עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by wArezm0n,

יש לי Crucial Ballstix Tracer PC4000 DDR500 512MB שני סטיקים אבל הבעיה שהם לא רצים במהירות DDR500 ובמקום המהירות הזאת הם רצים בDDR400 ואני לא יודע למה בבקשה תגיד לי איך מתקנים את זה ויש לי עוד בעיה עם הכונן קשיח שמופיע כאילו הוא מחובר בIDE אבל הוא מחובר בSATA. המפרט שלי: CPU::AMD64 3500+ Winchester 90nm Motherboard::DFI LanParty nF4 Ultra-D GFX::Crucial Radeon X850 XT RAM::Crucial Ballstix Tracer DDR500 512MB*2 HD::Seagate SATA 160GB (8MB) 7,200 RPM NCQ PSU::Enermax 485w with SFMA Case::CM Wavemaster Silver Aluminium

• 16 תגובות
    • 995 צפיות
  2. xbitlabs חושב שמדובר בהערכה פסימית, לא ברור אם מדובר ב K8 * 4 או בעיצוב חדש. גם אינטל צפויה לייצר מרובע ליבות ב 2007 או 2008. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050425212220.html הערה: כפולי ליבות כבר פאסה .... :-)

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  3. מה קורה חברים? הבנתי שיש פה ביקוש למתאם ולמעבד דותן ואולי עוד כמה דברים שאין בארץ! בכול מקרה אני מתכנן קנייה של המעבד בשבוע הקרוב (כי פשוט אני צריך למכור קודם כול כמה חלקים שיש לי) ואני ראיתי שכולם מחפשים את המתאם או המעבד בארץ במחיר נורמלי עם בכלל ולא מוצאים אז אמרתי שעם כבר אני מזמין לי אז אני יתן יד לעזרה שיגעו עוד כמה דותנים מענינים לפורום שלנו וישברו שיאים חח למעונינים להזמין איתי ביחד שיכתבו לי בפרטי או שיבואו לאיי סיי קיו 309850366 יחיאל בן חמו

• 54 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by 1nstall,

: חיפשתי מידע ולא מצאתי....הלוח המדובר הוא giga-byte GA-6VXE האא...וכדאי לשדרג כרטיס מסך לג'יפה 5200 הוא לשדרג את המעבד למטרת משחקים כמו cs-s??? תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  5. אני צריך להחליט על אחד בין שני הלוחות האלה. השיקול הכספי לא משחק (אני יכול להשיג אותם במחיר כמעט זהה), מה שחשוב הוא הביצועים, איכות ,אמינות ופיצ'רים... (מעבד 3000+ 939, כ. מסך Leadtek 6200, זכרון 1G) אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי! תודה רבה! DOM

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  6. שלום, כפי שהבנתי יש אחד ווינצ'סטר ואני יודע שיש עוד אחד רק אני לא זוכר את שמו לפי מירב הבנתי ידוע שמעבדי AMD 64 ה-939 נחשבים לקרים יותר ולטובים יותר מאחיהם ה-XP הייתי מעוניין לדעת קצת יותר לגביי המודלים הקיימים וההבדלים ביניהם ... *(האם המודל קשור בשנתון שבו הוא יוצר או בארץ שבו ייצרו אותו ) *(לאיזה יש את הזכרון המטמון הגדול ביותר מבין דגמי ה3000 ) *(מהו התדר האמיתי של הליבה בה הוא פועם ) *(טווחי מחירים יעזרו מאוד ) בכל אופן אני מודה מראש לכל אלו שיכולים להוסיף ....

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by credo,

שלום! היום כבר כמעט גמרתי להרכיב את המחשב החדש שלי ונתקלתי בכמה בעיות! 1)יש לי מארז של COMPUCASE 6A19 ויש לו שני מאווררים של 12MM ולשניהם ביחד יש חיבור משותף.. עכשיו חיברתי את זה ליציאה בשם SYS_FAN. ויש לי עוד יציאה של מאוורר מהספק HEC 475W שלי (WTF) אז אי לא יודע לאן לחבר.. יש לי רק חיבור בשם NB_FAN והוא בעל רק 2 פינים : מה לעשות?? 2)עכשיו ההרד שלי בחיבור SATA , חיברתי את הכבל האדום של SATA ללוח וגם חיברתי לספק ... (זה שני חיבורים ממש ליד השני..) עכשיו אני רואה יש לי עוד יציאה לספק כמו בכל CD-ROM ו הרדיסק רגיל .. האם צריך גם לחבר ליציאה שניה? 3)חייבים לחבר משהו ליציאה של CD_IN ? כי גם בצורב דיוידי וגם בכונן רגיל לא קיבלתי שום כבל לחיבור! 4)יש פאקינג דרך לסדר א…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by mushon26,

הומלץ לי לקחת את המעבד הנ"ל (עקב בעייה תקציבית) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6012 אבל אם אין בעיה תקציבית האם כדאי ללכת על ה-BOX הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5401 ואפילו אמרו שהקירור יותר טוב ב TRAY מאשר ה- BOX מה כדאי לקחת?

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  9. שלום לכולם, שאלתי היא מתי אמורה לצאת(בערך, אני יודע שאתם לא מגדי עתידות) לשוק ליבת הווניס? תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. אהלן אנשים אני חדש פה בפורום אני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לקנות לוח אם שמקבל 2 מעבדים כדי שאני לא אזרוק את המעבד כי הוא עדיין טוב, אני רוצה לקנות מעבד 3.0GHZ השאלה היא אם אני יוכל להשתמש בשנייהם??? תודה מראש J.Tribbiani

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות 512*2 מ-KSP אזה זיכרון כדי לי לקנות עד 500 לשני הזכונות?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  12. אהלן ,יש לי מחשב AMD 3000 וחצי גיגה זכרון ADATA DDR 400. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512 ,גם בגלל המחיר הזול מאוד ,וגם כי אני רוצה תוספת ביצועים. אני רוצה לדעת ,כמה אחוזים של שיפור אני יקבל על ידי הוספת עוד 512 זכרון? תודה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  13. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2397\ ככל הנראה מראים ביצועים טובים מאוד , ביצועי מולטיטסקינג יפים מאוד , בהרצת עוד ישום ביחד עם DOOM3 היתה נפילה רק של 8% בביצועים לעומת 18% אצל אינטל , לא יצא לי ממש להתעמק בכתבה אז תסלחו לי שאני לא מפרט יותר מדי. מבחינת מחיר זה די שנוי במחלוקת , ה4400X2 עולה אומנם בסביבות ה550 דולר שזה הערך חצי מ840EE ועוקף אותו בביצועים אבל אין לAMD שום מרובה ליבות זול יותר , מה שאומר שאם אין לכם 3000 שקל להוציא על מעבד - Pentium D הוא הבחירה הכי הגיונית למי שרוצה מרובה ליבות. כמו כן התאמתו הידיעות לפיהם המעבדים פועלים על כל לוח 939 ישן על ידי עדכון ביוס , לצערי אין שם בדיקות של צריכת הספק חשמלי ופליטת חום. הדף הזה מעניין במיוחד : h…

• 142 תגובות
    • 8.9k צפיות
  14. Started by Turbine,

יש לי אפשרות לקחת 2 סטיקים של 512 KINGSTON 2.5 CAS או סטיק 1 של ג'יגה של סמסונג אין לי מושג מה ה CAS שניהם DDR 400MHZ חשבתי לקחת את הסטיק של הג'יגה לצורך שדרוג בעתיד אולי ל2 ג'יגה או משהו כזה.. עקב שאלה ששאלתי פה בפורום ואמרו לי שברגע שממלאים את כל הסלוטים שיש לזכרון אז יש איזה באג כזה ב AMD שנכנס למצב של 333MHZ השאלה היא מה המהירות של הסמסונג והאם זה כזה משמעותי אם לדוגמא ה CAS הוא 3 או 4?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 איזה מהם יותר טוב?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לפני כמה ימים הייתי אצל חבר שלי והורדתי לו cpu-z...בתוכנה היה כתוב שיש לו את סט הפקודות sse3... יש לו מעבד אינטל 2.8 פרסקוט... האם זה הגיוני שיש בפרסקוט sse3? אם כן אז למה לa64 עדיין אין ויגיע רק בvenice??? מה זה נותן?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  17. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, נתקלתי בבעיה בלוח האם הישן שלי ASUS CUV4X-C. הבעייה היא שבביוס מוגדרת תמיכה ב AGP כפול 4 ואני יודע שהלוח תומך, אך בדרייור כתוב שהאפיק עומד על AGP*2. הדבר פוגם משמעותית במבחני ביצועים ומוריד מן הסתם בחצי את יכולת ניצול הכרטיס. הביוס מעדכן לגרסא האחרונה (בטא) 1008 בטא 3 (לא הצלחתי לאתר ברשת תיעוד על בעייה דומה) וגם לצ'יפסט (VIA) התקנתי את הדרייברים האחרונים. אני אובד עיצות האם מישהו יודע איך לפתור את הבעייה ???

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  18. בתמונה הפתרון מיושם על לוח 775. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22790 הערה: לא יכול להזיק ל NF4

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by no nick,

1. המעבדים צורכים לוח שונה או שכל לוח שמתאים לרגיל יפעל גם על סלרון? 2. מה עדיף מעבד 266mhz פנטיום או 450mhz סלרון, ואל תגידו לי ללכת על משהו חזק כי זה מעבדים שיש לי ואין לי כסף להשקיע.. תודה!

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by mr.bigglesworth,

חיפשתי באתר וההבדל היחיד שמצאתי הוא שבמקום 4 ל DR יש 8 חיבורי SATA לא יכול להיות שבישביל זה הם הוציאו לוח חדש לגמרי... או שאני טועה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  21. שלום לכולם אני בעליו הגאה של מחשב ישן נושן מארץ רחוקה amd athlon xp 1700 gigabyte ga-7va וחסר לי זכרון יש לי רק 256 דבר שגורם למחשב עם כול התוכנות המתקדמות וכול המשחקים החדשים לעבוד לאט דבר שמרגיז אותי מאוד. עכשיו ראיתי שאין יותר להשיג זכרונות 266 מהסוג שיש לי ולכן שאלתי היא כזו האם זכרונוות 400 יעבדו עם הלוח אם מאחר שאני לא ממש מומחה בדברים האלו ולא לוקח סיכונים ביחוד עכשיו כשאני בצבא והכסף זה מצרך נדיר 700 שקל לא מספיק למחייה אז שאלתי היא כזו האם קיים איזה שהוא משהו עם נסיון בשימוש בזיכרון הזה או שעדיף לקנות שני זכרונות של 256 כול אחד מסוג 2700 אני מתלבט וזקוק לעזרתכם לפי האתר הזה הלוח תומך בזכרון 266\333 http://www.offtek.co.uk/product.php?off=49a00b512b087dd3e09f50e9f…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by rock-night,

אתמול התחיל להיות ריח של שריפה בבית וידעתי שמשהו פה במחשב מתחמם. מהר מאוד בדקתי מה נשרף אבל לא היו סימנים להתחממות במקום מסויים... החלפתי את הכרטיס מסך חשתי שיכול להיות שכרטיס המסך נשרף ונדפק (ובגלל זה המסך לא נדלק). אבל לא השפיע עברתי על המעבד ואפילו החלפתי אותו אבל עדיין המחשב עובד בלי שהמסך יתחיל לעבוד (המסך תקין כמובן) עברתי לכרטיס הזיכרון יש רק 1 והיה לו ריח של שריפה חשבתי אהההה זה בטח זה החלפתי אותו ועדיין לא עבד חשבתי לעצמי מה עוד יכול להיות שרוף שלא נותן למסך להידלק התחלתי לחפש צ'יפים חמים בלוח אם ומצאתי (ואללה חם חם רותח!!!!) על הלוח אם יש את הצ'יפ של via והוא זה שמתחמם. אז מה אפשר לעשות עם זה אולי יש סיבה לזה שהוא מתחמם ופשוט אפשר לסדר את זה?????? תודה מ…

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by AppleJack,

2x512 שיעבדו ב-DualChannel. איפה אפשר להשיג תיזמונים כאילו בסביבות ה-800ש"ח (אם בכלל) ? :s05:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כפולי הליבה הרי אמורים להיות מתאימים לשני התושבות. אך כאן הנקודה שאני לא מבין, כיצד זה הגיוני שאותו מעבד יתלבש על שתי התושבות?? בתודה מראש וחג שמח.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  25. לאחרונה הכרטיס מסך שלי די חלש ואמרו לי לעדכן דריוורים חדשים ללוח אם הנה הדריוורים של הלוח אם: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8S648FX-L.htm מה אני צריך להוריד?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים