מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
ללוח אם יש חיבור של חשמל של 8 פינים אבל ניתן לחבר גם רק 4 השאלה עם זה מספיק ? או שחייב את כל ה8 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש חשוב לי כרטיס סאונד , כרטיס סאונד ALC 892 איפה ניתן לקבל אינפורמציה מלאה מה מכיל ??? כל יצרן כותב שתומך באלמנט אחר ב- DD בגיגאבייט גם היופי שתומך ב- DDL כלומר כל סאונד סטריאו הופך ל- 5.1DD Dolby Home Theater Support http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3567#ov ביצרן אסוס כתוב שתומך ב- DTS http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=9a96Os3KcsYjaNMk&templete=2 DTS DTS Surround Sensation UltraPC DTS Surround Sensation UltraPC delivers exceptional 5.1 surround experience through the
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני שוקל להחליף לוח, מעבד וזכרון במחשב שלי, כיום אני מחזיק מעבד Q9450, לוח אם של ג'יגהבייט מסדרת P45 (לאחר שהלוח X48-DQ6 הלך לעולמו מבלי לעשות עבודה טובה במיוחד), ו-2 זכרונות של מושקין בנפח של 2 ג'יגה כל אחד במהירות של 800MH. מכיוון שאני לא מצליח למצוא לוח אם נורמאלי למעבד שלי (המחשב שלי מכיל גם 4 דיסקים קשיחים, צורב DVD וכרטיס מסך RADEON 4870), אני חושב לרכוש שילוש חדש, התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח. אשמח לקבל עצות לרכישת שילוש אופטימלי לשימושים נרחבים (החל מגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים שנמצאים על המחשב וכלה במשחקים ועריכת וידאו חובבנית לבית). בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
שלום רב. ברצוני לדעת האם לוח האם Gigabyte דגם GA-X58A-UD3R צ'יפסט X58 והמעבד Intel® Core™ i7 930 2.80GHz תומכים בוירטואליזציה? אני מעוניין להתקין את מצב XP בחלונות 7. אשמח לקבל תגובה מהיר כיוון שרכשתי מחשב עם מפרט זה במידה ואין תמיכה אני אשנה את המפרט. תודה מראש. איציק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ענקית השבבים סיפקה עדכונים מצומצמים אודות משפחות החומרה המרכזיות שלה שנמצאות בדרכן אל השוק לצד ההכרזה המאסיבית על מעבדי ה-Broadwell-E למשתמשים מתקדמים (או עשירים, תלוי איך מסתכלים על זה), אינטל ניצלה את הבמה שניתנה לה בתערוכת Computex השנה בכדי לספק לנו עדכונים קלים אודות כמה מהפרוייקטים המרכזיים האחרים שנמצאים אצלה בקנה. נתחיל עם משפחת מעבדי ה-Kaby Lake, אשר תחליף את ה-Skylake מבלי לעבור לתהליך ייצור מתקדם יותר – בחברה אישרו שדגמים אלו יקבלו את השם המחייב 'דור ה-Core השביעי', ויחלו להגיע אל החנויות כבר במהלך השנה הנוכחית, אם כי נראה שהפעם יהיה מדובר בהשקה עם דגמים ניידים בראש, כאשר הדגמים השולחניים יגיעו בהמשך (אולי בתחילת השנה הבאה). פרט לכך, הבונוס הגדול שצפו…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא: לוח אם: Tyan Trinity 400 המבוסס על chipst via apolo 133A מעבד פנטיום 3 1000 MHZ זיכרון: 384 MB זיכרון במהירות 100 MHZ מתוצרת micron כרטיס מסך GeForce 2 MX400 64 MB דיסק קשיח western digital 40 GB 7200 סל"ד המערכת עובדת בסדר ה- BUS של המערכת עובד ב 100 והמעבד ב 133 השאלה היא האם כדאי להתאמץ ולהחליף את זכרונות ה 100 בזכרונות 133? והאם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון חדש וכפי שאני יודע חייב לקנות בידיוק את אותו הדגם...ואנני לא מצליח להבין מה הדגם...כמה Mhz(200 או 400) וכמה C (2.5 או 3)?? תנסו לעזור לי עם זה בקשה.....תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני באמת נמצא במצב אופטימלי במחשב שלי שקניתי לא מזמן. העניין זה שרציתי לדעת אם כל ההגדרות נכונות ואני אסביר לכם למה: בערך שבוע אחרי שקניתי את המחשב הורדתי sisoft sandra ועשיתי בדיקה למעבד שלי שהוא בארטון 2500+, עכשיו בבדיקה משום מה כל פעם מחדש הוא הראה שיש לו ביצועים בדיוק על הפונקציה של 1700+, עצבני ביותר טילפנתי לחברה ושאלתי אם מכרו את המעבד הנכון... :cwm10: לאחר כמה בדיקות אמרו לי שהדיפולט של הביוס הוא 133MHZ ואמרו לי להעלות 166 MHZ, אז עשיתי כך ומסתבר שצדקו :-[. בקיצור, אני לא יודע אם אני באמת לא שכחתי עוד כמה דברים בדרך שקשורים לכל דבר אחר, אם יש כאן אנשים שמבינים עניין ויכולים להגיד לי איפה אני אוכל למצוא איזושהיא תוכנה שתעזור לי למצוא …
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שבת שלום לקוראים בשותכם אני אחזיר אתכם קצת (הרבה) אחורה. עומדים לפני כרגע שני סוגי מעבדים שונים, השניים המצויינים לעיל', השאלה היא מה עדיף מבינייהם? לפרסקוט יש נתונים טובים יותר על הנייר (1 מגה קאש 800MHZ אל מול 512K קאש ו533MHZ) אבל הפרסקוט מגיע לטמפ' לא נורמאליות של עד 70++ מעלות וע"פ הבנתי זה לא כ"כ טוב, בנוסף לעניין שהוא מאבד יציבות ועושה לעצמו מעיין מיני "שאט-דאוון" שפוגע בביצועים. אשמח לשמוע את דעתם של מבינים (וגם של לא, דעות תמיד עוזרות) הלוח אם של ASUS P800 שתומך בשנייהם ובמחשב קיים 1G זיכרון DDR400 עם כרטיס גרפי Geforce 4 ti 4200 שוב, תודה מראש ואשמח לתגובות בהקדם, יומטוב.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את הזכרונות הבאים: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-reaper-hpc-4gb-edition-eol.html רציתי לדעת אם הם מתאימים ללוח האם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#sp במפרט של הלוח האם מצויין: 2x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1066(O.C.)/800/667 MHz memory modules מתח הזכרונות גבוה מ-1.8V (בין 2.1V-2.2V) בנוסף האם המהירות מתאימה? לא הבנתי מדוע רק ליד 1066 מופיע o.c תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ראיתי את ה-AI7 של ABIT. רציתי לדעת איך הוא? איך הוא יתפקד ב-OC? בעיות יש? נ.ב. כן אני יודע שזה סוקט ישן, אני לא צריך את ההערות שלכם בעניין. כן אני יודע שיש את ה-Alabtron, אבל לא נראה לי להוציא על לוח לסוקט ישן 370 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
[ltr]recently I bought 1Gb of BH-5 in 2 sticks of 512mb each. now for some reason, they just doesn't want to run even close to stock (stock is 433 2.5-4-4-7 2.8v) on my NF7-S. right now I'm running them at DDR 333Mhz 2-3-3-10 at 3.3v and it's not even barely stable. FYI I'm running a marlin D25 bios, which helped a bit but still not even close to stock. I guess it's just a compatibility issue with the NF7 (those are the new BH-5 from 2005). anyways the store is willing to replace them with something else and I don't know what to take. so what I'm looking for is a 1Gb OC memory (512x2) for 1400 nis ,1500 max. can't be BH-5 cause it doesn't work. tnx in advance.[/ltr]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בשבוע הקרוב לקנות מחשב. החלטתי כבר על כל הרכיבים חוץ מהלוח אם. יש שלושה לוחות אם שמענינים אותי: (מצטער שלא הוספתי קישורים ללוחות, פשוט לא הצלחתי) הלוח של ABIT - KV8-MAX3 והלוחות של GIGABYTE - Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 יש למישהו המלצה על אחת מהלוחות? או אם מיהו מכיר לוחות יותר טובים? בעיה נוספת היא הזכרונות, באתרים כתוב שיש בעיות תאימות עם חלק מהזכרונות, מישהו יכול לעזור לי לבחור זכרון מתאים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הלוח האמ הזה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=6301007.jpg יש לי 2 סטוקים של 2 ג'יגה כל אחד, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדאוס 64 ביט ולרכוש עוד 2 זכרונות של 2 G כל אחד. השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך ב8 ג'יגה, האם באמת ארגיש שיפור בביצועים ואם כן, איזה זכרונות מומלצים? אני מעוניין לקנות אותם מKSP כי זה הכי קרוב לביתי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לוח ישן יחסית- Gigabyte GA-K8NF-9 בעל תושבת 939 למעבד. האם אני יכול להרכיב עליו מעבד בעל תושבת AM2 ? לתושבת AM2 גם כן יש 939-940 פינים. ממעט קריאה ברשת, הבנתי שניתן להרכיב מעבד בעל AM2 על לוח בעל תושבת 939 מבחינת המעבד. הבעיה היחידה בעניין זה שמעבד בעל תצורה AM2 לא יכול לעבוד עם זכרונות DDR1 דהיינו PC3200 , אלא רק עם DDR2 ומעלה. האם נכון המידע הנ"ל ? או שגוי לחלוטין ולא ניתן בשום אופן לחבר בין AM2 ל-939? האם ניתן לעשות קומבינציה אחרת? אשמח לכל פיסת מידע בנושא.. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT KN9 Ultra ורציתי לדעת כמה זיכרון RAM אני יכול לשים בו מקסימום כרגע יש לי 2G ורציתי לדעת כמה עוד אני יכול להוסיף (יש לי 4 סלוטים)?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי AMD בארטון 2500 ויש לי אפשרות להחליף עם חבר שלי ולתת לו שני סטיקים של 256MB 400MHZ של קורסייר (חדשים) ולקבל ממנו שלו זה משנה כי יש לו אינטל סטיק אחד של 512MB 433MHZ גם של קורסייר (חדש) ואז יש לי גם סטיק אחד של ווינבונד 256MB 400 MHZ שאז אני יוכל לשים את שניהם ביחד ויהיה לי 768MB. פשוט יש לי לוח של אסוס NFORCE2 ושמעתי (וגם ראיתי) שהם עושים בעיות עם שלושה סטיקים כי איך ששמתי את 2 הקורסייר שלי עם הוינבונד היו לי מלא בעיות ואז ביררתי ואמרו לי שה-NFORCE2 משתגעים עם 3 סטיקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי והמחשב יעבוד טוב ומהר יותר עם ה-768MHZ ואל תשכחו ששני הסטיקים לא באותה המהירות אבל אם זה לא יתנגש לי אז אין לי בעיה. מה עדיף? (ככה גם בעתיד אני אקנה עוד סטיק זהה של קורסי…
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן. 2 שאלות בבקשה על הלוח הזה (התמונה מצורפת) : 1. מהו הרכיב המרובע בצבע זהב שבין המעבד לAGP (מס 1 )? 2. יש מאוור שמוצמד לרכיב הזה והוא לא עובד. החלפתי מאוורר חדש אבל הוא לא עבד כאשר חיברתי ל 2. רק אחרי שחיברתי גם את הכבל הצהוב שהיה למאוורר לחיבור (מס 3) הכל עבד. למה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קבלו לוח חדש של ASUS עם תמיכה בSLI וCONROE מבוסס על NFORCE 590 http://www.asus.com/news_show.aspx?id=4329
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
איזה שבב עדיף לי ה-VIA או ה-nForce3 ? לפי מה שקראתי ה-nForce יותר טוב ל-AMD אבל בביקורת ל-A64 ה"מבקר" השתמש ב-VIA. ה-VIA יותר זול במאה ומכיל בדיוק אותם Add-ons (כאילו SATA RAID, 1394 וכל השיט הזה p=). בבקשה תענו מהר כי עד שהחלטתי לקנות A64 ולשלם את "קנס" ה-400 שקל אני לא רוצה לשנות את הדעה שלי שוב. אה כן, ודעות על מה עדיף לקנות (מחשב למשחקים בעיקר וקצת תכנות) 2.8c או A-64 3000+ יתקבלו בברכה. נ.ב. בקשר לזכרונות. אני רוצה לקנות 2 סטיקים (אני לא יעשה OC.. לפחות לא ב2-2.5 השנים הראשונות) אז חשבתי על סמסונג.. אז ראיתי ש-Twinmos שאמורים להיות יותק טובים מסמסונג מציעים They may 3200 cas32 w/heat spreader וסטיק אחד כזה עולה רק ב-5 שקל יותר מהסמסונג. אז כדאי לקנות אותם כן …
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-