עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לוח תקציבי למפרט שמופיע בפרופיל שלי..אני מתכוון להכניס את המפרט הזה או ל אנטק NSK1380 או NSK 2480 תקציב כמה שיותר קטן ואם אפשר כבונוס שתיהייה ללוח אפשרות OC בביוס

2. Started by hardgore1,

מי חזק יותר? זה נראה שה q8300 יותר. 4m cache ו 4 ליבות. וב 3210 זה 3m cache ו 2 ליבות. שניהם 2.5 ghz. יש אפשרות boost ל3210 ל ghz 3.1 (בלפטופ לנובו g580 לצורך העניין). אפרופו, אם אני עושה לו את הבוסט, הוא ישאר יציב? אין סכנה? למה יש את האופציה הזאת, ולא עושים אותו כבר 3.1 ghz וזהו? ומצד שני, ה 3210 חדש ממנו, אז יכול להיות שהוא שווה אליו ואף עובר אותו? האם M = mobile , כלומר זה סדרה לניידים? ב q8300 כתוב fsb 1333 mhz. ב 3210 לא כתוב. אבל ראיתי בסוגי זיכרון 1600 / 1333. אז אני מניח שהוא 1600.. ? האם יש עוד נתונים שצריך להתייחס אליהם כשמשווים בין מעבדים? http://ark.intel.com/products/39107/Intel-Core2-Quad-Processor-Q8300-4M-Cache-2_50-GHz-1333-MHz-FSB http://ark…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Offens1ve,

לי שאלה אני צריך לקנות עכשיו זכרונות למחשב שלי עכשיו יש לי שתי אפשרויות: Patriot 2GB DDR3 1066MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 219 או Transcend 2GB DDR 1333MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 288 (סה"כ 70 ש"ח הפרש) יש לי באמת צורך לקחת את ה1333? המעבד שיהיה לי הוא i5 760 לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 כרטיס מסך LeadTek GTX460

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Ashand,

מה דעתכם על הלוח הזה?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Psychedelic,

למטרת גיימינג ושימוש כללי. אפשר לחרוג בעד 100 ש"ח,עדיפות למעבדי אינטל,המפרט הוא מה שמופיע בצד,אין לי דרישות מיוחדות,SLI יהיה נחמד. תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום אני מזמין מחשב מפולנטר מבוסס SKYLAKE I5. מדובר במחשב עד 3000 ש"ח ולכן מעוניין בלוח אם שאינו יקר. ההתלבטות בין הדגמים: ASUS B150-A MSI B150 PRO ללוח אם Z170 הלוח הספציפי ASUS Z170-P אני רוצה לקחת אותו בגלל התמיכה בזכרונות DDR4 בתדר גבוה ותמיכה ב.USB 3.1 השאלה שלי האם ההבדל בין זיכרונות DDR4 2133MHZ ל3000MHZ מבחינת הביצועים בתוכנת SOLID WORKS לעבודות של מהנדס מתחיל שווה את ה200 ש"ח תוספת. אם לא, איזה לוח אם כדאי לקחת מהלוחות שתומכים ב2133MHZ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by spider272,

יש לי קיט של OCZ 2X2GB DDR2 PLATINUM 1066 וזיכרון AENEON DDR2 800 המתח של הזיכרונות בביוס מוגדר על 1.8 זה בסדר?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני קונה ביום חמישי\שישי הקרוב מחשב חדש (תודה לאל!). ואני לא סגור מיליון אחוז על המפרט שלי. עזרו לי המון בפורומים השונים. (בעיקר ANTI_VIRUS וLANIR אני חייב לציין...) התקציב שלי עומד על משהו בסביבות ה5200. אבל כמה שפחות אני צריך אם כבר משנים ואני לא יכול "להשקיע" עוד על משהו... הוא מבוסס INTEL כי אני לא אוהב את AMD, בגלל בעיות החימום שלהם ועוד סיבות... אני יודע שהמעבד שלקחתי מספיק חזק לבינתיים ומצויין לאוברקלוקינג ולכן אחרי זמן קצר אוכל לעשות לו אוברקלוקינג ל2000\2260. אל תגידו לי לקחת את ה1.6 כי הוא ממש ישן... למרות שהוא טוב לאוברקלוקינג אני לא רוצה מחשב ש"תלוי" באוברקלוקינג. בגלל זה לקחתי את ה1.8 שהוא יותר חזק. ולמפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache Epox 4G4A+ DDR…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ערן123,

והאם יש באנדל טוב במחיר ואיכות עם לוח אם :s05:

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. האם יש הבדל דרמטי בין S-754 ל-S-939 ? אם כן ואם לא אשמח לדעת מה ההבדל שכן ההבדל במחיר מעבד S-754 ל-S-939 נע בין עשר שקל לעשרות בודדות... האם ההבדל דומה ב"מהותו" להבדל בדיסק קשיח בין ה-8MB ל- S-ATA בתוספת 30 שקל ??? וכנראה השאלה המתבקשת בסופו של דבר היא האם התוספת הקטנה של הכסף משקפת את "השיפור" (אם ישנו כזה בכלל) תודה למבינים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by asili,

אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ואני לא מצליח להחליט אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי להחליט המחשב הוא בעיקר למשחקים אני מעוניין בצע אוברקלוק לא רצחני בעתיד אתם יכולים לראות את פרטי המערכת שלי למטה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. בס"ד שלום! אני חדש פה, ומקווה לקבל עזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. אני סטודנט שנה א' להנדסת חשמל ואלקטרוניקה, שנכון להיום משתמש במחשב בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט ובעתיד גם MATLAB (אין לי מושג עד כמה). כמו כן, יתכן ואם יהיה לנו מחשב נורמלי נרצה לצפות באמצעותו בסרטים. אני יודע שנכון להיום הדרישות שלי לא גבוהות, וניתן להסתפק במחשב פשוט (זו גם הציפיה שלי, אני לא גיימר ולא מעוניין לשפוך כסף לפח), אבל אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש בשנתיים-שלוש הקרובות (לפחות) ורוצה להיות משוכנע שהמחשב שלי יהיה סביר גם אז (ולא יעבוד בקצב צב כמו המחשב הנוכחי). מישהו די רציני במייקרוסופט אמר לי שבשביל הצרכים שלי די במעבד ליבה כפולה עם 2.4 ומעלה, אבל חשוב שהוא יתמוך ב-64 ביט כי עוד מעט הכל יהיה מתא…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Nitsan B,

שלום לכולם. להורים שלי יש מחשב שעובד לפעמים לאט. חשבתי להכפיל את הזכרון במחשב. העתקתי את פרטי הזכרון של הזכרון הנוכחי במחשב (מתוך סנדרה) והזכרון שאני חושב לקנות. הזכרון הקיים: שני סטיקים של: CL-25-4-4DDR 400 512MB DDR PC3200U DDR-200 (2.5-4-4-8 2-11-0-0 הזכרון שאני חושב לקנות: http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-512MB-DDR2-PC2-3200-400-RAM-M378T6553BG0-CCCDS-/300490183466?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f69c532a מה דעתכם ? האם יתאים והאם כדאי ? תודה,

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by none,

לוח M ומעבד של אינטל שאפשר לעשות איתו OC ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. כנס העיתונאים של AMD בתערוכת E3 נגמר בזיקוקים בדמות מעבד מפלצתי ביותר לתושבת AM4 לכתבה

16. Started by ABL,

1) איזה לוח אם מתאים לCROSSFIRE של שני HD4850 ? 2) איזה זכרונות כדאי לקחת עם הלוח? 3) ספק של 600W יספיק? תקציב של 500-800 ללוח או משהו כזה תודה.

