עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by summer,

שלום, יש לי כרגע 2GB DDR800 עם XP. אני רוצה להוסיף עוד 2GB אבל לא יודע אם הם יעבדו טוב יותר עם עוד 800 או שזה לא משנה ואפשר להוסיף עוד 2GB של 1066. אני מודע לכך שבמקרה הטוב XP יזהה רק 3.5GB אם לא 3GB. עוד שאלה היא בנוגע ל WIN7... אולי עדיף לי כבר לקנות עוד 2x2GB ואז יהיו לי 6GB כי מערכת ההפעלה יוצאת בעוד מספר חודשים...

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by oba3k,

באמת שנסיתי להבין, אבל לי זה רק נראה כמו קישקוש שיווקי... מישהו הבין אחרת?

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  3. היי כולם אז הלך לי הלוח אם, היה מבוסס 939 והאחריות פגה. לכן החלטתי שאני אקנה חדש, אך הפעם מבוסס 775 של אינטל. בעיקרון אני מתכנן OC כלשהו עוד כמה זמן (כאשר אקנה כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי) לכן, אני צריך המלצה ל-3 הרכיבים שהזכרתי למעלה בכותרת. לגבי מעבד, כרגע לא חשוב לי כל כך מרובע ליבה (בעתיד יהיה נחמד לשדרג אליו) לכן אני אסתפק בכפול ליבה. רציתי ללכת על ה-E6550 אך קראתי שהוא עושה OC גרוע, לכן החלטתי ללכת על ה-E6750 לגבי לוח אם, בחוקי הפורום, רשום לציין העדפת חברה, אם יש, אז יש לי והיא - Asus. היו לי ניסיונות רעים עם MSI (הלוח הנוכחי) ו-Gigabyte.. אז חשבתי לגוון. חשוב שהלוח יהיה תואם למרובעי ליבה ב-45nm במהירות של 1333.. לגבי האפשרויות, חשבתי על: Asus Command…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  4. אהלן חבר'ה, לאחרונה שמתי לב שהלוח P5QL יוצא בשני תצורות שונות: P5QL - CM P5QL - SE רציתי לשאול מה ההבדלים ואיזה מהם עדיף? אין פה עניין של תקציב חבר'ה זו שאלה כללית, אז זרמו חופשי... עריכה: בהשוואה הבאה ניתן לראות שב CM יש תמיכה ב PCI.E 2.00 אבל ב SE זה לא מוזכר כלל? האם ה SE לא תומך PCI.E 2.00 ? http://www.asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=2580,2478&l1=3

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by voodo,

מה עדיף AMD64 3200 או INTEL 3200 ועם אפשר גם למה מי שזו לא יהיה יותר טוב ???

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by IMT,

יש לי 256DDR 133MHZ ואני רוצה לקנות עוד 256 התקציב לא בשמיים (אפילו הרבה יותר נמוך...), המחשב מיועד למשחקים כבדים. ראיתי שבמפרטים הקיימים באתר, כמעט כל הזכרונות הם pc3200, מה הנתון הזה מיצג? הלוח לא תומך בDuel DDR

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by henb7,

אני מחפש לוח אם טוב שיתאים לטכונולוגיה החדישה של המעבדים p 540 3.2ghz 800-1mb s775 משו טוב... וכנ"ל זכרון טוב ddr2 533mhz

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by matsmets,

המערכת: 6600E, 2GB 800MHZ, 8800GTS מתלבט בין P5B DELUXE ללוח עם ערכת שבבים 680i, כגון של EVGA למשל. אני לא מפוצץ בכסף אבל רוצה לוח שיוציא את המיטב מהמערכת ואני מתכנן לעתיד OC, אשמח לשמוע חוות דעת בנושא, וגם עוד הצעות שלפחות מקבילות. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  9. אני יודע שהתחרות של גיגהבייט הסתיימה ממזמן אבל בזמנו שמתי לב לכך שמתוך רשימת הזוכים ישנם 2 זוכים ישראליים כאשר לפחות אחד מהם רשום פה בפורום. אז בתור שירות לחברי הפורום. הנה הם שני הזוכים: 1) בלוח אם GA-8ANXP-D (מבוסס על ערכת השבבים 925X), כרטיס מסך GV-RX60X128V (מבוסס על ATI X600XT לאפיק PCIe), מעבד אינטל פנטיום 4 מסדרת ה-5xx ושני סטיקים של זכרונות DDR2 בנפח 512MB כל אחד מתוצרת Corsair זכה המשתמש nadavP3. 2) במעבד אינטל פנטיום 4 (לא מפורט באתר לאיזו תושבת) זכה המשתמש filon (קורא לעצמו גם Dmitry). מאחר ורק המשתמש הראשון זכה בפרסים מעניינים וגם רק הוא רשום בפורום שלנו אולי נוכל לבקש ממנו שייכנס לטופיק ויפרסם כמה תמונות של המערכת החדשה ואולי אפילו קצת תוצאות של מבחנים. א…

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

אני כמעט בטוח שכן אבל בגלל הספק הקטנטן שאלתי

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. אין גבול לחוצפה של ילדים חצופים ופליליים עד שלא יתבעו את הילדים על שקרים ורמאויות , הונאת הציבור הם לא ילמדו במה אני מזלזל באנשים ? שום הוכחה לא הביאו , כי פשוט אין שום הוכחה לכך ! פשוט אנשים שענו הם מנהלים ומנהלים בשמות שונים וענו שטויות בלי הפסקה !!! בלי להבין כלום וכל אידיוט יכול לקרוא כמה חוסר ידע ,שקרים והמצאות של ילדים מופרעים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403143.0 כלומניק אתה הגבת לשאלות וענ ית כמה פעמים בשמות שונים ולאחר שהתברר שאיןו לך מושג ואתה עונה שטויות ללא סוף עברת לחלק שאתה מצטיין בו לסגור את השרשור ולקלל ולהשפיל את הכותב ולאחר מכן אתה מתפלא למה אין לך חברים וזה בגלל ילדותיות ומוח חולמני ומעוות

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by avner22,

אני קונה מחשב חדש וביחד איתו זוג זכרונות של 1GBx2 את המחשב אני מזמין מאתר www.ksp.co.il יש לי שני אפשרויות או לקחת זכרונות של קינגסטון DDR II 667 1GB Kingston או לקחת זכרונות של טווינמוס DDR II 667 1GB TwinMOS שניהם עולים 405 ש"ח לגיגה זכרון כלומר 810 לזוג זכרונות, אותו מחיר הבעיה היא שלא כתוב שם מפרט מדוייק של הזכרון ואני לא יודע אם אני צריך לבדוק משהו תזמונים ? או משהו כזה שצריך לדעת חוז מהמהירות 667... מה אני צריך לשאול אותם על זה אם אני יתקשר אליהם ? תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

הלכתי ל KSP עם חבר שלי יש לו Pentium 3 - 600MHz עם לוח אם קקה, כתוב על הלוח עצמו INTEL אז אני מתאר לעצמי שזה לוח של אינטל =] קקה כזה רק עם שתי סלוטים של SDRAM וכולו ירוק כזה מוזר קיצר.. אני בא למוכר אומר לו שאני רוצה הרדיסק 80 גיגה הוא אומר לי שהמחשב לא יתמוך בזה.. אמרתי לו 40? הוא אומר לי גם לא הלכתי למוכר אחר שישב לידו. אמר לי אותו דבר הלכתי למעבדה כי שם אנשים נורמליים נמצאים אמרו לי ש40 גיגה יהיה אחלה, 80 גיגה בספק נסעתי אליו הביתה עם הרדיסק 80 גיגה והרדיסק אחר 80 גיגה עם 8 מגה באפר לאותו מחשב וראינו ששתי ההרדיסקים עובדים באנו למוכר, הוא התחיל לגמגם ואמר שזה מוזר, ובסוף מכר לנו הייתי רוצה לדעת מה כל הקשקוש הזה שהוא אמר בהתחלה ואם מישהו יודע איך אפשר לזהות איזה דגם של ה…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by SEangel,

לחבר שלי יש AMD 1400 כשהוספנו לו זיכרון המחשב לא זיהה את הזיכרון בהתחלה (כשהוא "סופר את הזיכרון") ז"א הוא ספר עד 256 אבל במאפיינים (בוינדוס) הוא מזהה שיש 512 מה הבעיה כאן? (אם בכלל...) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by פרספרס,

שלום לכולם מעבד AMD חדש 2 MB מה יתן לי L2 ? אני מדבר על דגם 74 ? לעומת מעבד כפול כמו 4800 שמכיל 1MB לכל מעבד .

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by D135,

האם במהלך החודש-חודשיים הקרובים תהיה ירידת מחירים צפויה במעבד הQ9450? אני מדבר על ירידה למחיר כמו 1400-1500.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  17. אוקי אז ככה.. איך הסדרה שציינתי תסתדר עם משחקים כבדים כגון קרייסיס ,קוד4 ,ביושוק וכו' (עם כ.מסך חזק,ומספיק זכרון) הסדרה הזאת יכולה לייצר צוואר בקבוק?(ואם כן,כל הסדרה) עכשו איך הסדרה שציינתי בסתם עבודה במחשב(ווריד,מוזיקה,סרטים,גלישה וכו'). ... תודה מראש! דין.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. היי אנשים ,אני מסדר למישהוא מחשב שנדפק לו לוח אם ,עכשיו יש לי בבית חלקים משלי ,גם לוחות אם יש ברשותי gigabyte ga-7n400-l ,לפי מחיר באיביי מוכרים אותם בסביבות 65 דולר ,אני רוצה לדעת מה היה המחיר האחרון שלו בארץ, הבעיה שאין ערכיון ב "זאפ" ,אז אני צריך את העזרה שלכם ,ועוד דבר נוסף ,כמה שווה radeon 9200 128mb ? תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. היי עשיתי לחבר הצעת מחשב מדובר בksp כי רק הם מוכרים את הלוח הנל עשיתי לו מפרט נחמד בעזרתכם תודה כאן לכולם ועכשיו הוא אמר לו שם שעלאק זה לא מסתר נווידיה עם הלוח דיברתי איתו והוא לא מוכן לשמוע הוא אמר שהוא לא לוקח אחריות כי "זה לא תואם" כנראה שמע את המילה כרוספייר ונלחץ הסתכלתי ראיתי ביקורות על הלוח וראיתי שהרכיבו עליו 7900gtx נכנסתי לאתר של אסרוק ושם גם ראיתי רשימה של כרטיסים שהלוח תומך עכשיו אני רוצה להסביר לו את העניין ולא יודע איך??? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by danielhasan,

רציתי לדעת אם VISTA תומך 4GB כי שמעתי מטכנאי של חבר שהוא לא תומך הוא אמר ש VISTA תומך עד 3GB תודה.

21. איזה לוח עדיף לי לקחת אם אני קונה מחשב למשחקים? GA-K8NSNXP-939 להרחבה על הלוח : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-245&depa=1 או GA-K8NS Ultra-939 להרחבה על הלוח http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-263&depa=1 מה הכי כדאי לי לקנות לצרכים שלי?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by Chura,

שלום יש לי מחשב אחד עם זיכרונות 400MHZ ומחשב חדש עם 533MHZ אני רוצה לקנות סט חדש של זיכרונות למחשב החדש. השאלה שלי היא האם ה533 יעבדו (כמובן שלאט יותר) ע"ג הלוח הישן ? חן

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by LeftRight,

האם הזכרון הזה טוב? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=175 והאם הוא מתאים ללוח האם הזה: GA-8I915G-MF http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1796

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by Morphey,

שלום לכולם. יש לי שאלה קצת (קצת? הרבה) נאבית: האם מתוכנן עידכון ביוס ללוח מדגם Gigabyte 965G-DS4 שיאפשר תמיכה במעבדים עם FSB גבוה יותר? האם דבר כזה אפשרי בכלל (אני יודע ש-ASUS עשתה זאת, אבל לא שמעתי על GIGABYTE)? תודה רבה, דביר.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  25. שלום לכולם! רציתי לשאול אם יש לי דיסק קשיח וצורב DVD שניהם בחיבור SATA, איך אני מחבר את הדיסק ואיך את הצורב. אני מתכוון לסדר האם צריך לחבר ב- SATA0 את הדיסק וב-1 את הצורב, או שהסדר לא משנה? לפי מה שאני זוכר ב-IDE, היה PRIMARY ןSECONDARY וגם בהם היה SLAVE ו- MASTER, האם כך זה גם ב- STA? תודה רבה לכל המשיבים.

דיונים חדשים בפורומים