עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי זכרונות של Geil שעובדים ב-Dual Channel. אני לא מצליח להאיץ אותם. ייתכן ויש לי בעיית תאימות בין המודולים השונים של הזיכרון (סה"כ יש לי 4). אני רוצה להרכיב אחד אחד ולבדוק מה קורה. האם מותר להרכיב מודול אחד של זיכרון שנועד לעבודה ב-Dual Channel ללא כל נזק ובעיה? אין צורך להרחיב בנושא ביצועים אני רק רוצה לעשות זאת לצורך בדיקה. אגב בבדיקות של Prime95, memtest86 וסנדרה הכל נראה תקין.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  2. Started by esaly,

היי חברה! רציתי לשאול איך יודעים להבדיל בין הREVISIONS השונים של הלוח? איך אני יודע שאני קונה בוודאות את ה3.3 ולא גירסאות קודמות? האם ההבדלים משמעותיים בין הגירסאות? תודה למגיבים...

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  3. אני מכין מפרט לHTPC והחלק שאני עוד לא סגור עליו זה הלוח אם. מכיוון שהמארז שאני לוקח תומך רק במיקרו ATX אני צריך לוח כזה. המעבד הוא E4300 1G RAM 8500GT הארדיסק SATA 2 160GB צורב DVD התקציב הכולל של המחשב הוא בערך 2500 ש"ח אז ללוח יוצא משהו כמו 400-450 ש"ח, אבל מכיוון שכל שקל חשוב לי אני צריך לוח מינימליסטי שיעשה את העבודה. רצוי GIGABYTE או ASUS ... תודה רבה ושבת שלום !! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. כנ"ל לגבי כרטיס מסך מסדרה 7100?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  5. לדוגמא עד כמה יש שיפור בביצועיי המערכת כתוצאה ממעבר לDDR2 לדוגמא שני מעבדים זהים 3800*2 939 DDR1 לעומת 3800*2 AM2 DDR2 תודה מראש לכל המגיבים!!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by omerstr,

כנראה סתם כי אין לי מושג מהחיים שלי. יש לי לוח אם של GIGABYTE, GA-M55-SLI-M4. זיכרון 2x512, והסטיקים יושבים בשני חריצים באותו צבע (מתוך 4). סדקתי בחוברת של לוח האם ורשום שם שבמקרה של שני סטיקים צריך לדחוף אותם לשני חריצים באותו צבע. ולמרות זאת כשהמחשב עולה רשום 1024MB Single Channel. מה אני מפספס?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by AMD-GUY,

אני חייב לציין שהביקורת מעולה ומקצועית ביותר אבל דבר אחד שהייתי רוצה לראות בה וחבל שאין, זה בדיקת ביצועים במשחק Splinter Cell Chaos Theory... המשחק משתמש ב- SM3 (וגם אני לא מבין למה כולם וגם אתם אומרים שרק FAR CRY תומך בזה, גם רידיק תומך וגם SCCT) ומנצל את יכולות ה- HDR בצורה מעולה. כמו כן גם יש שימוש ב- Soft Shadows שלפי הבנתי דורש SM3... האם תעדכנו את הביקורת?

8. ספיד פאן לא מזהה לי את המחשב מה אני יכול לעשות

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הלוח של אסוס A7N8X דלוקס V2 אני יכול להשיג אותו בכ-750 שקל. האם הוא שווה את זה? בעיקרון אמרו לי שלא שווה כי הוא יקר מידי אבל המחיר הזה נראה לי טוב עכשיו השאלה איך הוא והאם יש משהו שאני יכול להשיג יותר טוב כי אני מחפש משהו באמת איכותי. והאם יש ללוח הזה בעיות עם זכרונות של קרוסיר? כי ככה שמעתי.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. אהלן. בקיצור ולעניין - יש לי לוח p4p800 deluxe, pentium 4 2.4c@3.2 Ghz שאת שניהם שדרגתי לפני כמה חודשים אבל עוד לא שדרגתי את הזכרונות. אני עכשיו עם סטיק 512MB של סמסונג 266Mhz@356Mhz (מרשים למדי לזכרונות פשוטים של סמסונג... בלי שום קרור מיוחד...אתם חייבים להודות). בכל מקרה, אני מתלבט אם לעבור לזכרונות 400Mhz או 500Mhz... מה אתם אומרים? נראה שהמעבד שלי מסוגל להגיע למקסימום 3.3Mhz (בניתי על 3.6 כשקניתי אותו...נו מילא) ככה שאני אגיע למקסימום 275FSB (שזה 550Mhz ביחס 1:1) הבנתי שלמרות שמבחנים סינטיים מראים רוחב פס גבוה יותר לPC4000 הרי שבפועל אין כ"כ הבדל כי אין שום יישום שמנצל את זה ואולי עדיף לי לקחת PC3200 עם תזמונים ממש נמוכים ולקבוע יחס 4:5 למעבד. אז הנה ההתלבטות: אנ…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by bg1987,

אני בונה מערכת חדשה, וחשבתי לנסות לבנות מערכת על לוח אם מיקרו במקום סטנדרטי (בשביל בעיקר לחסוך במשקל המחשב - אני קונה כנראה p182 או p180 mini אם אני הולך על המיקרו) למערכת המקורית בחרתי את הלוח GA-P35-DS3L של GIGABYTE שנראה לוח מצויין לפי המון ביקורות, ומחיר סביר בהחלט. עכשיו אני מחפש לוח דומה אבל בגודל מיקרו ATX ולא הצלחתי למצוא, מישהו פה מכיר דגם דומה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. אני רוצה לקנות זיכרון חדש וכפי שאני יודע חייב לקנות בידיוק את אותו הדגם...ואנני לא מצליח להבין מה הדגם...כמה Mhz(200 או 400) וכמה C (2.5 או 3)?? תנסו לעזור לי עם זה בקשה.....תודה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  13. שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני באמת נמצא במצב אופטימלי במחשב שלי שקניתי לא מזמן. העניין זה שרציתי לדעת אם כל ההגדרות נכונות ואני אסביר לכם למה: בערך שבוע אחרי שקניתי את המחשב הורדתי sisoft sandra ועשיתי בדיקה למעבד שלי שהוא בארטון 2500+, עכשיו בבדיקה משום מה כל פעם מחדש הוא הראה שיש לו ביצועים בדיוק על הפונקציה של 1700+, עצבני ביותר טילפנתי לחברה ושאלתי אם מכרו את המעבד הנכון... :cwm10: לאחר כמה בדיקות אמרו לי שהדיפולט של הביוס הוא 133MHZ ואמרו לי להעלות 166 MHZ, אז עשיתי כך ומסתבר שצדקו :-[. בקיצור, אני לא יודע אם אני באמת לא שכחתי עוד כמה דברים בדרך שקשורים לכל דבר אחר, אם יש כאן אנשים שמבינים עניין ויכולים להגיד לי איפה אני אוכל למצוא איזושהיא תוכנה שתעזור לי למצוא …

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by sevenX,

ניראה שאי אמ די חוזרת אט אט לעיניינים http://www.amdzone.com/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9960&sid=1842102da4dfc54f248dd10896d97a5b

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by gggil,

קירור סטוק יספיק למעבד Q9300 או שצריך קירור יותר טוב? אגב, אני לא מתכנן OC. תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by 00Amir,

האם יש דרך לעשות SLI בלוח אם? ראיתי שהוא תומך רק CF , מה ניתן לעשות?

17. טכנולוגיות אחרות אני מתכוון לוחות, זכרונות ומעבדים. אני רואה טכנולוגיות מדהימות כמו DDR 3 וליבות מהירות טילים (ביחס של גודל כרטיס כלפי גודל לוח אם) על כרטיסי מסך אבל לא רואה אותו דבר בשאר המחשב. זה אומר שהמהנדסים של ATI וNVIDIA יותר מתקדמים ממהנדסים של שאר החברות או שיש סיבה אחרת שטכנולוגיות אלו עדיין לא מיושמות בשאר חלקי המחשב ודווקא רק בכרטיסי מסך. ללא קשר, במספר השנים האחרונות טכנולוגיית המעבדים והלוחות עלתה בצורה הדרגתית ועיקבית אולם טכנולוגיית כרטיסי המסך עולה בצורה חדה, נגיד יש הרבה יותר שינוי ושינוי משמעותי בין כרטיסי מסך משנת 2003 לכרטיסי מסך משנת 2006 לעומת מעבדים מאותם שנים אשר שם השינוי פחות חד (שינוי יש אבל עם מעבד משנת 2003 תוכל לשחק בהכל במקסימום לעומת כרטיס…

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by mx-3,

ראיתי כתבה באתר, שהולכת להיות הוזלה אחושלוקי על המעבדים שלAMD, ה-6000+ הולך לעלות 169$.. השאלה שלי היא, איפה הוא עומד ביחס לe6600 של אינטל? איך הוא בכללי? שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש עם לוח של ASUS (שמצויין בכותרת) אני מתלבט בין 2 מעבדים : סמפרון 3000 (1600MHZ) לבין אתלון 3000 (1800MHZ) . באתלון יש CACHE של 512 לעומת 256 בסמפרון . המחשב מיועד לעבודה משרדית (לא ברמה גבוהה) והלוח הוא לא OC בלשון המעטה ...שמעתי שהסמפרונים טובים ל-OC אבל נראה לי הלוח יגביל אותם ובכלל. האם ההפרש במחיר מצדיק קניית אתלון 3000 ? ההפרש הוא 150 ש"ח +- תודה .

• 9 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by spon83,

מה ההבדל בין: IP35-E IP35 IP35 PRO אני יודע של-IP35 PRO יש את צ'יפ ה-UGURU. האם הוא כלכך משנה ב-OC? או שיש אפשרות להגיע בקלות לאותו OC ידנית דרך ה-BIOS? מה שיותר מעניין אותי היא היכולת להגיע ל-OC גבוהה ולא הקלות, גם ככה את ה-OC אני תמיד עושה דרך הביוס. והאם לא עדיף GIGABYTE P35 DS3/4 כי ממה שהבנתי הם באים עם מערכת חשמל 6 PHASE שמייצבת את החשמל ומספקת את כמות המתח הנדרש ללא כל קושי. אם פספסתי משהו או טעיתי תקנו אותי.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  21. שלום, אני רוכש HTPC למטרות FHD בלבד. זהו המפרט: 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-US2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 8. הרכבה. אני הזמנתי את הזזיכרון OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value ובקבלה ששלחו לי למייל אני רואה את הזיכרון REAPER OCZ 2X2GB (4GB) DDR2 800MHZ. האם זה עקרוני ? http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2401K~15~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2405K~15~0.htm

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  22. יש לי לוח אסוס ומהירות הזכרון בו היא 333 DDR . הבעיה היא מה קורה אם אני מוסיף זכרון שעובד ב400 DDR . האם הלוח יכול להפגע או שזה לא מפריע לו ????

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by Dana_s,

שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל סלרון 2.5 גיגה. כרטיס מסך: radeon 9600 pro כמות זכרון : 2X 256 MB DUAL DDR 400 MHZ שימושי המחשב: הכל: משחקים+תלת מימד, אינטרנט, אופיס, טלוויזיה ו...לינוקס רציתי לשאול האם כדאי לשדרג את זכרון המחשב בעוד 512 מגה זכרון - כל שבסך הכל יהיה 1 גיגה זכרון. סה"כ מדובר בהשקעה של 300 ש"ח, אך נשאלת השאלה אם בכלל כדאי להוסיף את הזכרון. האם זה יתרום משהו למחשב? האם המחשב יהיה מהיר יותר? האם יהיה שקט יותר? (פחות עבודת swap) על הדיסק הקשיח ועוד.. לצערי עקב עומס אינני יכולה לבצע חיפוש באתר. אודה לתשובתכם המלומדת תודה רבה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. ערב טוב לכולם .. רציתי לשאול האם בלוח של ג'יגהבייט יש כרטיס קול מובנה וכרטיס מסך מובנה ?? ואם כן תוכלו לציין שמם?? והאם כדאי להשקיע בכרטיס קול בנפרד מהלוח?? תודה רבה לעונים...

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  25. כמו שכתבתי בכותרת המאוורר של המעבד שלי (P4 2.8 PRRESCOT) מאוד מרעיש אולי למשהו יש פיתרון איך לעשות שהוא לא ירעיש או שירעיש פחות?

דיונים חדשים בפורומים