מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב (אני לא חוסך בכסף) והיעוד שלו כעיקרון הוא עריכת אאודיו ווידאו מה שמצריך ביצועי חומרה טובים. הבעייה שלי היא ההתלבטות בין החומרה. ורציתי לדעת מה עדיף או יותר טוב: AMD ATHLON XP 2800 או... INTEL P-4 2.4 משמועות עולה ש- AMD מתחממים נורא, ונותנים אחריות לשנה בלבד, אז במקרה הזה אני אתפשר עם עצמי על אוברקלוקינג. בנוסף רציתי לדעת איזה לוח הוא העדיפות הטובה ל- AMD או INTEL הנ"ל ASUS אני לא כל כך יודע איזה דגם, שלפי כל אחד הוא הטוב ביותר. ושמעתי שהלוחות של GIGABYTE גם טובים... אז אם תוכלו לעזור לי בזה אני מאד אשמח... תודה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני לקראת קניית מחשב ומאוד מתלבט בין שני הדגמים האלו, המערכת אמורה להתבסס על ה2X3800 AMD אני לא מתכנן אוברקלוק בעתיד (לפחות לא משהוא רציני) והמחשב בעיקרון מיועד לעבודת גרפיקה תלת מימד וקצת למשחקים. - - - - - - -- - - - - - - -- - - התקציב הכולל שלי הוא 6500 אני מאוד אשמח לעזרה תודה אני פתוח גם להצעות אחרות שיעלו פחות .......
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם היכולת עבודה של מעבד (תדר בסיס לא טורבו ולא המהרה) היא תדר*מספר ליבות? אם כן האם הכוונה לליבות פיזיות או מספר ה Threads משנה? סליחה אם זאת שאלת מתחיל אך אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה תהיה רמת הירידה בביצועים במעבר בין מעבד עם יותר ליבות לכזה עם פחות.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
^ אני לא מדבר על 10 או 5 אחוזי מאמץ כבר, אלה שהמעבד לא יהיה בשיא ואפילו לא ב50-40 אחוזים. אני רוצה להריץ בין היתר H264 1080P 1080P MPEG2 גם כן. אז העניין הזה חשוב לי. אני גם קונה HD3450, אבל אני רוצה שזה יהיה רק דחיפה להורדת מאמץ ולא שהכרטיס יקח על הגב שלו את כל העבודה. אשמח לעזרה. אני לא מתכנן ואני לא אעשה OC, ראוי לציין.
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכם, אני צריך לוח אם למחשב חדש שאני בונה, הוא יכיל i7 4790k ולכן אני צריך לוח שיאפשר גם קצת OC (לא מתכנן לעשות משהו רציני, אבל שתהיה את האופציה) בנוסף, אני שם שם את גרסאת הPHANTOM של הGTX970 (שהוא ברוחב 2.5 סלוטים) וכרטיס קול שמתחבר עם PCIEx1 והוא ברוחב סלוט 1, אני אשמח אם תוכלו לתת לי לוח שיתאים (מארז ATX אז לא אמורה להיות בעיה עם לוח ATX מן הסתם) לגבי USB3 אני אשמח שיהיו כמה שיותר, אבל כיום לפחות לא מאד קריטי לי (אז גם אם יש שניים מאחורה וחיבור לשניים מקדימה זה גם כנראה יהיה מעולה) אני אציין שלי אישית יש נסיון מעולה עם GIGABYTE אז אם יש משהו שלהם במחיר שפוי יחסית אני אשמח. התקציב הוא ~600 ש"ח ואני קונה בפלונטר תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי היום...(מפרט בחתימה) עכשיו יש לי כמה בעיות!! יש לי מעבד שתי ליבות ויש לי בCPUZ רק ליבה אחת :nixweiss: יש לי IPOD עם כל ההתקנות וכל השירים שלי(10GB) ואני ממש לא רוצה להוריד הכל מהתחלה וזה כותב לי שיש לי USB ישן וזה מעביר פי 2 יותר לאט מבקודם ובעיה אחרונה אני מקווה... שאני בביוס של הלוח אני רואה את הוולטים של הזכרונות וזה רק עד 3.2 זה אמור להיות עד 4.0 אז לאן זה נעלם!?!?! אין לי פלופי והביוס מבקש פלופי עכשיו גם שמתי לב שאין שמה אפשרות לשנות את התזמונים של הזכרונות... אז איך אני עושה את זה? אני יודע שזה הרבה עזרה אבל פליזזזז אפילו שכל אחד יענה על מה שהוא יודע..... בבבבקקקקששההההה
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2712 אחלה מעבד הוא נראה ועוד כתבה http://www.theinquirer.net/?article=30114
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי את הסרטון הזה: הוא משווה בין P4 ל ATHLON ורואים שם שכל המעבדים של אינטל שורדים, וכל המעבדים של AMD נשרפים זה נכון גם למעבדים של היום? כי זה שיקול בקנייה (איזה מעבד יותר אמין במקרה של תקלה בקרור, מעבד לא אמור להישרף אם במקרה נתקע לך המאורר).
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש כמה לוחות אם של gigabyte בטווח מחירים של 560-660 ש"ח והשאלה שלי היא מה ההבדלים ביניהם ואיזה הכי משתלם למערכת עם מעבד i5 760 H55N-USB3 H55M-USB3 H57M-USB3 H55-UD3H P55-USB3 P55A-UD3 ושאלה נוספת לגבי זכרונות (של 4GB), באיזה מקרים עדיף לקחת את הזכרונות הכי זולים ובאיזה מקרים צריך להשקיע בזכרונות איכותיים שעולים בהתאם?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך עידכון דרייבר לכרטיס קול שלי כרטיס קול מובנה בלוח אם P5K se
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר בימים האחרונים אם לשדרג את המעבד שלי (סוקט 939) או כבר להשקיע קצת יותר ולקנות duo שנותנים ביצועים טובים בהרבה היות ובקרוב יוצאת ויסטה, ומרובעי הליבה יכנסו חזק יותר וכדומה, אני דיי לא יודע מה לעשות בכל מקרה, כרגע נראה שאני אלך על קניית E6400 או 6600 ואשים לו איזה לוח בתחום הסביר (עדיף שיהיה משהו עם OC) מה אתם ממליצים ? הבנתי שהציפסטים 975 הרבה יותר מומלצים מה 965.. האם זה המצב ? האם ידוע אם בעתיד הם יתמכו במרובעי הליבה ? סורי על ההודעה הארוכה, רק תעזרו לי כבר להיפטר מהכאב ראש שניהיה לי מכל הקריאת הבנצמרקים האלה באינטרנט
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח האם במחשב נדפק ולמזלי היה בתקופת האחריות ובחנות החליפו לי את הלוח באחר וטוענים שהוא טוב יותר אשמח אם מישהו איך להשוות בין 2 לוחות האם ולומר לי איזה מהם טוב/חדש/מתקדם יותר? לינק ל2 הלוחות יחד - http://www.asus.com/il/Compare/ אלו השמות : שניהם לוחות של ASUS [h=2]H61M-E [/h][h=2]P8H61-M LX[/h]
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים, ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהלוח M שנמצא עליו כנראה "לא מנצל" את המעבד כמו שצריך וגורם לירידה בביצועים באופן משמעותי. זה דברים ששמעתי לפחות. רצתי לדעת אם אני אשדרג ללוח M מסדרה H או Z יהיה הבדל משמעותי? והאם כדאי בכלל שמא אני לא יהרוס לחלקים אחרים כרגע את החיבורים, המחשב בכל זאת בן שנתיים. ובמידה וכן, למה כדאי לשדרג, המחשב מיועד גם למשחקים. Mainboard : Gigabyte P55-US3L Chipset : Intel P55 Processor : Intel Core i5 750 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מעבד AXP עם ליבת TBRED-B - איפה אפשר? ועל איזה מעבד אתם ממליצים למערכת עם לוח GIGABYTE 7VAXP וזכרונות XTREME DDR PC3200 - כאשר המטרה העיקרית היא תקציב נמוך מאוד.. תודה!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למעבד ולוח אם עם כמה דרישות: 1. אמינות וביצועים כמובן 2. תמורה טובה ביותר לכסף 3. חשוב מאוד שעל הלוח יהיו יצאות DVI+SVIDEO TV OUT 4. האם יש לוח שתומך בזכרונות DDR 400MHZ וגם ב- DDR2 עם המאפיינים הנל? משום שכרגע יש לי ג'יגה ב- DDR 400 5. תמיכה ב- PIDE וגם SATA2 סאונד בלוח אם לא חשוב וגם כרטיס רשת לא קריטי כי את שניהם יש לי ב- PCI, המחשב לא ישמש למשחקים ולא ישמש ל- OC השימושים המרכזיים של המחשב יהיו לאינטרנט, מוזיקה ותוכנות רגילות, ולצפיה (רבה) בוידאו עם ה- TVOUT (לכן אני לא חושב שיש לי צורך להשקיע בכרטיס מסך PCIE ולוח טוב עם היציאות המתאימות אמור להספיק) האם לדעתכם לצרכים הנל יש לאינטל לוח+מעבד יותר משתלמים? עד עכשיו הייתי עם AMD ונוטה יותר לכיוון שלהם…
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד הנוכחי שלי 2.8GHZ PHENOM II X3 720 מעבד עם 3 ליבות שתכלס עד היום סיפק את העבודה כמו שצריך(כול משחק שיצא הכול עבד על הכי גבוה למרות שאני עם R9 290 אני עדיין חושב שזה מכובד שהמעבד הזה מצליח להיתמודד עם המחשקים של היום גם ) העיניין בשידרוג הוא שאני מכין את המחשב ל4K ובעיקר לשחק GTA ב4K שיוצא בסוף חודש יש לי לוח אם של ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 הבנתי שFX8370E צורך רק 95W לעומת הFX8370 שצורך 125W ולפי מה שאומרים אבל זה לפעמים קצת משפיע על הביצועים כי אומרים שהם קיצצו את 30W הפרש הזה בעזרת כול מיני דרכים עקיפות כי המעבד הוא בדיוק אותו מעבד לפי מה שהבנתי... יכול להיות שאני טועה... ועל ה9590 אני מתלבט עד כמה הבדל יש כבר בינו לבין ה8370 שיצדיק את ה…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , כמו שרובכם כבר ראיתם יצאו למחירה הלוחות החדשים למעבדי אינטל החדשים. השאלה היא כזאת , מה ההבדל בין הלוחות כמו h310 לb360 וz370? ואם למשתמש רגיל, כמוני לדוגמא שלא עושה oc ולא משתמש בחיבורים מעבר ללחבר מסך ,עכבר,מקלדת ומודם צריך ביכלל לוח אם הגירסא היקרה יותר מh310?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כנס העיתונאים של AMD בתערוכת E3 נגמר בזיקוקים בדמות מעבד מפלצתי ביותר לתושבת AM4 לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
מישהו יכול אולי בבקשה להסביר בקצרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי 8G ואני רוצה לנסות להגדיל ל 16G כדי לקבל ביצועים יותר טובים במיוחד בהקשר של המשחק PUBG ששם אני מקבל הרבה פעמים תקיעויות של המשחק. לפי המומלץ שלהם, רצוי 16G וזה לפני שיפור של כרטיס הגרפי ואולי דברים אחרים. הזכרונות הקיימים עכשיו הם : G SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X 1600 יש ב KSP לדוגמא: https://ksp.co.il/?uin=17295&select=.1038..392..786. אן שאולי צריך פעמיים 4G: https://ksp.co.il/?uin=20145&select=.1038..392..786. האם העובדה שאצלי זה CL9 ומה שמוכרים זה CL11 משנה? חוץ מזה ייתכן שיש לי תקלה בזכרונות בגלל שהיו הרבה מסכים כחולים בגלל בעיה של memory manage…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח M ומעבד של אינטל שאפשר לעשות איתו OC ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לפני רכישה של מערכת ליישומי תלת מימד (3D MAX) ובעיקר רינדור ופחות עבודה שוטפת. ומעניין אותי ההבדל בין שני המעבדים הללו. ההפרשי מחירים לא משמעותיים האחד - 920 יושב על סוקט 1366 השני- 860 יושב על סוקט 1156 עד כאן ברור. למערכת שארכיב,אני מעוניין ב-6G זכרון. מפה והלאה תעזרו בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בונה מחשב לחבר שלי בהתחלה חשבנו לבנות מחשב עם לוח אם H97 , אבל משיחה עם RSM הומלץ לי לרכוש את הלוח [h=1]לוח אם MSI Z87-G41 PC Mate LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/h]http://www.rsm.computer/Product/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-msi-z87-g41-pc-mate-lga1150-intel-z87-ddr3-1600-2xpci-e-vga-dvi-hdmi שעולה 369 ש"ח . מה אתם אומרים האם כדאי לרכוש את הלוח אם הזה לעומת ה H97 שעולה כמעט 100 ש"ח יותר . הם אומרים שהלוח הזה כמעט ברמה של Z97 אבל מסדרה קודמת . מה אתם אומרים שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקנות את ה H97 או להוסיף עוד ולקנות את ה Z97 ? מה אני מרוויח אם אני לוקח את ה Z87 לעומת ה H97 ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעוד כשבוע שבועיים ככה אמור להגיע לארץ המעבד החדש Intel Itanium 2 וברגע שהוא מגיע אני מקבל אותו. רציתי לדעת מה עושה אותו יותר טוב ממעבדים אחרים? במה הוא מיוחד? ועוד מידע אפשרי.. תודה...
-
- 43 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג מעבד מ E7300 שעבר OC למהירות של 3.2 ל E8500 ? או שזה לא יתן לי הרבה. או שפשוט עדיף לשדרג את כרטיס המסך?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-