מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי לאיזה פורום שייך הנושא אז אני אכתוב אותו פה. השאלה שלי היא האם קיים לוח אם שיכול להכיל שניי מעבדיי AMD SOCKET 939? לדוגמא שניי מעבדיי 4800+
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הי, אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי. עכשיו יש לי 256MB במהירות 333Mhz, על לוח (GigaByte GA-7VA (Rev 1.x. אני רוצה להגדיל ל 1GB. הלוח תומך בעיקרון במהירות 333, אבל אפשר לשים עליו גם זיכרון 400, עם כל מיני הגבלות שלא כל כך ברורות. לפי האתר של קינגסטון, אפשר לשים עליו מקסימום 512MB, במהירות 400: (שימו לב למילה maximum) http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo.asp?SysID=13340&mfr=Gigabyte&model=GA&Sys=13340-Gigabyte-GA-7VA%2FGA-7VAX+Motherboards&distributor=0&submit1=Search מה שלא כל כך ברור לי, האם זה המקסימום שיעבוד ב 400, או המקסימום שהלוח יזהה. כלומר, אם אני אשים עליו 1GB של 400, מה יקרה : 1) שום דבר לא יעבוד 2) 512 יעבדו ב 400, והשאר ל…
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח הזה לפני יומיים ויש לי שאלה קטנה עליו... איך אני יודע שה dual ddr עובד? שאני מפעיל את המחשב יש מתחת לאיפה שרשום את המהירות של המעבד רשום : "DUAL DDR :SINGLE 128 BIT MODE" ובלוח אם ה4 מקומות של הזיכרונות מחולקים לשניים כלומר שניים ואז יש רווח ואז יש עוד מקום לשניים אני חיברתי סטיק זיכרון אחד ב1 מהשניים ובשניים האחרים חיברתי עוד אחד.. אתם מבינים? אז רציתי לדעת אם חיברתי נכון והאם זה עובד עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
1. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3263 2. http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ יש סיבה להשקיע בכאלו: 3. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188 לא יהיה OC בשנתיים הקרובות. מעבד E6750 על לוח 965P-DS3 תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
מה עדיף עם כרטים מסך 8800GT, לוח אם של ASUS P5E או של MSI P7N SLI אין כוונה להשתמש בשני כרטיסי מסך ואין כוונה ל OC. תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
דיווח חדש ברשת טוען כי דגמי ה-APU העתידיים של החברה מסאניוייל יציעו זכרונות HBM מהירים מובנים על גבי השבב, כמו בכרטיסי ה-Radeon Fury העתיד המסקרן של AMD ממשיך להתבהר. אנחנו כבר יודעים מספר פרטים על ארכיטקטורת ה-Polaris עבור ליבות גראפיות, וכמו כן על ארכיטקטורת ה-Zen לליבות עיבוד – אך דיווח חדש מצהיר כי ב-AMD לא מסתפקים בזאת, ומתכננים לשלב את הטוב משני העולמות האלו במסגרת מעבדי ה-APU (המעבדים המשלבים ליבות עיבוד עם ליבה גראפית מובנית) שעתידים לנחות במהלך שנת 2017. לפי שקופית שהגיעה אל הרשת (ולכאורה אינה מעודכנת במיוחד, משום שהיא מדברת על השקה בשנת 2016 כשהיום כבר ברור ש-APU מבוססי Zen יגיעו רק ב-2017, כאמור), בחברה ישלבו 'ערימה' בודדת של זכרון HBM, ברוחב סרט אפקט…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעונין להוסיף 4GB זיכרון למחשב שלי - צירפתי את הפרטים בצילום מסך מ-SIW האם במקרה הזה עדיף סטיק אחד של 4GB או שניים של 2GB? האם משנה ה-CL? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
האם הקירור הרגיל של אינטל כמו ה-E6320 לדוגמא? והאם כדאי לשדרג לו את הקירור ולאיזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה המהירות שעות של המעבד שלי??? AMD ATHLON 64 3200+
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מקווה שזה בסדר שפתחתי בשביל זה ת'רד נוסף, אבל היה נראה לי שזה כבר נושא נפרד. אז, בכל אופן, לפני שאני קונה סופית את הזכרונות... יש לי קצת לבטים. PC3200 או PC4000 :s05: נראה לכם שיש יתרון ממשי ברכישת ה PC4000 ? התצורה הנוכחית שלי היא מעבד Athlon 64 3200 על לוח EPOX 8KDA3J. אני מניח שאם אני ארכוש את ה PC4000 אני אשתדל להוציא מיהם את המיטב (ממה שהבנתי זה אומר, לתזמן אותם הכי נמוך שאפשר ולהשתדל להעלות קצת את המהירות אם כי לא על למאקסימום של 250MHz). השאלה היא האם אני באמת ארגיש בהבדל רציני בין מצב כזה לבין זכרון PC3200 מקביל שמתוזמן נמוך ועובד ב FSB של 200MHz?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף לקנות AMD סוקט 754 3400 או AMD סוקט 939 3000 האם כדי להשקיע בקניית זיכרונות דואלים במקרה של 939 או להשאיר את הזיכורנות שיש לי 512 קינגסטון מהירות 333 ולקחת מעבד 3400 סוקט 745
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
tagidu 667 mhz be arbe yoter tov mi 533? lemashal bamishakim
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הרי יש להם את Athlon כ"מקבילה" (אני יודע שהוא יותר מהיר) לפנטיום, אבל מה יש להם כמקבילה לסלרון?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מדובר בפנטיום M מקוצץ אבל עדיין מעבד לא רע בכלל למחשבים ניידים "דקים וקלים", תדר עבודה של 1.3 ו 1.4 ג"ה, 1 מ"ב זכרון מטמון, מיוצר בטכנולוגיית ייצור של 90 ננו מטר ומחיר של בערך 100$-130$. במקרה הזה כנראה לא צריך להיבהל מהשם "סלרון", אפילו הייתי אומר שמי שרוצה מחשב נייד מבוסס אינטל עםמ ליבת פנטיום M צריך לחפש את הסלרון M שזול פי כמה מפנטיום M רגיל. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20040831122153.html
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על קיט זיכרונות של 2 גיגה בתקציב 250 שקל הזכרונות צריכים להיות ddr 2 800 mhe cl4-5 שהיו מחברה טובה
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
השאלה בכותרת הנושא תודה .
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS A7V-266E, כשקניתי אותו הוא היה הדגם הכי נמכר ללוחות של AMD... ללוח יש קירור אקטיבי (מאורר קטן) ל NORTHBRIDGE, כמובן VIA 266... עכשיו לפני כמה חודשים המאורר התחיל לעשות רעשים, כנראה מהצטברות אבק... אני מדי פעם מנקה אותו עם WD40 אך הרעש חוזר בסוף... חיפשתי בהרבה מקומות מאורר מתאים להחליף אותו, אבל המאורר הזה קטן מאוד והוא לא FORM FACTOR של המאוררים הקטנים (הוא יותר קטן), ככה שלא מצאתי משהו מתאים לתושבת שיש על הלוח בשבילו.. . רציתי לדעת אם למישהו יש מאורר מתאים כזה, או לוח כזה שלא עובד / לא צריך והוא יכול לתרום לי ממנו את המאורר (אני ינסה לשים תמונה שלו אח"כ...). (דרך אגב, אף פעם אל תעשו את הטעות של לקנות לוח אם עם מאוררים ל CHIPSET, אני את הלקח שלי למ…
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שזיכרון עובד במהירות של הבאס אז הוא בעצם עובד בתדר כפול בגלל שזה די די אר כלומר אם הבאס הוא 200 אז הזיכרון הוא 400 זה לפי ההגיון כך אמור לעבוד זיכרון אבל זכרונות בדרך כלל עובדים מהר יותר מהבאס לא רק פי 2 אלא גם פי 3.. איך זה? ומה הדבר שאחראי לגרום להם לעבוד ככה? תודה ומצטער שפתחתי כמה הודעות במכה פשוט צצו לי שאלות בנושאים שונים..
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-M55S-S3 ASUS M2N-E abit kn9s כולם בערך באותו מחיר אני אישית בדרך כלל מעדיף את אביט מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם למעבדי 939 יש גם כמה סוגים/ליבות כמו למעבדי 745? אם כן אז מה הכי טוב? והאם מעבדי 939 מיוצרים ה0.9 או ב0.13 מיקרון? ומה ההבדל בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף צ'יפסט 945P של P5LD2 או את NFROCE 4 SLIX16 של P5N32-SLI DELUXE שהוא תומך גם בכל הכפולי ליבה וPRESLER מה עדיף הבדל של 200 שקל???
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מזה ? CAS 2 RAS !? כל הדברים האלו, מה הם אומרים ? מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר את הנושא הזה עד הסוף ? בבקשה תענו תשובות רציניות, לא נראה לי... ולפי דעתי, אלא תשובות של אנשים שיודעים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום... יש לי את הלוח DG965SSS של איטל ובסימנייה בCPUZ הוא לא מציד מידע על הזיכרונות...זה בכול הלוחות של אינטל ככה או שרק אצלי משהו קצת מוזר...כמו כן הוא לא מאפשר לי כניסה לביוס... תמונות.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
משהו יודע מה ההבדל בין ציפסט G31 ל G33 של אינטל ? במה כדי להשקיע במחשב חדש ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-