מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב מעבד 4 ליבות של אינטל לוח אם של gygabyte ep35c-ds3r ghipset p35/g33/g31 וזכרון של 2ג'יגה DDR3 533MHZ ורציתי לדעת איזה סוג זכרון לקנות במחיר סביר ובאיזה גודל כדי שלוח האם יתמוך בו? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שאלה נוספת רציתי לשאול 3) לגבי לוחות אם... הייתי רוצה לדעת איזה לוח יותר טוב היום מבין השניים א. GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 ב. ASUS P5N-D - nForce® 750i --LGA775 / Core2 / Cel--4xDDR2 800/Dual והייתי רוצה מה יותר טוב לי לקחת וגם עם אפשר להסביר אשמח
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
2 לוחות של ASUS האם מישהו מכיר או קרא על הלוחות האלו יותר לעומק ויכול לספר לי מה ההבדלים בינהם
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. עוד כשבוע שבועיים אני הולך לקנות לוח+מעבד חדשים... במהלך הבחירה וכל מה שמסביב התעוררו אצלי כמה שאלות... 1. יש שתי לוחות עיקריים שאני מתלבט ביניהם... ASUS A8N-SLI PREMIUM DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D אשמח לקבל מידע אשר יעזור לי בלחור ולהחליט בין שני לוחות אלו.... 2. שאלה בקשר לסטפינג של המעבד... המעבד שאני רוצה לקנות הוא 3000 בגרסת הליבה של VENICE... קיימים כמה סטפנגים למעבד הזה... סטפינג רגיל וסטפינג E6. אשמח לקבל מידע על מה ההבדל ביניהם? איך הוא מתבטא? והאם הוא משמעותי... 3. יש לי סטיק אחד של NCP בגודל 256 מגה ואחד של INFINION בגודל 512 מגה, שניהם במהירות 400מה"צ.... האם תהיה בעיה בעבודה שלהם עם לוח DFI ועם מעבד עם סטפינג E6? (אני לא צריך דואל ולא צריך OC) תודה מראש…
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם אני מרכיב מחשב משרדי שאני נזקק לו לאחרונה ואשמח לדעת איזה לוח עדיף לי לקחת האפשרויות הם: Asus M2A-VM + VGA Socket AM2 Motherboard http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10513 Gigabyte GA-M61PMS2-RH + 6100 n435 VGA Socket AM2 Motherboard http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9334 GIGABYTE GA-MA69VM-S2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3046 תודה לכם (אם יש הצעה אחרת בטווח מחירים הנ"ל אשמח [עד 400 ש"ח כולל כרטיס גרפי מובנה , הלוח הינו למשרד ככה שהרבה ציפיות אני לא מצפה ממנו])
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
במעבד משתמשים בקואד פאמפ בפרונט סייד באס בגלל זה 200 כפול 4 שווה 800 אבל למה לא משתמשים בקואד פאמפ במעבד עצמו לדוג 3000*4 זה יכול להיות נחמד
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
באתר של RSM מופיע מק"ט ADATAD34G13AK , אבל משום מה באתר של החברה - http://oc.adata.com.tw/product-series.asp?sid=03# לא מופיע המקט הזה , כמו כן כל הזכרונות DDR3 שמופיעים שם הם במתח או 1.55-1.75 או 1.65-1.85 ואין לי מושג אם זה מספיק טוב..
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
או שכדאי להשאיר 2GB עם אותה המהירות?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אמנם נתנו לי היום קישור לדף בנושא ציונים למעבדים, אבל קודם כל לא הופיעו ברשימה מעבדי Sempron ו Intel ובקישור לציונים למעבדים אלה יש כתבה בלבד, בנוסף לפי הבנתי זה רק נותן ציונים אבל לא נותן רשימת הקבלה. למשל כרגע אני מתעניין במעבד Sempron 3000+ לתושבת AM2. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי לכם. לאחרונה (בערך חודש) המחשב שלי התחיל להתקע קצת. החלפתי ספק כח, כרטיס מסך ודיסק קשיח והם לא הבעיה. (גם לא מערכת ההפעלה כי התקנתי מחדש מדיסק מקורי על שני כוננים קשיחים שונים) עכשיו לגבי הזיכרון - דיי חשדתי שהזכרון הוא הבעייתי והרצתי במשך לילה שלם את תוכנת ה Memtest בגירסת ה BOOT מהדוס (הגירסה החדשה ביותר מהאתר שלהם) לאחר לילה שלם התוכנית השלימה 9 סיבובים ( 9 PASS ) ולא מצאה שום תקלה. האם על סמך התוכנה הזו אני יכול להיות בטוח ב 100% שהזכרונות תקינים ושהבעיה היא במקום אחר...? או שעלול להיות מצב שהתוכנה אומרת שהכל תקין ובכל זאת הזכרונות פגומים? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה להחליף את המעבד שלי על לוח gigabyte g41m combo מה אתם ממליצים לי? משהו זול וטוב אמרו לי על quad אבל אין לי מושג איזה יוסי
