מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
אני משדרג ואני פשוט לא יודע למה.... יש עד 1500 שקל רק ללוחאז יש לי הרבה דלתות פתוחות ניראה לי כולם אפלו בכל מקרה אני רציתי ביציועים מעולים בלי כרטיס גראפי מובנה ויציב לOC... אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+ שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם שתי מקומות למעבדים ואני לא שומע על הרבה אנשים שמשתמשים בזה אז רציתי לישאול אם כדאי לי תודה ???
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום זה המפרט המדובר מעבד אופטרון 170 זוג אחד GSKILL ZX הידוע CL2 זוג שני GSKILL אדום בעל CL 2.5 לוח אם A8N פרמיום הלוח מזהה יפה 4 גיגה פלוס הבעיה היא בתדירות.אני יודע שהלוח תומך ב 400 שיש זוגות אבל שיש 2 זוגות הוא יורד ל 200 היום עשיתי ניסיון להעלות ל 400 והביוס קרס לגמרי. כלומר זוג זיכרונות 2 גיגה יחיד 400 עובד אבל 4 - 4 סלוטים מלאים רק ב 200 מגה הרץ. שהעלתי ל 400 הלוח ציפצף כאילו אין זיכרונות כלל.הבעיה היתה ידועה במעבדי וינצ'סטר (הדור הראשון של 939) אבל לא באופטרון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה זמן מנסה לבנות מפרו לאחי הקטן ועד שסוף סוף הצלחתי לסדר את שאר המפרט נשאר לי רק המעבד ולוח האם (זכרונות אני אקח בהתאם ללוח ולמעבד). אני לא צריך יכולות אוברקלוק בכלל. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, משחקי רשת ועבודות משרדיות פשוטות. אני ממש משתגע. קונרו אני לא אקח כי יוצא לי יקר, אין לי מידע על סוקט AM2 ואני לא יודע אם הוא משתלם וטוב לעתיד. את סוקט 939 אני מכיר ועובד איתו, השאלה היא אם לא כדאי לקחת כפול ליבה בסוקט 939. ואם כבר בכפולי ליבה עסקינן, מה לגבי אניטל פנטיום D805? אני ממש חייב עצה. בנוסף אני צריך לוח שתומך ב- SATA II וב- PCI-E. את הזכרונות אני כבר אתאים בעצמי, אבל התקציב שלי למעבד ולוח הוא - 1200-1300 שקל. להשתדל לא לחרוג. תודה אנשים!!
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הייתה לי בעיה עם האודיו הקדמי בלוח הנ"ל, היו רעשים סטטיים כאלה ממש מעצבנים..בקיצור פתחתי את המארז כדי לראות מה קורה- מהפאנל הקדמי יש באנדל כזה של חוטים שבסופם מתפצלים ל-2 באנדלים על 1 רשום HD AUDIO על השני רשום AC97 ה-HD AUDIO היה מחובר (מה שלא נראה לי הגיוני , פלאג פשוט ירוק של 3.5 ואוזניות פשוטות של Sennheiser) חיברתי את ה-AC97 ועכשיו לא שומעים כלום כשאני מחבר את האוזניות -מקור הרעש זה לא האוזניות - חיברתי לאייפוד ושומעים בסדר גמור מה אני עושה לא טוב ? תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי מזיג זג זכרונות 4 גיגה 800 של סמסונג ולא ידעתי שאין להם קירור עכשיו למרות שאמרתם לי פה שזה לא קריטי אני קצת חושש , האם כדאי לי להתקשר להוסיף עוד 50 ש"ל לזכרונות האלו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_509&products_id=6231 אני חייב עזרה כי יש מצב שהתחילו להרכיב את המחשב אז כמה שיותר מהר אם תעזרו לי ואז אני אוכל לבטל.. אה אגב המארז שלי P182 אבל הבנתי שהכרטיס מסך שלי צפוי להיות חם אז אולי שווה לי להוסיף 50 ש"ח?.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד 2GB 667 למערכת שלי שהיא E6300 ולוח P5LD2-SE, משתלם להשקיע או שבעוד שנה ככה כבר זאת תהיה חומרה מיושנת וכדאי כבר לחסוך..?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
שלום, מה ההבדל בין לוח אם סדרה 75 ו77? המחשב אמור להיות i3 לצורכי אינטרנט ואופיר וסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם ASUS P7P55-M כמהכ גיגה הלוח אם הזה יכול לקבל בסלוט אחד? אני ניסיתי 4 גיגה בסלוט אחד והיתה בעיה. יש סלוטים כחולים ושחורים מה ההבדל בינהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון ואני מעונין להוסיף, אני לא כל כך בקיא בעיניין הזכרונות ואני לא יודע מה מומלץ מה לא מומלץ. אני מעונין ליקנות עוד 2 ג'גה אבל שיהיו בסלוט אחד, האם זה אפשרי? יש לי ווינדוס XP32 והבנתי שהוא לא יתמוך ה 4 ג'גה האם זה נכון? ויש את כל עינין המהירויות האם זה משנה שהם יהיו יותר מהירים מהזכרונות שיש לי? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 4, 1.6GHZ שהפכתי למעין מדיה סנטר קטן. הכל עבד אחלה עד שהתחלתי להוריד סרטים עם סיומת mkv. מדובר בקידוד HD באיכות מדהימה עם איכות סאונד DTS מלאה, אבל הבעייה היא שהנגינה של קבצים כאלו דורשת הרבה כוח עיבוד, והמחשב פשוט לא עומד בזה. מצאתי ביד שניה מישהו שמוכר לוח של ASUS (אני עדין לא יודע איזה דגם) עם מעבד AMD Athlon XP 2Ghz. אני ממש לא מכיר את עולם ה-AMD ואין לי מושג לגבי המעבד הזה ולמה להשוות אותו מעולם האינטל. האם תדעו לומר לי אם עקרונית נראה לכם שזה יספיק עבור טיפול בקבצים כאלו? אשמח לתשובה מהירה, כיוון שמדובר במוצר יד שניה שבטח ימכר מהר... תודה!
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרון Samsung PC2700 256MB(הם היו להיט פעם ) ו- TwinMos PC3200 256MB. אני מעוניין לדעת אם אני יכול להשתמש באופציה של DUAL DDR בלוחות אם שתומכים בזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שמעתי שיש מעבדים כפולי ליבה. מה זה בכלל? ומה היתרונות והחסרונות שלהם לגבי: 1. משחקים 2. גרפיקה תלת מימדית שמעתי שבמשחקים כפולי ליבה זה ביזבוז של כסף כי אין משחק שיודע לנצל מעבדים כאלה עד הסוף זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכם אני בונה מחשב שיעודו העיקרי להיות מעיין אולפן הקטלות בייתי (ערכיה ויצירה של סאונד וכד'..) כמו כן גם משחקים סרטים ושאר ירקות.. המערכת שאני הולך לבנות כנראה תיהיה מבטססת מעבד AMD2600+ ולוח אם, ספק Epox 8RDA3+ ספק ABIT NF7-S (הכול שאלה של תקציב..) המטרה היא לבנות מערכת לביצועים מרחיקי לכת בתקציב דיי נמוך כשהדגש הוא בעיקר על זכרונות טובים ותקווה לעשות אוברקלוק מכובד ויציב. המיבחר הוא דיי גדול וחלק מהזכרונות אף חורגים מהתקציב שבערך הצבתי לעצמי (750שקל). הייתי מודה לכם אם הייתם עוזרים לי לבחור את הזיכרון שיתן לי מענה טוב ומספיק מביין הבאים: GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory - 750 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_…
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום הייתי בודק את טמפ' המעבד עם התוכנה המצורפת שקיבלתי עם הלוח אם. על פי easy tune הטמפ' עומדת סביב ה40 מעלות. התקנתי את התוכנות OCCT , pc wizard 2008 , CPUID ובשלושת התוכנות הנ"ל הטמפ עומדת בין 55-60..
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה אכן אפשרי ואם כן האם זה כרוך בסיכון מסויים?? אם משהו מוכן יהיה להביא לי מדריך זה יהיה מצויין והאם השיפור במשחקים ובכלל ביישומים ובהעמסת משימות עליו יהיה שיפור משמעותי ? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי החלוח אם שלי מה שהיה לי זה P4VMM2 אני מחפש לוח אחר ראיתי את הלוח הזה הוא נראה לי די זול יחסית למה שהוא נותן מה אתם אומרים עליו ? ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לקבל ... מה שנששאר לי זה ... HDD- 80GB HDD- 40 GB 512-DDR פנטיום 4 1.8 ואל תצחקו ...כרטיס מסך - VOODOO 3 מה אתם אומרים כדי לי לקנות את אותו הלוח שהיה לי ?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התלבטות שלי היא בין OCZ DDR3 PC3-8500 / Value Series / 2GB Dual Channel 1066MHz DDR3 CL 7-7-7-21 Unbuffered OCZ Lifetime Warranty 1.5 Volts 240 Pin DIMM 2 GB או 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 800MHz DDR2 CL 5-6-6-18 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) 1.8 - 2.0 Volts* Unbuffered Copper Mirrored XTC Heatspreader** 240 Pin DIMM לוח אם שלי הוא EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E של GIGABYTE.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי צורב SATA שמחובר על הצורב HD SATA אני עכישו רוצה לקנות צורב של SATA איך אני בודקק עם יש לי עוד מקום ? איפה זה נמצא בלוח עם אפשר תמונה או משהו תודה רבה יום טובב
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט הוא הכי כדאי היום ל-INTEL ואיזה הכי כדאי ל-AMD? איזה צ'יפסט מציג את הביצועים הטובים ביותר? איזה חברת צ'יפסט בכלליות עדיפה? כל דבר שאתם רוצים לרשום על צ'יפסטים והמלצות על צ'יפסטים תרשמו כאן. הצ'יפסטים המוכרים והידועים הם כמובן: SIS, VIA, INTEL, NFORCE
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dz77re-75k.html
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אם משהוא מכיר או יכול לחוות את דעתו אני מעוניין בלוח טוב ל AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/index.php?S_ID=10 אשמח לקבל חוות דעת עבור הלוחות של BIOSTAR (פשוט הם זולים) תודה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
פרטי המחשב לוח אם X99S-Gaming-9-ACK. MSI לפי האתר שלהם תומך במהיריות האלה - 2133*/2200*/2400*/2600*/2666*/2750*/3000*/3110*/3333* DDR4 Memory מעבד i7-5820k יש לי 8 סלוטים להכנסת זיכרון כרגע תפוס 2*8 של curcial 2400mhz דגם bls8g4d240fsa.16fad - Ballistix Sport 8GB DDR4-2400 UDIMM כרגע מעוניין להוסיף עוד 2 של 16 GB מיכוון שבעתיד אולי ישדרג מעבד שתומך ב 128GB של זכרון כמה שאלות 1) האם אפשר להוסיף זכרונות של חברה אחרת במקביל ? 2) האם אפשר להוסיף נגיד זכרונות שתומכים ב 3000MHZ במקביל ? וש 2 יעבדו על 2400 ב OC ו 2 ב 3000MHZ? חושב להוסיף = G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3000MHz F4-3000C15D-32GVR https://www.ivory…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו? גם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק את המעבד אם הוא עובד ב100% ,קראתי בפורום שיש אפשרות שמעבדים לא יעבדו 100% בעומסים שונים עקב OC שעשו להם והם קצת ניזוקו עקב מתחים מוגזמים, בקיצור אני רוצה להיות רגוע שהמעבד שלי מתפקד 100%. בתודה רוני
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, הינני מתלבט בין 2 הצ'יפסטים. חוץ מההבדלים בינהם במקומות התושבות של הכרטיסי מסך והזכרונות ובהרצה בX48 של CF בכ-x16 ו-x16, וב-P45 בכ-x8 ו-8x האם יש עוד הבדלים בין הצ'יפסטים? ואגב, איזה צ'יפסט הינו יותר חדש? תודה מראש לעזורים. : )
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-