעבור. שמתי לב שחוץ מהמכפלות אין הבדל בכלום , למישהו יש הסבר לזה ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי 1500 שקל להשקיע במעבד חדש ובלוח אם חדש... השאלה עכשיו אם לקנות לוח אם טוב ומעבד מצוין ל-OC + קירור קטלני או לקנות מעבד טוב (משהו בסגנון E6600) ו-MB בינוני, הבעיה שאני רוצה CF בלוח אם לעתיד... עזרה מה לעשות ???
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בט'רד אחר שפתחתי, שאלתי על לוח אם סביר וזהו אך היות ואני רוצה שהזכרונות בנ"ל ישמשו אותי בצורה טובה גם בעוד חצי שנה-שנה, אני מחפש זכרונות דיי איכותיים התקציב הוא בערך כ 1600 ש"ח עבור 2 ג'יגה כמובן, 800 מ"ה היום אגב אני משתמש בזכרונות המצויינים של Twinmos TCCD עם תזמונים של 2-2-5-7 הבעיה היחידה היא... DDR1 יש איזה המלצות ? משהו ספציפי שאני אמור לחפש ?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. מצאתי את הדרייברים המעודכנים של הלוח אם שלי באתר החברה,הורדתי אותם. רק אני רוצה לדעת, איך מסירים את הדרייברים הישנים בצורה הטובה ביותר? (כולל גם דרייברים לכ.קול מובנה)
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
קניתי את המעבד הנ"ל עם לוח של גיגהבייט K8NF , עכשיו בווינדווס אני רואה שהמעבד הוא עם ליבה של 1.8 ג'יגה . השאלה שלי היא האם המעבד שקניתי עדיף על האינטל 3000MHZ המקביל מכיוון שהמחירים בערך זהים ואיך זה שמהירות הליבה של הAMD כזאת נמוכה?. 2. כשאני מדליק את המחשב כתוב לי את סוג המעבד כמו שצריך וכתוב לי מתחת 200 מגהרץ . בלוח אני יכול לשחק בין 200 ל 500 מגההרץ על כמה MHZזה צריך להיות במקור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
טוב הכותרת די ממצה את עצמה.. למחשב חדש, שלא מתוכנן בו OC... איזה מה-3 הייתם ממליצים עליו? (המחירים נעים בין 430 ל-PQ, ל-490 ל-PI ול-470 ל-VE. בעיקרון הזמנתי כבר את המחשב אבל אני תמיד יכול לשנות... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לוח אם לQ9300 מ NEWEGG או TIGERDIRECT, אני מחפש לוח בתקציב של עד 120$ ולוח שיוכל להביא אותי למהירות של 3 GHZ. חשוב מאוד שתהיה יציאה אופטית בלוח אם. כמו כן אשמח להמלצה על מאוורר שקט שקט. סתם שאלה, האם ה OC יגרום למחשב להיות רועש יותר בצורה ניכרת?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עומד ללמוד מקצועית עריכת סאונד עם CUBASE וקונה מחשב חדש רק לשימוש עם התוכנה (עבדתי עם גירסא ישנה יותר באופן חובבני על פנטיום 4 3 ג'יגה ולוח 478 ישן וזיכרון 1 ג'יגה..ללא בעיות . יש אולי למישהו ניסיון עם מחשב תקציבי והתוכנה הזאת ...סדר גודל של סמפרון 3500 או משהו אחר ..אני חפש מעבד+לוח ב -800 שקל +- תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לכל מומחי הפורום שלום אני עומד בפני קניית מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים. מה ההבדלים בין שני הלוחות K8N51PVMT-9 לבין ?K8N51GMF-9 מלבד הצ'יפסט השונה 6100 ב GMF לעומת 6150 ב PVMT. ההבדל במחיר הוא בערך 100-150 ש"ח האם ההבדל שווה את המחיר? או שבכלל כדאי ללכת על ASUS דגם ?A8V-E SE עם צ'יפסט של VIA דגם K8T890. כל הלוחות הם ל AMD כמובן. תודה ;D ZHX
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
זה הזכרון שלי http://img81.imageshack.us/img81/3918/14ar2.jpg וזה הלוח אם שלי http://img85.imageshack.us/img85/9669/20ta.jpg אני רוצה לקנות עוד סטיק של 512MB DDR, כדי שהם יפעלו ב-Dual Channel האם הלוח אם שלי יתמוך בזה? כלומר בשני סטיקים של 400MHz? ועל מה אני צריך לשים לב כשאני קונה זיכרונות כדי שהוא יעבוד בדואל עם הזיכרון שיש לי עכשיו? האם התזמונים/החברה/המהירות או משהו חשובים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-