עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קודם שאלה קטנה אם יש לי כרטיס מסך AGP8X האם לוח של PCI-E16X תומך בו??? ועכשיו הלוחות אם שאני מתלבט בניהם ארבעתם מבית asus P4GD1, P4C800, P4C800-E DELUXE, P4C800 DELUXE הסתכלתי באתר של asus ולא הבנתי מה ההבדל בין שלושת הלוחות שבסידרה P4C800 אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ומה יותר טוב מבניהם אני יודה לו מאוד ומה הכי טוב מבין ארבעת הלוחות??? תודההההה רבההההההההההה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  2. קניתי זכרון 256MB DDRPC2100 לפנטיום 4 2.66 שלי וביחד עם הKINGSTON 256MB זה 512.... בקיצור - עם הזכרון המחשב נתקע ובלי הזכרון המחשב לא נתקע 1) מה אני יעשה איתו עכשיו!<!??!?! 2) תמליצו לי על זכרון אמין וזול .... (PC2100)

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. שלום לכם.. רציתי לדעת בקשר לזכרונות אם מישהו יכול לעזור לי מה זה cl 4 ו.. cl5 בזכרונות...( מה הבדל ביניהם) אם אפשר הסבר מפורט תודה לכם !!!

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  4. קניתי 2 512 חדשים רק שאלה אחת שמתי אותם במקומות שאני אמור לשים אותם.. אבל האם הם פועלים בדואל צ'אנל אוטומטי.. ואם כן איך אני יודע?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  5. יש לי מחשב ישן ואני רוצה להוסיף לו עוד סטיק של 256. אז השאלה שלי איזה סטיק צריך??? לא משנה בכמה כסף.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by elad76,

C2D 6300 מה יעזור לי OC מבחנית משחקים...מבחינת מהירות של המחשב..

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  7. שלום בלוחות 965 המחלק הוא 2 שזה מאוד נוח לOC, לאחרונה יצא לי לעבוד על לוח אם P35 של BIOSTAR בו המחלק הגיע רק עד 2.5. האם כל הלוחות עם ציפסט P35 באים עם מחלק 2.5? בתודה צ'ומפי.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by SHAY951,

צריך המלצה על זיכרון שתואם לזיכרון הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3203&Pname=Gskill עכשיו אפשר לקחת רק משני היצרנים האלה, משום שהזכרון הנ"ל חסר להם במלאי: -http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=202&pname=TWINMOS -http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=197&pname=KINGSTON תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by iyehuda,

שלום לכולם אני מחפש מחשב פשוט וזול לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA מה דעתכם על החברה הזאת האם הם אמינים מספיק ? קישור ללוח ASROCK : http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6P-VSTA או שכדי להוסיף עוד 250 ש"ח ללוח אסוס : ASUS M2N-MX SE Plus AM2+, nForce 6100, DDRII 1066, PCI-E, VGA קישור ללוח אסוס : http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1870&l1=3&l2=101&l3=345&l4=0 ,USV

10. Started by TrancEnergY,

ברצוני להרחיב את הזכרון שלי בעוד גיגה נוסף אך אינני יודע איזה זיכרון יתאים למחשב שלי מה שמטעה אותי הוא שהזיכרון שלי רץ ב200 mhz וכל הזכרונות שיש היום בשוק הם על 400 mhz כמו כן ישנו נתון (CL) אינני יודע למה הוא מתייחס אני מצרף נתוני מפרט של המחשב שלי והזכרון שברשותי ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי איזה סוג של זכרון לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ( 1 גיגה בלבד ) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by Orenb98,

ככה יש לי מעבד AMD Phenom 9550 Quad Core עכשיו איך הוא כיום נחשב מעבד חזק ...לתוכנות כבדות ומולטיטסקינג אני יודע שהוא טוב אבל 1.במשחקים איך הוא..?יש לי כרטיס 9500GT נניח 2.אם אני ישים כרטיס מסך יותר חזק כמו HD4870 אז אני יוכל להריץ על הגדרות גבוהות?? 3.אם אני משדרג לפנום 2 אני ירגיש הבדל בביצעוים ענק??. 4.ואיך הוא ביחס לE8400 יש הבדל גדול ביניהם... :s05: או E7400 או לשאר ה-QUAD בשוק הוא המרובע הכי חלש שיש?.. סליחה על החפירה תודה!וערב טוב

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by arikbaron,

הי התלבטות שלי היא בין amd 3800 64*2 לבין מעבד אינטל מסדרה d אישית אני מעדיף את האתלון אך השאלה אם המעבד מחזיק מעמד זמן רב כמו האינטל מתוך הנחה שלךא יבוצע אוברקלוקינג שאלה נוספת מתוך מחסור במשאבים האם יש הבדל בבצועים ביו 2 זכרונות של 1024 לבין 4 של 512 תודה

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by generalA,

מהם מעבדים מסוג Centrino ו- Dothan, ומה ההבדלים ביניהם? זה עבור מידע לרכישת מחשב נייד בשבילי לאוניברסיטה.. תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. Started by amirx19,

אני מעוניין לקנות לוח של אסוס שנקרא P5KC.לפי האתר הלוח תומך בקרוספייר.השאלה שלי היא אם אני אשים SLI זה לא יעבוד?לפי מה זה נקבע?.האם בשביל SLI חייב צ'יפסט של NVIDIA?תודה מראש.

15. Started by assafkm,

שלום רציתי עזרה ממי שיודע קצת מידע על המעבד שיש לי קניתי את המחשב לפני כשנה ועכשיו אני רוצה לשפר אותו (מעבד, זכרונות, כרטיס מסך) יש לי את לוח האם הבא: MSI P6N-SLI 775 7.1 1GLAN לפחות זה מה שרשום במפרט עכשיו חיפשתי מידע עליו באתר של MSI ואני לא מוצא עליו ספציפית כרגע יש לי מעבד core 2 duo e6600 ואני רוצה לעבור למעבד quad חיבור 775 (Q9450) אז בעיקרון רציתי לדעת האם הלוח שלי מתאים למעבד כזה וכרגע יש לי זיכרון DDR2 800MHZ ורציתי לדעת האם הלוח יכול גם 1024MHZ תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by abarbotel,

היי שאלתי שאלה לגבי ווינדוס ולא קיבלתי מענה בפורום ווינדוס אולי כי אין שם מספיק אנשים אני אשאל פה מקווה שלא ימחקו בכל אופן: בווינדוס 7 ישנה אפשרות לעשות ערכות נושא שכוללות רקע לשולחן עבודה צלילים ושומר מסך אבל כיצד אני מוחק ערכת נושא שהרכבתי?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. במחשב כעמדת אינטרנט בלבד בעל מעבד סלרון 1700 על לוח אם אסוס P4S533-VM לאחר קבלת מסכים כחולים הוחלט להרחיב זיכרון מ ה 256 הקיימים כעת במידה ודעתכם שצריך לזרוק את המחשב אקבל זאת. במידה ואפשר להגדיל זיכרון ועדיין לגלוש ללא מסכים כחולים אודה על המלצה על זיכרון. לציין ללוח שני סלוטים של DDR DIMM עם יכולת מקסימלית של 2GB באתר של אסוס מציינים שימוש במספר חברות המוכרות יותר הם סמסונג וקינגסטון DDR333 עם 256 MB מקסימלי. ולא נראה לי ש 500MB יספקו?! או שאפשר לקחת 512 או 1GB כמו בניידים. תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by nitsanroz,

איזה לוח אם של ASUS אתם ממליצים לקנות למעבד E6750 החדש? ומה אתם אומרים על הלוחות עם רשת אלחוטית מובנית? שווה? כדאי?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  19. מה המשמעות של לשים לוח MICROATX לעומת לשים לוח ATX בתוך מארז ATX? האם כשבלוח אחד רושמים שיש 8 חיבורי סאטא לעומת לוח אחר שיש 4, זה אומר משהו באשר למספר הכבלים שמסופקים יחד עם הלוח אם ? מה זה system fan header מה זה power fan header מה ההבדל בין COMA לבין COMB ומה זה בכלל שניהם ? מה המשמעות של # 1 x coaxial S/PDIF Out connector # 1 x optical S/PDIF Out connector לעומת בלוח אחר רשום # 1 x SPDIF In/out header הלוחות הם של גיגהבייט, הדגמים לא חשובים

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by Mortar,

האם יש הבדל מהותי בין הלוחות ? האם אתם חושבים שההבדל הוא רק ב FEATURES ולא בדברים כמו ביצועים או יכולות המהרה ? איפה אפשר לברר דבר כזה? כי אני לא רוצה לחוות את זה על בשרי אם אתם מבינים למה אני מתכוון ERM...

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. Started by davidz,

הלוח מיועד למעבד amd x2 5000 וכרטיס מסך 8800gt ראיתי ש m2a-vm מומלץ פה, יש לו כרטיס מסך משולב ויציאת firewire. האם עדיין עדיף לקחת את ה m2a-vm (ביצועים ופיצ'רים) למרות שאני שם כרטיס מסך חיצוני?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by snird,

ממ פתחתי את המארז שלי וחקרתי די הרבה את כל הלוח אם והכרטיסים והכל... לכ. מסך יש חריץ שמתחתיו כתוב AGP ולשאר הדבר (כ.רשת וקול) כתוב PCI 1-5 (יש 5 יציאות לPCI) עכשיו השאלה שלי היא האם זה משנה באיזה יציאת PCI נמצא הכ. קול למשל? אם הוא נמצא בPCI 2 אני יכול להעביר אותו לPCI 5? פשוט המיקום שלו מאוד מפריע וחוסם קירור לכ. מסך \=

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. היכן אני יכול לראות? של כמה מהחברות הצלחתי למצוא אתרים רישמיים,אבל למשל A DATA לא מצאתי... איפה יש תתיזמונים שלהם? של GEIL אולי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by CoolOne,

באתר של אסוס במהירות באס של הלוח P5B כתוב 533/800/1066. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1178&l1=3&l2=11&l3=307 האם זה אומר שהוא לא תומך בזכרונות במהירות 667, כיוון שאינם מוזכרים שם? סליחה על הבורות, אבל לאחרונה נתקלתי ב-nForce4 שתמך במעבדי Pentium D 805 ו-830 אבל לא ב-820, ולכן אני קצת חשדן לאחרונה... עריכה: מצאתי תשובה לעצמי, בשורה של הזכרונות - הוא תומך .

25. Started by Ibrow-Now,

מי יותר מהיר? לVIA עדיין בעיות אמינות כמו פעם?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים