עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אפשר המלצה ללוח אם למעבד intel pentium 4 2.8 800mhz 512k תודה!! המחשב ישמש לעריכת וידאו ואולי לoc קל

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  2. כל המארז מאוד קריר וכל שאר הטמפרטורות הם לא יותר מ30 מעלות אבל רק הCPU על 70 מעלות לא עולה ולא יורד... לא משנה כמה המחשבלא עושה כלום.... כשפתחתי את המארז זה עדיין לא ירד וכשנגעתי הגוף קירור הוא היה קפוא... יש איזשהו דרך לתקן את זה בלי להחזיר את המחשב למעבדה? הבעיה הגדולה היא שבגלל שהCPU על 70 מעלות כל המאווררים מסתובבים הכי מהר שאפשר ואז יש הרבה רעש... יש איזה דרך להנמיך את המהירות שלהם בלי לבנות פאן באס? (אני יוכל לבנות כזה רק לפחות בעוד שלושה חודשים....)

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by oren12,

יש לי כרגע ווינדוס ויסטה 32BIT עם 2048MB זיכרון.. [G.Skill 2048MB CL4 800MHz 4-4-4-12] ותמיד אומרים שאם יש 4 ג'יגה זיכרון אז אני אצטרך לפרמט את המחשב בשביל להתקין ויסטה 64BIT על מנת תעבורה טובה יותר ומהירה יותר.. קודם כל אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון? או אם אפשר להוסיף ג'יגה זיכרון?? [זה אפשרי 3072MB?] תודה ;]

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by rabbit,

שמתי לב שבלוחות האמ(בחלקם) רשום שכדי לחבר 4 מודולים של זכרונות כולם צריכים להיות SS עכשיו הסתכלתי על הזכרונות g-skill ו ocz סתם שרירותי וראיתי שהם ds הבנתי שהסיבה שאי אפשר לחבר 4 DS היא משהו בצ'יפ(G43) השאלה שלי אם זה עיניין של עדכון של הביוס שיצא מתישהו ואז יהיה אפשר לחבר 4 מודולים DS או שאף פעם לא יהיה אפשר ויהיה צורך ב 4 מודולים של SS? בכל מקרה לא ראיתי זכרונות כאלה(SS).. למרות שאני מניח שיש..

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by ofer_shm,

היי אני מתלבט בין שלושה לוחות אם: gigabye ga-k8n dfi lanparty ut nf-d msi k8n neo4 pltinum שלושתם בעקרון אותם מחיר אז רציתי לדעת איזה עדיף? המטרה זה בעקרון משחקים ואולי OC קטן לא משהו רציני תודה עוזרים

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by izaak,

שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…

7. http://www.digitimes.com/NewsShow/Article.asp?datePublish=2003/03/07&pages=04&seq=15 חשבתי שיעניין אותכם לראות את השינויים הקרובים במחירי המעבדים של אינטל

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הלוח שלי המעבד הזכרונות וכרטיס מסך יש לי p4p800-e deluxe מעבד intel 3.0pres 1mb זכרונות 2X256mb hyunix 400mhz וכרטיס מסך לא משנה כרגע אני לא ישדרג אותו עכשיו(יביא משהו פשוט בינתיים) עכשיו הלוח: אני לא ממש יודע איזה לוח להביא ואין לי גם כל כך הרבה אופציות... זה נע ביין asus ל giga byte חשבתי על הלוח הזה Gigabyte GA-8ANXPD Intel 925X LGA 775 מעבד: intel p4 3.2ghz וזכרונות אין לי מושג איזה אני חושב שוב לכיוון hyunix מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  9. לפי מה שאני מבין, בגירסת ה- S נקבל מעבדים שחמים ב- 20 מעלות פחות (TDP), אם כי על חשבון הביצועים (טורבו אותו דבר, 10% פחות ב'שוטף'). מכיוון שאני מעוניין במעבד שאינו מתחמם יותר מדי - האם כדאי לי לחכות שגירסאות ה-S יגיעו לארץ? כלומר -- האם בגירסאות אלו באמת נקבל טמפ' נמוכה משמעותית? קישורים נלווים:http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture)#Desktop_processors

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by netanel38121,

האם הלוח GIGABYTE GA-P35-S3 הוא טוב לאובר קלוק? ואם הוא אפקטיבי ל INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לפני שאני הולך לקנות רציתי מילה אחרונה מפה. תודה נתי.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by ofsher,

AMD אתלון או פנטיום D??? בהנחה שהמחיר שלהם דומה... 500-600 שקל בערך ל - D805 ול - 3500/3800 תודה!

12. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, אני לפני קנייה והחלטתי כמעט על בטוח על תצורת אינטל - השאלה המרכזית שלי היא: האם לקחת את מעבד הפרסקוט ה"מתחמם" במהירות 3 ג'יגה עם 1 מגה-קאש או לקחת את מעבד ה-3 ג'יגה מסוג נורטווד עם חצי מגה-קאש? אני לא מעוניין לבצע איזשהו אובר-קלוק....ככה שאם פרסקוט מונע ממני לבצע אוברקלוק יעיל...זו לא בעיה, מה שחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית, ושיעבוד כמו שצריך בצורה אופטימלית... איזה מהמעבדים עדיף? אני מדבר על עבודה מול משחקים כבדים כמו -HALF LIFE 2, DOOM3 וחבריו לפחות... (וכמובן משחקים שייצאו בעתיד) בתודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 623 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב ישן שמשמש בתור שרת קבצים ואני רוצה להחליף את הלוח מעבד וזיכרון, התקציב הוא 1500 שח הדרישות: כמה שיותר יציאות SATA2 בלוח ולפחות שני יציאות IDE להארדיסקים הקיימים מעבד תקציבי לא צריך יותר מידי חזק אבל גם לא חלש מידי (AMD או אינטל לשיקולכם) זיכרון ג'יגה לפחות, בקשר למהירות, אני לא יודע עד כמה זה ישפיע אם זה יהיה DDR 1 או 2? בעקרון זה רק לאחסון ומשיכה של קבצים. לא צריך שום מולטימדיה שם, כרטיס מסך שיהיה הכי פשוט על הלוח אם. צריך שיהיה כמה שיותר יציב, זה צריך לעבוד 24/7. תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by NI4NI,

כבר כמה חודשים שאני לא בעניינים אבל נראה לי שבקרוב אני אחליף מחשב, אז באתי לבדוק. אני התרגלתי שבפורום הזה ובכל שאר פורומי החומרה אף אחד לא התייחס לאינטל ברצינות. כל מי שהחשיב את עצמו למישהו רציני קנה מעבד של AMD. ועכשיו עושה רושם שיש מלך חדש בשכונה... האם זה נכון שאינטל עומדת לעקוף את AMD בגדול בחודשים הקרובים (גם בביצועים וגם במחיר) ?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  15. שלום אנשי הפורום! אחרי שש שנים החלטתי לשדרג את ה6800k שלי ל12700kf. אשמח להמלצה ללוח אם מתאים טוב עד 1200 ש''ח. מתלבט בין DDR5 ל DDR4. שימושים בעיקר תכנות וקצת גרפיקה לצערי כבר כמעט ולא משחק. מתכנן לחבר אליו SSD, NVMe, HDD, Dvdrom, קירור מים, וכרטיס מסך GTX1080 חשוב לי שיהיה כרטיס רשת טוב, מתכנן לחבר אותו קווית. לא מתכנן כרגע לעשות אובר קלוקינג. גודל: המארז שלי הוא Full tower. תודה רבה לעוזרים!

16. Started by guyoz,

שלום אשמח לדעת איזה מעבד מבין השניים טוב יותר (מבחינת מהירות) # AMD64 X2 4850E+ 2.5Ghz # 4096 MB DDR2 RAM # 500 GB 7.200 RPM או # Intel C2D E7400 2.80Ghz # 4096 MB DDR2 RAM # 500 GB 7.200 RPM תודה גיא

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. Started by מוסון,

שלום על כולם ברצוני לרכוש לאולפן שלי מחשב שיהיה מסוגל לתמוך במעבד מרובע ליבות אמיתי (בטכנולוגיה 45MN) שאמור לנחות באפריל. ז"א להחליף המעבד בעוד חצי שנה. האם יש לוח אם תואם כבר היום ? תודה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  18. האם זה בזבוז לקנות P4 היום בבאס של 533?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם ..! יש לי מחשב דיי ישן (אבל טוב אני אוהב אותו).. החלפתי לוח היום בעקבות בעייה מסויימת שהיתה לי מ asus p4s-x ל- intel 865 דיי פשוטים.. עכשיו, הלוח "החדש" הינו משומש ונלקח מהחשב של אחותי .אז כשחיברתי הכל והפעתלי אני מקבל 800 מגה הרץ פחות מהמקור... גם בביוס וגם במאפייני המחשב שלי... ראו תמונה ותעזרו לי בבקשה... תודה מראש!!! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 01:44:41 בבקשה עזרה[attachment deleted by admin]

20. שלום לכולם אולי מישהו יודע ויכול להסביר לי איך ניתן לפרק מעבד 2.4 מלוח אם הנל יש שני קליפסים שמשחררים אותם אך ההיט סינק עדין תקוע מישהו יודע על פין נוסף שתופס אותו?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by bogdant,

?965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 950 ¤ ?965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E? 1290 ¤ לא יודעה מה לקחת מה יותר חזק יותר מהיר ויותר טוב באובר מה כדי מביניהם גם עם אפשר לינקים לטסטים עם יש תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by davis5,

לוח אם לcore 2 E6300 עם כרטיס קול אם יציאת spdif coaxial מתכוון לעשות oc בינתייםחשבתי עלGA-965G-DS3 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1982 או לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 לא ברור לי מה הבדל בינהם תודה

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by dazzler,

הברטונים 2500 כשאומרים שהם נעולים למה מתכוונים? שהמכפלה נעולה או שרק הבאס? במילים אחרות האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד על ידי באס (עם זיכרון ולוח מתאים כמובן)?

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by mzlbat,

היי יש לי את הלוח זה של גיגה בייט , אבל כנראה כפתור הרסט הקטן שעל המארז לא עושה ריסט איפה זה נמצא על הלוח אם תודה לעוזרים כאן יש את המדריך בקישור הזה http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Manual_Model.aspx?ProductID=2993

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by avihaimar,

אנשים טובים אנא יעצו יש לי מחשב די חדש - 10 חודשים מפרט: לוח אם ASUS P4-533 512 זיכרון כרטיס מסך על הלוח מעבד סלרון 2.66 יש סרטים שקשה למחשב להציג והוא לפעמים מציג בחוסר סינכרון או שיש מדי פעם גאפ ביצועי המעבד מגיעים ל100 אחוז. אין תוכנות מיותרות ברקע אני לא משתמש במשחקים וכל מה שאני רוצה זה לראות סרטים שאלתי מה כדאי לשדרג? מעבד? כרטיס מסך ? תודה רבה אנא אל תגידו הכל

• 8 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים