מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה איך אני יכול לבדוק אם כרטיס מסך מסוים יעבוד עם לוח האם שלי . הכוונה היא שאני רוצה שאני יוכל להוציא את המקסימום מהכרטיס הזה
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
התחדשתי במחשב : E6420 + AC 7 FREEZER OCZ 2048 DDR 2 WD 500GB SATA2 LG SATA DVDRW TT SOPRANO WITH ENERMAX NOISETAKER 420W והלוח הנוכחי הוא ASUS P5B-VMSE יש לי אופציה להחליף ללוח ASUS P5B מי מהם יותר טוב והאם שווה? ובמידה והחלפתי לוח צריך להתקין ווינדוס מחדש או פשוט דרייברים? ואם אפשר המלצה לUPS עד 500ש"ח שיחזיק ת'מחשב ומסך תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב. מצאתי דגם שמאוד מתאים לי ולו מעבד חזק, אך לא מהדור החדש. האם ההבדל בין מעבדי הדור החדש לדור הנוכחי, בהנחה שמדובר במעבדים החזקים של הדור הנוכחי (HQ...) מצדיק המתנה? האם צפויה הוזלת מחירים משמעותית עקב כניסת סדרת המעבדים החדשה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איזה לוח הכי מתאים לו? האם ה- GA-8I915P-G של Giagbyte,תומך 64bit ן- HT?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק בעיקר overwatch על ההגדרות הכי נמוכות. אני חווה אי יציבות באפן קבוע ולעיתים הfps גם יורד עד ל-100. ובאופן כללי הfps לא יציב וזה גורם לקירטועים במשחק כי יש לי מסך 144. גיליתי שאם אני מגדיר בtask manager את העדיפות לגבוהה (set priority) עבור המשחק אז הfps הממוצע עולה פלאים והמשחק עובד 99% מהזמן חלק לגמרי. לפי msi afterburner כמעט כל הליבות נמצאות על אזור ה95+ בזמן משחק לעיתים גם מאה. משחק בfhd מה המשמעות של זה? האם המעבד שלי פשוט מעפן? מצרף את המפרט המלא רק שבמקום 960 יש לי כרטיס 1060 gtx של חברת gainward
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזכרון שאני רוצה לקנות: http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=714 הלוח אם שלי: P4P800 SE יש לי 4 כניסות לזכרונות בלוח האם. בנתיים יש לי שתי כרטיסי זכרון, כל אחד MB256. זה בסדר אם אני אקנה בנוסף עוד שתי זכרונות של 512MB כל אחד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
:-[ קניתי את הלוח אם של אסוס P4P800 ולא ידעתי שבחנות יש לו גם את ה SE נדפקתי!? ואיך מה שקניתי זה לוח טוב!? :-\
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשניי לוחות האם הנ"ל. מי משניהם יותר טוב? (במשחקים בעיקר). תודה רבה :}!
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שמהו אני קונה ביום ראישון כרטיס מסך,כרטיס זיקרון ודיסק קשיח אז לפני שאני קונה אני רוצה שתגידו לי עם הלוח אם שלי תומח בכל החלקים כדי לא לקנות סתם הלו הדגמים של החלקים: כרטיס מסך: ALBATRON AGP6600 128MB או GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128MB כרטיס זיקרון: KINGSTON DDR 512MB 400MHZ CL3 ודיסק קשיח: WD800JB WESTERN DIGITAL התפריט של הלוח אם: תמונה: http://img246.imageshack.us/img246/8302/sdsdd9wk.jpg מיפרט: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=648_Max-L
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון חשבתי לשדרג את המחשב לי או יותר נכון חשבתי יותר לכיוון של החלפת המעבד (ראו מפרט נכחי בצד..) לאחר חיפושים ברשת המחיר הכי זול שמצאתי למעבד 3800X2 ,שמתאים לי יחסית מבחינת יחס מחיר/ביצועים, הוא סביב ה 950 ש"ח.. כבר כמעט החלטתי סופית שיום ראשון הזה אני אלך לקנות.. לפתע, ראיתי באתר של חנות מאד מוכרת שהם מוכרים את ה 3800X2 בסוקט AM2 במחיר נמוך בהרבה = 670 ש"ח!! אז חשבתי לעצמי למה שאני לא אחליף כבר את הלוח שלי על הדרך כי בכל מקרה לא סבלתי אותו SINCE DAY ONE !! ואז חפשתי גם לוחות שיתאימו לו כשאחד הלוחות שמצאו חן בעיני הוא ABIT KN9-S .. שמביא את סה"כ הקנייה שלי לאזור ה 1200ש"ח. עכשיו כאן אתם נכנסים לתמונה: 1- האם נראה לכם שזה צעד חכם בכלל להחליף את הלוח ובכך…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב? 1)Gigabyte GA-G1975X-C Intel 975X Motherboard 2)Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965+ ICH8R chipset Motherboard האם יש משו יותר טוב ב1100 שקל?
-
- 15 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ההודעה נכתבה על ידי באתר אחר, קצת יותר מבוגר, באנגלית ומפה השפה הגבוהה (יחסית) חשבתי לשכפל אותה גם לפה, אולי יש אנשים שימצאו בה עניין. We've all known for years that the 1:4 CPU ratio between AMD and Intel is being maintained not so much by any significant quality differences between both company's products. But more by AMD's poor public recognition and valuation compared to Intel's. However evidence is mounting to a general feeling that the tide is turning: http://www.axcessnews.com/modules/wfsection/article.php?articleid=6095 And the most important part of it all that I've never seen AMD's CPU prices this high and very close to Intel's and yet obviously this doesn't d…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיש על לוח אם של asus , יציאה של 8 פינים (במקום 4), אני יודע שניתן לחבר את ה4 ו4 ישארו ריקים וזה יעבוד. רציתי אבל לשאול אם מישהו מכיר מקום שמוכרים מתאם מ 4 - ל 8 פינים , לא מצאתי בשום מקום וחנות בארץ (בחו"ל מצאתי באתרים) אני יודע שניתן לקנות ספק עם יציאה כזו כבר, אבל יש לי ספק מאוד יקר וחבל לי עליו , אני רק רוצה מתאם, מישהו מכיר חנות ? שמוכרת את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז סוף סוף יש אלטרנטיבה ל S3. אומנם ביוס ראשון, רוויזיה ראשונה, אבל עובד יפה מאוד. הדוקומנטיציה מחרידה אבל הביצועים נחמדים מאוד ואפילו מפתיעים לביוס ראשון. MEMTEST כלול בביוס שזה מאוד נחמד. קרור פסיבי לציפסט שזה פחות נחמד (כמו בגיגבייט). מתחים למעבד מ 1 עד 1.8. מתחים לזכרונות מ 1.8 עד 2.2 מתח ל MCH ול FSB. לא רואה שיש שליטה על מכפלה (אבדוק שוב). מהירויות זכרון, 533, 677 ו 800 בלבד. לא יזיק אם יוסיפו מחלקים בביוסים הבאים. בתור התחלה אוברקלוק קליל ל 2.8 מה"צ שזה הגבול הטבעי של הזכרונות ועוד עם HEC400ARTF הישן. מעבר לזה הקרור שלי מתחיל לא להספיק, אז בינתיים רק נסיון קטן ל באס 430. בהמשך אעלה עוד בתקווה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר רוצים לברר איזה מעבד פנטיום 4 יותר טוב (מאותה סדרה) פשוט הולכים על המעבד עם מהירות השעון הגבוה ביותר מאז שהגעתי לפורום הבנתי שהעניין קצת שונה אצל AMD ושמהירות השעון היא לא המילה המכרעת. השאלה שלי היא: האם מהירות השעון ב- A64 היא שקובעת את טיב ויעילות המעבד בזהה לפנטיום 4 ? לדוגמא: P4: יש לי מעבד 2.4, המהרתי אותו ב- 400 מגהרץ והוא שווה ביצועים למעבד 2.8 AMD: האם מעבד' 3000+ יכול להיות שווה ביצועים לכ"א ממעבדי הסדרה, לאחר המהרה ? (3200, 3500, 3700,3800)
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הלוח אם שלי הוא Gigabyte 965 s3 שמתי לב שהמעלות בצ'יפסט שלי הוא בין 40-44 ככה. שנגעתי בצ'יפסט הוא היה ממש חם, סביל אך עדיין מאוד חם. רציתי לדעת אם זה נורמלי, חשבתי לשים על זה מאוורר אבל הוא צמוד למעבד ונראה בלתי אפשרי. אפשר לעבוד עם זה או שהטמ"פ גבוהות מדי? נ.ב האם אוברקלוק למעבד קשור לטמ"פ של הצ'יפסט? ולמה הצ'יפסט קשור בכלל?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Z77-D3H בדקתי עם HWMOINTOR ועם CPU-Z . ניסיתי ביוס בטא אחרון ועדיין זה קורה . ניסיתי לנעול ל100MHZ וזה עדיין קורה. ניסיתי לנעול ל102MHZ ולהוריד מכפלה וזה מקפץ ל104MHZ . :huh: בIVY המעבר מ4.7 (מטרה) ל4.85GHZ כפי שאתם יודעים הוא סופר קריטי ברמה של לעבור מ1.3 וולט למעל 1.4 וולט בשביל להיות יציב ...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קיבלתי כמה הצעות מענינות מאוד: g.skill 512x2 pc3200 400mhtz 2.2.2.5 1gbfx(tccd) pqi 512x2 pc4000 500mhtz (tccd) pdp )אין לי א ת הדגם המדיוק אבל הם tccd כולם עולים בערך אותו הדבר אבל מה עדיף??(על תגידו לי שיש דברים אחרים במסגרת אותו התקציב אני פשוט משיג אותם במחירים ממש זולים{850}ויש אחריות..) אני אגיע איתם ל-660 מגה הרץ?? (לא משנה לי על איזה תזמונים אבל לא תיזמונים ממש גרועים במהירות הזאת..) נ.ב המודרבורד שלי יכול לתת עד 2.9v....
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני משדרג ממעבד 1.7, לוח אינטל, 786 זיכרון למעבד 3 גיגה(775), לוח של אסרוק, 512 DDR2 כנראה 533 ב700 שח שווה?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט בפרופיל- עם סייג אחד: הכרטיס מסך הוא ASUS 8800GS TOP. למרות שאני כן נהנה ממנו, אין ספק- יש צוואר בקבוק רציני. אני רוצה להחליף שילוש. את הזכרון נעזוב כרגע. השימושים שלי במחשב הם כללים. הכל מהכל. אבל כשאני קונה מעבד, אני שם דגש על הביצועים במשחקים. זה פחות מפריע לי אם קידוד ימשך 10 שניות יותר מאשר שמשחק יעבוד פחות טוב. התקציב הוא נמוך- כ 700 ש"ח (אם יש משהו ממש משתלם ואני אצטרך להוסיף קצת, אוסיף). OC בהחלט בא בחשבון, אם אני מעדיף לא להסתמך עליו לחלוטין ברכישה. חשבתי על השילובים הבאים: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore 295 שח ASUS M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E 374 שח סה"כ: 669 ש"ח. או מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E2180, Bus800M…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS AN8 שנקנה לפני קצת פחות מ-3 שנים. המאוורר של המעבד התחיל להרעיש לפני כמה ימים ועכשיו המאוורר של ה-CHIPSET כנראה לא מסתובב מספיק מהר כי התוכנה ASUS PROB מודיעה שיש בעיה. האם האחריות ללוח כוללת את תיקון התקלות הללו ? האם ללוחות האלה יש בעיה ידועה (קראתי שאסוס שלחו מאווררים להחלפה עקב תקלה) ? תודה רבה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום בלינק הזה http://guru3d.com/newsitem.php?id=4591 אפשר לראות את המעבדים החדשים של אינטל שמתוכננים בקרוב, כפי שרואים אינטל תעביר את השוק של חלקי ממעבדי הליבה כפולה לFSB של 1333 מגה הרץ! בכול מקרה, למה אינטל ממשיכה להשקיע בשוק כפולי הליבה? למה לא לעבור לשוק של מרובעי ליבה?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מומלץ ולמה - AMD או INTEL ? quad - duo - tripel ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כמה זיכרון אני יכול לחבר ללוח IB9??? מה לדעתכם יותר כדי לי לעשות? להחליף זכרונות לחדשים כל אחד של 1GB או להוסיף למה שיש לי (2X512) עוד 2 של 512 ??? מה ההבדל בין 667Mhz או 800Mhz ??? תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-