מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני סטיקים של 512MB, אחד של קינגסטון ואחד של a-data, אחרי הרבה נסיונות ושינויי תזמונים, אני רואה שאין מצב להפעיל אותם ב1T (יש לי מערכת AMD 939) וגם באותה הזדמנות אני רוצה כבר זכרונות שיעבדו בDC. מה הזכרונות המינימליים שאני יכול לקנות שיעבדו בT1 בתזמונים סבירים? יש לי 600 שקלים, אני פשוט אמכור את שני הסטיקים הנוכחיים, אז אני אוסיף קצת כסף (בקיצור יש לי 600 שקלים לג'יגה שיעבוד ב1T וDC). ויש לי עדיפות לKSP (צריך משהו באיזור תל-אביב). תודה (:
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ובחרתי זכרון של סמסונג(256/512 3200) אבל אני רואה שממליצים פה על זכרון של חברת GEIL ושל WINBOND אז מה באמת עדיף לקחת? מה ההבדל ביניהם? עוד משהו בקשר למעבדי AND מה עדיף THOROUGHBRED או BARTON ומה ההבדלים ביניהם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי 256DDR 133MHZ ואני רוצה לקנות עוד 256 התקציב לא בשמיים (אפילו הרבה יותר נמוך...), המחשב מיועד למשחקים כבדים. ראיתי שבמפרטים הקיימים באתר, כמעט כל הזכרונות הם pc3200, מה הנתון הזה מיצג? הלוח לא תומך בDuel DDR
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של asus דגם m2npv-vm ויש לו כרטיס הרחבה של יציאת hdtv ואין לי שום מושג איך אני מפעיל אותו כדי לראות איתו בטלויזה. אם מישהו יודע איך להפעיל אותו ויכול לעזור לי בברכה, עמיר
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי מחשב חדש מאייבורי לפני כ4 חודשיםםם בקיצור היו מלא בעיות בו וזה (דרך אגב באמת כמו שאמרו כאן לא להתקרב לחנות הזו) בפעם הראשונה אמרו לנו הזכרונות דפוקים בפעם השנייה חזו שוב אותן הבעיות והפעם אמרו לנו הלוח דפוק בפעם השלישית אמרו לנוו הלוח לא מתאים לרכיבי חומרה בקיצור פה ושםם אחריי המכתב ששלחנו להם וזהה הסכימו להחליף לחדששש אך לא לאותו לוח כי אמרו שהוא לא מתאים (איך הז הגיוניי הרייי הזכרונות תומכים ב mhz של הלוח) בקיצוררר רוצים להחליף לנו עכשיו ל msi p45 platinum כדאי?:] המפרט שלי הוא: E8500 INTELמעבד GEIL 4 GB EVIONE 800MHZ DDR2 זכרונות כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT SEGATE 500 GB דיסק קשיח asus p5q pro לוח אם
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GigaByte מדגם : GA-8IK1100 מסדרת 875P. על הקופסא של הלוח כתוב שיש לו 8 יציאות USB 2.0 אבל כל פעם שאני מחבר אליו את הנגן MP3 שלי אני מקבל הודעה שחיברתי חיבור USB מהיר לשקע USB איטי. ממה שבדקתי ב Device Manager יש לי רק חיבורי USB סטנדרטי ולא Enhanced. האם כדי להפעיל את ה USB 2.0 יש צורך ב SP כלשהו לWindows? האם יש צורך להתקין משהו מיוחד? תודה גלעד
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וביחד איתו זוג זכרונות של 1GBx2 את המחשב אני מזמין מאתר www.ksp.co.il יש לי שני אפשרויות או לקחת זכרונות של קינגסטון DDR II 667 1GB Kingston או לקחת זכרונות של טווינמוס DDR II 667 1GB TwinMOS שניהם עולים 405 ש"ח לגיגה זכרון כלומר 810 לזוג זכרונות, אותו מחיר הבעיה היא שלא כתוב שם מפרט מדוייק של הזכרון ואני לא יודע אם אני צריך לבדוק משהו תזמונים ? או משהו כזה שצריך לדעת חוז מהמהירות 667... מה אני צריך לשאול אותם על זה אם אני יתקשר אליהם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב 1.8 Ghz 512 rdram 8itxe(זל) עכשיו אני מעוניין לקנות לוח אם חדש (הציעו לי לקנות לוח אם חדש + זכרון חדש אך אני רוצה לראות אם יש לוחות אם זולים דומים) פרטים על הלוח אם Socket 478 for intel Micro FC-PGA2 Pentium 4 Support intel p.4 (Northwood, 0.13um) processor intel p4 400 Hz FSB 2nd cache depend on cpu gforce4 440 mx אילו תחליפים יש ללוח הנל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ראו את המפרט המלא בצד.. כרגע הזכרונות רצים ב433MHZ מחוסר ברירה (בתזמונים של 6 3 3 2.5) , גם אם אני מוריד את התזמונים זה לא ממש עוזר והמערכת לא יציבה... הHTT רץ ב780 בלבד(גם עצוב) .. ניסיתי המון אפשרויות אבל זו האופציה היחידה להריץ את המעבד ב2.6GHZ ... האם שווה להשקיע בזכרונות חדשים או למשוך בשקט עד שאחליף שוב את המערכת (הלוח+מעבד+כ. מסך+כ. קול חדשים, הזכרונות עברו מהP4 הקודם שלי)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
