עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז כמו בכותרת איזה זיכרון יתן את הביצועים הכי טובים באוברקלוק קיט של 2 ג'יגה אבל כזה שיתן את הביצועים הכי טובים (800 mhz לא נראה לי שיספק את הסחורה)

2. האם מעבד OEM הוא פחות טוב או שזהו בדיוק אותו אחד רק בלי קירור ?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היתה כתבה כאן, במדור חדשות, שדיווחה על עיכוב במועד ההשקה של מעבדי בולדוזר, הכותב הוסיף עוד מעבר לאייטם החדשותי את הפסקה הבאה: להלן תגובתו של מנהל שיווק של מעבדי השרתים ב-AMD (לקוחה מהודעה בפורום אחר) ע"פ מילותיו "client" הכוונה למעבדי דסקטופ.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by yaronxw,

שלום, כיום יש לי מחשב עם i5 4460 + 16G, שמשמש אותי ללמידה תכנות, הרצת VM , מעבדות networking (סיסקו וג'וניפר), לפעמים עריכת וידאו adobe premiere של סרטים ביתיים ומידי פעם משחקים לא ב FHD. כמובן שהמחשב לא תמיד סוחב אבל למדתי להסתדר עם מגבלות המחשב. עקב מגבלות בדירה החדשה אני רוצה לקנות מחשב של ASRock deskmin 300/310 ולמקם אותו בפינה מסויימת. הלוח אם של ה ASROCK תומך בשני המעבדים שבכותרת ולצערי לא תומך ב3600G. איזה מעבד יכול להתאים לי? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני לא מבין בזה הרבה, אני רק יודע שיש לי 2 כרטיסי 256מגה , ושבגלל שהמהירות שלהם לא תואמת זה עושה לי בעיות VPU RECOVER בכטיס המסך ומתעקש לעשות בעיות בהתקנות משחקים/תוכנות מתוך דיסקים. נדמה לי שמהירות אחד מכרטיסי הזכרון שלי 256מגה הוא 333 (מגה הרץ???) והשני שיש לי, אותו רכשתי יותר מאוחר, יותר מהיר (400 אולי?) איך אני בודק איזה מהם הוא המהיר יותר וכל זה כדי שאוכל לרכוש אחד נוסף שיהיה זהה לשני? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. ראיתי שהמחירים (באיביי) יחסית זולים למעבדי XEON E5 8 ליבות ותהיתי לגבם, למה הם משמשים (סרברים בעיקר?) והאם מעבד 8 ליבות יותר טוב מלדוגמא: [h=4]i7-4930K LGA2011 - Six Core - 3.4 GHz - 12MB Cacheאו[/h][h=1]Intel Xeon SANDY BRIDGE-EP E5-4640 2.4GHz Processor QB87 20MB 8-CORE LGA 2011[/h]אני מבין שמעבדי XEON אי אפשר לעשות OC ... השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו/אודיו/אולי קצת משחקים (ממש קצת..)

7. כנס העיתונאים של AMD בתערוכת E3 נגמר בזיקוקים בדמות מעבד מפלצתי ביותר לתושבת AM4 לכתבה

8. יש לי את זה Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB ואני ימכור אותו ב850 שח אני רוצה לקנות אחד חדש ואני לא יודע מה עדיף מבחינת יחס ביצועים למחיר והאם בכלל שוה לי למכור ולקנות..? למרות שאני בבמחיר קנייה מוריד תמע"מ כי זה לעבודה :] קידוד סרטים עריכה וידאו וכו/.. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1500 Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 1870

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  9. מישהו יכול להסביר לי את הזיכרון הזה בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by qwerty1987,

החלטתי לשדרג את המחשב שלי (מפרט מימין), שפרט להרצה של משחקים בהגדרות גבוהות סך הכל עושה את העבודה לא רע. למיטב הבנתי אין הבדל משמעותי בין המעבדים הנ"ל במשחקים(?), לכל שימוש אחר הם גם דומים למדי(?), ובכל מקרה עדיפים בהרבה על מה שיש לי היום (תקנו אותי אם אני טועה). על כן נשאלת השאלה (לבעלי כדורי הבדולח ולאלו ששמעו משהו מיצרניות המעבדים), איזו תושבת למעבד צפויה לשרוד זמן רב יותר כך שניתן יהיה לשדרג מעבד בעתיד במידת הצורך? תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני מעוניין ללכת הפעם לכיוון אינטל במקום AMD ואין לי ממש מושג גדול בלוחות לאינטל התקציב שלי כ 500-600 ש"ח. אני מעדיף לוח שיתמוך ב DDR2 , PCI-E, אני לא ממש מבין בציפסט, עדיפות לכרטיס קול O/B טוב ועם כמה שיותר יציאות מחברה טובה כמובן ( יהיה נחמד שגם תהיה אופציה טובה ל OC ). בתודה מראש ושנה טובה !

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. האם יש הבדל דרמטי בין S-754 ל-S-939 ? אם כן ואם לא אשמח לדעת מה ההבדל שכן ההבדל במחיר מעבד S-754 ל-S-939 נע בין עשר שקל לעשרות בודדות... האם ההבדל דומה ב"מהותו" להבדל בדיסק קשיח בין ה-8MB ל- S-ATA בתוספת 30 שקל ??? וכנראה השאלה המתבקשת בסופו של דבר היא האם התוספת הקטנה של הכסף משקפת את "השיפור" (אם ישנו כזה בכלל) תודה למבינים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. האם אחד מהשנים מחזיק בייתרון ברור על השני? עד עכשיו אני נוטה לכיוון ה P35, בגלל התאימות לעתיד, שבב האודיו המשודרג, שבב הרשת המתקדם יותר והקירור המשודרג. האם יש לי סיבה להעדיף את ה 965? תודה מראש רום.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by eranir,

אני לא בטוח כי זהו הפורום הנכון, במידה ולא אשמח אם התר'ד יועבר לפורום המתאים. רציתי לדעת אם יש דרך לזהות איזה לוח אם קיים במחשב שלי ללא התקנה של תוכנה ייעודית כלשהי. דרך Device Manager או כל מידע אחר שקיים במערכת ההפעלה. תודה, ערן

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by spider272,

יש לי קיט של OCZ 2X2GB DDR2 PLATINUM 1066 וזיכרון AENEON DDR2 800 המתח של הזיכרונות בביוס מוגדר על 1.8 זה בסדר?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. יש לי לוח אם ישן עם חיבורי "sata 1". אני רוצה לדעת מתי הומצא חיבור ה- SATA כדי שאדע בן כמה לוח האם שלי? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ATk,

יש לי c2d 6750 ובזמן האחרון אני מרגיש שהמשחקים מתחילים להיות כבדים על המעבד (יש לי כרטיס מסך טוב 260GTX216core ואני משחק ברזולוציה של 1280*1024 ) אני מדבר על משחקים כמו GTA4,battle filed bc2,farcry2 השאלה שלי היא האם מספיק לשדרג לC2Q או שכדאי לעבור לCore i7/5?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Xilver,

לשם מה צריך כרטיס קול? האם יש בכל לוח אם כרטיס קול מובנה? ובמה הוא עוזר בכלל?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. נמאס לי כבר לחכות , לומרות שמדובר ב 10 ~ המחיר של ה ASUS כבר ירד באיזה 100 ש"ח מה אתם ממליצים אני כבר משתגע

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Psychedelic,

למטרת גיימינג ושימוש כללי. אפשר לחרוג בעד 100 ש"ח,עדיפות למעבדי אינטל,המפרט הוא מה שמופיע בצד,אין לי דרישות מיוחדות,SLI יהיה נחמד. תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אשמח לדעת כי לי יש מעבד icore 5 650 ואמרו לי שזה מעבד 4 ליבות אז אני שואל מה ההבדל בין המעבד שלי לבין מעבד של 4 ליבות רגיל ומה המשמעות של המילה icore 7 ו icore 7 תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Lethal_Acid,

שלום ברשותי מעבד+ AMD athlon 1700 בערך שנתיים פאתום אתמול הוא הפסיק לעבוד ככל הנראה נדפק. כמה זמן יש אחריות על המעבד הזה? איך אני יכול לממשה? תודה L.A

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by lipa,

קניתי זכרונות של סמסונג 3200 DDR CL3 השאלה אם זה טוב , פחות טוב ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by hardgore1,

מי חזק יותר? זה נראה שה q8300 יותר. 4m cache ו 4 ליבות. וב 3210 זה 3m cache ו 2 ליבות. שניהם 2.5 ghz. יש אפשרות boost ל3210 ל ghz 3.1 (בלפטופ לנובו g580 לצורך העניין). אפרופו, אם אני עושה לו את הבוסט, הוא ישאר יציב? אין סכנה? למה יש את האופציה הזאת, ולא עושים אותו כבר 3.1 ghz וזהו? ומצד שני, ה 3210 חדש ממנו, אז יכול להיות שהוא שווה אליו ואף עובר אותו? האם M = mobile , כלומר זה סדרה לניידים? ב q8300 כתוב fsb 1333 mhz. ב 3210 לא כתוב. אבל ראיתי בסוגי זיכרון 1600 / 1333. אז אני מניח שהוא 1600.. ? האם יש עוד נתונים שצריך להתייחס אליהם כשמשווים בין מעבדים? http://ark.intel.com/products/39107/Intel-Core2-Quad-Processor-Q8300-4M-Cache-2_50-GHz-1333-MHz-FSB http://ark…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. ערב טוב לכולם , כמו שרובכם כבר ראיתם יצאו למחירה הלוחות החדשים למעבדי אינטל החדשים. השאלה היא כזאת , מה ההבדל בין הלוחות כמו h310 לb360 וz370? ואם למשתמש רגיל, כמוני לדוגמא שלא עושה oc ולא משתמש בחיבורים מעבר ללחבר מסך ,עכבר,מקלדת ומודם צריך ביכלל לוח אם הגירסא היקרה יותר מh310?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים