מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
בעוד כשבוע שבועיים ככה אמור להגיע לארץ המעבד החדש Intel Itanium 2 וברגע שהוא מגיע אני מקבל אותו. רציתי לדעת מה עושה אותו יותר טוב ממעבדים אחרים? במה הוא מיוחד? ועוד מידע אפשרי.. תודה...
-
- 43 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. כידוע, הלוח החדש של ASUS, ה- P4T533, מגיע עם סטיק של 256 מגה זכרון RDRAM שהוא 32 ביט, כאלה שלא צריכים לבוא בזוגות. הבעיה שלי היא, מה אם אני מעונין בעוד 256 מגה זכרון ? לא ראיתי שמוכרים זכרונות 32 ביט בשום מקום, הם רק באים עם הלוח הזה של ASUS. אני לא יודע אם כדאי לקנות את הלוח הזה אם אי-אפשר לשים עליו 512 מגה של הזכרון החדש (לא הייתי רוצה לזרוק את הזכרון החדש ולקנות לו שני סטיקים של זכרון 16 ביט). אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2712 אחלה מעבד הוא נראה ועוד כתבה http://www.theinquirer.net/?article=30114
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי קיט של OCZ 2X2GB DDR2 PLATINUM 1066 וזיכרון AENEON DDR2 800 המתח של הזיכרונות בביוס מוגדר על 1.8 זה בסדר?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי זיכרון CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory ואני רוצה להוסיף עוד 256מ"ב של זיכרון אבל של חברה אחרת, זולה יותר. 1. האם זה אפשרי לשלב שני סטיקים של חברות אחרות? 2. האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? 3. באיזה חברה לבחור? בהנחה שזה יהיה יותר זול מזה של Corsair היקרים. אשמח אם אקבל את התשובות ממשתמשים שיש להם ניסיון בדבר. תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה בסיסית, במחשב הנייד שלי יש 8 זכרון RAM, DDR4 2400, ואני מעוניין לרכוש זכרון נוסף, רק מיצרן אחר, ז"א, הזכרון שיושב במחשב כרגע הוא של Crucial, ואני מעוניין להוסיף זכרון של Kingston, שניהם 2400 ו DDR4, האם יש מניע כלשהו לא לשלב ביניהם? יעבדו יחד בהרמוניה? או עדיף שיהיה במחשב שני זכרונות מאותה החברה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
^ אני לא מדבר על 10 או 5 אחוזי מאמץ כבר, אלה שהמעבד לא יהיה בשיא ואפילו לא ב50-40 אחוזים. אני רוצה להריץ בין היתר H264 1080P 1080P MPEG2 גם כן. אז העניין הזה חשוב לי. אני גם קונה HD3450, אבל אני רוצה שזה יהיה רק דחיפה להורדת מאמץ ולא שהכרטיס יקח על הגב שלו את כל העבודה. אשמח לעזרה. אני לא מתכנן ואני לא אעשה OC, ראוי לציין.
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
והאם יש באנדל טוב במחיר ואיכות עם לוח אם :s05:
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חשבתי על הנושא של ליבות במעבדים ועלתה לי השאלה האם כל הליבות הן אותו הדבר? אם למשל נקח מערכת שכוללת: מעבד 4 ליבות 32 גיגה ראם (8X4) 4 כרטיסי מסך זהים ונריץ בדיקה שכוללת את כל המרכיבים אבל משתמשת רק במרכיב אחד מכל הרכיבים (זאת אומרת רק ליבה אחת,רק 8 גיגה ראם,ורק כרטיס מסך בודד) ככה שיוצא שהכל שווה. האם נקבל את אותן התוצאות? או שיש ליבות משפיעות יותר במעבד? (אני מתכוון רק לליבות החזקות שפועלות על הוולטג׳ הגבוה ולא הליבות החלשות) ללא שימוש בליבות לוגיות אלה רק בליבות פיזיות
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קונה ביום חמישי\שישי הקרוב מחשב חדש (תודה לאל!). ואני לא סגור מיליון אחוז על המפרט שלי. עזרו לי המון בפורומים השונים. (בעיקר ANTI_VIRUS וLANIR אני חייב לציין...) התקציב שלי עומד על משהו בסביבות ה5200. אבל כמה שפחות אני צריך אם כבר משנים ואני לא יכול "להשקיע" עוד על משהו... הוא מבוסס INTEL כי אני לא אוהב את AMD, בגלל בעיות החימום שלהם ועוד סיבות... אני יודע שהמעבד שלקחתי מספיק חזק לבינתיים ומצויין לאוברקלוקינג ולכן אחרי זמן קצר אוכל לעשות לו אוברקלוקינג ל2000\2260. אל תגידו לי לקחת את ה1.6 כי הוא ממש ישן... למרות שהוא טוב לאוברקלוקינג אני לא רוצה מחשב ש"תלוי" באוברקלוקינג. בגלל זה לקחתי את ה1.8 שהוא יותר חזק. ולמפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache Epox 4G4A+ DDR…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמרו לי כשקניתי אית המחשב והוא עבד לי על 3.4 גיגהרטז שזה טבעי שאם תוכנה או משחק לא פועלים על מרוע ליבות שמהירות אחת הליבות עולה TOORBO BOOST השאלה שלי האם ווינדוס יודע לנצל את ארבעת הליבות של המעבד I7? לדוגמה אם אני מתקין משחק למעשה זה נחשב פעולה של הווינדוס והוא ישתמש בכל הכוח של המעבד אבל, הבעיה שכשהתקנתי משחק המעבד מתאמץ בין 10-20 אחוז (נגיד שההתקנה לא תומכת במרובע ליבות) והמחשב זז לאט בזמן הזה במקום לעבוד על 30% ובלי להיתקע, אם משהוא יכול להסביר איך הווידוס 7 64 ביט עובד עם מעבד I7 תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התופעה של לוח אם שמסיים את חייו פתאום, בהפתעה, יכולה להיות דיי מעיקה. רציתי לשאול אם יש הבדל בין היצרנים מבחינת עמידות הלוחות שלהם, או אם יש סוגים שלוחות שנוטים להיות עמידים יותר מאשר אחרים? תודה card
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , כמו שרובכם כבר ראיתם יצאו למחירה הלוחות החדשים למעבדי אינטל החדשים. השאלה היא כזאת , מה ההבדל בין הלוחות כמו h310 לb360 וz370? ואם למשתמש רגיל, כמוני לדוגמא שלא עושה oc ולא משתמש בחיבורים מעבר ללחבר מסך ,עכבר,מקלדת ומודם צריך ביכלל לוח אם הגירסא היקרה יותר מh310?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למעבד ולוח אם עם כמה דרישות: 1. אמינות וביצועים כמובן 2. תמורה טובה ביותר לכסף 3. חשוב מאוד שעל הלוח יהיו יצאות DVI+SVIDEO TV OUT 4. האם יש לוח שתומך בזכרונות DDR 400MHZ וגם ב- DDR2 עם המאפיינים הנל? משום שכרגע יש לי ג'יגה ב- DDR 400 5. תמיכה ב- PIDE וגם SATA2 סאונד בלוח אם לא חשוב וגם כרטיס רשת לא קריטי כי את שניהם יש לי ב- PCI, המחשב לא ישמש למשחקים ולא ישמש ל- OC השימושים המרכזיים של המחשב יהיו לאינטרנט, מוזיקה ותוכנות רגילות, ולצפיה (רבה) בוידאו עם ה- TVOUT (לכן אני לא חושב שיש לי צורך להשקיע בכרטיס מסך PCIE ולוח טוב עם היציאות המתאימות אמור להספיק) האם לדעתכם לצרכים הנל יש לאינטל לוח+מעבד יותר משתלמים? עד עכשיו הייתי עם AMD ונוטה יותר לכיוון שלהם…
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מספיק 256 ראם כדי שXP יעבוד חלק עם Athlon xp 1800 ? ? ? ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה תראד לפני כמה שבועות אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. אני עכשיו על מחשב של חבר (אז יש לי זמן מוגבל יחסית) יש בו WINXP זה P3 866. בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הBIOS (בלוח שלי 8KDA3J) והדיסקט כנראה היה דפוק. לחצתי Alt+F2 ובצעתי את הFlash לאחר מכן עלה המסך הבא : אני מכניס System Disk, שהכנתי ב www.bootdisk.com (win98se) ואז הוא רוצה את awdflash.exe : OK, אז אני מכניס את ה awdflash.exe, ביחד עם קובץ הBIN (הקבצים הורדו מהאתר של Epox.org).חשוב לציין, שהוספתי גם את ה autoexec.bat הנדרש, ביחד עם ובתוכו שורות הקוד הבאות, ששמרתי על הדיסקט. @ECHO OFF @AWDFLASH kda35105.BIN /py ולאחר מכן עולה המסך הבא : אני מקליד את שם הקובץ BIN, לוחץ על אנטר והוא…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן בניה זולה כמה שיותר רק כדי שהמחשב יפעל ויעבוד לא צריך יותר מזה ראיתי את המעבד: AMD A6-3670 Quad Core 2.7GHz Radeon HD 6530D FM1 ואני לא מבין בכלל בחלקים של amd הבנתי שהוא בעל תושבת בשם fm1 כשחיפשתי לוח אם בשבילו מצאתי רק לוחות אם תואמים fm2 עכשיו אני שואל אם אני קונה לוח אם fm2 האם הוא יעבוד עם מעבד של תושבת fm1? ועוד שאלה קטנה: הבנתי שעל המעבד הזה יש ׳׳כרטיס מסך״ מובנה אני לא מתכנן לשחק עליו קרייסיס 3 על 4K עם ההגדרות הכי גבוהות אבל הכרטיס מסך הזה שווה משהו מבחינת גיימינג קל? (ובכך אוכל לחסוך בקנית כרטיס מסך.) ראיתי שהוא יכול להריץ כל מיני משחקים ביוטיוב אבל אני לא נוהג להאמין לזה... תודה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכם, אני צריך לוח אם למחשב חדש שאני בונה, הוא יכיל i7 4790k ולכן אני צריך לוח שיאפשר גם קצת OC (לא מתכנן לעשות משהו רציני, אבל שתהיה את האופציה) בנוסף, אני שם שם את גרסאת הPHANTOM של הGTX970 (שהוא ברוחב 2.5 סלוטים) וכרטיס קול שמתחבר עם PCIEx1 והוא ברוחב סלוט 1, אני אשמח אם תוכלו לתת לי לוח שיתאים (מארז ATX אז לא אמורה להיות בעיה עם לוח ATX מן הסתם) לגבי USB3 אני אשמח שיהיו כמה שיותר, אבל כיום לפחות לא מאד קריטי לי (אז גם אם יש שניים מאחורה וחיבור לשניים מקדימה זה גם כנראה יהיה מעולה) אני אציין שלי אישית יש נסיון מעולה עם GIGABYTE אז אם יש משהו שלהם במחיר שפוי יחסית אני אשמח. התקציב הוא ~600 ש"ח ואני קונה בפלונטר תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הזיכרון הזה בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד Intel 4 3.00/1M/800 הלוח שלי גמור Foxconn 915M07C-g-6els לא מצאתי אותו בחנויות לכן אני צריך משהו אחר מתאים למעבד הזה אם אתם מוצאים את הלוח הזה (אותו דגם), זה יחסוך לי פירמוט. צריך: Dual,Lan,Sound,PCI-E O/B זה יחסית דחוף לי תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי זכרונות PQI ddr2 pqi24200-2gdb turbo memory, אחד מהם תקול. האם יש דרך לממש את האחריות? מה צריך לעשות בשביל לבדוק? האם "אחריות לכל החיים" היא באמת לכל החיים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מעבד OEM הוא פחות טוב או שזהו בדיוק אותו אחד רק בלי קירור ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כנס העיתונאים של AMD בתערוכת E3 נגמר בזיקוקים בדמות מעבד מפלצתי ביותר לתושבת AM4 לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
האם יש הבדל דרמטי בין S-754 ל-S-939 ? אם כן ואם לא אשמח לדעת מה ההבדל שכן ההבדל במחיר מעבד S-754 ל-S-939 נע בין עשר שקל לעשרות בודדות... האם ההבדל דומה ב"מהותו" להבדל בדיסק קשיח בין ה-8MB ל- S-ATA בתוספת 30 שקל ??? וכנראה השאלה המתבקשת בסופו של דבר היא האם התוספת הקטנה של הכסף משקפת את "השיפור" (אם ישנו כזה בכלל) תודה למבינים
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למשל במעבד מה הסיליקון עושה???? זו שאלה שמעניינת אותי המון זמן
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-