מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב לתקופה הזאת מבחינת משחק,מהירות,יציאות.תוספות וכו' והאם שווה לחכות למעבדי ה CORE ולקנות 1 כזה?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך השילוב של Gigabyte GA-EP35-DS3P Intel® P35 Express Chipset LGA 775 שלפי מיטב הבנתי הוא PCI-E 1 וכרטיס מסך 9800GTX שהוא 2 PCI-E . האם נראה לכם שהלוח יגביל את הכרטיס מסך ואולי עדיף ללכת על X38 שיש בו PCI-E 2 ? עד כמה יש הבדל מורגש (אם יש הבדל) בין PCI-E 1 לבין PCI-E 2 ? אשמח לקבל ביקורת של השוואת ביצועים אם יש.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בחברה שאני עובד בה צריך לשדרג זיכרון בלא מעט מחשבים... סוגי הזיכרון במחשבים לא תואמים... חלק SDRAM, חלק DDR... יש איזו תוכנה שתיתן לי אינדיקציה לגבי סוג הזיכרון שצריך לקנות לכל מחשב? המון תודה.
-
חברה תגידו זה נכון שאי אפשר להשים סלוט של ג'יגה במחשב ביתי?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שהשאלה שלי לא תמימה באופן מוגזם אבל אני חושב לקנות מעבד יד שניה ולהרכיב אותו לבד על מנת לשדרג את ביצועי המחשב - האם יש משהו שאני אמור לבדוק במעבד לפני הקניה (מלבד התאימות של המעבד ללוח האם)? וכמו כן האם התקנת המעבד על לוח האם זה משהו שהוא בר ביצוע לבחור כמוני עם כישורים טכניים בסיסיים (התקנתי כרטיס מסך ו-SSD באופן עצמאי) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Socket 478 for Intel Pentium 4 On-die 512/256KB L2 Cache with full speed Chipset Intel 82845E MCH Intel 82801 DB ICH4 Front Side Bus 533 / 400 MHz Memory 2 x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2100 / PC1600 ECC / non-ECC DDR SDRAM memory 1) מה זה 2100 ומה זה 1600? 2)איזה זכרון מתאים? 3)האם הוא תומך ב DualDDR?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
הבנתי לאחרונה שיש ביוס "פרוץ" ללוח אסרוק כמו שלי רק לAMD -939DUAL קיצר אמרתי אולי אני יבנה ביוס משלי יש לי זמן פנוי אז אני יכול ללמוד מה שצריך רק אני צריך לדעת מה אני צריך לדעת (LOL) בעיקרון אני רק רוצה להוסיף אפשרויות של הוספת מתחים לכל דבר ועוד כמה שטויות מה אתם אומרים אפשר לבנות ביוס?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת איזה סוגי מהירות בזיכרון שייכים לסוג מסוים דוגמא: לסוג ddr-1 או ddr-2 הכוונה בכל סוג של ddr איזה מהירויות קיימות בו וכך הלאה ? גם שאלו אותי אם מהירות 533 mhz קיימת גם ב ddr-1 ?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני משדרג ואני פשוט לא יודע למה.... יש עד 1500 שקל רק ללוחאז יש לי הרבה דלתות פתוחות ניראה לי כולם אפלו בכל מקרה אני רציתי ביציועים מעולים בלי כרטיס גראפי מובנה ויציב לOC... אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+ שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם שתי מקומות למעבדים ואני לא שומע על הרבה אנשים שמשתמשים בזה אז רציתי לישאול אם כדאי לי תודה ???
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום זה המפרט המדובר מעבד אופטרון 170 זוג אחד GSKILL ZX הידוע CL2 זוג שני GSKILL אדום בעל CL 2.5 לוח אם A8N פרמיום הלוח מזהה יפה 4 גיגה פלוס הבעיה היא בתדירות.אני יודע שהלוח תומך ב 400 שיש זוגות אבל שיש 2 זוגות הוא יורד ל 200 היום עשיתי ניסיון להעלות ל 400 והביוס קרס לגמרי. כלומר זוג זיכרונות 2 גיגה יחיד 400 עובד אבל 4 - 4 סלוטים מלאים רק ב 200 מגה הרץ. שהעלתי ל 400 הלוח ציפצף כאילו אין זיכרונות כלל.הבעיה היתה ידועה במעבדי וינצ'סטר (הדור הראשון של 939) אבל לא באופטרון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה זמן מנסה לבנות מפרו לאחי הקטן ועד שסוף סוף הצלחתי לסדר את שאר המפרט נשאר לי רק המעבד ולוח האם (זכרונות אני אקח בהתאם ללוח ולמעבד). אני לא צריך יכולות אוברקלוק בכלל. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, משחקי רשת ועבודות משרדיות פשוטות. אני ממש משתגע. קונרו אני לא אקח כי יוצא לי יקר, אין לי מידע על סוקט AM2 ואני לא יודע אם הוא משתלם וטוב לעתיד. את סוקט 939 אני מכיר ועובד איתו, השאלה היא אם לא כדאי לקחת כפול ליבה בסוקט 939. ואם כבר בכפולי ליבה עסקינן, מה לגבי אניטל פנטיום D805? אני ממש חייב עצה. בנוסף אני צריך לוח שתומך ב- SATA II וב- PCI-E. את הזכרונות אני כבר אתאים בעצמי, אבל התקציב שלי למעבד ולוח הוא - 1200-1300 שקל. להשתדל לא לחרוג. תודה אנשים!!
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הייתה לי בעיה עם האודיו הקדמי בלוח הנ"ל, היו רעשים סטטיים כאלה ממש מעצבנים..בקיצור פתחתי את המארז כדי לראות מה קורה- מהפאנל הקדמי יש באנדל כזה של חוטים שבסופם מתפצלים ל-2 באנדלים על 1 רשום HD AUDIO על השני רשום AC97 ה-HD AUDIO היה מחובר (מה שלא נראה לי הגיוני , פלאג פשוט ירוק של 3.5 ואוזניות פשוטות של Sennheiser) חיברתי את ה-AC97 ועכשיו לא שומעים כלום כשאני מחבר את האוזניות -מקור הרעש זה לא האוזניות - חיברתי לאייפוד ושומעים בסדר גמור מה אני עושה לא טוב ? תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי מזיג זג זכרונות 4 גיגה 800 של סמסונג ולא ידעתי שאין להם קירור עכשיו למרות שאמרתם לי פה שזה לא קריטי אני קצת חושש , האם כדאי לי להתקשר להוסיף עוד 50 ש"ל לזכרונות האלו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_509&products_id=6231 אני חייב עזרה כי יש מצב שהתחילו להרכיב את המחשב אז כמה שיותר מהר אם תעזרו לי ואז אני אוכל לבטל.. אה אגב המארז שלי P182 אבל הבנתי שהכרטיס מסך שלי צפוי להיות חם אז אולי שווה לי להוסיף 50 ש"ח?.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד 2GB 667 למערכת שלי שהיא E6300 ולוח P5LD2-SE, משתלם להשקיע או שבעוד שנה ככה כבר זאת תהיה חומרה מיושנת וכדאי כבר לחסוך..?