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  17. ערב טוב לכולם , כמו שרובכם כבר ראיתם יצאו למחירה הלוחות החדשים למעבדי אינטל החדשים. השאלה היא כזאת , מה ההבדל בין הלוחות כמו h310 לb360 וz370? ואם למשתמש רגיל, כמוני לדוגמא שלא עושה oc ולא משתמש בחיבורים מעבר ללחבר מסך ,עכבר,מקלדת ומודם צריך ביכלל לוח אם הגירסא היקרה יותר מh310?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אם כן, למה זה קורה ? חשבתי על משהו : אם הדואל מפריע ל OC אז ניתן לקנות 2 סטיקים אבל לא לשים אותם בבנקים לדאול אלא שיהיו ביחד אבל ב SINGLE CHANNEL ... ככה לא תהיה הפרעה לOC וככה לא יהיה הבדל בין 2 סטיקים בOC לאחד . - מה אתם אומרים ?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by amitr,

היי למפרט תלת מקצועי אני רוצה לקנות XEON בחו"ל מתבסס על העובדה שלוחות LGA2011 של אסוס מאפשרים לשים מעבד XEON במקום I7 ללא הצורך בזכרונות ECC. ראיתי באיביי מוכרים 8 ליבות חדש ב 4000 שקל ומשומש 12 ליבות במחיר דומה 1) מה הסיכונים של לקנות מעבד משומש 12 ליבות ? 2)במידה והולך המעבד מכל סיבה שהיא, האחריות של אינטל תקפה ? תחליף לי בחו"ל ? איזה מסמכים אני צריך כדי לממש את האחריות במידה והיא תיהיה תקפה? 3) מדברים על משומש 12 ליבות, במידה ומתגלה שהמעבד מזוייף, האם תיהיה לי דרך להתמודד מול המוכר? מדורג כtop seller אם זה בכלל אומר משו. 4) מה חוקי המכס בנושא? אם אני משלם מכס על משו שקניתי יד שניה ? אשמח לעזרה בנושא. על פניו נראה משתלם יותר לקנות מעבד עם 12 ליבות במחיר נמוך יותר מI7…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. יש כמה לוחות אם של gigabyte בטווח מחירים של 560-660 ש"ח והשאלה שלי היא מה ההבדלים ביניהם ואיזה הכי משתלם למערכת עם מעבד i5 760 H55N-USB3 H55M-USB3 H57M-USB3 H55-UD3H P55-USB3 P55A-UD3 ושאלה נוספת לגבי זכרונות (של 4GB), באיזה מקרים עדיף לקחת את הזכרונות הכי זולים ובאיזה מקרים צריך להשקיע בזכרונות איכותיים שעולים בהתאם?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום התופעה של לוח אם שמסיים את חייו פתאום, בהפתעה, יכולה להיות דיי מעיקה. רציתי לשאול אם יש הבדל בין היצרנים מבחינת עמידות הלוחות שלהם, או אם יש סוגים שלוחות שנוטים להיות עמידים יותר מאשר אחרים? תודה card

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום חשבתי על הנושא של ליבות במעבדים ועלתה לי השאלה האם כל הליבות הן אותו הדבר? אם למשל נקח מערכת שכוללת: מעבד 4 ליבות 32 גיגה ראם (8X4) 4 כרטיסי מסך זהים ונריץ בדיקה שכוללת את כל המרכיבים אבל משתמשת רק במרכיב אחד מכל הרכיבים (זאת אומרת רק ליבה אחת,רק 8 גיגה ראם,ורק כרטיס מסך בודד) ככה שיוצא שהכל שווה. האם נקבל את אותן התוצאות? או שיש ליבות משפיעות יותר במעבד? (אני מתכוון רק לליבות החזקות שפועלות על הוולטג׳ הגבוה ולא הליבות החלשות) ללא שימוש בליבות לוגיות אלה רק בליבות פיזיות

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ylann,

היי, יש לי מעבד Intel 4 3.00/1M/800 הלוח שלי גמור Foxconn 915M07C-g-6els לא מצאתי אותו בחנויות לכן אני צריך משהו אחר מתאים למעבד הזה אם אתם מוצאים את הלוח הזה (אותו דגם), זה יחסוך לי פירמוט. צריך: Dual,Lan,Sound,PCI-E O/B זה יחסית דחוף לי תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. האם מעבד OEM הוא פחות טוב או שזהו בדיוק אותו אחד רק בלי קירור ?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים