עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם ה-P4P800 DLX מגיע עם תוכנה למדידת טמפרטורות? זה כמו למשל שללוחות של אינטל יש את ה-Intel Active Monitor. האם ללוח של ASUS יש משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  2. אני כנראה קונה את הלוח שבוע הבא ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך יחסום את היציאות. במידה וכן, האם ישנו לוח באותו טווח מחירים שאני אוכל להרכיב עליו את הכרטיס וזה אינו יחסום לי שום כניסה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by universe100,

שלום, ברצוני לשאול מהו לוח האם הכי מתאים וטוב למעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core Processor S939 וכרטיס מסך 7600GT? תודה

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  4. :-[ חברי הטוב איתמר הוא בעל המחשב הבא: AMD 1800 לוח אם של Asus A7m266 ביוס מעודכן של 1.004A עם זכרון של 256 המוגדר 2.5X3X3 עם Geforce 4 4200 TI 128MB AGP X8 HD IBM 80GB DVD TOSHIBA כרטיס רשת 3COM לפני שעה רכש זיכרון חדש של 512MB של Micron. לאחר החדרת הזיכרון המחשב עלה וכשמגיע לחלון שלפני חחיפוש הBoot Device הוא קופא וניתקע. כמובן שהוציא את הזכרון, ואותה תגובה. הוציא את כל הכרטיסים והHD ועדיין אותה תופעה. איפס הגדרות של הביוס, אותה תופעה. הוא בן 25 והוא בוכה כרגע בטלפון!!! הצילו!!! עזרו לו (למרות שיש לו Geforce 4 4200TI 128MB!)

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  5. חברה אני צריך בשביל חבר חח הוא רוצה לישרוף תמחשב שלו את אחד הרכיבים בשביל שיקנו לו חדש... איך אפשר לישרוף את המחשב לקצר אותו או משהו כזה יש למישהו מושג?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Nomad,

שלום לכולם אני חדש פה , ראיתי שיש לכם פורום איכותי ואנשים שיודעים לעזור באמת , אז החלטתי להצטרף ולנסות לקבל עזרה בעניין חשוב. המחשב שלי מיושן ולא יציב , והגעתי למסקנה (סופסוף) שאני צריך לערוך איזה שידרוג עצבני התחלתי לבדוק מעבדים , לוחות אם , זכרונות וכיוצ"ב והגעתי לרשימה של חלקים ראויים , אבל הנה הבעיה - יש לי רק 1500 ש"ח (אולי 1,600 בדוחק) להקציב לזה. מה שאני צריך בעצם זה קומבינציה טובה של לוח אם , מעבד , זכרון ומארז. התעסקתי בהתקנת רכיבים כמו דיסקים קשיחים , צורבים זכרון ,וכו' אבל אף פעם לא בלוחות אם ומעבדים . לפי כל המאמרים שקראתי הגעתי למפרט הטכני הבא : לוח אם- צ'יפסט של nForce 2 , רצוי 400 ultra. 5 PCI X AGP x 8 FSB 400 מעבד- Athlon XP 2500 , בטכנולוגי…

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by chukun,

רבותיי, כמה אפשר להתווכח על איזה מעבד טוב יותר? יש פה לא מעט אנשים שיגידו שהמעבדים של INTL טובים יותר ואחרים שיגידו ש AMD. בסופו של דבר הסטייה באחוזים בין המעבדים של שתי החברות נע בין 3-6 אחוז (ואני מדבר על המעבדים התקציביים 3800-5000 של AMD לבין הקונרו המקביליים) אי לכך ובהתאם לזאת עדיף כרגע לקנות את מה שיותר זול. ותקנו אותי אם אני טועה.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  8. Started by mazoneli,

שלום לכולם. ברשותי המעבד הנ"ל רציתי לשאול עליו מספר שאלות. 1.בחיפוש ב AMDBOARD ראיתי שרשום שהטמפרטורת מקס שלו היא 85 מעלות ולכן טמפרטורת עבודה של 52 + - היא תקינה, צודק ?. 2.ב BIOS של ה MB שלי יש אופציית Spread Spectrum מה המשמעות שלה ?, ראיתי שרשום בחוברת שכך יהי פחות רעש אלקטרו מגנטי אבל איך ?. 3.מה המשמעות של המכפלות בין השעון של המעבד לשעון של הזיכרון, מה עדיף מהירות זיכרון גבוהה ומעבד יותר נמוך, בהנחה שהיישום הכי כבד שלי זה EMULE אם אפשר להפנות להסבר קיים אשמח. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  9. ללוח אם יש חיבור של חשמל של 8 פינים אבל ניתן לחבר גם רק 4 השאלה עם זה מספיק ? או שחייב את כל ה8 ? תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות לוח אם חדש חשוב לי כרטיס סאונד , כרטיס סאונד ALC 892 איפה ניתן לקבל אינפורמציה מלאה מה מכיל ??? כל יצרן כותב שתומך באלמנט אחר ב- DD בגיגאבייט גם היופי שתומך ב- DDL כלומר כל סאונד סטריאו הופך ל- 5.1DD Dolby Home Theater Support http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3567#ov ביצרן אסוס כתוב שתומך ב- DTS http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=9a96Os3KcsYjaNMk&templete=2 DTS DTS Surround Sensation UltraPC DTS Surround Sensation UltraPC delivers exceptional 5.1 surround experience through the

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, אני שוקל להחליף לוח, מעבד וזכרון במחשב שלי, כיום אני מחזיק מעבד Q9450, לוח אם של ג'יגהבייט מסדרת P45 (לאחר שהלוח X48-DQ6 הלך לעולמו מבלי לעשות עבודה טובה במיוחד), ו-2 זכרונות של מושקין בנפח של 2 ג'יגה כל אחד במהירות של 800MH. מכיוון שאני לא מצליח למצוא לוח אם נורמאלי למעבד שלי (המחשב שלי מכיל גם 4 דיסקים קשיחים, צורב DVD וכרטיס מסך RADEON 4870), אני חושב לרכוש שילוש חדש, התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח. אשמח לקבל עצות לרכישת שילוש אופטימלי לשימושים נרחבים (החל מגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים שנמצאים על המחשב וכלה במשחקים ועריכת וידאו חובבנית לבית). בתודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by סער_שי,

ביקשתי מהמוכר לברר אם המעבד שהוא שם לי הוא סטפינג B2. המשלוח של ה-E6400 נוחת ב-15. הוא אמר שמה שיגיע אני אקבל. אני יכול להחליף עד 14 יום. האם ייתכן משלוח נוסף שבו יהיו מעבדי B2, במקרה (הלא סביר) שאני אקבל B1? (אני לא שואל אם יש לכם מידע פנימי אלא האם זה סביר)

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. Started by איציק סדס,

שלום רב. ברצוני לדעת האם לוח האם Gigabyte דגם GA-X58A-UD3R צ'יפסט X58 והמעבד Intel® Core™ i7 930 2.80GHz תומכים בוירטואליזציה? אני מעוניין להתקין את מצב XP בחלונות 7. אשמח לקבל תגובה מהיר כיוון שרכשתי מחשב עם מפרט זה במידה ואין תמיכה אני אשנה את המפרט. תודה מראש. איציק.

14. ענקית השבבים סיפקה עדכונים מצומצמים אודות משפחות החומרה המרכזיות שלה שנמצאות בדרכן אל השוק לצד ההכרזה המאסיבית על מעבדי ה-Broadwell-E למשתמשים מתקדמים (או עשירים, תלוי איך מסתכלים על זה), אינטל ניצלה את הבמה שניתנה לה בתערוכת Computex השנה בכדי לספק לנו עדכונים קלים אודות כמה מהפרוייקטים המרכזיים האחרים שנמצאים אצלה בקנה. נתחיל עם משפחת מעבדי ה-Kaby Lake, אשר תחליף את ה-Skylake מבלי לעבור לתהליך ייצור מתקדם יותר – בחברה אישרו שדגמים אלו יקבלו את השם המחייב 'דור ה-Core השביעי', ויחלו להגיע אל החנויות כבר במהלך השנה הנוכחית, אם כי נראה שהפעם יהיה מדובר בהשקה עם דגמים ניידים בראש, כאשר הדגמים השולחניים יגיעו בהמשך (אולי בתחילת השנה הבאה). פרט לכך, הבונוס הגדול שצפו…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  15. מפרט המחשב הוא: לוח אם: Tyan Trinity 400 המבוסס על chipst via apolo 133A מעבד פנטיום 3 1000 MHZ זיכרון: 384 MB זיכרון במהירות 100 MHZ מתוצרת micron כרטיס מסך GeForce 2 MX400 64 MB דיסק קשיח western digital 40 GB 7200 סל"ד המערכת עובדת בסדר ה- BUS של המערכת עובד ב 100 והמעבד ב 133 השאלה היא האם כדאי להתאמץ ולהחליף את זכרונות ה 100 בזכרונות 133? והאם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. אני רוצה לקנות זיכרון חדש וכפי שאני יודע חייב לקנות בידיוק את אותו הדגם...ואנני לא מצליח להבין מה הדגם...כמה Mhz(200 או 400) וכמה C (2.5 או 3)?? תנסו לעזור לי עם זה בקשה.....תודה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  17. שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני באמת נמצא במצב אופטימלי במחשב שלי שקניתי לא מזמן. העניין זה שרציתי לדעת אם כל ההגדרות נכונות ואני אסביר לכם למה: בערך שבוע אחרי שקניתי את המחשב הורדתי sisoft sandra ועשיתי בדיקה למעבד שלי שהוא בארטון 2500+, עכשיו בבדיקה משום מה כל פעם מחדש הוא הראה שיש לו ביצועים בדיוק על הפונקציה של 1700+, עצבני ביותר טילפנתי לחברה ושאלתי אם מכרו את המעבד הנכון... :cwm10: לאחר כמה בדיקות אמרו לי שהדיפולט של הביוס הוא 133MHZ ואמרו לי להעלות 166 MHZ, אז עשיתי כך ומסתבר שצדקו :-[. בקיצור, אני לא יודע אם אני באמת לא שכחתי עוד כמה דברים בדרך שקשורים לכל דבר אחר, אם יש כאן אנשים שמבינים עניין ויכולים להגיד לי איפה אני אוכל למצוא איזושהיא תוכנה שתעזור לי למצוא …

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  18. שבת שלום לקוראים בשותכם אני אחזיר אתכם קצת (הרבה) אחורה. עומדים לפני כרגע שני סוגי מעבדים שונים, השניים המצויינים לעיל', השאלה היא מה עדיף מבינייהם? לפרסקוט יש נתונים טובים יותר על הנייר (1 מגה קאש 800MHZ אל מול 512K קאש ו533MHZ) אבל הפרסקוט מגיע לטמפ' לא נורמאליות של עד 70++ מעלות וע"פ הבנתי זה לא כ"כ טוב, בנוסף לעניין שהוא מאבד יציבות ועושה לעצמו מעיין מיני "שאט-דאוון" שפוגע בביצועים. אשמח לשמוע את דעתם של מבינים (וגם של לא, דעות תמיד עוזרות) הלוח אם של ASUS P800 שתומך בשנייהם ובמחשב קיים 1G זיכרון DDR400 עם כרטיס גרפי Geforce 4 ti 4200 שוב, תודה מראש ואשמח לתגובות בהקדם, יומטוב.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by himself,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הזכרונות הבאים: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-reaper-hpc-4gb-edition-eol.html רציתי לדעת אם הם מתאימים ללוח האם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#sp במפרט של הלוח האם מצויין: 2x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1066(O.C.)/800/667 MHz memory modules מתח הזכרונות גבוה מ-1.8V (בין 2.1V-2.2V) בנוסף האם המהירות מתאימה? לא הבנתי מדוע רק ליד 1066 מופיע o.c תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  20. ראיתי את ה-AI7 של ABIT. רציתי לדעת איך הוא? איך הוא יתפקד ב-OC? בעיות יש? נ.ב. כן אני יודע שזה סוקט ישן, אני לא צריך את ההערות שלכם בעניין. כן אני יודע שיש את ה-Alabtron, אבל לא נראה לי להוציא על לוח לסוקט ישן 370 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by rodnik,

אהלן, ראיתי את הטבלה הבאה ואני חושב שהיא תעניין הרבה אנשים פה: מסתמן אם כך שהתענוג יעלה לנו 1300 ש"ח+ לגרסה הבסיסית של מרובעי הליבה... מעבדי ה-I5 צפויים לצאת ב-9 לינואר.

• 40 תגובות
    • 9.2k צפיות
  22. Started by B.D.B,

[ltr]recently I bought 1Gb of BH-5 in 2 sticks of 512mb each. now for some reason, they just doesn't want to run even close to stock (stock is 433 2.5-4-4-7 2.8v) on my NF7-S. right now I'm running them at DDR 333Mhz 2-3-3-10 at 3.3v and it's not even barely stable. FYI I'm running a marlin D25 bios, which helped a bit but still not even close to stock. I guess it's just a compatibility issue with the NF7 (those are the new BH-5 from 2005). anyways the store is willing to replace them with something else and I don't know what to take. so what I'm looking for is a 1Gb OC memory (512x2) for 1400 nis ,1500 max. can't be BH-5 cause it doesn't work. tnx in advance.[/ltr]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 64bit,

שלום, אני מתכוון בשבוע הקרוב לקנות מחשב. החלטתי כבר על כל הרכיבים חוץ מהלוח אם. יש שלושה לוחות אם שמענינים אותי: (מצטער שלא הוספתי קישורים ללוחות, פשוט לא הצלחתי) הלוח של ABIT - KV8-MAX3 והלוחות של GIGABYTE - Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 יש למישהו המלצה על אחת מהלוחות? או אם מיהו מכיר לוחות יותר טובים? בעיה נוספת היא הזכרונות, באתרים כתוב שיש בעיות תאימות עם חלק מהזכרונות, מישהו יכול לעזור לי לבחור זכרון מתאים? תודה.

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

..

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by AMD 64,

שלום, יש לי את הלוח האמ הזה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=6301007.jpg יש לי 2 סטוקים של 2 ג'יגה כל אחד, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדאוס 64 ביט ולרכוש עוד 2 זכרונות של 2 G כל אחד. השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך ב8 ג'יגה, האם באמת ארגיש שיפור בביצועים ואם כן, איזה זכרונות מומלצים? אני מעוניין לקנות אותם מKSP כי זה הכי קרוב לביתי. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים