מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את הסרטון הזה: הוא משווה בין P4 ל ATHLON ורואים שם שכל המעבדים של אינטל שורדים, וכל המעבדים של AMD נשרפים זה נכון גם למעבדים של היום? כי זה שיקול בקנייה (איזה מעבד יותר אמין במקרה של תקלה בקרור, מעבד לא אמור להישרף אם במקרה נתקע לך המאורר).
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
^ אני לא מדבר על 10 או 5 אחוזי מאמץ כבר, אלה שהמעבד לא יהיה בשיא ואפילו לא ב50-40 אחוזים. אני רוצה להריץ בין היתר H264 1080P 1080P MPEG2 גם כן. אז העניין הזה חשוב לי. אני גם קונה HD3450, אבל אני רוצה שזה יהיה רק דחיפה להורדת מאמץ ולא שהכרטיס יקח על הגב שלו את כל העבודה. אשמח לעזרה. אני לא מתכנן ואני לא אעשה OC, ראוי לציין.
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני לקראת קניית מחשב ומאוד מתלבט בין שני הדגמים האלו, המערכת אמורה להתבסס על ה2X3800 AMD אני לא מתכנן אוברקלוק בעתיד (לפחות לא משהוא רציני) והמחשב בעיקרון מיועד לעבודת גרפיקה תלת מימד וקצת למשחקים. - - - - - - -- - - - - - - -- - - התקציב הכולל שלי הוא 6500 אני מאוד אשמח לעזרה תודה אני פתוח גם להצעות אחרות שיעלו פחות .......
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הלוח אם הנ"ל עם גרסא F7. קיימת גרסא F8. יש ברשותי מחשב עליו מותקנת וויסטה ללא כונן 1.44. כיצד אני יכול לעדכן את ה- BIOS? ניסיתי בעזרת היישום של ג'יגהבייט אך ללא הצלחה (הוא רק מודיע על בעיה ולא מצליח לעדכן). מישהו יודע איך לעשות את זה בוויסטה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בביקורת הזאת ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=PKX9Bcxnd7U למי שאין כח לראות הכל, תקפצו ל11:55 בשביל הסיכום. בגדול הוא משווה 30 משחקי AAA, בין 2 מעבדים 7700K ו7800K, (ארבע מול שש ליבות), עם ובלי OC בשניהם. רואים בבירור שה7700K, עם ה4 ליבות שלו לוקח, אפילו כשה7800K עם OC מטורף. אני רוצה לשמוע את דעתכם, מאיפה הביטחון שבעתיד משחקים ינצלו יותר מ4 ליבות בצורה טובה יותר? והסיבה שאני שואל כי שמעתי את המשפט הזה כבר לפני הרבה שנים, למה עכשיו יבוא השינוי? נ.ב. יבואו כאלה שיגידו: עוד כמה שנים, הIPC והתדר של 6+ ליבות יעלה, ואז הם ישתפרו בביצועי גיימינג, וזה נכון, אבל עדיין ל4 ליבות החדשים יהיה תדר יותר גבו…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! אני יגיד לכם את האמת קצת התבלבלתי עם כל השמות האלה וההבדלים בינהם. השאלה שלי היא מה ההבדל בין מעבדי Ivy Bridge ל Sandy Bridge-E?? מבחינת ביצועים? שניהם סוקט 2011? מה היתרונות חסרונות שלהם? לי כרגע יש את Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ. אני מתכנן לו OC קטן ככה שלא משנה לי שהוא עם מכפלה סגורה אפשר להגיע ל 4.5. אשמח אם תספרו לי מה ההבדלים בין המעבדים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלה התוצאות שקיבלתי למערכת AMD64 3000 Venice + 1024MB OCZ PC4000 VX. הזכרון בתזמון 2-3-3-3, תדר 400. מדוע תוצאה כל כך נמוכה? בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכם, אני צריך לוח אם למחשב חדש שאני בונה, הוא יכיל i7 4790k ולכן אני צריך לוח שיאפשר גם קצת OC (לא מתכנן לעשות משהו רציני, אבל שתהיה את האופציה) בנוסף, אני שם שם את גרסאת הPHANTOM של הGTX970 (שהוא ברוחב 2.5 סלוטים) וכרטיס קול שמתחבר עם PCIEx1 והוא ברוחב סלוט 1, אני אשמח אם תוכלו לתת לי לוח שיתאים (מארז ATX אז לא אמורה להיות בעיה עם לוח ATX מן הסתם) לגבי USB3 אני אשמח שיהיו כמה שיותר, אבל כיום לפחות לא מאד קריטי לי (אז גם אם יש שניים מאחורה וחיבור לשניים מקדימה זה גם כנראה יהיה מעולה) אני אציין שלי אישית יש נסיון מעולה עם GIGABYTE אז אם יש משהו שלהם במחיר שפוי יחסית אני אשמח. התקציב הוא ~600 ש"ח ואני קונה בפלונטר תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שיחקתי אצל חבר שלי WORLD OF TANKS יש לו מעבד G2020 והמחשב התאמץ במשחק היה על 70-80 אחוז מאמץ וזה מעבד כפול ליבה חדש איך אתם מסבירים את זה ? מוזר לא ? זה מעבד הרבה יותר חזק מהפנטיום D שלי למה הוא כל כך מתאמץ ? בדקתי יש לו גם 8 גיגה זיכרון . המעבד שלי קיבל 600 נקודות והמעבד שלו קיבל 2700 נקודות באתר CPUBENCHMARK ועדין במשחק הוא ממש עבד קשה מוזר לא ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי חלקים למערכת מלאה. נשאר לי רק לוח אם. הרבה פשוט מבלבלים אותי אז אשמח לקבל מכם המלצה ללוח 99x. תקציב פחות קריטי. לא הכי חשוב oc ומשחקים אבל שיהיה חזק ואמין. i7-5930K Corsair Hydro Series H105 Crucial Ballistix Sport 32GB Samsung 840 EVO Serie SSD 1 TB Western Digital Red 6 TB Gigabyte GeForce GTX 980 Thermaltake Xaser V
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה המלצות
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו שיתאים ל-AMD3000 ושיהיה מקום ל-2 כוננים "5.x, וכמובן מספיק POWER
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש כמה לוחות אם של gigabyte בטווח מחירים של 560-660 ש"ח והשאלה שלי היא מה ההבדלים ביניהם ואיזה הכי משתלם למערכת עם מעבד i5 760 H55N-USB3 H55M-USB3 H57M-USB3 H55-UD3H P55-USB3 P55A-UD3 ושאלה נוספת לגבי זכרונות (של 4GB), באיזה מקרים עדיף לקחת את הזכרונות הכי זולים ובאיזה מקרים צריך להשקיע בזכרונות איכותיים שעולים בהתאם?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהזכרונות שלי פשוט לא מנוצלים עלידי המחשב זה המפרט: Intel i5 4670k MSI R9 290 MSI Z87-G45 TeamGroup Vulcan RED 8GB DDR3 PC3-2400MHz האם נתמך? או שזה אוטומטית משנמך את המהירות זכרון ל 1600?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי שלעומת אינטל יש למעבד הזה בעיות קירור. האם זה תקף גם להיום? ואני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING. בתוך כך: לאיזה מעבד יש ביצועים טובים יותר במשחקים?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה HTPC שלי השתגע לאחר מעבר דירה ואני צריך לוח-אם חדש בשבילו. כרגע יש לי בו כרטיס מסך עם קירור פאסיבי של nVidra GT650 (אני חושב, לא מצאתי את מספר הדגם רשום עליו ואני לא זוכר מתי רכשתי אותו...) והייתי שמח להמשיך להשתמש בו. מה שבי צריך הוא לוח אם חדש עם הפרמטרים ההכרחיים הבאים: -בעל יציאות SPIDF חשמלית ואופטית. -חזק מספיק להציג סרטי Full HD (1920 * 1080() עם כרטיס המסך הישן שלי. -זול. דברים נוספים שהייתי שמח להם הם: -חזק מספיק כדי להריץ WIN7 (רצוי אך לא הכרחי, אני יכול להשתמש גם ב XP) -שני סלוטים לכרטיסי מסך. יש לי עוד כרטיס מסך דומה (GT6xx לא ממש זוכר) והייתי שמח לשיפור ביצועי הווידאו בעזרתו במקום להעמיס את המעבד. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שהרכבתי מחשב חדש, מעבד p4c 2400 עם לוח אם של asus מדגם P4P800 ושתי סטיקים של זכרונות שנמצאים ב-DUAL מדגם Twinmos 3200 256mb מדי פעם כשעולה ה-win XP (התדירות ממש משתנה) יש מסך כחול כזה ולאחריו restart אוטומטי. באחת הפעמים לא היה ריסטרט והצלחתי לקרוא מה כתוב במסך הכחול ומדברים שם על משהו בנוגע לזכרונות ולבעיית חומרה. ביטלתי עכשיו את האפשרות של הריסטרט האוטומטי ואני מחכה שהבעיה תופיע שוב כדי לתת לכם עוד פרטים עליה כדי שתוכלו לעזור לי. אבל בכל אופן רציתי לדעת אם כבר ידועה מראש בעיה עם הזכרונות והלוח הנ"ל, כדי שאני ידע איזה חלק לא תקין ואני יוכל להחליף אותו. תודה רבה חברים!
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. בגוגל מצאתי רק הודעות בפורומים לגבי לוחות ספציפיים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על להביא מחשב מבוסס AMD 64. איזה צ'יפ הוא הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים, שאר הביצועים לא ממש מפריעים לי.. ואיזה לוח ספציפי הוא הטוב ביותר למשחקים ? אין לי שום דבר שאני בכיוון אליו, בבקשה הציעו לי את כל ההצעות העולות לכם לראש ואם אפשר לנמק גם הודה לכם מאוד. אני לא מעוניין לעשות שום אובר קלוק בזמן הקרוב, אז לא משנה לי אם הלוח הוא אוברקלוקר מעולה או לא.. תודה מראש לכל העוזרים!..
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~23758~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~CT51264BC1339~15~0.htm ביחד, יותר זולים ב 100 ש"ח מזיכרונות בחנויות אחרות. יש איתם איזושהי בעיה? אולי זה בגלל ה1333 MHZ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעוד כשבוע שבועיים ככה אמור להגיע לארץ המעבד החדש Intel Itanium 2 וברגע שהוא מגיע אני מקבל אותו. רציתי לדעת מה עושה אותו יותר טוב ממעבדים אחרים? במה הוא מיוחד? ועוד מידע אפשרי.. תודה...
-
- 43 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לאחורנה הכנסתי בגלל אילוצים למחשב הלא חדש שלי ויסטה. רוצה להרחיב בעקבות זאת זכרונות. היום יש לי פעמיים 512, ddr 400 קורסייר cl2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים,מתכוון לרכוש עוד פעמיים 512. מדובר בפנטים 4 , 3.4 גיגה הרץ. השאלה שלי האם כדאי לי לרכוש שוב cl 2 ואם ארכוש cl גבוה יותר האם זה לא יפגע במהירות של 2 הזיכרונות הקיימים. כמו כן האם 4 זכרונות של 512 זה הסידור האופטימלי במציאות שלי והאם זה יעבוד בדואל צ'אנל?
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא לארץ. מעבדי AMD - מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא, לא משנה עם זה כרטיסי מסך או קול או מארזים. מארזי Enermax - כנ"ל. סוני - כנ"ל. ג'יגה בייט - כנ"ל. אפוקס - כנ"ל. לידטאק - כנ"ל. Proview - כנ"ל (זה מסכים). זיכרונות סמסונג - כנ"ל. ATI - כנ"ל. הכי חשוב זה: ג'יגהבייט, אפוקס, אנרמקס, ATI, פרויו, AMD. עם אפשר לציין את היבואן ואיזה עוד מותגים הוא מביא לארץ. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למעבד ולוח אם עם כמה דרישות: 1. אמינות וביצועים כמובן 2. תמורה טובה ביותר לכסף 3. חשוב מאוד שעל הלוח יהיו יצאות DVI+SVIDEO TV OUT 4. האם יש לוח שתומך בזכרונות DDR 400MHZ וגם ב- DDR2 עם המאפיינים הנל? משום שכרגע יש לי ג'יגה ב- DDR 400 5. תמיכה ב- PIDE וגם SATA2 סאונד בלוח אם לא חשוב וגם כרטיס רשת לא קריטי כי את שניהם יש לי ב- PCI, המחשב לא ישמש למשחקים ולא ישמש ל- OC השימושים המרכזיים של המחשב יהיו לאינטרנט, מוזיקה ותוכנות רגילות, ולצפיה (רבה) בוידאו עם ה- TVOUT (לכן אני לא חושב שיש לי צורך להשקיע בכרטיס מסך PCIE ולוח טוב עם היציאות המתאימות אמור להספיק) האם לדעתכם לצרכים הנל יש לאינטל לוח+מעבד יותר משתלמים? עד עכשיו הייתי עם AMD ונוטה יותר לכיוון שלהם…
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-