עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קראתי שיש כל מיני באגים בביוס כמו טמפרטורות שגויות ומהירות זכרונות נמוכה ושהעדכון מתקן אותם קראתי את המדריך שלהם אבל זה עדיין דיי מסובך ואני לא רוצה לעשות איזה טעות גורלית מישהו כבר עשה את זה ויכול להסביר לי איך הוא עשה את זה בדיוק ? os:win xp sp2 NTFS bios ver 1.1 (7030) award bios *במחשב הקודם היה לי לוח של GigaByte ועשיתי עדכון דרך הwindows ,יש איזה דרך לעשות את זה גם בלוחות של MSI ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. נגיד ואני רוצה שהאנטי-וירוס תמיד יפעל על ליבה ראשונה ומשחק מסויים על ליבה שנייה על מנת שלכל אחת מהתוכנות יהיה מרחב עבודה משלה. האם הדבר קיים או אפשרי תיאורטית? תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. אני רואה שאתם לא אוהבים כאן את הלוחות של אינטל? הרוב כאן הולכים על ג'יגהבייט . האם זה בגלל האוברקלוק? אשמח לשמוע חוות דעת תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by gggilad13,

האם ניתן לשים 4 סטיקים של זיכרון בלוח הנ"ל בלי שהזכרונות יפעלו יותר לאט ועדיין יפעלו בדואל צ'אנל?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. ממש תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  6. שלום! מבקש המלצה לזכרון 2 GB בסביבות ה-500-600 ש"ח. המפרט: AMD 4800 M2N-E 8800 GTS | | 320 MB זכרון WD 2500KS H30N ENERMAX 400W ליברטי NZXT APOLLO לא מתוכנן OC. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by Rhx,

שלום,כמו שהבנתם אני רוצה לקנות זכרון עד 50 דולר והבנתי מכם שלא שווה ללכת על ה Ocz הנה לינק :http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 עכשיו אמרו לי כאי ללכת על A-DATA עכשיו יש לי את הזכרון A-DATA 512MB DDR400 /VT הגרסאת ה VT אין אותה באתר של newegg אז עכשיו רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון A-DATA משם לא סוג VT זה יהיה עדיין בסדר לא יהיו הבדלים ביניהם ? ותגידו אולי שווה ללכת על Ocz 512x2 ואת מה שיש לי עכשיו אני ימכור ( אם אני אמצא ) ... אגב יש לי תקציב של 100 דולר אם אני אקנה סטיק אחד ב50 דולר אני אוכל לקנות ב50 דולר את האוזניות שאני רוצה ... ויש לי עוד אפשרות ללכת על הארד דיסק ומתי שיהיה לי כסף אני אקנה פה בארץ את הזכרון( אבל הארד דיסק לא דחוף לי כלכך) אמ…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  8. איזה מעבד עדיף לקנות AMD סוקט 754 3400 או AMD סוקט 939 3000 האם כדי להשקיע בקניית זיכרונות דואלים במקרה של 939 או להשאיר את הזיכורנות שיש לי 512 קינגסטון מהירות 333 ולקחת מעבד 3400 סוקט 745

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by tiger18,

המעבד שיש לי זה CORE 2 DUO E 8500 אני רוצה לוח אם שיתאים לכרטיסים: GEFORCE 9800GX2 ATI 3870X2 ושהיה בלוח אם לפחות 8 חיבורי USB

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתלבט מאוד בין שני לוחות אם: 1.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3778 2.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3625 הלוחות שניהם תומכים בצי'פסט החדש X38 למען העתיד שאני יוכל לשדרג ללא צורך בהחלפת הלוח כמובן ואם אפשרי להסביר לי מה השוני בין הלוחות הללו?? הלוחות ישודכו למעבד E8400 ויתבצע OC לכיוון ה4GHZ (יש TT BT כקירור אוויר וזיכרונות GSKILL HZ 2GB). אז מה ההבדל והאם השדרוג לP5E שווה את הכסף כמובן למען שידרוג עתידי רק של מעבד ולא החלפה של לוח +מעבד בעוד שנה-שנתיים. ושאלה נוספת היא מהם ההבדלים בין לוח מוביל מבית ASUS עם צי'פסט P35 כי הבנתי שהם לא תומכים 100% במעבדי ה45NM וכי הצי'פסט החדש תומך בהם במאת האחוזים. אם תוכלו להמליץ לי על לוח P…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by ETB,

יש לי במארז שני יציאות USB 2.0 שאני אמור לחבר אותם ללוח, אבל הלוח שלי תומך רק בUSB1.1. אני יכול לחבר את שני היציאות שלוח, אפילו שהוא לא תומך בתקן של USB 2.0? ועוד שאלה אחת, יש במארז (Compucase-CI6919) גם שתי יציאות של אדיו שאני אמור לחבר ללוח, אבל ללוח אין כרטיס קול מובנה, יש דרך אולי לחבר את זה דרך בכרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by CptNoRi,

מיועד לגימינג תקציב 300 - 500 שאר רכיבי המערכת : GTX 570 ASUS I7 2600

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. Started by naor82,

תודה לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by Bear Cub,

אני על סף קניית מחשב חדש ואני סגור על המעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB רציתי לשאול לגבי לוח אם: 1. לכל לוח אם איך אפשר לדעת אם הוא בא עם כרטיס מסך או FIREWIRE או איך ניתן לבדוק? 2.מה ההבדלים בין ללוח של 965G / 975G או שעדיף דגם עם P ולא G אני לא מבין בזה. 3. ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זה טוב? עם firewire ? במילים אחרות אני צריך לוח אם למעבד הנ"ל עם FIREWIRE (או כרטיס בנפרד אם תמליצו), בסביבות 500 ש"ח. סומך עליכם , תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by MW,

אני רוצה לקנות זיכרונות ורציתי לדעת איזה עדיפים? GEIL ULTRA PLATINUM 1GB 2x512 DDR500 PC4000 DUALCHANNEL תיזמונים של: 7-4-4 2.5 או Geil 1GB PC3200 400MHz 2-64x64 Dual Channel Ultra Series DDR עם תיזמונים של: 6-3-3 2 או בכלל זיכרון אחר שאתם יכולים להמליץ.. תודה

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  16. עקב הכתבה החדשה http://hwzone.co.il/reviews/ddr3_intro/ שפורסמה כאן באתר הסתכלתי בכל המיבחנים ואני רואה בהבדל בין שני הזכרונות של CROSSAIR, ואני רואה שהCROSSAIR עם התזמון של 5-5-5-15 יותר טובים ומהירים מה-CROSAIR עם תזמון 4-4-4-12.... איך זה יכול להיות ? זה אמור להיות הפוך, לא ? תסבירו לי...

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב P4 2.26 שרץ על Asus P4B533-E. החלטתי לשדרג אותו זמנית לכמה חודשים ואז לקנות את המחשב החדש ולהעביר אליו רכיבים. בגדול בדקתי את האפשרות של להעביר את הרכיבים שאני רוצה לקנות מלוח ללוח ואני די מסודר, חוץ משני גורמים קריטיים: דיסק וזיכרון. הבעיה היותר קריטית זה הזיכרון. לפי הSpecs של הלוחות נראה שהP4B533 יהיה חייב DDR1 וזה אומר שאני לא אוכל לחבר את הזיכרון אח"כ ל P5B שצריך DDR2. זה נכון? או שאולי יש מצב ש DDR2 כן יצליח להתחבר לP4B533, רק לא יפעל במלוא הפוטנציאל שלו בינתיים, עד שאני אקנה את הP5B? האם זה רק עניין של תזמונים בין סוגי הזיכרון או שהחיבורים בBoard פיזית שונים? ואם הם פיזית שונים, יש איזה מתאם? עם דיסק הבעיה פחות נוראית, לפחות באופן תאורטי, כי הבנתי …

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  18. שלום אני מחפש לוח אם בתקציב הנ"ל, כמובן ללוחות אינטל. שני דברים שאני מחפש בלוח - קודם כל, צ'יפסט X38 ו-DDR2. דבר שני, אני מתכנן לקנות קירור במיוחד ל-North Bridge, אז שיהיה קל להוריד את הקירור סטוק של הלוח-אם (כולם מגיעים עם קירור במחירים כאלו?). (אני מתכנן לעשות OC, ד"א). תודה. (אבקש לא להגיב ב-"למה בכזה מחיר" וכד' :\)

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי לוח אם(יחסית ישן ) שתומך ב DDR PC2100/PC1600. ב "מנואל" שלו רשום - PC1600/ PC2100 Type required. האם אוכל להתקין בו זכרונות מהירים יותר(למשל 667/800 Mhz)? מחירם כחצי מחיר מהזכרונות הנדרשים. דגם הלוח הוא - Biostar U8668 Grand. תודה מראש, of9

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  20. הוצאתי מהמחשב הישן את המעבד פנטיום 2 שהיה מחובר בשיטת Slot1 (איך שקוראים לזה). כמו שאתם מבינים (אם אתם לא - יש תמונות) המעבד נמצא בתוך מעטפת של צלעות קירור - יש לכם מושג אני אוציא אותו משם? תודה מראש . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  21. אני רוצה בבקשה שתביאו לי את הלוח אם הכי טוב שאפשר לקנות בארץ ל amd(64bit)ולאינטל nforce2 או nforce3 או לא יודע מה העיקר שיהיה הכי טוב להכול! תודה מראש אם אתם יכולים לתמוך את רעיונתיכם עם מאמרים או משהו כזה זה יהיה טוב עוד פעם תודה! לא איכפת לי המחיר ועד משהו מה עדיף: זיכרונות 500mhz בתזמונים גבוהים או זיכרונות 400mhz בתזמונים נמוכים

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by mokisho,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34918

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by pc student,

אתם מכירים את הזכרון הזה עם הצ'יפים האדומים?שווה לי לכנות אותו?למה הוא רגיש?האם הוא טוב לאובר קלוק?המחיר הוא 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. פורסם על ידי התמיכה הטכנית שלהם http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1706356 יש שם את כל ההגדרות הנחוצות לעבודה יציבה עם כל סוגי הזכרונות שלהם

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by lion03,

1) מה זה גשר צפוני ודרומי ומה הם עושים 2) מה ההבדלים בין הצ'יפ סטים ואיזה יש 3) ביאזה סוקטים משתמשים המעבדים החדשים 4) 64 ביט אומר שהמעבד יכול לעבד 64 ביט בדופק שעון? 5) מה זה תזמונים של זכרונות?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים