מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אז ככה, מאז שקיבלתי את המחשב נתקלתי בבעיה עם הזכרונות שלי. המחשב שלי היה עושה מלא מסכים כחולים וריסטים. הצלחתי לעלות על הבעיה בעצמי למרות שהמעבדה של החברה שממנה קניתי לא הצליחה לעלות על זה. הזכרונות שלי תקינים ועובדים טוב כשהם עובדים לבד (2 סטיקים של 512MB ביחד ג'יגה), אבל כאשר הם עובדים ביחד הם גורמים למסכים כחולים, כנראה מתנגשים ביניהם. לכן החלטתי שאני רוצה להחליף את הזכרונות ולהשתדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU לוח אם: Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard זכרונות: Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory כרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB …
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מה עדיף עם כרטים מסך 8800GT, לוח אם של ASUS P5E או של MSI P7N SLI אין כוונה להשתמש בשני כרטיסי מסך ואין כוונה ל OC. תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הלוח אם הזה - GA-X38-DS5. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2672&ProductName=GA-X38-DS5 ולהוסיף את הזכרונת האלו - ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_edition http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_edition הלוח תומך DDR2, אבל הדגם המסוים הזה לא מופיע ברשימה המומלצת ע"י היצרן. http://www.giga-byte.com/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-x38-ds5.pdf האם זה משנה ?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לוח ב300, אם זה ממש שווה את זה לא אכפת לי לחרוג בעוד 50. צריך שהוא יתאים למעבד i7 3rd gen, ולכ. מסך gtx 650 ti יציאות סטנדרטיות יספיקו, כמה שיותר USB יותר טוב, וזהו בגדול. מודה על עזרתכם, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם הבנתי נכון מעבדי INTEL לא נישרפים אם הם מתחממים יותר מדי, בהדרגה אלא הם פשוט מתכבים עד שהם מתקררים ואז נדלקים שוב, האם מעבדי AMD החדשים גם כן מתכבים כאשר הם מתחילים להתחמם יותר מדי, ואז אפשר להדלחיק אותם שוב? ומה זה בדיוק ההיט סטים החתיכת מתחכת ליד המעבד על הלוח אם? איך היא בדיוק מקררת את המחשב? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איזה מהלוחות אם יותר טוב לדעתכם ! ה-P5K-E של ASUS או ה- GA-X38-DS4 של GIGABYTE אשמח לדעה בונה כאן בבקשה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בקצרה.. הוצאתי את המעבד ונשברו לו 2 פינים כאלה הדקים האלה .. זה קריטי? המעבד לא יעבוד בגללם? כי בינתיים הוא לא עובד .. אפשר לתקן או שחבל על הזמן וחייב לקנות חדש? ואם כן.. כמה זה עולה? היה לי פנטיום 4 .. 3Ghz.. לוח אם ASUSp4p800 אפשר ללוח אם הזה להתאים מעבדים יותר טובים מאשר הP4 3GHZ ? אולי 3.2 או משהו כזה? וכמובן מהם המחירים? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום... אני צריך ממישהו חוות דעת על הלוח אם P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב?(זה לא הדלוקס) והוא ייתן לי OC טוב עם intel e6300?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הוא הגיע אני הולך לקחת אותו עוד מעט אני רציתי לשאול אתכם איזה בדיקות אני יכול לעשות למעבד כדי לבדוק אותו. עוד מעט תמונות...
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המדריכון שפורסם פה בפורום לגבי לוחות אם, החיבורים שלהם ועוד. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להפנות אותי למידע מפורט יותר. תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי הפסיקו לגמרי לפתח מעבדים חדשים לסוקט 939, וכל מעבד חדיש שיצא היום יצא אך ורק ל AM2. סבבה, השאלה שלי היא, איזה מעבדים אחרונים עוד יוצרו ל 939 (דואל קורים), והאם לבעל מערכת מבוססת 939 כמוני, לא עדיף לקנות עכשיו (לפני שיעלמו), מעבד 939 חזק, ולדלג על שדרוג ל AM2 שבעצם לא יתן לי הרבה, ולפי התחזיות הסוקט הזה לא אמור להשאר בשוק תקופה ארוכה במיוחד. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
איזה מעבד יותר טוב בלי שום קשר למחיר.. ואם אפשר לדעת למה... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX או AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NXP-SLI.htm כמו שאמרתי... F11.. "Update CPU code " מה זה אומר? לא ראיתי שינוי... ???
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני בונה על אוברקלוק מקסימלי של 234 FSB ולכן מחפש זכרון שיגיע בתזמונים סבירים למהירות הזו. וכמובן אני מעונין ב 1 ג'יגה בשתי חתיכות במחיר סביר . אז מה כדאי ? ולא תשובות סתם בלתי אמינות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מNEWEGG מעבד השאלה שלי איפה הם ממוקמים יש לי קצת בעיה עם האינטרנט אני לא מצליח לגלוש באתר שלהם ? ודודה שלי גרה באנגליה האם יהיה אפשר לשלוח אליה והיא תביא לי את זה? ואני רוצה לקנות זכרונות משם מה הכי טוב עד 1500 שקל אם אפשר לינק
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום איזה לוח יותר טוב (GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי את המעבד AMD 3000+ ובדקתי עם התוכנה CPUID : מעבד AMD 3000+ : יש לו כ-29 מעלות צלזיוס ללא מאמץ . GeForce 6600GT : מעלות 57 צלזיוס ללא מאמץ . WD1200JS : מעלות 37 צלזיום , ללא מאמץ . זה טמפ' סבירות ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
למי שאין זכרון DDR3 אלא נגיד 2 המעבד לא יעבוד אצלו? גם אם יש לו לוח אם שתומך DDR2-3?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי 2*256 זיכרון של PQI (לא ייאמן כמה גרועים הזיכרונות האלה) אני חושב להביא ג'יגה זיכרוןן מארה"ב האם כדאי את אלו? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 לא נראה לי שאני ייעשה OC יש לי אינטל בגלל זה אני רוצה דואל, התקציב הוא עד 90 דולר מארה"ב
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני זקוק ללוח אם עם כרטיס מסך מובנה,עבור מעבד AMD ATHLON . חשבתי על הלוח אם הזה: ASUS M2NPV-VM,אבל אני רואה שבהרבה חנויות כבר לא מוכרים אותו. אז הגעתי ללוח אם הזה:ASUS M2A-VM HDMI. 1-האם זה הלוח אם עם כרטיס מסך מובנה הכי טוב שקיים היום בשוק? <בטווח מחירים של עד 500 ש"ח>.אם יש משהו יותר מומלץ אשמח לשמוע.. 2- מה ההבדל בינו לבין הלוח אם הזה:ASUS M2A-VM,האם גם הלוח אם הזה הוא עם כרטיס מסך מובנה? בתודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
DDR 400 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1304&lg=0
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי בצד ימין אני רוצה לדעת האם יכול להיות שבביוס המאוורר של המעבד (THERLEMATEC TR2) משהו כזה פועל בביוס על 50 אחוז? אם כן איך זה אמור להיות כתוב בביוס מהירות המאוורר של המעבד? והאם ניתן לעלות אותה קבוע ל- 100 אחוז כדי שיהיה טמפ' נמוכות יותר?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם היעודיות שלו למטרות קולנוע בייתי היא רק בתנאי שמשתמשים בכרטיס קול שלו או גם אם משתמשים בכרטיס קול בנפרד ?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-