מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם GIGABYTE GA-7VRXP REV 1.1 עם מעבד ATHLON XP 1800 ... ברצוני להחליף את הנעבד ל-ATHLON XP 3200 ... האם הלוח אם יזהה את המעבד? מה בקשר לתאימות בין מהירויות שעון? הלוח אם 266 והמעבד 400 ..... תודה,
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. אני מעוניין שתמליצו לי על לוח אם למעבדי AMD , אני לא ממש מבין בקטע אבל אני מניח שיהיה לוח סביר שמידה ואני ירצה לעשות אובר-קלוק שלא יאכזב אותי , ושיהיה לו 4 סלוטים ולא 2 ושיתמוך עד כמה שאפשר בטכנולוגיות חדשות תקציב 400~450ש''ח. 2. כרגע יש לי מעבד AMD 4000X2 , האם שווה לי לשדרג אותו לAMD 7750X2 ? אני לא גיימר כבד או משו אבל אני מבין שהמעבד שלי כבר מיושן , וחשבתי על אלטרנטיבה זולה (המעבד עולה 379 ש''ח)
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש איתן בעיות תאימות כלשהם ללוחות NFORCE3/4 של DFI , או CHAINTECH? ??? איך הם בשביל OC?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם שיענה לדרישות: שיהיה 5 סלוטים של PCI כרטיס קול מובנה, לא משנה איזה (2.1, 5.1.....) 2.0 USB לפחות 2 סלוטים AGP X8 כרטיס רשת מובנה מתאים ללוח שלי ולמעבד P 4 2.4 סוקט 478 בסביבות ה 500 שקל.. ןשכמובן נמכר בארץ בחנויות אינטרנט תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
למרות שב CPU-Z הוא מזהה את כל הארבע מצ"ב תמונות. מה הבעיה למה ויסטה\pc-mark לא מזהה את כל הארבע? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה יותר טוב, pentium D 2.8 ליבה כפולה או מעבדת אחד של 3.0?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
AMD Athlon 2500+ EPoX 8RDA3+ GeForce FX 5200 (like it matters...) i wanna buy memo for this system but i dunno which one i should get my budget is about 800 nis (flexy ) thnx in advanced
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הלוח האם של המחב הישן שלי נשרף ואני רוצה לא לקנות אותו לוח אם ישן אלה חדש אבל אני רוצה לשמור על הקייס הישן שלי שהוא מתאים למדר בורד ישן של micro atx והייתי רוצה לדעת האם החדש שאני קונה שגם הוא micro atx יהיה בגודל דומה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אם מישהו הצליח להתקין (ספציפית - SB LIVE או VORTEX 2) בבקשה לספר באיזו תצורה הכרטיסים - איזה כרטיסים אחרים מותקנים על הלוח, באיזה סלוט יושב כרטיס הקול, הגדרות ביוס, וכל דבר אחר שיכול לסייע. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
זה שאלה שלי כי AMD יותר חזק במקרים מסוימים אבל גם פנטיום לא רע
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, יש את הלוח Asus P5N7A-VM, שהוא נחמד אבל לא מזהיר, הוא יספק את הנדרש - FHD. אשמח להמלצה נוספת בנושא. כמובן שטווח המחיר צריך להיות זהה - 675 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה בקשר לזיכרון בתוכנת EVEREST מופיע לי שהזכרון הוא ב2T מה זה אומר והאם בגלל שיש לי סלוט אחד של זיכרון הוא לא אמור לעבוד ב1T? ומה אחוזי השיפור בין 2 ל 1T? ובביוס אין לי דרך להגיע לתזמונים האלו GA-7VAX של ג'יגהבייט כמובן.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול אם קיים בכלל דגם של GIGA צ'יפסט P35 שלא תומך כלל ב- OC, ומהו הדגם? או שלא קיים בכלל דגם כזה? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם כדאי לי לשדרג את המעבד? הגעתי לOC מ- 1.8 ל- 3.2. חשבתי לשדרג ל- Q6600. המפרט: CPU - Intel® Pentium® Dual CPU E2160 1.80Ghz @ 3.2Ghz CPU Cooler - Thermaltake V1 MotherBoard - Gigabyte P35-DSL3 Memory - Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX 800MHZ CL4 Hard Drive - Westren Digital 250GB 16MB AAKS Video Card - NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB Chassis - NZXT Apollo Black No PSU Power Supply - Enermax Liberty 400W 30A @ 12V DVD Writer - LG DVDRW H66NK X18 Monitor - LG FLATRON L1953S 19 מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך. שאר החלקים שיש לי מצויינים. אני רוצה את המחשב עם היחס מחיר\ביצועים הכי טוב שיש. אני אף פעם לא קונה את הדבר הכי חדש - זה לא משתלם. אני גם מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד, זיכרון וכרטיס מסך. שימוש עיקרי - משחקים.. אני רוצה שהוא יריץ טוב את כל המשחקים שהולכים לצאת השנה (Doom3, HL2, Deus Ex 2...) זיכרון הייתי רוצה 2X512MB..
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח.. מה יותר טוב למשחקים? core 2 e8400 או core 2 extreme x6800
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2010&cid=2&pg=1
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לפני שנתחיל הרצתי חיפוש ולא קיבלתי שמות ולינקים לתוכנות מומלצות בכל מקרה , פתחתי נושא בפורום של הגרפיקה שמסביר הכל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307321.0 אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי שם אז אולי מפה תבוא הישועה אשמח לכל עזרה אפשרית תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אני חושב שעשיתי את זה פעם אבל אני לא בטוח, אז אני רוצה לוודא - פשוט שולפים את הזכרון ממחשב אחד ותוקעים אותו בחריץ המתאים במחשב השני? לא צריך שהזכרונות שכבר יש לי במחשב יהיו מאותה חברה/אותו נפח/אותו ddr? (אם כי אני חושב שיש לי ddr2 ומה שאני רוצה להוסיף זה גם ddr2)
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]זכרונות DDR3 2133Mhz - 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel + Turbulence II CL9-11-9-28 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לרכוש את הלוח Asus Striker Extreme nForce 680i SLI כי הוא הלוח אם הכי טוב שיצא עד כה למעבדי אינטל - ואני רציתי את הכי איכותי שיש - לצערי הייתי מופתע לראות תגובות רעות על הלוח אם (לא יציב, הלוח של EVGA הוא אותו הדבר ועולה פחות וכו') וראיתי באתר של Asus שהוא רק 7 פעמים זכה ב-Awards ואז חיפשתי עוד..וכמובן שבדקתי את ה-EVGA 680i אבל שמעתי שהוא עושה בעיות בזיכונות וכו' ואז בסוף מצאתי את הלוח Asus P5N32-E SLI בגירסה הזאת הרגילה, ואת גירסת הפלוס (Asus P5N32-E SLI Plus) שהם זכו באתר Asus מעל ל-30 פעם ב-Awards ובעיני נמצא כלוח מצויין בלי חסרונות או בעיות. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. בלי קשר למחיר - זאת אומרת בוא נגיד שהלוחות עולים אותו מחיר - איזה לוח עדיף, את ה-As…
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-