באיזה כרטיסי מסך הוא תומך NVIDIA או ATI
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בהזמנה אישית ושיהיה בעיקר בשביל משחקים יש כמה דגברים שבחרתי בשביל המחשב אבל אני רוצה לבחור מעבד ולוח אם כדי לגמור את המערכת ולהזמין כמה שיותר מהר לכן אני צריך עזרה ממכם אני בחרתי את החלקים הבאים בשביל המערכת שלי כרטיס מסך - גי פורס 7600GT , דיסק קשיח - 160GB SATA 2 וצורב DVD - LG GSA 4167B אבל אני רוצה גם מעבד טוב וגם לוח אם טוב שיש עליו גם כרטיס קול (אם אפשר 8 ערוצים) וכרטיס רשת מובנה על הלוח אם אני רוצה שתמצאו לי מעבד ולוח אם ב1400 ש"ח שמיועדים למשחקים ושיתאימו גם לזיכרון 256 מ"ב DDR 2 פעמיים (פעמיים 256 מ"ב) אם אתם מוצאים לי את כול זה תרשמו לי את המחיר פה ואני מעדיף את המעבד של אינטל ה805D אבל בלי מערכת קירור אם אפשר אלא אם כן אתם מוצאים אותה ביחד ע…
-
- 13 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות SLI בלוח אם? ראיתי שהוא תומך רק CF , מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי אנשים ,אני מסדר למישהוא מחשב שנדפק לו לוח אם ,עכשיו יש לי בבית חלקים משלי ,גם לוחות אם יש ברשותי gigabyte ga-7n400-l ,לפי מחיר באיביי מוכרים אותם בסביבות 65 דולר ,אני רוצה לדעת מה היה המחיר האחרון שלו בארץ, הבעיה שאין ערכיון ב "זאפ" ,אז אני צריך את העזרה שלכם ,ועוד דבר נוסף ,כמה שווה radeon 9200 128mb ? תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
הברטונים 2500 כשאומרים שהם נעולים למה מתכוונים? שהמכפלה נעולה או שרק הבאס? במילים אחרות האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד על ידי באס (עם זיכרון ולוח מתאים כמובן)?
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מעבד 2.4 800 באס 512 זיכרון 2700 מחשב למשחקים קצת הרבה אינטרנט מוזיקה ולימודים אני רוצה להזמין בשעות הקרובות את המחשב אני רוצה לוח אמין ומהיר לא רוצה המהרה לא רוצה פיצ'רים מוזרים רק כרטיס רשת וקול מובנים אמינות ללא תקלות ומהירות אין הגבלת כסף אבל אני לא רוצה לבזבז על שטויות לא צריך חיבור FIREWIRE וכאלו
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני עדיין לא הבנתי מה ההבדל בינו לבין אחיו הws ומעבר לזה אם יש לוח באותה רמה מחברה אחרת אולי משהו מוצלח יותר? תודה שחר
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אחד עם זיכרונות 400MHZ ומחשב חדש עם 533MHZ אני רוצה לקנות סט חדש של זיכרונות למחשב החדש. השאלה שלי היא האם ה533 יעבדו (כמובן שלאט יותר) ע"ג הלוח הישן ? חן
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם intel D845GRG A84673-001 אני מעונין להרחיב לי את הזיכרון בו.ל 2GB ויש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי. 1. מה כידי לי לקנות שני כרטיסים של ג'יגה כל אחד. או כרטיס אחד של 2GB? 2. האם יש ללוח אפשרות לתמוך ב 4GB? 3. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של כרטיס זיכרון. בתודה מראש עמיר שחר
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה עדיף? (יש לי מודול ישן של 64 מגה שלא מזדהה כשאני מעביר לCAS2)
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חיפשתי באתרים שונים וגם באתר הבית של Chaintech ולא מצאתי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה עדיף. ההפרש במחיר בערך 500 ש"ח. עד כמה ההפרש שבין 2.8 ל-3 מורגש או משמעותי? נ.ב. - נא לא להכנס לדיוני AMD שכן יש לי כבר בורד ל-INTEL ואני מחליף מעבד. שאלה נוספת, אם אני מחליף 630 ב-920, למעט בישומים מרובי נימים או התומכים בכפולי ליבה, לכאורה, ה-630 שהוא 3 לעומת ה-920 שהוא 2.8? האם יהיה הבדל בביצועים?
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לדעת שקונים מחשב חדש במה שווה יותר להשקיע מבחינה כלכלית - במעבד חזק יותר או בכרטיס מסך חזק יותר - זאת בהנחה שהמחשב הולך להיות למשחקים אינטרנט ואופיס. בבקשה אנא תסבירו לי את המשקל של המעבד או הכרטיס מסך בפעולת המחשב. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן צריך המלצה ללוח אם עד 600 ש"ח מIQPC כנראה למעבד 6420 ללא OC..
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בלוח הזה K8N Neo4-F אם יש כרטיס קול ואיזה? כמה יצאות לזיכרון יש? אם יש כרטיס רשת ואיזה? תודה לכול העונים
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-