עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למה כש אני מדליק את המחשב לא מופיע לי שום מידה על המחשב?? ישר עולה ה WINDOWS :

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  2. שלום, לא מצאתי ממש פורום מתאים שלאלה, אז אני אשאל כאן: כרגע יש לי שני סטיקים של 512 MB ב DUAL CHANNEL אחד אני רוצה לשדרג, ולהוסיף עוד שני סטיקים, כל אחד של 1GB בשני הסלוטים שנשארו.. רציתי לשאול אילו כרטיסים הכי כדאי לקנות, בתקציב של עד 180 שקל? 2 KINGSTON VALUE? 2 של LG? לא היה לי ניסיון איתם, לכן אני שואל? וראיתי גם 2 סטיקים של PATRIOT SIGNATURE שעולים 10 שקל יותר מאשר 2 של KINGSTON VALUE, הם עדיפים על הKINGSTON VALUE? עוד שאלה קצרה - כדאי להעדיף KINGSTON כי כבר יש לי 2 סטיקים של קינגסטון, או שCHANNEL אחד לא משפיע על השני?[br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 18:01:51 סליחה, לא ראיתי שכבר יש פורום של זכרונות..

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by amitbl,

העברתי את זה מפורום תמיכה טכנית אולי מישהו פה יכול לעזור? ???

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. אני מעוניין בלוח P5QL-E של אזוס... הוא כמעט היחיד שנמצא מתאים לכל הדרישות שלי (לאחר חיפושים רבים).... נתקלתי בביקורות שאומרות שיש ללוח זה בעיה ב-BIOS.... בת'רד זה עזרו לי לגבי בעיה זו.... לפי החיפושים שערכתי בנושא גיליתי שהסידור של הלוח בעייתי.... האם הבעיה רצינית עד כדי החלפת הבחירה בלוח אחר? המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB זיכרון: 2X 2GB DDR2 לא יודע איזה עדיין כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כרטיס קול: ? לוח אם: ? מאווררים: ? מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 ספק כוח: Corsair VX450W לא מתוכנן OC תקציב כולל למפרט: בערך 4000 ש"ח ללא ציוד הקיפי תקציב ללוח אם: עד …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום חברים! אני יודע בכללי שיש מעבד גרפי מובנה במעבדי אינטל החדשים, ושמעתי שהוא טוב מספיק להרבה פעולות (כולל משחקים בהגדרות נמוכות באופן מפתיע) אבל עלו לי כמה שאלות, ולא הצלחתי לספק את הסקרנות שלי לבד (אני ניסיתי כל מני שילובי מילים בגוגל, אבל כנראה שאני פשוט לא יודע באיזה מונחים להשתמש כדי לקבל את התשובות שאני מחפש ) דבר ראשון שמסקרן אותי זה האם יש הבדל ביכולות הגרפיות בין המעבדים? האם הליבה הגרפית היא זהה בכולם? או שככל שהמעבד "חזק" יותר כך גם הליבה שלו? יש באנצ'ים שמשווים את העיבוד המובנה לזה שמסופק על ידי כ"מ רגילים? שמעתי שמועות על זה שאם אני מחבר את המסך שלי ליציאה בלוח האם (ואך ורק לה) המחשב יודע מתי יש צורך בעיבוד חזק יותר ומנצל את כ"מ הרגיל, אך מתי שאין צורך…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yonir,

שמתי לב בפירוט של צ'יפסט Nvidia 680i SLi שרשום: PCI Express 46 lanes 9 links Configuration 16, 16, 8, 1, 1, 1, 1, 1, 1 אבל בלוח האם של EVGA (היחיד עדיין נדמה לי) יש רק 5 חיבורי PCIE (שלושה של x16 ושניים של x1) תמונה בעצם זה אומר שהצ'יפסט תומך עד ל-9 חיבורים אבל בלוח אם המסוים החליטו לשים רק 5 והשאר לא פעילים? (ובאמת למה שמישהו יצטרך 9?)

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. האם השיחרור החדש ישנה משהו מבחינת מחירים/עדיפות קניה של מעבד כלשהו? האם כדאי להשהות קנית מפרט חדש ב... לא יודע, שבוע? שבועיים?... לראות כיצד האבק ישקע?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by eli_a2006,

שלום אני מעוניין לקנות את הלוח הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2631 +מעבד 3000 אני מביא אותו בזול עכשיו שמעתי מבן אדם שה-agp בלוח הזה על הפנים ושבכללי הוא לוח זבל האם הוא צודק אוו שאני יקנה את הלוח הזה תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by (G),

חבר שלי קנה מחשב לפני שלושה חודשים ועקב החלפת קירור נפל לו חלק בלוח, מן קאבל כזה. האם האחריות מכסה את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  10. לוח 946/945 GZIS של אינטל (לא זוכר בדיוק) בהדלקת המחשב מוצג הלוגו של אינטל ולאחריו 5-7 קוביות מוצגות בתפזורת על המסך כאשר חלקן מהבהבות. במידה ואני מוציא זיכרונות יש ציפצוף, ניתן להיכנס לתפריט הביוס ע"י לחיצה על F2 אבל מעבר לזה כלום! הוצאתי את הבטריה... לא עזר, הפעלתי במצב restore (ע"י ג'מפר) לא עזר, האם אפשר להגיד שהלוח שבק?

11. https://wccftech.com/amd-ryzen-and-intel-core-cpu-market-share-may-2019/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, האם לוח האם: Abit AG8 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=200 תואם למעבד: ?P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? השאלה שלי נובעת מכך שבאתר לא כתוב במפורש שיש תמיכה ל- 64bit (בניגוד ללוחות אחרים שכן מצויין) שאלה נוספת: מה פירוש הקיצור FSB ;Dתודה לכל העונים ...

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by xrover,

אהלן. אני מתכנן לרכוש את המעבד של AMD ryzev 7 3700x קראתי שלוחות אם מסוג B450 תומכים בדור השלישי לאחר עדכון הביוס. אבל אם הלוח חדש מהקופסא הוא בטח לא מעודכן לתמיכה בדור 3 אז המחשב בכלל יעלה ? הלוח שאני מתעניין בו הוא Asus b450m קראתי משהו על לוחות עם flashback אבל לא מצאתי כאלה. מקווה שהייתי ברור לצערי לוחות של x570 יקרים ברמות בשבילי.

14. שנה טובה לכולם תרמתי את המחשב שלי לההורים , אחרי ששלהם התפגר ..... אני מחפש לוח אם בתקציב נמוך משהו כמו 400 ש"ח הכי חשוב לי זה אמינות !! ושכל דבר בלוח יעבוד כמו שצריך אם זה USB SATS IDE וכולי .. אני לא מתכנן OC , אבל זה יתרון בשבילי יכולות OC (סתם בשביל הכיף ...) אז האם האביט הוא מה שאני מחפש ? או שכדאי לקחת איזה גיגהבייט ? איך האביט הזה הוא אמין ? או שיש תלונות עליו ? תודה לעונים .

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by liav12,

אני רוצה להזמין זיכרון מ KSP(אלא אם כן יש לכם מקום טוב אחר), אני לא ממש מבין בכל המבחר הזה כיום עבר הרבה זמן מאז התעניינתי בסוגים. כמה זכרון אתם ממליצים, איזו חברה? אני מתכנן לא יותר מ 650-700 שקל גג.

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  16. האם יש חברה שיש לה נציגות בארץ ובמקרה של תקלה אני יכול לשלוח אליהם במקום ישירות לחו"ל לארץ שממנה קניתי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.idsoftware.com/ נראה לי ה PATCH הראשון שנועד לנצל ריבוי נימים במשחקים ? id Software and Raven have worked with Intel to dramatically improve QUAKE 4 performance on systems with HT Technology, multiple processors, or dual core processors. Players who have a system with one of these configurations will notice performance gains in QUAKE 4 of anywhere from 25% - 87% depending on processor type. נחמד שה PATCH הזה אמור להביא תוספת של 25% למעבדי INTEL רגילים שתומכים ב HT.

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  18. מה ההבדל בביצועים בין לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ללוח אם ללא כרטיס מסך מובנה אם יש לי כרטיס מסך חיצוני?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by flos,

מה אתם אומרים על הספק הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~500TDT~24~0.htm הוא יכול להחזיק HD2900XT??? ואם לא אז תציעו מה כן התקציב שלי הוא עד 350ש"ח (לא לחרוג) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  20. Started by Kfir,

יש מישהו בפורום שעובד עם הלוח הזה וכ.מסך TI4600 של MSI ? אני צריך לקבל את הלוח ביום ראשון, ויש לי את הMSI TI4600 , שלפי המון פורומים עושה בעיות עם הלוח הזה, רציתי לדעת עם מישהו כבר עבר את זה בתכלס, ולא שמועות.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  21. AMD משחררת ריפרש לסידרת 3XXX עם הסיומת XT. השינוי היחיד הוא תוספת של כ 100-200 מגהרץ לתדר המקסימלי. יגיע ב 7/7: https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-xt-3000-processors-3900xt-499-3800xt-399-3600xt-249

22. שלום, יש לי מחשב ישן - AMD dual core 3800, 1GB ram אני רוצה לקנות שילוש חדש. אני יכול להשיג מחיר ממש טוב על לוח ומעבד של אינטל. השימושים שלי הם מאוד פשוטים: סרטים, הורדות גלישה וכו'... לא הצלחתי כל כך להבין את ההבדלים בין הלוחות השונים ולכן אני מבקש את עזרתכם. הנה האפשרויות שיש לי: 1. i5-2500 + DH67BL 150$ 2. i5-2400S + DH67CF 190$ 3. i7-2600 + DH67GD 210$ 4. i7-2600K + DZ68DB 240$ 5. i7-2600K + DP67BG 300$ יש עוד אפשרויות אבל הן כבר יותר יקרות. לכל הסיפור הזה אני אוסיף זיכרון וקירור שקט. אם אני אצטרך אני אוסיף גם כרטיס מסך פשוט. עוד לא החלטתי אם להשתמש במארז ובספק שיש לי היום או לקנות חדשים. חשוב לי שהקירור של הלוח יהיה פסיבי ( מניסיון עם הלוחות הקודמים שלי). על איזה אפ…

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by Impreza,

אני רוצה לוח עם אפשרויות OC טובות אבל שלא יהיה דראק יש מישהו שמציע לי בתמורה ללוח אחר שיש לי 2 לוחות איזה לקחת? ד"א הוא מהפורום כאן הוא מציע לוח לפנטיום 3 סלוט 1 של PC PARTNER הוא אומר שקל לעשות עם הלוח OC כי זה דרך הביוס ויש לו עוד לוח של OCTEK שתומך בפנטיום 2 ו 3 במהירות 100 מגה הרץ אבל שם אפשר לעשות OC דרך הג'מפרים שעל הלוח מה לקחת? מצד אחד PC PARTNER גרועים אבל אפשרות OC דרך הביוס ומצד שני על OCTEK לא שמעתי ו OC דרך ג'מפרים זה ה PC PARTNER: http://www.pcpartner.com/support/layout/888.gif זה ה OCTEK: http://support.octek.com.au/Products/MainBoards/P23/intel/mb_p3_i_16.htm

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  24. Started by liram21,

שלום לכולם, אני לאחרונה מחפש זכרונות (בארצנו) למעבדי AMD וממש מתקשה למצוא סט סטיקים שמתאים ל-B550 (לוחות Aorus/Rog - גם דרך רשימות QVL). אשמח להמלצה על סט של 32 (עדיפות ל-2X16) במהירות של לפחות 3200, מעדיף חברות כמו GSKILL / Team / Corsair תודה מראש !

25. Started by Cosmosis,

צהריים טובים, ברצוני להגדיל את הזיכרון במחשב שלי. המחשב נקנה ב 2009 . לוח האם שלי הוא : msi 2a78h מעבד : Intel Pentium E5200 Dual Core (כן.. ישן) http://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/model/MSI+(Micro-Star)~Motherboard~2A78h כרגע עם 2GB זיכרון כאשר ישנם בלוח האם 2 סטיקים של 1GB כל אחד. יש 2 סולטים בלבד של זכרון בלוח האם. יש לציין שאני עם Win 7 64bit שאלות שנובעות מהלינק שנתתי: 1. למה התכוון המשורר : Maximum memory 4gb? לדוגמא, איני יכול לקנות כרטיס יחיד של 8GB ? 2. מה אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שח פחות או יותר, ישנם 2 סלוטים בלבד של זכרון בלוח האם. אני גם צריך לקחת בחשבון כי אני אצטרך בעתיד הקרוב לשדרג ל SSD דבר שיצטרך זיכרון מספק (ראפיד מוד או משהו כזה?)…

• 2 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.