עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nim901,

http://www.tomshardware.com/2006/03/07/aopen_releases_core_duo_to_the_desktop/ מקווה שלא פרסמו קודם

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. Started by yosizach,

זה המחשב אניטרל 4 2.8 256 זיכרון ראידון 9000 מסך 15 40 גגה עכשיו אני רוצה לעשות הרבה לה 512 זיכרון היום אני הולך לאין אני צריך ללכת לקנות עוד 256 לכזה דבר? הוא חדש ... hp לחנות ?? או לחנות מחשבים רגילה כי המחשב דגם hp תודה .

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by sroolik,

בזמן האחרון התחלנו לראות DDR2 במהירות 800 או 1066 מגהרץ ואני שואל: האם זה אותו דבר כמו RDRAM שכן הוא עבד על אותן מהירויות? אם לא, איזה הבדלים יש ? תודה !

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by Dunul,

שלום לכולם, אני צריך לוח ב300, אם זה ממש שווה את זה לא אכפת לי לחרוג בעוד 50. צריך שהוא יתאים למעבד i7 3rd gen, ולכ. מסך gtx 650 ti יציאות סטנדרטיות יספיקו, כמה שיותר USB יותר טוב, וזהו בגדול. מודה על עזרתכם, דניאל.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by ophir555,

איזה לוח אם סביב 800 שקל נותן הכי הרבה תמורה לעומת יכולות, עבור מעבד אינטל d.c 820 2.8 המחשב לשימושים רגילים וקצת פוטושופ ןעיבוד וידאו בייתי

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  6. אחרי שנתיים שאני עם אותו מעבד ואותו לוח, החלטתי לחדש כמה רכיבים שזה המעבד הלוח והזיכרונות בקשר למעבד אין לי שמץ מה לקחת AMD\Intel אני יודע רק שאני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח בקשר ללוח, מה שלא יהיה ויתאים למעבד(כולל אפשרויות ל oc) כל לוח עד 1000 ש"ח! בקשר לזיכרונות מש אין לי מושג! אבל שיהיה לפחות ג'יגה, של משהו איכותי, מוכן להשקיע בזיכרונות בין 1000-1500 ש"ח כמובן, המחשב נועד למשחקים הכי חדשים שעומדים לצאת, כמו דום והלף לייף! כמו כן שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך: radeon 9800pro שאותו לא ניראה לי שצריך לחדש! תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  7. שלום לכולם איזה מעבדי סמפרון משתווים בביצועים למעבד אתלון XP 2500+ (ברטון) - במצב רגיל (1830 מה"ז) ובמצב מומהר ל 3200+ (2200 מה"ז).

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by MC Misha,

שלום לכולם!! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב וחשבתי על שני לוחות אם של GIGABYTE 1) GA-965P-DS4 2) GA-965G-DS4 בדקתי מחירים וראיתי שההבדל הוא 11 ש"ח ולא ראיתי שיש ממש הבדלים טכניים אז מישהו יכול לעזור ולהגיד מה עדיף :-

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by Jack_g,

ברור לי שהמעבדים החזקים נכון לעכשיו זה ה C2D E6XXX הבעיה היא שהם נורא יקרים, השאלה היא מה עם המעבדים : E2180 E4400 שהם יותר זולים ומבחינת מחיר הם משתווים ל מעבדי AMD . למשל ה E4400 טיפה יקר יותר מ ה 4800X2 ה2180 הוא זול מ ה 4800X2 אבל מה בנוגע לביצועים יש איזו השוואה שאפשר להגיד חד וחלק איזה מעבד עדיף? תודה.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by avner22,

איזה מעבד יותר טוב בלי שום קשר למחיר.. ואם אפשר לדעת למה... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX או AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  11. היי חברה. אני מתכנן לקנות מעבד Q8200 ואני תוהה מה הלוח אם שיתאים לו. יש רק דבר אחד שאני לא מבין , כתוב על המעבד 1333MHZ , האם זה אומר שלוח האם והזכרונות גם צריכים להיות במהירות הזו? אם נניח אני קונה לוח אם במהירות של 800 וכן זכרונות במהירות של 800, האם זה יגרום למעבד גם לעבוד במהירות הזו?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  12. היי מאילוצים של הספק אני נאלץ להחליפו המערכת שלי נמצאת פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 אשמח לקבל משו בסביבות אותו מחיר... (חשוב אם יהיה גם בו 6 USB)... יונתן

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. Started by play2,

האם הלוח בה עם כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה? ובכלל האם הלוח מומלץ ? תודה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by yirmio,

אני מתלבט בין שני הלוחות האלה: Asus p5ql-e לבין Gigabyte ga-ep43-ds3/l משום מה בפורום מפרטים ממליצים על הגיגהבייט למרות שממה שראיתי האסוס עולה עליו בכל פרמטר. הלוח לא מיועד לאוברקלוק בכלל.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. לא מצאתי באתר של ABIT. זה מה שהיה: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket+A

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. Started by deking,

דבר שני אני מצטער על הבורות אבל אם תוכלו להסביר לי טיפה יותר ברור ובהרחבה איך אני בודק איזה rev יש לי עוד משו. לפי מה שהבנתי גם אם יש לי rev3.3 המעבדים החדשים יעבדו אבל לא בצורה מושלמת זה נכון? ואם כן איזה לוח אם כדאי לקנות? ואיזה מעבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by blade2,

בסופו של דבר עשיתי עדכון ביוס דרך utility שהגיע על הדיסק שהגיע עם הבורד (משהו מאוד נחמד שרץ תחת וינדוס). בכל אופן, עבדתי לפי ההוראות בספר, עדכנתי, אני עושה restart, וחשכו עיניי! המסך שחור (למרות שעובד, הוא לא ב standby) לא קורה כלום, והלוח מודיע לי (בהודעה קולית - feature מאוד מגניב אגב...), "system failed due to CPU overclocking" אני לא עשיתי שום אוברקלוקינג ושום בטיח! אין לי מושג מה הוא רוצה ממני. הנחתי שההגדרות הבסיסיות נדפקו אז עשיתי reset ל Cmos לפי ההוראות, הפעם גם המסך לא נדלק בכלל (הוא נשאר ב standby) והCdrom מהבהב בנורה שלו כל כמה שניות, וככה זה תקוע. עשיתי כמה פעמים reset ובאחת מהן הוא הציג לי על המסך את ההודעות של השחזור ביוס, והוא כביכול שחזר את הביוס הישן מהC…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by ilay22,

עוד כמה זמן נראה לכם ש AMD athlon 64 3000 יהיה טוב למשחקים כבדים? (יש לי לוח AGP ואני משדרג את הכ"מ, אז אני מתלבט אם להחליף את הלוח ולהשאיר אופציה לשדרוג המעבד, או להשקיע בX1950P 512 AGP שיוצא אותו מחיר כמו גרסת ה 256 PCI-E עם הלוח החדש)

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by Ananda,

אז ככה סוג הזכרון הוא: 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT with Heatsink CL4 DDR2 800 םשוט בן דוד שלי קנהDDR3 והוא מביא לי את זה בחינם הקטע אם אני צריך להשאיר את זה או לקנות חדש

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  20. אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, במידה ולא אנא תעבירו לפורום המתאים. קניתי לאחי מחשב חדש החומרה העיקרית במפרט היא: E4500,P31-DS3L,HEC 6A19 Black - אלו הדברים שחשובים לשאלתי. עכשיו, קיבלתי עם המארז מאורר אחד אחורי של 12mm והוספתי מאורר קידמי של 12mm, שני המאוררים מחוברים ללוח במקומות המתאימים להם וכך גם הקירור סטוק של המעבד. משום מה, אני לא מצליח לשלוט על אף אחד מהמאוררים עם התוכנה SpeedFan, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. Started by pho,

זה סיפור רציני?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by מאפיונר,

היה לי 3 ג'יגה ראם זיכרון והוספתי עוד אחד ג'יגה וזה מזהה לי את זה רק 3.37 ג'יגה למה זה?? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 601 צפיות
  23. שלום לאחר שנתיים וחצי מייגעות שלא החלפתי חלקים למחשב... ועכשיו שסוף סוף עולה בידי האפשרות לקנות וברצוני לקנות בשביל שיעבוד טוב למשחקים כמו הלף לייף 2 ובטלדפילד 2 שיגיע במרץ. בבקשה המליצו לי מה לעשות ואיזה מהמפרטים כדאי לקחת. מפרט 1 : AMD 64 3000+ SOCKET 754 Gigabyte K8NS-PRO/K8NS 2X512MB DDR A-DATA מפרט 2: amd 64 3000+ socket 939 Epox EP-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 512mb ddr a-data - בהמשך אוכל להוסיף עוד סטיק של זכרון מפרט 3: פשוט לחכות לבורדים עם NFORCE4 עם PCIX זולים שיקח מספר חודשים. (אנא ציינו כמה זמן לדעתכם יקח לבורדים זולים עם PCIX להגיע) אני כרגע עובד עם כרטיס מסך GF4 TI4200 128MB DDR בין שנתיים וחצי וברצוני להחליף ל GF6600GT זה למה אני צריך PCIX.

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  24. יש לי כרגע במחשב samsung 256mb 333 ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 מגה. רציתי לקנות עוד זכרון של סמסונג אבל הם נורא יקרים אז רציני לדעת אם אני יכול לשלב בין שתי חברות? עכשיו כמו שהבנתי אם כרטיס אחד הוא 333 אז השני חייב להיות כמוהו (רק תגידו אם זה נכון, אל תתייחסו לזה במיוחד) אז בחנתי באתר פנדה כמה חברות והנה מה שאני מתלבט ואם תוכלו תרשמו על כל חברה אם היא טובה ולבסוף מה הכי כדאי לקנות : של GEIL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_701&products_id=2876 kingstone (שווה את המחיר ?!?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_485&products_id=2011 micron (שני דגמים, אחד שכתוב original ואחד לא, מה ההבדל?) http://www.pandas.…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by doodi111,

מחפש לוח אם שיתאים למעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT למחשב שמיועד לעבודה באופיס, אינטרנט, סרטים והורדות באימיול. מה הכי טוב במחיר הזה?(אין לי כ. קול נפרד)

• 5 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים