מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום :-X ברשותי המחשב הזה: לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-REV 1.0 מעבד: INTEL DUAL CORE E6300 1.8GHZ זכרונות: 512+512+1024 כרטיס מסך: GEFORCE 7900 GS 256 MB עכשיו ככה, חשבתי לשפר ולהוסיף עוד ג'יגה זכרון, השאלה אם זה יעזור לי? זה ישפר משהו שאני ארגיש בו? גם כשאני משחק קרייסיס יש לי לפעמים קראשים , זה יכול לעזור בזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
משיהו שמע או ראה בנצמרקים על הלוח הזה לוח אם טוב ?מתאים ל OC ?מה מהירות הBUS המקס?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ביום שני מגיע לי מאמריקה ה e6300 והזכרונות G.Skill 1gb [512x2] 800mmhz PK עכשיו אני הולך לקנות פה בארץ לוח אם ..... חשבתי על ה ds3 או 4 וראיתי הרגעעע מלא תרדים עם ה G.skill ובינהם ה PK שעושים בעיותת והייתי אומר שאני דיי מבואס מזה... ואין אפשרות כבר להחליף. מה אני עושה ? איזה לוח לקחת משו.. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא ראיתי פה אף אחד מדבר על הטמפרטורות של המעבדים החדשים של אינטל (65 נ"מ/סדרה 900/סדרה 6X1 וכולי), האם אתם יכולים להבהיר לי קצת את הנושא? בקשר להצעה/שאלה: בעקבות היציאה של המעבדים החדשים של אינטל, קצת איבדתי את הצפון בכל הנושא של שמות מעבדים ומספורם. רציתי לשאול, אם מישהו יכול לעשות טבלה לכל חברת מעבדים (Intel , AMD), עם רשימת מעבדים לכל socket (או לכל טכנולוגיה, או נ"מ)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום רציתי עזרה ממי שיודע קצת מידע על המעבד שיש לי קניתי את המחשב לפני כשנה ועכשיו אני רוצה לשפר אותו (מעבד, זכרונות, כרטיס מסך) יש לי את לוח האם הבא: MSI P6N-SLI 775 7.1 1GLAN לפחות זה מה שרשום במפרט עכשיו חיפשתי מידע עליו באתר של MSI ואני לא מוצא עליו ספציפית כרגע יש לי מעבד core 2 duo e6600 ואני רוצה לעבור למעבד quad חיבור 775 (Q9450) אז בעיקרון רציתי לדעת האם הלוח שלי מתאים למעבד כזה וכרגע יש לי זיכרון DDR2 800MHZ ורציתי לדעת האם הלוח יכול גם 1024MHZ תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני בהתלבטות לגבי הרחבה ל-1GB. יש לי 512 כרגע שזה לא מספיק היום אני יודע.. מצד שני יש לי מחשב די ישן AMD 2800+ (64). עכשיו השאלה זה אם זה משפיקע משמעותית בהרצת תוכניות ופעילות בוינדוס למה לוקח לי הרבה זמן להפעיל תוכנות ומעבר בין תיקיות גם לפעמים נתקע קצת.. ושאלה אחרונה.. אני רוצה לנצל את ה-Dual ולהוסיף עוד סלוט של 512. אבל אני לא יודע איזה זכרון יש לי עכשיו וכמה DDR. הנה תמונה מ-EVerest: תמונה מ-CPU-z קיצור איך אני יודע מה לקנות..? או שכדאי פשוט לקחת לחנות את הכרטיס שיש לי עכשיו..? תודה.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין NFORCE 550 ל 570 ל 430 ואם יש הבדל משמעותי בביצועים (מתלבט אם ללכת על ה ASUS M2NPV או על ה ABIT KN9S) ? ז"א אם ההבדל זניח לעומת העובדה שיש כ. מסך ONBOARD
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
זה קשור ללוח אם, אבל בעיקר לסוגים שונים של מחברי SATA, לא ממש בטוח מה הפורום המתאים, אז ננסה כאן... אני כרגע עובד עם לוח אם ASUS P5ND ויש לו בעיה עם המיקום של חיבורי ה-SATA על הלוח - יש 4 כאלה, צמודים אחד לשני, ונמצאים בדיוק איפה שצריך לבוא כרטיס מסך שני (כלומר, זה משנה רק עם עובדים ב-SLI) - כמובן שמדובר בכרטיסים גדולים (9800GTX אצלי) כי כרטיסים יותר סטנדרטיים בכלל לא מגיעים כ"כ אחורה. לא ניתן לחבר סתם ככה את ה-SATA ללוח, צריך להשתמש בכבלים בצורת L. הבעיה, שבגלל שהחיבורים כ"כ צמודים אפשר לחבר רק שני כבלים - כי הזווית עולה על שאר החיבורים - הדבר היחידי שעובד זה כבל אחד ל-SATA1 והשני בקצה השני - SATA4. זה יוצר מצב שהזווית של ה-4 בעצם מכסה את 2 ו-3. ובכל מקרה אי אפשר לשים …
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני עוד לפני קנית מחשב חדש ומטלבת איזה זיכרון לקחת (המחשב מיועד להרצת משחקים חדשים וכבדים וכל שאר שימושי המחשב הביתיים... אולי גם אוברקלוק בעתיד) המחשב מבוסס על AMD64 3000+ צריך לבחור זה: Memory OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory או זה: Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הלוח הוא של MSI את זה אני יודע. במחשב מותג של NEC שלא היה שלי.. ומי שהיה שלו לא יודע זה מחשב ישן P3 ... זה מה שהאוורסט רושם : MSI MS-6309 אבל באתר של MSI לא נמצא לוח כזה.. אני רוצה לעשות לו עדכון ביוס על מנת לפתוח את אפשרות ה- OC שכנראה NEC חסמו.. עריכה: לא חשוב נמצאה האבדה עריכה 2 : יש אפשרות לפתוח את אפשרות ה- OC ללא עדכון ביוס ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המפרט: Q6600 8800GT OC P35 והזיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 עכשיו לשאלה.. האם הזיכרון הנל יריץ את הויסטה מהר? אם לא כמה להוסיף? אחרי שתגידו לי כמה להוסיף אני יוסיף תקציב.
-
- 11 תגובות
- 592 צפיות
-
-
משפחת IdeaPad 5 המעודכנת של היצרנית הסינית מאמצת את כלל המעבדים המודרניים שתומכים בחלונות 10, כך שלמשתמשים תהיה גמישות מקסימליתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה המעבד החדש של אינטל(3 ג'יגה),עם ה-800 HZ ומה ההבדל בינו לבין ה-3.06 עם ה-533 HZ? ואיך הוא בכלליות?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם בסיסי לAMD לא משהו לאובר קלוקינג משהו שיעבוד טוב ..ובמחיר טוב האם הלוח אם הזה מתאים..? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לבדוק עם חברה שמכירים את הלוח האם ניתן לחבר את מחבר ה-20 פיןשל הספק לשקע 24 הפין בלוח ולהשאיר את 4 הפינים האחרונים פנויים (אני יודע זה עבד בזמנו על לוחות של AMD) אני לא מדבר על 4 הפינים ליד ה מעבד לשם יש מחבר ניפרד. הכוונה על שימוש בספק שלו יש רק 20 פין ולא 24 פין, והשקע בבורד הוא של 24 פין. האם הבורד יעשה בוט ? תודה מראש למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בקיצור יש לוח אם עם תושבת 754 ויש לו PCI-E? מה שקורה הוא שיש לי לוח אם ומעבד חדשים אבל כרטיס ישן (ראו מפרט) ואני רוצה להחליף כרטיס מסך ל: 1.X800GTO או 2.X1600XT....אם יהיה ל-AGP אז יש כזה לוח אם?,אני אשמח ללינקים
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבוע ויש בו זיכרון trandscend 2g ddr3 1333 dimm cl9 כפול 2 יחידות. המחשב היה נתקע באופן מטורף ואחרי המלצות של חברי הפורום הורדתי סלוט אחד והמחשב טס ולא נתקע בכלל... אני מעוניין בשדרוג הזכרונות למשהו יותר טוב אין לי בעיה להוסיף כסף לשדרוג .. הלוח שיש לי הוא : gigabyte ep45c-ds3 מעבד : intel q8200 כרטיס מסך : gigabyte 9800 gt 1gb אני אשמח לקבל המלצות לגבי הזיכרון תודה חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום הלכתי למס חנויות בו הציעו לי מחשבים(אני בניתי..) אבל המעבד תמיד היה בעיתי כי הבחור שאני בונה לו את המחשב לא רוצה AMD אז מן הסתם הלכתי לינטל.. בכל חנות המליצו לי על פרסקוט ופה באתר מציעים לי לא לקנות פרסקוט... אז מה הבעיה המעבד ואם הוא כל כך לא טוב אז איזה כדי???
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בהמשך לשאלתי בה לא קיבלתי תשובה חד-משמעית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281668.0 עם איזה לוח אקבל תוצאות OC גבוהות יותר (מעבד E6750)? MSI P6N-SLI http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1140&maincat_no=1 GIGABYTE GA-P35-S3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2630&ModelName=GA-P35-S3L תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום שייך הנושא אז אני אכתוב אותו פה. השאלה שלי היא האם קיים לוח אם שיכול להכיל שניי מעבדיי AMD SOCKET 939? לדוגמא שניי מעבדיי 4800+
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה מחשב עם מעבד זה, ועלי להתקין עליו לתוכנה מסויימת. התוכנה דורשת משהו שנקרא X86, ולמיטב הבנתי זהו סט פקודות בסיסי של המעבד. בשביל לוודא, המעבד הנ"ל תומך בסט זה, נכון?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך. שאר החלקים שיש לי מצויינים. אני רוצה את המחשב עם היחס מחיר\ביצועים הכי טוב שיש. אני אף פעם לא קונה את הדבר הכי חדש - זה לא משתלם. אני גם מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד, זיכרון וכרטיס מסך. שימוש עיקרי - משחקים.. אני רוצה שהוא יריץ טוב את כל המשחקים שהולכים לצאת השנה (Doom3, HL2, Deus Ex 2...) זיכרון הייתי רוצה 2X512MB..
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ענקית השבבים ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה עם שמונה דגמים חדשים, מדורות ה-Skylake וה-Broadwell, לנייחים וניידים אנחנו יודעים שיצרניות המעבדים נוהגות להוסיף דגמים נוספים לקווי המוצרים שלהם ככל שעובר הזמן, הייצור ממשיך, רמות התפוקה מתייצבות וניתן להתחיל לחלק את השבבים לעוד ועוד תתי-קטגוריות אותן ניתן למתג באופן שונה – אלה מהלכים שמלווים אותנו בשוק זה כבר שנים. כעת מגיעה תוספת מעבדים נוספת שכזו מאינטל – עם שינוי קטן שעשוי להפוך את היכולת להבדיל בין אותם מעבדים חדשים למעבדים 'וותיקים' יותר לנוחה ופשוטה יותר. מדובר על שמונה דגמים חדשים שנצפו בקובץ המחירים הרשמי של החברה לדצמבר 2015, אשר משתייכים הןלדור הסקיילייק העדכני שהושק לקראת סוף שנת 2015 והן לדור ה-Broadwell מתחיל…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403110.0 באם היית קורא את השירשור שלי שסגרת היית מגלה שכתבתי שההסבר באתר לא מובן ולא רציני והוא מתורגם מאנגלית בלי הסבר . זה שיש לחכות 7 מחזורי שעון אז ? האם יותר טוב לבחור ב-DDR3 כמות מחזורים רבה יותר ? או נמוכה יותר ? האם כמות גדולה של מחזורי שעון טובה לתוכנות מסויימות או לא ? אין שום התיחסות לשום דבר ! אז בפורום מקצועי לזכרונות לא יודעים , אז למה לסגור את השרשור ? כדי שאף פעם לא נוכל ללמוד ? יותר מכך ההסבר שאין באתר , הוא לא מתייחס כלל ל- DDR3 רק ל - DDR1 זה לא חוכמה לא להבין ולא לדעת להסביר ובמקום זה לסגור את השרשור , כי לא יודעים
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-