מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
Duel core או multi processing שווה משהו ? או שזה סתם שטויות .. המחשב לא בשביל תוכנות כדוגמאת matlab או תוכנות עתירות חישוב אחרות , הדבר היחיד הרציני שירוץ על המחשב , זה יהיו משחקים. בעקרון מדובר על גלישה באינטרנט , OFFICE למינהם , ומשחקי מחשב.. אגב , כנראה אני אתקין על המחשב XP , ולא VISTA , כי אין לי חשק להתעסק עם מערכת הפעלה חדשה ולא מוכרת. ועוד שאלה , ג'יגה זכרון יספיק , או ללכת על 2 ? תודה :-) והחלק הכי חשוב, התקציב הוא הכי פחות שאפשר.... אם אני לוקח מחשב בלי מסך ב1500 או 2000 שקל זה יהיה ממש נחמד.
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מסתבר כעת שב 4 ל 4 רק הוסר ה NDA מעל הווניס והסוקרים אשר חפצו בכך יכלו לפרסם את הסקירות שלהם כפי שחלק מהם אכן עשו. ההשקה של הווניס והסאן דייגו תהיה ב 15 לחודש 4. בקטנה: באג הקור המוגזם מאוד (40 מעלות מתחת לאפס ודרומה) נמצא בטיפול של AMD וייפתר. מקור: משתתף בפורום שלא מעונין בחשיפה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59236 הערה: נשמע סביר אבל לא מדובר בדובר רשמי של AMD או משהו כזה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי 800 ואני יקנה הכל שהוא מומלץ ואני מערב את המעבד אינטל כי יש ל אח שלי זה וסתם רציתי לדעת מה תעדיפו....
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
דבר ראשון מזה אומר דאבל ליבה? אני יודע שזה מחלק את המשימות של המחשב בין שניהם אבל... אני שולט על זה איך שהו? או שאני פשוט מפעיל שתי דברים וזה יחלק את זה בין שניהם? גם נגיד אני רוצה להריץ שתי משחקים שונים באותו הזמן... זה אפשרי? זה לא יהרוס לי תמחשב או משהו? שני המשחקים לא דורשים הרבה.. משחק אחד אני רק רוצה להיות AFK ולמכור דברים ובמשחק השני פשוט לשחק... המעבד שיש לי זה INTEL 930D
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מי מהשניים נותן ביצועים עדיפים במשחקים (בכוונה לא ציינתי איזה כרטיס מסך אני מתכוון לשים) EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI נחמד שיש גם כרטיס מסך מובנה למקרה חירום...אבל ביצועים עדיפים. (אין הבדל במחיר)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי האתר PcHardware, הלוח הנ"ל תומך ב5.1 אבל מאחוריו אין לו יציאות ל5.1 וגם לא בא עם הלוח פאנל כזה... וגם לא מוזכר בכלל באתר של ASUS שיש לו תמיכה ב5.1... האם יש לו תמיכה?? אם יש לו תמיכה אז איך בדיוק אני מחבר את הרמקולים הנוספים?? עלי לקנות פאנל בנפרד??
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם. בניתי לעצמי מפרט של INTEL I7 הדילמה הקשה ביותר היא בחירת לוח אם. אני מתכנן לבצע OC על בסיס קירור אוויר למעבד I7 920 ההתלבטות הקשה היא לבחור בין שני הדגמים האלה 1- DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 Intel X58 2- GIGABYTE GA-EX58-EXTREME אני נוטה יותר לכיוון ה GIGABYTE אבל ההמלצות דווקא הן על הלוח של DFI אנא תעזרו לי לבחירת הלוח הנכון.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי P3 930 עם 2X 128 SDRAM נראה לי 100MH.. יש אפשרות פשוט להחליף אותם בזכרונות DDR חדשים? אולי לערבב ולהוסיף על הקיימים DDR? הודעה ראשונה! איזה כיף לי... עלו והצליחו..!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ה 4200 של AMD או ה- e4300 של אינטל בלי קשר ליכולות האוברקלוקינג שלהם
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
טבלת המחירים המעודכנת של AMD (עודכן ממש עכשו): http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 שימו לב לסמפרון 3500 לעומת ה A64 3500 - שניהם בדיוק אותו מחיר - $91. זה הופך את המעבד הזה ללא רלוונטי, כיוון שבאותו מחיר ניתן לקנות מעבד יותר טוב (תדר גבוה יותר, פי 4 זיכרון L2). לא ברור לי למה בכלל AMD ממשיכה לשווק אותו... הסמפרון 3600 זהה לסמפרון 3500 רק עם 256KB זיכרון L2 לעומת 128KB בסמפרון 3500, ומתומחר ב $10 יותר ממנו. מי שמתכנן לקנות מעבד חד ליבתי, כבר עדיף לו לקנות את ה A64 3800 ב $112 מאשר את אחד מהסמפרונים. לא ברור לי למה מישהו ירצה לקנות מעבד סמפרון בתימחור הנוכחי. האם פיספסתי כאן משהו?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה דעתכם - אותו זכרון עם או בלי מפזר חום. $70 מול 90$ . אפשר לחסוך ? http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010170147+50002135+1052108080+1052416064+1052308477&name=A-DATA כנגדו G.SKILL - ב84$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 מה אתם הייתם קונים ? (לוח מתוכנן GB 965 - DS3 ,ו CPU 4300 , לישומים כלליים וHTPC)
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
Q6700 במחיר זהה כמעט למחירו של Q9300 וגם מחירם של שאר המעבדים ירד, אם כי לא באותו היחס.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
או שיצאו? (אם כן, ידוע לכם מתי? וכמה יעלו?) בהנחה שיצאו כאלו לוחות, מחירם יהיה מתחת ל-1000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם לפלטפורמה X99. יש לי אופציה לרכוש את Gigabyte GA-X99M Gaming 5 או ASRock Fatal1ty X99M Killer. קריטי לי בעיקר נושא האמינות, מי אמין יותר מבינהם. ובכלל מי הייתם בוחרים מבין השניים ולמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי איזושהי הוכחה לזה שאיי אם די יכול לשרוד טמפרטורות גבוהות יותר מאינטל? איזה לינק לאתר רשמי או משהו כזה.....? כי שמעתי שזה באמת ככה אבל אני רוצה הוכחה אמיתית שזה באמת נכון..... אני מאוד יישמח לתגובות
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למחשב תקציבי לשימושי אינטרנט, אופיס, משחקים קלים איזה לוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) עדיף: לוח המבוסס על ציפסט אינטל G-31 כגון: GIGABYTE GA-G31MF-S2 או: לוח המבוסס על NFORCE 630I -GPU?7100 כגון: ASUS P5N-EM HDMI 775 שניהם במחיר כ 400 ש"ח האם יש עוד אלטרנטיבות? של חברות אחרות (עם פיצ'רים רבים יותר) או צ'יפסטים אחרים, בתחום סביבות המחיר הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב 2004 סך כל המכירות של אינטל היה 32 מיליארד $. המקור גם מסביר בקצרה כיצד עובדת תוכנית השיווק "Intel Inside". סך המכירות של AMD באותה תקופה היה 5 מיליארד $, תקציב הפרסום שלה היה 225 מליון $. הערה: זה מסביר כמה דברים. בכל מקרה, נראה לי פרט מעניין. מקור: http://www.forbes.com/business/2005/05/26/cx_ah_0526amd.html?partner=yahootix&referrer=
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראו את המפרט המלא בצד.. כרגע הזכרונות רצים ב433MHZ מחוסר ברירה (בתזמונים של 6 3 3 2.5) , גם אם אני מוריד את התזמונים זה לא ממש עוזר והמערכת לא יציבה... הHTT רץ ב780 בלבד(גם עצוב) .. ניסיתי המון אפשרויות אבל זו האופציה היחידה להריץ את המעבד ב2.6GHZ ... האם שווה להשקיע בזכרונות חדשים או למשוך בשקט עד שאחליף שוב את המערכת (הלוח+מעבד+כ. מסך+כ. קול חדשים, הזכרונות עברו מהP4 הקודם שלי)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כאמור מפרט המחשב הסופי. מארז בעל 2 מאווררים אחד גדול מאד והוא נמצא בדופן המארז והשני קטן יחסית אליו מותקן מעל לוח האם . {EZ COOL} ספק כח 500 וואט REAL של טרמנטק {יקר מאד} לוח P35 של גיגה בייט מעבד Q6700 כרטיס מסך NX 8600 GT של MSI זיכרון 4 גיגה של קיגסטון הר דיסק 500 גיגה 32 MB צורב DVD x 20 פשוט טיל המחשב הזה לא ייאמן אני עובדת עם תוכנות עריכה יחד גולשת באינטרנט מתקשרת בICQ ואפילו שיחקתי במשחק תוך כדי עבודה והמחשב פשוט מדהים אני מאד מאד מרוצה. יש לי הרושם מבלי לפגוע באף אחד מכם שכל העיניין שאתם מגלים במחשב הוא: תחרות למי יש מחשב הכי מהיר וזאת מבלי שיהיה צורך כל שהוא לכך. ונניח ולאחד יש מעבד Q9XXX עם כרטיס מסך המהיר והטוב בעולם מה בדיוק הוא מתכוון לעשות עם זה חוץ מאשר …
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום וחג עצמאות שמח אני על WINDOWS XP עם SP3 השאלה שלי היא האם זה הגיוני שבזמן מנוחה אני מסתכל בTask Manager ובלי סיבה השימוש בCPU קופץ לו כל שניה וחצי בערך ל50% וחוזר מיד ל4-6%? בדקתי גם בתוכנת Speedfan וזה אותו דבר בProccess Explorer לעומת זאת, הדבר לא קורה. ניסיתי לסגור תהליך תהליך לראות אם זה משתפר עד שסגרתי את כל התהליכים והשארתי רק את אלה האחראים על פעולה מינימלית של המערכת ואז המצב נשאר קבוע על 4-7% של הCPU לא מדובר בתהליך מסוים ניסיתי להפעיל כל תהליך בודד וזה לא קשור.. כמובן שניסיתי להפעיל במצב בטוח אבל המחשב פשוט לא נכנס למצב בטוח, הוא מפעיל מחדש לפני שהוא מסיים לטעון את מצב בטוח. ודבר אחרון, שמתי לב בתוכנת Speedfan שיש רק מאורר אחד שעובד וזהו ה-Systemfan בסביבות…
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מעבד קונרו בקרוב עם תדר של 1066 חשבתי על זיכרון של 800 מגה הרץ אבל קראתי באחד השירשורים כן שהזיכרון יעבוד על 533 כלומר חצי ממהירות FSB רציתי לדעת איזה זיכרון יעבוד הכי טוב עם הקונרו בלי שיוגבל בביצועים לא היכרון ולא המעבד האם יש טעם לשים זיכרון של 800 במקום 533 או 667 נ.ב לא מתוכנן שום OC לא למעבד ולא לזיכרון
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיבור חוטים של HDD לד וכל אלה. הדגם של הלוח הוא IBM P6 זה מה שרשום לא רשום כלום חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור תודה !
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב! היום התקשרתי לPCH לאשר את ההזמנה שלי למחשב החדש שלי. הנציג שרות אמר לי שלא שווה לי לקחת שתי מודולים לדיואל כי אין לי כרטיס מסך INTEGRATED אז אין טעם בדיואל. האם זה נכון? כי אם כן בשביל אוברקלוק יותר כדי מודול אחד של 512 לא? מודה ראש! רומן נ.ב: זה דיי דחוף לי...
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היו לי זכרונות של ELIXIR או משהו כזה על הלוח 256*2 ועשיתי בדיקה עם MEMTEST והיו שגיאות בבדיקה 7 קניתי זכרונות חדשים של קינגסטון 512*2 וגם בהם היו שגיאות בבדיקה הזאת והזכרונות הם 400MHZ DDR איפה הבעיה שלי בדקתי כול אחד בנפרד בכול סלוט בנפרד וכולם אותה שגיאה בדיקה 7 יכול להיות שזה לא מהזיכרונות ? אולי מהסלוטים או מהבקר זכרונות או כול דבר אחר? ואם כן איך אפשר לבדוק ממה?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-