מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
מה? מי? ולמה? בקרוב אני מזמין מחשב חדש... עם הלוח הזה GA-K8VT800M http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8VT800M.htm# באתר רשום על CoolnQuiet מזה עושה?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם הרד דיסק jd יעבוד אם הלוח הזה? http://www.dealtime.com/xPF-Mach-Speed-Mach-Speed-Matrix-P4MBMS-Via-Socket-775-MicroATX-Motherboard-Audio-VIdeo-AGP-8x-10-100-Ether
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כתבה מתוך וואלה! http://computers.walla.co.il/?w=/4/589532 אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות השוק. במקביל ה…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה של מארז ב- 300-400 ש"ח אני רוצה שיבוא אם ספק כח טוב ואם אפשר איזה חלון בצד ראיתי את המארז של RAIDMAX 868 אבל לפי מה שראתי פה יש לו ספק ג'נרי שזה לא טוב...מישהו יכול להסביר לי למה ג'נרי זה לא טוב ולהביא לי המלצה למשהו אחר באותו סגנון.... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אפשר טבלה עדכנית שתציג לי עד כמה אפשר במנוחה ובמאמץ כל מעבד?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום רב. לאחר קריאת אין ספור מאמרים וביקורות , עדיין לצערי לא קיבלתי תשובה מבר סמכה לגבי העניין שמבלבל אותי. אני מבצע שדרוג למחשב שלי. אני זקוק למחשב מאוד חזק. השדרוג יתבצע ב 2 שלבים. הראשון , החלפת לוח , מעבד וזכרונות. השני החלפת כ.מסך ודיסק קשיח. חשוב מאוד - ה OC יידרש רק בשלב מאוחר מאוד של השילוב במחשב , וזאת כדי להאריך את חיי השימוש בו. ההתלבטות הינה בין לוח ASUS P5B DELUXE לבין ABIT AB9 PRO. זכרונות - פה החלק המאוד בעייתי . 2 הלוחות תומכים רשמית בתדר של 800, אולם באתר של אסוס הם מוסיפים כמה שורות בנוגע לHYPERX של קינגסטון שרצים במהירות של 1066 ועובדים בתאימות עם הלוח.האם ניתן להבין מכך שהזכרונות והלוח אכן ירוצו במהירות 1066 ? זכרונות אלו קיימים בשוק והכסף לא מהווה ש…
-
- 10 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס p5gd2-x שתומך עד מהירות של 533 מגה הרץ. אני עכשיו רואה שתמיד המחירים של ה667 זולים יותר מ533 ואני שואל אם אפשר לחבר את ה667 על הלוח שלי (ואני יודע שזה יפעל על התדר הנמוך יותר, אין לי בעייה עם זה)? אם אפשר מישהו שבטוח בתשובה שלו ולא רק חושב כי הרבה אמרו לי מה הם חושבים אבל לא בטוחים...
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פרום לשייך את זה , ושמתי את מה שהכי נראה לי. ועכשיו לשאלה: כשפתחתי את הביוס ראיתי אפשרות בשם Advanced Chipset Features ושם לחצתי על Timing Setting Mode והופיע לי תפריט ובו רשומים 5 אפשרויות: safe normal fast turbo ultra אני כרגע נמצא על נורמאל , מה זה? ואם אפשר לשנות את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
איזה שבוע בסטפינג לשנת 05 הכי טוב ל- OC למעבד שהזכרתי בתקופה של החודשיים הקרובים 05XX?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היום קיבלתי מאבא שלי מידע והמעבד שהוא יקבל זה יהיה QX9770 וזה מעבד אחד ההכי טובים שיש הוא מהיר מאוד? מה שאני ממש חושש זה שיש לי את הכרטיס מסך 7600GS,ודיברתי עם אבא שלי לגבי 8800GT אז הוא אמר שיכול להיות שכן שהוא יראה ואולי כי בכל מקרה כל הדברים אני משלם,ומה שאני דואג זה שאם לא ואם אני נשאר עם 7600GS אני דואג שאני לא אצליח להריץ משחקים ויווצר חוסר איזון בין המעבד לכרטיס מסך אבא שלי שהוא די מבין במחשבים עובד באינטל אומר שלא יווצר חוסר איזון ושאני אצליח להריץ משחקים מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להזמין היום גיגה זכרון והשאלות הן כאלה : 1:כדאי לקנות דואל צ'אנל או סטיק אחד ? 2:מה הזכרונות הכי טובים בסכום הזה ? אני לא אוברקלוקר או משהו אבל אני אוהב לשחק משחקים ואניל א רוצה לקנות זבל ב 400 שקל
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לוח האם שלי פועל על דואל DDR. יש לי כרגע שני סטיקים של 256, ואני רוצה לשדרג לעוד שניים של 256. אז רציתי לדעת, אם יש לי 4 סטיקים של 256, הכל יעבוד אותו דבר אם לדוגמא היו לי שניים של 512? תודה.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www2.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=AN8 שאלה בכותרת אבקש לשמוע גם על לוחות אחרים ב-800 שח ל-939 שמצויינים כמובן ב-oc & games
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
כרגע אני יודע שHZ של GSKILL הם D9 מה לגבי ה CORSAIR DHX ? יש עוד אופציות בארץ?
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקיי אז שניהם 800Mhz CL4 את הOCZ אין לחנות שאני קונה בה את המחשב והמחיר כ300 ש"ח באינטרנט את הCorsair יש לחנות והמחיר 340 ש"ח אני צריך 4GB ב4 חתיכות זאת אומרת כל סלוט עם 1GB אז הOCZ יעלה כ570-600 והCorsair יעלה כ680 השאלה היא אם הDHX הזה שווה בכלל משהו ואם זה שווה בעצם את ה100 ש"ח הבדל על הOCZ Platinum rev 2
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
C2D 6300 מה יעזור לי OC מבחנית משחקים...מבחינת מהירות של המחשב..
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM ל - Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore BOX? אשמח לקבל תשובה בהקדם היום קונה... תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב עם שני כרטיסי זיכרון של KINGSTON כל אחד 512MB 800MHZ הם עובדים ב HT היום הביאו לי עוד שני זכרונות (לא של KINGSTONE) כל אחד מהם 1GB במהירות 800MHZ רציתי לדעת אם המחשב עדיין יעבוד לי ב HT עם הזכרונות??או שעצם זה שהוספתי זכרונות מחברה שונה ונפח שונה מאט לי את קצב העבודה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כותרת, חשבתי על גיגה בייט EP45-DS3R. או על ASUS P5Q או גרסאת ה - PRO? מה אומרים? שימושים בעיקר לעבודה של חישוב מתמטי, VMWARE ואולי טיפה OC. יבגני
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שאלה: חבר שלי עכשיו טוען שהוא נמצא בחנות מחשבים,והמוכר אמר לו שהמעבד E6300 תומך בזכרונות עד 553MHZ ולא תומך בזכרונות 667MHZ האמנם?? אמרתי לו שהמוכר צוחק עליו!!
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לפי המפרט שיש לי (מצד ימין) אני מעוניין לשדרג לוח אם, בעיקר FSB גבוה יותר ושאני אוכל לעשות יותר OC (כרגע העלתי מ 2GHZ ל 2.5GHZ ולא יכול יותר) אפשרות נוספת היא בעתיד לשדרג גם מעבד. איזה לוח אם מומלץ לי כרגע? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-