מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכוון לקנות את המעבד הזה, ורציתי לדעת קצת על מידת החום והרעש- כמה הם פולטים, והאם הם באמת יכולים לפגום בחוויה? והאם צריך מאוור אקסטרה או משהו מיוחד? להשוואה יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 והוא פולט חום ברמה שמעצבנת אותי. תודה רבה!! אשמח גם לשמוע חוות דעת לגבי ביצועים והFSB של 1066 אני די משמש במולטיטסקינג( לדוגמא: תוכנת ביטורנט ברקע, הפעולות במחשב מבוצעות ע"י זיהוי הקול של וינדוס ויסטה-נ.ב זה פועל די אחלה, שומע קצת מוזיקה, הרקע של המסך זה וידאו בתוכנת DREAM SCENE, גולש לי באינטרנט, וצופה בסירטונים ביוטוב)
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לשדרג מעבד של מחשב נייד מבוסס RYZEN אפשרי ? איפה אפשר לקנות רק תמעבד ? אפשר לקנות מחשב נייד מיד שנייה נניח עם מעבד 2500U ולשדרג נניח ל 3300U שזה מספק האם זה אפשרי להשים תמעבד באותו לוח אם כמו ב DESKTOP האם אפשר לקנות בכלל מעבד לחוד תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב : מעבד AMD 3500+ ושני כרטיסי זיכרון 512MB X2 = 1 G - CL 5-5-5-18 (קיט) . ברצוני להוסיף עוד זיכרון אבל להשאיר את שני הכרטיסים הקיימים . ברשותי ארבע תושבות לזיכרונות. כלומר יש עוד שני סלוטים פנויים. האים כדאי לרכוש כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בייט, במהירות 800 ולהוסיף אותו בתושבת אחת נוספת? האים העובדה שזה כרטיס אחד בקיט, במקום שניים, תפגע בביצועים בצורה משמעותית? תודה למשיבים...
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, המפרט שלי זה לוח אם MSI Z270 PRO CARBON מעבד I7 7700K זיכרון g skill trident z cl16 3200 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI האם כדאי לשדרג ללוח gigabyte z370 aorus gaming 7 ומעבד I7 8700K יש טעם המחשב הוא בעיקר למשחקים תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מעבד P4 3.20GHZ/1M/800/04A סדרה sl7pw, איך אני יכול לדעת אם הוא 32 או 64 BIT ? אני יודע שהשם שלו הוא J540 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL7PW או שהוא ה 32 וה- 541 הוא ה 64 .... תודה מראש ליודעים והעוזרים, דעתכם חשובה לי.
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ראיתי פרסום באתר על זכרון ע"פ הפרטים הנ"ל, וזה נראה לי זול מדי. אני מציין את האתר, אודה למי שיוכל לומר לי אם יש איזשהו חתול בשק... http://www.omc.co.il/Products.php?id=KS-KHX1600C9D3K2/4G אגב, יש לי זכרון DDR3 666.7 מה"צ, הבנתי פעם שהם יכולים להשתדך, רק ששניהם יעבדו במהירות הנמוכה יותר. א. האם זה נכון? ב. האם זה משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים מחיר האתלון 64 3500+ בחנות הנ"ל ירד מ 420$ (אולי יותר) ל 389$ כעת, מחיר המעבד ב 1000 יחידות באתר של AMD הוא 346$, יש להניח שהמחיר ימשיך לרדת בזמן הקרוב ויגיע בסוםו של דבר ל 350$. מחיר האתלון 64 3500+ בחנות NEWEEG: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=19-103-463&DEPA=1 רשימת מחירי מעבדי AMD: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: הרצתי SUPER PI והכל היה בסדר. ניסיתי להריץ את התוכנה פעמיים בו זמנית כדי לנצל את שתי הליבות, אחד התחיל, וכשהתחלתי את השני הוא נתן לי את ההודעה : "NOT CONVERGENT IN SQR05". האם זו בעיה מוכרת ?? מה זה אומר ?? אם זה לא בסדר, איך ניתן לסדר את זה ?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף בבית שיש לו לוח אם GIGABYTE GA-8I915PL-G ואני רוצה לדעת אם אני יכולה לשים עליו מעבד INTEL DUAL CORE 2.8 ?(לא CORE DUO). כיצד אפשר לדעת אם הלוח תומך?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מה האופציות הבאות ב BIOS עושות: USB Park Mode USB TD Reads USB Periodec Data Reads USB Asyn Data אני שואל זאת בעקבות בעיות שהמודם USB שלי עושה על המחשב הזה בלבד, ואני מסה אולי לפתור אותן, לפני שאני קונה מודם חדש. תודה!
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
-
כמעט בטוח שאני קונה את זה רק אני לא בטוח שהוא מתאים לפנטיום די בגלל שהצ'יפסט הוא לא 955x ומעלה לפי מה שהבנתי צריך אז ככה אני צריך שתגידו לי אם זה מתאים במאה אחוז ASUS P5ND2-SLI Deluxe Socket T (LGA 775) Nvidia nForce 4 Motherboard תודה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב. הזמנתי את הזיכרון: RIPJAW 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 לפני כמה ימים רציתי להוסיף עוד סטיק של 4 GB לסלוט הפנוי שלי וכדי לבדוק איזה זיכרון יש לי בדיוק, הורדתי CPU-Z. CPU-Z, בלשונית של SPD רושם בMAX BANDWITH שיש לי: PC3-10700 (667 MHZ) o האם זה אותו הזיכרון? ואם כן, מה עליי לחפש בEBAY? 12800? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש לוח אם של INTEL מדגם Avalon D915GAV . דף עם הפירוט שלו פה: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d915gav/sb/CS-012066.htm במסגרת שדרוג המחשב שלו חשבתי שאולי כדאי לו לקנות 2 ג'יגה ראם במקום ה512 מגה שיש לו כרגע, אבל לפי הפירוט הבנתי שהלוח לא תומך בDDR2 (מה שהופך את העסק להרבה יותר יקר) יש משהו לעשות או שכדאי לרדת מהעניין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בביקורת זאת נצלול בפעם הראשונה אל תוך ערכת שבבים חדשה לחלוטין בתושבת ה-AM4 של AMD - עם לוח אם מתקדם למדי מבית אסוס לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד של מעבדוAthlon 64 X2 5200+ וAMD מהירות 2660MH לעומת מעבדי ליבה כפולה של אינטל כל כך משמעותי למה מעבדי הליבה הכפולה של אינטל יקרים יותר מAMD מי קבע שהם יותר טובים
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ראיתי שיש Z68 ויש Z68X, מה ההבדלים ביניהם ? איזה Z68 מומלץ יש של גיגה בייט \ אסוס ? אני יותר אוהב גיגה בייט בעיקרון אבל גם אסוס בסדר. שאלה נוספת, באמת אפשר לעשות מעבר (HOT PLUG) בין הכרטיס מסך הרגיל לכרטיס מסך של המעבד תוך כדי שהמחשב עובד בצורה שהיא seamless? איזה עוד דברים צריך לדעת? הבנתי שלא אמור להיות הבדל בין Z68 ל P67 אם רוצים לעשות OC, זה נכון ? :\ תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם AUSU P5K עם מעבד E6750 כל פעם שאני מעלה את המחשב זה נותן לי את השגיעה cpu ucode loading error וזה מבקש ללחוץ F1 וממשיך לעבוד כרגיל מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
כרגע יש על הלוח 2X Twinmos 512 DDR 400 שעובדים ב- DUAL כמובן אם אני יוסיף סטיק נוסף של ג'יגה איך תהיה ההשפעה על הביצועים אם הסטיק הזה לא עובד ב- DUAL עם כלום. יש רק 3 סלוטים לזיכרון על הלוח
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשרוף את המעבד (לא משהו כמו שהוזכר פשוט נימאס לי ממנו ועד שלא ימות לא יקנו לי חדש) אז מה אפשר לעשות כך שישרף (אבל לא באופן ברור נגיד להזיז איזה ג'מפר או להפוך חיבור חשמל כלשהו)
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה זה??? הבנתי שזה קשור למעבדים אבל לא הבנתי מה זה גשר צפוני ... גשר דרומי... על מה הם מדברים? עריכה של ath£on|no£hta: כיוון שאתה לדעתי לא מספיק ותיק בפורומים רק ערכתי את הכותרת של הנושא. בפעמים הבאות תשתדל לבחור כותרת קצת יותר ברורה לנושאים שאתה פותח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מישהו יודע מתי יגיעו המעבדים הזולים ל939? האם כדי לחכות או פשוט לקנות עכשיו את 754 אני יודע שההבדלים לא גדולים 2.איזה לוח עדיף ל754 מבין השלוש הבאים Gigabyte kn8s Abit KV8 Pro Epox 8HDA5J תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-