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
שלום, מה ההבדל בין לוח אם סדרה 75 ו77? המחשב אמור להיות i3 לצורכי אינטרנט ואופיר וסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם ASUS P7P55-M כמהכ גיגה הלוח אם הזה יכול לקבל בסלוט אחד? אני ניסיתי 4 גיגה בסלוט אחד והיתה בעיה. יש סלוטים כחולים ושחורים מה ההבדל בינהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון ואני מעונין להוסיף, אני לא כל כך בקיא בעיניין הזכרונות ואני לא יודע מה מומלץ מה לא מומלץ. אני מעונין ליקנות עוד 2 ג'גה אבל שיהיו בסלוט אחד, האם זה אפשרי? יש לי ווינדוס XP32 והבנתי שהוא לא יתמוך ה 4 ג'גה האם זה נכון? ויש את כל עינין המהירויות האם זה משנה שהם יהיו יותר מהירים מהזכרונות שיש לי? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 4, 1.6GHZ שהפכתי למעין מדיה סנטר קטן. הכל עבד אחלה עד שהתחלתי להוריד סרטים עם סיומת mkv. מדובר בקידוד HD באיכות מדהימה עם איכות סאונד DTS מלאה, אבל הבעייה היא שהנגינה של קבצים כאלו דורשת הרבה כוח עיבוד, והמחשב פשוט לא עומד בזה. מצאתי ביד שניה מישהו שמוכר לוח של ASUS (אני עדין לא יודע איזה דגם) עם מעבד AMD Athlon XP 2Ghz. אני ממש לא מכיר את עולם ה-AMD ואין לי מושג לגבי המעבד הזה ולמה להשוות אותו מעולם האינטל. האם תדעו לומר לי אם עקרונית נראה לכם שזה יספיק עבור טיפול בקבצים כאלו? אשמח לתשובה מהירה, כיוון שמדובר במוצר יד שניה שבטח ימכר מהר... תודה!
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרון Samsung PC2700 256MB(הם היו להיט פעם ) ו- TwinMos PC3200 256MB. אני מעוניין לדעת אם אני יכול להשתמש באופציה של DUAL DDR בלוחות אם שתומכים בזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שמעתי שיש מעבדים כפולי ליבה. מה זה בכלל? ומה היתרונות והחסרונות שלהם לגבי: 1. משחקים 2. גרפיקה תלת מימדית שמעתי שבמשחקים כפולי ליבה זה ביזבוז של כסף כי אין משחק שיודע לנצל מעבדים כאלה עד הסוף זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכם אני בונה מחשב שיעודו העיקרי להיות מעיין אולפן הקטלות בייתי (ערכיה ויצירה של סאונד וכד'..) כמו כן גם משחקים סרטים ושאר ירקות.. המערכת שאני הולך לבנות כנראה תיהיה מבטססת מעבד AMD2600+ ולוח אם, ספק Epox 8RDA3+ ספק ABIT NF7-S (הכול שאלה של תקציב..) המטרה היא לבנות מערכת לביצועים מרחיקי לכת בתקציב דיי נמוך כשהדגש הוא בעיקר על זכרונות טובים ותקווה לעשות אוברקלוק מכובד ויציב. המיבחר הוא דיי גדול וחלק מהזכרונות אף חורגים מהתקציב שבערך הצבתי לעצמי (750שקל). הייתי מודה לכם אם הייתם עוזרים לי לבחור את הזיכרון שיתן לי מענה טוב ומספיק מביין הבאים: GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory - 750 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_…
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום הייתי בודק את טמפ' המעבד עם התוכנה המצורפת שקיבלתי עם הלוח אם. על פי easy tune הטמפ' עומדת סביב ה40 מעלות. התקנתי את התוכנות OCCT , pc wizard 2008 , CPUID ובשלושת התוכנות הנ"ל הטמפ עומדת בין 55-60..
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה אכן אפשרי ואם כן האם זה כרוך בסיכון מסויים?? אם משהו מוכן יהיה להביא לי מדריך זה יהיה מצויין והאם השיפור במשחקים ובכלל ביישומים ובהעמסת משימות עליו יהיה שיפור משמעותי ? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי החלוח אם שלי מה שהיה לי זה P4VMM2 אני מחפש לוח אחר ראיתי את הלוח הזה הוא נראה לי די זול יחסית למה שהוא נותן מה אתם אומרים עליו ? ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לקבל ... מה שנששאר לי זה ... HDD- 80GB HDD- 40 GB 512-DDR פנטיום 4 1.8 ואל תצחקו ...כרטיס מסך - VOODOO 3 מה אתם אומרים כדי לי לקנות את אותו הלוח שהיה לי ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-