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
הבנתי שזו גירסת בדיקות האם היא אמינה מספיק ? בגלל שזו גירסה ראשונית של המעבד האם יש לה יותר באגים מהגירסה הרגילה הנמכרת לצרכן?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם עדיף לי להשתמש ב 512 עם DDR 400 או להשתמש ב 786 עם DDR 333 מה יתן ביצועים יותר גבוהים ? (אני משתמש תוכנות אודיו , וידאו ועריכה למיניהם)
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, פתחתי את אחד המחשבים בביצפר וראיתי שם זכרונות קטנים כאלה מוזרים אז לקחתי אותם הבייתה 4 כאלה שהם 2 זוגות בעצם ... ורציתי לשים בפנטיום 1 שלי שיעבוד קצת יותר טוב.... אז ראיתי שאצלי בפנטיום 1 יש SDR רגיל של 32 מגה כמו בפנטיום 3 ועוד שניים קטנים כאלה אז שמתי עוד שניים מתוך ה4 שלקחתי.. מה הם עושים? בספירת RAM בהתחלה המחשב סופר רק 32 אז מה הם עושים בעצם? תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי בארה"ב לוח אם: gigabyte ga-p35-ds3l/s3l במטוס שני חלקים קטנים בלוח אם התפרקו(מסומנים באדום למטה בתמונה). יש דרך לתקן את זה לבד? ואי אפשר להשתמש בלוח אם בלי שני החלקים האלה(נראה לי זה חלקים שקשורים לחשמל)? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי? [הפעם ערכתי את הכותרת, בפעם הבאה תדאג לרשום אחת הגיונית מראש]
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני בעליו הגאה של לוח Epox 8rda3+ שכנראה נפטר שלשום בלילה. הדיאגנוזה עוד לא סופית. במידה וזה המצב יש לי בעיה: מבחינה כלכלית אני עוד לא יכול להרשות לעצמי שדרוג של כל המחשב ואני אאלץ למצוא לוח שיחליף אותו. שאר המפרט כרגע: AMD Athlon XP1600 1280MB DDR כרטיס מסך ATI Radeon 9600Pro (על AGP) HD מחוברים ב-IDE. לוח אם כזה מוצלח מת. זה מבאס. אני צריך המלצה ל"לוח מעבר". אני מתאר לעצמי שאין סיכוי גדול למצוא את אותו לוח או אחד דומה לו בגלל שהם די ישנים. מצד שני, אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אחד היסטרי. האם כדאי לנסות יד שניה? יש לכם עצות ללוחות אחרים? אשמח לכל עזרה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
בעקבות ויכוח בין מס' חברים, החלטתי להתייעץ כאן... הויכוח נוגע לכוח עיבוד- השוואת כוח עיבוד של מס' מעבדים בסביבות אותו תדבר שעון. לדוגמא- פנטיום 4 3GHZ, באס 800, פנטיום D 3GHZ באס 800, פנטיום 3 (הגרסא האחרונה- טואלאטין) 1.4GHZ*2, ומעבד מסדרת ה"CORE", בתדר 1.6 GHZ. מי יתן את הביצועים הטובים ביותר, ומה יהיו ההפרשים בניהם?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לאיזה סוגי זכרונות הוא מתאים(400,333 וכו')?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פה למשל: http://hwzone.co.il/news/1165786245/88790/ כתוב "המחירים ל-1000 יח" יש תמונה: מה הכוונה ?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מישהו הביא פה ביקורת קטנה עליו.. וכמו שהבנתי.. הוא לא מתפקד טוב ב-OC או משהו כזה.. מישהו יכול לפרט?
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם ..! יש לי מחשב דיי ישן (אבל טוב אני אוהב אותו).. החלפתי לוח היום בעקבות בעייה מסויימת שהיתה לי מ asus p4s-x ל- intel 865 דיי פשוטים.. עכשיו, הלוח "החדש" הינו משומש ונלקח מהחשב של אחותי .אז כשחיברתי הכל והפעתלי אני מקבל 800 מגה הרץ פחות מהמקור... גם בביוס וגם במאפייני המחשב שלי... ראו תמונה ותעזרו לי בבקשה... תודה מראש!!! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 01:44:41 בבקשה עזרה[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מצורף קובף שמפרט את רכיבי המחשב שלי שאלתי היא : א. מדוע הוא לא זיהה לוח אם K8N Neo4-F של MSI ? ב. איך הזכרונות של חברה CEON ? ג. מדוע מצוין 200MHz ולא 400MHz? ד. האם המעבד מסוג VENICE ? ה.המחשב חדש רק אתמול התקנתי מערכת חלונות XP PRO והמחשב עובד מאוד לאט מדוע??? ו. קצב התקשורת בין כונן DVD COMBO של LG X16 לבין המחשב מאוד איטי כאשר אני מכניס משחק או קבצים של תמונות בJPEG מדוע? הוא מאט לי את המחשב בצורה דרסטית? ז. כמן כן התקנתי משחק IGI2 ואני לא רואה טוב את המשחק על מסך AOC725 LCD 17" בכרטיס מסך MSIRX600PRO למה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-