עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moris1977,

היי! האם אפשרי לצלם עם פלאש לוח ,מעבד ושאר רכיבים האם יכול להנזק הרכיב ע"י הפלאש? תודה!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by E-Bear,

החלפתי את הלוח אם שלי למעבד של אינטל עם צ'יפסט שונה. רציתי לדעת אם אני חייב לבצע פורמט או שאפשר פשוט להתקין את הדרייבר של הלוח אם?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by PCguy,

מישהו יכול לתת דעה על הלוח? מיועד לo\c פשוט ולצריבות דיסקים שווה ב650 ש"ח?

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  4. שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שתי שאלות. קןדם כל המפרט שלי : amd 1.7 256 ram gf 4 mx 440 עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות oc למעבד וכמה זה אמור לעלות לי בוא נגיד ל2 או ל2.6...עד כמה שאפשר. והוספה של ראם עד ל1024. תודה.

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  5. אני דיי חדש פה אז: מישהו יכול להסביר איזה ליבות יש ומה הבדל??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by MiGHTyDuCK,

ASUS A8N-E MSI K8N-F NEO 4 Gigabyte GA-K8NF-9 יש בינהם הבדלים גדולים ? במה הם מתבטאים ? תודה ארז

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by captaincaveman,

Best bang for $? אני מבין שעם "קצת" מתח הם עובדים בתדר יפה עם תזמונים הדוקים מאוד. העניין הוא שקראתי ב-VR ZONE שהם טיפה בעיתיים כשעובדים ב-2X512 לעומת 2X256. יש מישהו עם נסיון?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by ALAKEFAK,

שלום כולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ע"י הוספת זיכרון נוסף. כרגע יש לי 256mb ddr266 . הייתי מעוניין להוסיף עוד 512mb והבנתי שהמהירות תשארנה 266mhz בכל מקרה. אני חשבתי לקחת כרטיס של twinmos ואני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory במחיר של 309 ש"ח Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory במחיר של 449 ש"ח ההבדל במחיר מאוד משמעותי ובאמת שלא הייתי רוצה להוציא כסף מיותר על דברים שאני לא צריך. הייתי רוצה לשאול את עצתכם, כמה האיכות משמעותית בין שני הכרטיסים וכמה זה מצדיק הפרש כה גדול. בנוסף הייתי רוצה לדעת, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה, מה זאת אומרת Based on Winbond Chipset CH5/BH5 ?(דבר זה נכתב על הכרטיס השני, היקר מבינהם). תודה רבה לכ…

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן המחשב עשה דקה ושני INTEL 2.4 פרסקוט 1 מגה קאש לוח גיגה כלשהו 256 זיכרון והמשחב שלי- אינטל 2.4B 512 קאש לוח אינטל 512 זיכרון עשה דקה ושבע שניות

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם העניין הוא כזה אני רוצה לעשות מריחה חדשה של טרמי על המעבד עכשיו הסיפור הוא שאבא שלי הוא מהנדס מעגלים מודפסים ועוד כל מיני דברים והוא אומר שיש להם משחה טרמית!אם בא לי לעשות את זה איתה עכשיו כל הקטע הוא שאין לי מושג של מי המשחה בכלל! אבא שלי אומר אל תדאג הם משתמשים פה רק בדבסט של הדבסט! מה אתם אומרים? ומהם הסיכונים?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. Started by AppleJack,

לפני מספר שבועות אמרו לי כאן בפורום להמתין עם קניית המחשב למעבדי AMD64 עם ליבת Venice... אני ציינתי כי אני אמור לקנות את המחשב עד סוף אפריל ולא מאוחר מזה (ענייני מס). אז חיכיתי וחיכיתי ואין שום Venice לקנייה בארץ ! מה סתם אני יושב פה כמו דפוק עם מחשב ישן ? אפילו המחירים לא ירדו... גם כן חוכמה גדולה לייעץ לאנשים מה ש"אתם" לא יודעים בכלל. יש דרך להשיג את המעבד לפני שאני זז לקנות Winchester ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. תכננתי לקנות מחשב ממש בקרוב אבל אני לא יודע כבר אם כדי לחכות לכפולי ליבות או לא?! :s05: ממה שכבר יודעים עכשיו אמור להיות הבדל ביצועים משמעותי?....או שזה סתם גימיק ? וגם אמורה לצאת ל-AMD ליבה חדשה (VENICE) מתי זה יגיע לארץ?

• 73 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. אני יודע שלפני איזה חודש כבר כתבתי פה נושא, אבל הדברים קצת השתנו ויש לי התלבטות בין שני דברים. יש לי לוח אם - chaintech sk8t800 בעל שני סלוטים לזיכרונות, אחד מהם 512 של A-DATA. זו ההתלבטות - אם היית אני מה היית עושה? 1. sumsong 1024mb 2. DFI LANPARTY (S754)+2X512 A-DATA תודה רבה למי שעוזר ונא לציין סיבות...

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  14. איזה מעבד נותן תוצאות טובות יותר במשחקים ושאר האפשרויות?

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by X-TeNDeR,

שלום לכם, רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד סמפרון המבוסס על ליבת ת'ורוברד לבין בארטון, כששניהם באותה מהירות וקאש. לפי AMD לת'ורוברד קוראים מודל 8 ולבארטון 10. איזה משני הליבות עדיף לאוברקלוק רציני כשמתכננים מערכת מבוססת סמפרון? האם ניתן להשיג סמפרון עם ליבת בארטון בארץ? אם כן מאיפה? תודה מראש ;D

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by Falcon4g3,

שלום רב רכשתי היום זיכרון 512MB של GEIL שבא עם גוף קירור... כבר היה לי אחד כזה במחשב, ובגלל שיש לי לוח ABIT NF7 , אמרתי שנחבר אותו כ-DUAL... השאלות שלי: 1. שמתי לב שעל הזיכרון החדש יש מספרים גבוהים יותר, למרות שאמרו לי שזה אותו זיכרון בדיוק כמו שלקחתי בפעם שעברה... ולמרות שבאתר שלהם כתוב את המספרים של הזיכרון הישן שלי (!!!) (תמונה #1) א. האם זה זיכרון יותר טוב? ב. האם זה יפגע לי באופצית ה-DUAL ולא יממש אותה? 2. על הזיכרון החדש אין תופסנים כמו על הזיכרון הישן, זה פוגע בקירור? (תמונה #2) 3. שימו לב לתמונה #3, חיברתי את הזכרונות איפה שמוקף בירוק, זה אמור לעבוד ב-DUAL? 4. איך בודקים אם הזכרונות עובדים ב-DUAL באמת? תודה רבה, מצטער על השאלות ה"n00bיות"... [attachment del…

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by PCguy,

אני מצטער אם זה לא האשכול המתאים פשוט לא ידעתי איפה לרשום אז ככה: אני יודע שכיבוי של מסכי שפורפרת מקצר את חיי המסך האם זה נכון גם לגבי LCD? כיבוי ללא הוצאה מהחשמל!!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. ASUS ---A8N SLI DELUXE סוקט 939 תומך במעבדי כפולי ליבה ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם כדי לי לקחת לוח אם שתומך ב PCIe ולקנות כרטיס מסך פחות טוב או לקנות לוח אם שתומך ב AGP ולקנות כרטיס מסך יותר טוב מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by arnoNz,

http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הוא תומך DXG עכשיו יש לו 2 כניסות PCI-e 16x עכשיו הקטע הוא אם אפשר לסדר ככה שתיהיה לו תמיכה ב sli גם? ובכלל מה נותן לי ה dxg אם כל פעם צריך לבחור כרטיס מסך אחר חוץ מזה ששאני יכול לבחור אם לשחק בדום אז לשחק עם ה geforce וHL2 עם ה radeon (סתם דוגמא) ...?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שאלה בקשר למעבד של חבר שלי יכול להיות P3 333 גיגה הרץ? ואם כן הוא יחזיק XP?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  22. בוקר טוב , אני מעוניין לדעת איך הזיכרונות של NCP בכללי ? ואיך הסטיקים של 256 DDR400 בסטפינג np25d328256k-50432 ? תודה על תשובותכם ...

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by E-Bear,

יש לי מעבד אינטל 2.8 פרסקוט ורציתי לדעת עד כמה אני יוכל להגיע בOC הסטינגס(מצטער אם אני קצת נוב ולא קוראים לזה ככה פשוט אני חדש בכל העסק הזה... :) של הCPU: SL79K COSTA RICA 3408A491 תודה.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  24. מקור: http://www.tomshardware.com/business/20050419/index.html פלטת 130 ננו מטר מול פלטת 90 ננו מטר (200 מילימטר). המהירות בה תהליכי הייצור השונים הגיעו לבגרות עקב השימוש בתוכנת ניהול ייצור ש AMD עושה בה שימוש, ניתן לראות את השיפור. בסוף הכתבה ראיון קצרצר עם מנהל תכנון הייצור במפעל AMD ש: מדוע המעבר ל 90 ננו מטר ארך יותר מהמתוכנן? ת: הוא לא, אנחנו עומדים בלוח הזמנים, בנוסף המעבר ל 90 ננו מטר כולל שימוש בחומרים חדשים בהשוואה ל 130 ננו מטר. ש: בא נדבר על עלות, כמה AMD חסכה במעבר ל 90 ננו מטר? ת: בכל מקרה, מכל פרוסה אנחנו מפיקים יותר מעבדים, כך שהתנובה (yield) תגדל. עד כמה? קשה לומר ברגע זה. ש: מתי יגיעו מעבדי 65 ננ מטר? ת: כרגע בתחילת ייצור דגמי מבחן של 9…

• 7 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים