מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
SAPPHIRE PI-AM2RS780V AM2+, 780V או GIGABYTE MA770-UD3 AM2+? איזה עדיף ^ , בבקשה עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדל בין: -P8P67 M PRO -P8P67 -P8P67 PRO מסודר מהזול ליקר.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. בגוגל מצאתי רק הודעות בפורומים לגבי לוחות ספציפיים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה HTPC שלי השתגע לאחר מעבר דירה ואני צריך לוח-אם חדש בשבילו. כרגע יש לי בו כרטיס מסך עם קירור פאסיבי של nVidra GT650 (אני חושב, לא מצאתי את מספר הדגם רשום עליו ואני לא זוכר מתי רכשתי אותו...) והייתי שמח להמשיך להשתמש בו. מה שבי צריך הוא לוח אם חדש עם הפרמטרים ההכרחיים הבאים: -בעל יציאות SPIDF חשמלית ואופטית. -חזק מספיק להציג סרטי Full HD (1920 * 1080() עם כרטיס המסך הישן שלי. -זול. דברים נוספים שהייתי שמח להם הם: -חזק מספיק כדי להריץ WIN7 (רצוי אך לא הכרחי, אני יכול להשתמש גם ב XP) -שני סלוטים לכרטיסי מסך. יש לי עוד כרטיס מסך דומה (GT6xx לא ממש זוכר) והייתי שמח לשיפור ביצועי הווידאו בעזרתו במקום להעמיס את המעבד. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מומלץ כבסיס למחשב של 4000 ש"ח למשחקים? איזה מעבד כדאי להתאים לו והאם זה נכון שהלוח הזה מתאים רק לכרטיס של ATI?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
^ אני לא מדבר על 10 או 5 אחוזי מאמץ כבר, אלה שהמעבד לא יהיה בשיא ואפילו לא ב50-40 אחוזים. אני רוצה להריץ בין היתר H264 1080P 1080P MPEG2 גם כן. אז העניין הזה חשוב לי. אני גם קונה HD3450, אבל אני רוצה שזה יהיה רק דחיפה להורדת מאמץ ולא שהכרטיס יקח על הגב שלו את כל העבודה. אשמח לעזרה. אני לא מתכנן ואני לא אעשה OC, ראוי לציין.
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט לגבי מחשב חדש (אציין שאני גר בארה"ב). נתקלתי היום בדיל מעניין מאוד, על מחשב נייח בעל מעבד 4 ליבות מסוג Xeon. שאלתי בחור רנדומלי באזור, והוא אמר לי שזה מחשב לשרתים. רציתי לשאול - האמנם? האם לא לבחור במעבד זה? או שמא דווקא מעבד זה חזק יותר מאחיו ה"רגילים"? אשמח בכלל לדעת יותר תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו איך AsRock ConRoeXFire יש לו איזה חיסרון? אני לא מתכנן OC ולא כלום אני רוצה שהמחשב יעבוד טוב ומהר! זה כל מה שחשוב אז אתם חושבים שזה יספיק? דרך אגב זאת המערכת: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, משום מצלצל לי בראש (אולי בעקבות ידיעה שקראתי פה באתר) על כך שאינטל מוציאה גירסא נוספת לHASWELL. האם זה נכון? בהנחה וכן- האם ישנם שיפורים כלשהם? (למשל שינו את המשחה הטרמית), ולמה אני לא רואה את זה בTMS כשאני בא לבנות מפרט? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החברה מסאניווייל הביאה איתה את כל ההבטחות הטכנולוגיות המרכזיות שלה, ופינקה אותנו גם בהוכחת יכולת מעשית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שאצלי כל 4 הזיכרונות הם 6-6-6-18 , זה פחות ביצועים מאשר 5-5-5-18 ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לאחורנה הכנסתי בגלל אילוצים למחשב הלא חדש שלי ויסטה. רוצה להרחיב בעקבות זאת זכרונות. היום יש לי פעמיים 512, ddr 400 קורסייר cl2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים,מתכוון לרכוש עוד פעמיים 512. מדובר בפנטים 4 , 3.4 גיגה הרץ. השאלה שלי האם כדאי לי לרכוש שוב cl 2 ואם ארכוש cl גבוה יותר האם זה לא יפגע במהירות של 2 הזיכרונות הקיימים. כמו כן האם 4 זכרונות של 512 זה הסידור האופטימלי במציאות שלי והאם זה יעבוד בדואל צ'אנל?
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום אני לקראת קניית מחשב ומאוד מתלבט בין שני הדגמים האלו, המערכת אמורה להתבסס על ה2X3800 AMD אני לא מתכנן אוברקלוק בעתיד (לפחות לא משהוא רציני) והמחשב בעיקרון מיועד לעבודת גרפיקה תלת מימד וקצת למשחקים. - - - - - - -- - - - - - - -- - - התקציב הכולל שלי הוא 6500 אני מאוד אשמח לעזרה תודה אני פתוח גם להצעות אחרות שיעלו פחות .......
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כנס העיתונאים של AMD בתערוכת E3 נגמר בזיקוקים בדמות מעבד מפלצתי ביותר לתושבת AM4 לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
עדיין לא הצלחתי למצוא את הלוח (P67) שהכי מתאים וזול לגיימרים שרוצים גם יכולות OC טובות גם תמיכה ב USB3 + SATA3 אבל לא חשוב עם יש או אין תמיכה בSLI/ קרוספייר... למישהו יש רעיון ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למעבד ולוח אם עם כמה דרישות: 1. אמינות וביצועים כמובן 2. תמורה טובה ביותר לכסף 3. חשוב מאוד שעל הלוח יהיו יצאות DVI+SVIDEO TV OUT 4. האם יש לוח שתומך בזכרונות DDR 400MHZ וגם ב- DDR2 עם המאפיינים הנל? משום שכרגע יש לי ג'יגה ב- DDR 400 5. תמיכה ב- PIDE וגם SATA2 סאונד בלוח אם לא חשוב וגם כרטיס רשת לא קריטי כי את שניהם יש לי ב- PCI, המחשב לא ישמש למשחקים ולא ישמש ל- OC השימושים המרכזיים של המחשב יהיו לאינטרנט, מוזיקה ותוכנות רגילות, ולצפיה (רבה) בוידאו עם ה- TVOUT (לכן אני לא חושב שיש לי צורך להשקיע בכרטיס מסך PCIE ולוח טוב עם היציאות המתאימות אמור להספיק) האם לדעתכם לצרכים הנל יש לאינטל לוח+מעבד יותר משתלמים? עד עכשיו הייתי עם AMD ונוטה יותר לכיוון שלהם…
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי את הסרטון הזה: הוא משווה בין P4 ל ATHLON ורואים שם שכל המעבדים של אינטל שורדים, וכל המעבדים של AMD נשרפים זה נכון גם למעבדים של היום? כי זה שיקול בקנייה (איזה מעבד יותר אמין במקרה של תקלה בקרור, מעבד לא אמור להישרף אם במקרה נתקע לך המאורר).
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט כרגע בין לוחות אם אחד זה Gigabyte GA-Z77X-D3H והשניGigabyte G1.Sniper M3 המעבד שאמור לשבת זה I5 3570K ומתוכנן אוברקלוק. אם יש לכם דגם אחר מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח מאוד (מעדיף בעיקר גיגבייט) תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ההבדל רק בתזמונים? למה זה מצדיק הבדל של כ 150 שקל? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעוד כשבוע שבועיים ככה אמור להגיע לארץ המעבד החדש Intel Itanium 2 וברגע שהוא מגיע אני מקבל אותו. רציתי לדעת מה עושה אותו יותר טוב ממעבדים אחרים? במה הוא מיוחד? ועוד מידע אפשרי.. תודה...
-
- 43 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יותר טוב שיהיה כרטיס זיכרון אחד של 4 גיג'ה או שיהיה 2 גי'ה ו 2 גי'גה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה זה? 2. מה ההבדל בין 64 ל-32? 3. איזה פיצ'רים יתווספו לי עם 64 ביט? 4. מה השיפור בביצועים?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי מחשב דיי ישן עם מעבד Quad Core ואני רוצה להחליף רק את המעבד ל-I3, האם יש הבדלים משמעותיים בין המעבדים ? האיטיות של המעבד הנוכחי שלי דיי מעצבנת, והרעש שהמעבד עושה מטמטמת לי ת'מוח. כמו כן אם אחליף רק את המעבד כל הדאטה ששמור לי במחשב לא ימחק נכון ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-