עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by netanel38121,

האם הלוח הזה MSI P965 Neo תומך במעבדי 4 ליבות? כי שמעתי שהמחירים ירדו אז אולי אני ירצה לקנות מעבד כזה שעדיף על 6300.

2. Started by stardust,

משהו יודע מה ההבדל בין ציפסט G31 ל G33 של אינטל ? במה כדי להשקיע במחשב חדש ?

3. או שהוא תומך ב am2 החלשים יותר? הציפסט הוא nf4

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את המעבד הזה בשילוב לוח אם תואם, ובעזרת כרטיס מסך 260GTX רציתי לדעת לאיזה תוצאות הוא אמור להגיע, האם המשחקים של היום אמורים לרוץ היטב?, לאיזה סלוט מחברים את המסך עצמו והאם התיאום בין הכרטיסים מלא?. תודה רבה

5. Started by Artemis Entreri,

שלום, ברשותי לוח אם של Gigabyte 7n400 pro2 וכרגע יש לי 512 מגהבייט בסטיק אחד של Infenion, DDR400, הבאס מותאם כמובן ל200. (Infineon AED660UD00-500B98X , 512 MB (1 rows, 4 banks) אני שוקל לקנות עוד סטיק של 512 ולהשתמש בתצורת DUAL CHANNEL, יש לי אפשרות לקנות סטיק של KINGSTONE CL3, או GEIL CL2.5 עם קירור (שניהם מאוד זולים בסביבות ה 55$) אני כמובן מעדיף את ה GEIL למרות שבכל מקרה הInfenion לא יוכל לעמוד ב CL2.5 (כנראה). נאמר לי שבזכרונות מ2 יצרנים שונים, עלולה להיווצר בעיה והלוח עשוי לא לקבל אותם בתצורת DUAL CHANNEL, יש לכם הצעות / המלצות מה לעשות ? אני לא רוצה לקנות 2 סטיקים חדשים של 512... ואני מעדיף לעבוד ב SIGNLE CHANNEL אם לא תהיה ברירה, אבל מבין 2 היצרנים האלו מי לדעתם יה…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by kobibo,

אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה : DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard עם מעבד AMD 3000 64bit והשאלה שלי עד איזה מהירות מעבד הלוח הזה תומך ? האם הוא תומך גם ב Double Core ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. "מצטער" שאני לא יודע... מישהו יכול לגלות לי ???

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by yotam1983,

שלום לעוזרים, ברצוני לרכוש מעבד חדש. ברשותי מעבד מסוג +Athlon 64 3200 . לוח האם שלי הוא של ג'יגהבייט, התושבת של המעבד היא 939. הזכרונות שלי הם מסוג 3 ג'יגה של DDR 1. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא פוטושופ ומשחקים. (ברשותי כרטיס מסך מסוג GT9800 ). השאלה שלי היא כזו: 1. מהו המעבד המתקדם ביותר כיום המתאים לתושבת שלי? והיכן אפשר לקנות אותו? 2. האם שווה לי לקנות לוח אם חדש וזכרונות חדשים על מנת לשדרג את המעבד לדור החדש? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (גמיש) תודה מראש, יותם

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by oleg85,

יש לי מעבד (SOCKEY 478ׁ) היום שמתי לב ששלושה מתוך ארבעת החורים שבטוחם אמורים להיות הצופציקים שמחזיקים את צלעות הקירור והמאוורר שבורים, האים ניתן להחליך את הבית לצלעות הקירור? ] זה גורם לי בזמן האחרון לקפיצות מטורפת בטמפ'

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

את המפרט ניתן לראות... מה שהשתנה שם זה הכרטי מסך 9800GT והOS לויסטה 64 כרגע יז לי OCZ DC 2GB 800 4-5-4-15... השאלה היא באיזה קונפיגרציה לעבוד.... 4X1GB או 2X2GB+2X2GB או 2X2GB ובנוסף....איזה זיכרון לקחת מבין השניים.... PI Black G.SKILL DDR2 PC2 7200 CL4 4GB Kit או PQ G.Skill DDR PC2 8000 CL4 4GB Kit בתדוה,

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. היי כולם אז הלך לי הלוח אם, היה מבוסס 939 והאחריות פגה. לכן החלטתי שאני אקנה חדש, אך הפעם מבוסס 775 של אינטל. בעיקרון אני מתכנן OC כלשהו עוד כמה זמן (כאשר אקנה כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי) לכן, אני צריך המלצה ל-3 הרכיבים שהזכרתי למעלה בכותרת. לגבי מעבד, כרגע לא חשוב לי כל כך מרובע ליבה (בעתיד יהיה נחמד לשדרג אליו) לכן אני אסתפק בכפול ליבה. רציתי ללכת על ה-E6550 אך קראתי שהוא עושה OC גרוע, לכן החלטתי ללכת על ה-E6750 לגבי לוח אם, בחוקי הפורום, רשום לציין העדפת חברה, אם יש, אז יש לי והיא - Asus. היו לי ניסיונות רעים עם MSI (הלוח הנוכחי) ו-Gigabyte.. אז חשבתי לגוון. חשוב שהלוח יהיה תואם למרובעי ליבה ב-45nm במהירות של 1333.. לגבי האפשרויות, חשבתי על: Asus Command…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הלוח שלי המעבד הזכרונות וכרטיס מסך יש לי p4p800-e deluxe מעבד intel 3.0pres 1mb זכרונות 2X256mb hyunix 400mhz וכרטיס מסך לא משנה כרגע אני לא ישדרג אותו עכשיו(יביא משהו פשוט בינתיים) עכשיו הלוח: אני לא ממש יודע איזה לוח להביא ואין לי גם כל כך הרבה אופציות... זה נע ביין asus ל giga byte חשבתי על הלוח הזה Gigabyte GA-8ANXPD Intel 925X LGA 775 מעבד: intel p4 3.2ghz וזכרונות אין לי מושג איזה אני חושב שוב לכיוון hyunix מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by sh9696,

שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים רציתי לדעת מה ההבדל והאם שווה להוסיף ועד כסף ללוח שיש בו 965?? אבקש גם המלצה ללוח לא יקר וטוב לE6300 ושיתאים לOC קל...

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by alex125,

אך אני יכול לדעת את שם של הזיכרון שם חברה ודגם

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. אין גבול לחוצפה של ילדים חצופים ופליליים עד שלא יתבעו את הילדים על שקרים ורמאויות , הונאת הציבור הם לא ילמדו במה אני מזלזל באנשים ? שום הוכחה לא הביאו , כי פשוט אין שום הוכחה לכך ! פשוט אנשים שענו הם מנהלים ומנהלים בשמות שונים וענו שטויות בלי הפסקה !!! בלי להבין כלום וכל אידיוט יכול לקרוא כמה חוסר ידע ,שקרים והמצאות של ילדים מופרעים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403143.0 כלומניק אתה הגבת לשאלות וענ ית כמה פעמים בשמות שונים ולאחר שהתברר שאיןו לך מושג ואתה עונה שטויות ללא סוף עברת לחלק שאתה מצטיין בו לסגור את השרשור ולקלל ולהשפיל את הכותב ולאחר מכן אתה מתפלא למה אין לך חברים וזה בגלל ילדותיות ומוח חולמני ומעוות

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  16. ביצעתי הזמנה למחשב משרדי על פי המפרט שנמצא במפרטים המומלצים כאן: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=45 עכשיו הזיכרון שנמצא שם עובד על 400Mhz בעוד שלוח האם, כפי שאני קורא עכשיו ב Manual, תומך במהירות זיכרון של עד 333Mhz: ובסוף כתוב: האם יש כאן טעות ? או שצריך לבצע קינפוג כלשהו על מנת להמנע מהבעיה ? בנוסף, הומלץ שם על מעבד AMD Sempron 2200+ ובספר כתוב שהוא תומך ב: עכשיו אני לא יודע אם הספר פשוט ישן, או שזה אומר שזה כולל גם את ה Sempron ? הכתובת בה נמצא ה Manual: http://www-old.epox.nl/manuals/mu-8kmm3I&%2B10.pdf תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת מה לדעתכם המחיר הראוי לחלקים הבאים כאשר הם יד שניה ( יש לציין עם אחריות ל3 שנים , וברשותי 3 חודשים גג) 1. Abit NF7-SL v2.0 2. AMD Barton 2500 512 cache + Volcano 12 תודה !

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by Aviko,

יש לי דוד שעובד באינטל, ולכן, אני יכול להשיג כל מעבד שארצה בפחות מחצי מחיר... רציתי לדעת, מה המרובע ליבה הכי טוב הכי משתלם, שהכי יתאים לצרכים שלי (אם בכלל)?? עם זאת רציתי לקבל מידע אודות לוחות אם תואמים, משתלמים, ומתאימים לצרכיי (שוב, חייב שיהיה של Intel). הצרכים שלי: אני מתעסק המון עם תוכנות לכתיבת תוכניות כמו Visual c# express ותוכנות אופיס, אני גם חושב שאני גיימר לא קטן, ואני מפיל על המחשב המון משחקים כבדים, שאני ממש חושב שידרשו כח עיבוד גבוהה ממה שיש לי כרגע ( ראו מפרט [Amd Athlon 64 +3200 VeniceCore]). המון המון מוזיקה ומדיה בכלל: סרטים, מוסיקה, מצגות שונות. אינטרנט, והרבה!!! עכשיו: אל תתחשבו בקירורי סטוק, כי הם יוחלפו למערכי קירור טובים יותר, כנראה קירור מים. לא מתו…

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by ifs2003,

Conro 2 Duo תומך ב 64Bit ???

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by פרספרס,

שלום לכולם מעבד AMD חדש 2 MB מה יתן לי L2 ? אני מדבר על דגם 74 ? לעומת מעבד כפול כמו 4800 שמכיל 1MB לכל מעבד .

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. שלום. בלוח האם הגנרי למדי שלי מותקנים היום 128MB DDR 266 ועוד סטיק 256MB תואם בתידרותו של קינגסטון. הדגם של קינגסטון הוא CL2.5 (Cas Latency). בכל אופן, אני מתכוון להוציא את ה128 ולהביא 256 במקומו. כאן התחלתי להתלבט. 1. ראשית כל, האם בכלל שווה לי שיפור של 128MB? אני חושב שכן כי לעיתים יש תקיעות ואני יודע שהעסק יכול לעבוד יותר מהר (אולי זה כל בגלל הסטיק של ה 128 שלא ממש תואם את ה256). 2. האם לקנות סטיק תואם של חברת קינגסטןו? ממש אותו דגם אותה תדירות? 3. או שעדיף לי לקחת דגם של קינגסטון רק בתדירות של למשל 333 או אפילו 400? ההבדל במחירים אינו כזה גדול ואולי זה יהיה הצעד הנכון לעתיד. 4. אולי בכלל לקחת 256MB מחברה אחרת, מוכרת (מיקרון למשל), ולחסוך 50 ש"ח? 5. יש הצדקה ברצון שלי …

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  22. שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני באמת נמצא במצב אופטימלי במחשב שלי שקניתי לא מזמן. העניין זה שרציתי לדעת אם כל ההגדרות נכונות ואני אסביר לכם למה: בערך שבוע אחרי שקניתי את המחשב הורדתי sisoft sandra ועשיתי בדיקה למעבד שלי שהוא בארטון 2500+, עכשיו בבדיקה משום מה כל פעם מחדש הוא הראה שיש לו ביצועים בדיוק על הפונקציה של 1700+, עצבני ביותר טילפנתי לחברה ושאלתי אם מכרו את המעבד הנכון... :cwm10: לאחר כמה בדיקות אמרו לי שהדיפולט של הביוס הוא 133MHZ ואמרו לי להעלות 166 MHZ, אז עשיתי כך ומסתבר שצדקו :-[. בקיצור, אני לא יודע אם אני באמת לא שכחתי עוד כמה דברים בדרך שקשורים לכל דבר אחר, אם יש כאן אנשים שמבינים עניין ויכולים להגיד לי איפה אני אוכל למצוא איזושהיא תוכנה שתעזור לי למצוא …

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by ifs2003,

Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 מישהוא יכול לתת עליו ביקורת ? ומה ההבדל בין ה965P לבין 975X בביצועים ? הלוח נועד עבור קונרו . דרך אגב אם יש למישהוא לוח אם אחר של GIGABYTE להציע שהוא נחשב ליותר טוב אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. Started by al_lot,

שלום למומחים! המעבד שלי מגיע לטמפ' של: 51 מעלות, המערכת מגיעה לטמפ' של: 49 מעלות. במחשב יש 2 מאוורים, 1 של המעבד ו- 1 נוסף. המעבד הוא: AMD XP 2000 המחשב עובד תמיד!!! מה אתם מציעים?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  25. קודם כל-עשיתי חיפוש אז לא להתנפל! במידה ופיספתי משהו שלחו לי קישור לדיון אבל אני כמעט בטוח שלא מצאתי את מבוקשי... ולשאלה: נכנסתי לביוס ראיתי שהזכרונות שלי עומדים על AUTO ואני מניח שזה בעצם אומר שהתיזמונים מתחים וכו' נבחרים אטומטית... ראיתי אפשרות לשים את זה על ידני-שזה אני לא רוצה.. והיתה עוד אפשרות לשים את זה על SPD...מזה בכלל? זה מומלץ? על מזה יכול להשפיע?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים