מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקש המלצה ללוח, מעבד, זכרון. שימושים: בעיקר צפיה בסרטים ב720P על פלזמה ישנה שתומכת עד 720P. מתכנן להתקין גם NEED FOR SPEED אם יהיה אפשרי להריץ (הרזולוציה ואיכות התמונה במשחק פחות חשובים). כל שאר החלקים קיימים. יתרון לתצורה שתצרוך כמה שפחות חשמל מכיוון שהמחשב עובד 24/7. תקציב: עד 1000 ש"ח. אם ניתן יותר בזול עדיף. נפתח שרשור חדש בפורום המתאים, נא לנעול.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
טוב הכותרת די ממצה את עצמה.. למחשב חדש, שלא מתוכנן בו OC... איזה מה-3 הייתם ממליצים עליו? (המחירים נעים בין 430 ל-PQ, ל-490 ל-PI ול-470 ל-VE. בעיקרון הזמנתי כבר את המחשב אבל אני תמיד יכול לשנות... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם..רציתי לשדרג את הזכרונות שלי ואני ממש מתלבט בין שני סוגים..אז ככה קודם כל בדקתי בהרבה אתרים והגעתי למסקנה שG.SKILL נותנים תמורה מעולה למחיר ומה גם שהם מגיעים עם צלע קירור מולבש עליהם לקירור יעיל יותר.. אני מתלבט בין שני סטים בסה"כ ..יש לי לוח ASUS P5ND2-SLI והוא תומך בDC עד 667.. עכשיו חשבתי לקחת סט 2 גיגה של חברת G.SKILL 2*1GB במהירות של 800MHZ http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 חשבתי על סט זה משום שעוד חודשיים-שלוש אני מתכנן החלפת לוח אם..ורציתי זכרונות שאני יוכל "לחיות" איתם לאורך זמן ולא להתחיל עוד חצי שנה לשרדג ואז עוד הפעם..והסט השני הוא פשוט במהירות של 667 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 עכשיו אם אני מגי…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 2GB DDR800 עם XP. אני רוצה להוסיף עוד 2GB אבל לא יודע אם הם יעבדו טוב יותר עם עוד 800 או שזה לא משנה ואפשר להוסיף עוד 2GB של 1066. אני מודע לכך שבמקרה הטוב XP יזהה רק 3.5GB אם לא 3GB. עוד שאלה היא בנוגע ל WIN7... אולי עדיף לי כבר לקנות עוד 2x2GB ואז יהיו לי 6GB כי מערכת ההפעלה יוצאת בעוד מספר חודשים...
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם p4m266-8233 השאלה שלי היא אם הלוח הזה תומך בזכרונות DDR2 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף? מבחינת OC זה לא ממש משנה לי כי אני הולך על מעבד E4400 והוא יגביל אותי עוד ליפני הלוח וגם אם הוא לא אין לי מטרה לעבור את ה3300MHZ השאלה היא איזה מהם עדיף בשאר הדברים והאם שניהם מסתדרים טוב עם זכרונות של Twinmos?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
עריכה: נכנסתי לאוורסט ול CPUZ ושניהן מראות שתדר המעבד על 1200 ומכפלה 6 (6*200) למה? זה? הזכרונות שלי הם HZ של G.Skill עם תזמונים 4-4-4-12 למה מופיע לי בCPUZ 5-5-5-15 לשנות בביוס?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי מה קורה אחים שלי יש לי מעבד p-4 1.6 ואני צריך בשבילו לוח אם טוב וזיכרון טוב לאוברקלוק הסוקט של המעבד הוא 478 תודה לעל העוזרים נ.ב (לא לענות על הסקר יש בעיה באתר שלא מאפשרת לשלוח הודעות בלי סקר )
-
- 10 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני לפני קנייה והחלטתי כמעט על בטוח על תצורת אינטל - השאלה המרכזית שלי היא: האם לקחת את מעבד הפרסקוט ה"מתחמם" במהירות 3 ג'יגה עם 1 מגה-קאש או לקחת את מעבד ה-3 ג'יגה מסוג נורטווד עם חצי מגה-קאש? אני לא מעוניין לבצע איזשהו אובר-קלוק....ככה שאם פרסקוט מונע ממני לבצע אוברקלוק יעיל...זו לא בעיה, מה שחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית, ושיעבוד כמו שצריך בצורה אופטימלית... איזה מהמעבדים עדיף? אני מדבר על עבודה מול משחקים כבדים כמו -HALF LIFE 2, DOOM3 וחבריו לפחות... (וכמובן משחקים שייצאו בעתיד) בתודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ראשית, מה דעתכם על הלוחות מהסדרה הזאת. שנית, האם כל הלוחות מהסדרה הזאת מגיעים על כרטיס מסך מובנה (און בורד) של ATI RADEON? ושאלה אחרונה - האםידוע לכם האם קיים לוח מהסדרה הזאת שמגיע עם ATI 9600 256MB. השאלה אחרונה נובעת ממפרט שקיבל קרוב משפחה שלי שכלל לוח מהסידרה הנ"ל (לא מצויין איזה רק P4R800) וכלל ATI 9600 256MB. לא היה מצויין במפרט אם הכרטיס הוא מובנה או לא. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אין לי doul ddr זה בסדר אם אני יוסיף עוד chip של מהירות 333 (מה שיש לי עכשיו זה512 מהירות400) מה זה doul ddr בכלל?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הלך לי לוח האם ואני צריך לרכוש לוח חדש. אני מבקש המלצה ללוח אם עבור מעבד פרסקוט 2.4 {533MH} אך לא מהיקרים . אני מחפש לוח זול ואמין בעל כרטיס קול מובנה וכמה שיותר יציאות USB2 עד היום היה לי לוח מבוסס SIS648 שעשה עבודה טובה בסה"כ . עכשיו לעבודה.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מצאתי 2 כרטיסים HIGH END שאני לא ממש מצאתי תהבדלים בניהם זה http://shopping.com/xPC-OCZ_Platinum_PC_3200_1024MB_DDR_SDRAM_Dual_Channel_Enhanced_Latency_Memory_2_x_512MB_400MHz_Bus_Clock_Rate_Random_Access_Memory_OCZ4001024ELDCPE_K וזה http://shopping.com/xPC-OCZ_DDRAM_2x512MB_OCZ4001024ELDCPER2_K
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הם הולכים לצאת עוד בערך חודש אבל במחירים מטורפים?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה? מי? ולמה? בקרוב אני מזמין מחשב חדש... עם הלוח הזה GA-K8VT800M http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8VT800M.htm# באתר רשום על CoolnQuiet מזה עושה?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם עבור אוברקלוק המפרט שלי בצד ובבקשה לא להגיד לי להסתכל בסטיקי כי הוא לא מובן בכלל
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב Intel Core 2 Duo E6750 GA-P35-DS3 היה 2GB RAM, אחד הלך בגלל זה אני רוצה לקנות חדש\עוד מחיר שיהיה בסביבות 300-800
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני שובר את ראש במשך שעה ועדיין לא החלטתי. אני צריך זיכרון DDR 400 256MB במחיר סביר, ביצועים טובים, יציבות ויכולות OC מרשימות. על איזו חברה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני כבר סגור על מחשב חדש אבל , אני מתבלבל רק בעניין של מעבד ולוח 1- Athlon 64 5200+ AMD ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, והמערכת השניה Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore GIGABYTE 945GCMX-S2 *************************************** איזה משתי המערכות עדיפה , אני יודע שהAMD עדיפה בסטוק .. ואני מתכוון לעשות OC !! האם ההפרש בביצועים משמעותי או שיש למערכת של אינטל פוטנציאל יותר טוב לשדרוג עתידי !! ולפרט באופן כללי על המעבד של אינטל בגלל שאני רואה שהוא לא C2D אבל מבוסס CORE! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי את הדכרונות האלו : דף מוצר >> http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php עכשיו אני לא מבין למה המתחים שרשומים שם כלכך גבוהים , מה זה אומר שאני צריך לתת להם 2.55 וולט כשבביוס כל מתח מעל 1.65 נחשב לחריגה .???? דבר נהוסף קצת קשה לי להבין ואני מקווה שאחד ולתמיד יתבהר הנושא , לפי מה שאני יודע שתיזמונים נמוכים יותר נותנים זמן תגובה טוב יותר אז למה כשהורדתי תיזמונים ל - 2.5-3-3-6 קיבלתי ביצועים גרועים בהרבה במבחני הבנצמקים (500 נקודות פחות ב3DMARK03) ,וכאשר החזרתי לתזמוני היצרן מספר הנקודות הועלה שוב . עכשיו במידה ואני רוצה להמהיר רק את הזכרונות (ואני יודע שזה לא קשור לפורום הזה) חוץ ממתחים מה עוד אני אמור להעלות/להוריד ?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו קנה פעם לוח MSI neo2 מהחנות IVORY? אם כן יש לי שאלה אליו לפרטי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה אפשר לדעת מה ההבדל בין DFI LANPARTY UT NF4 -D לבין DFI LANPARTY UT NF4 Ultra-D האם ההבדל היחיד הוא בצ'יפסט??..הם נותנים את אותם מתחים?? שניהם יגיעו לבאס 300?? והאם הNF4-D יותר טוב מהאינפיניטי אולטרה?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה זכרונות טובים לOC שבעתיד אני יעשה OC ל3500 שלי שהוא יהיה עייף קצת... כמובן שאני לא רוצה להתפרע במחיר... תודה לעוזרים. בנתיים חשבתי לכיוון של GeiL Ultra-X 512x2 3200Mhz
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-