מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברצוני לדעת האם AMD 3000 64 BIT הוא 3.0 GHZ? אודה מאוד אם תענו לי על השאלה.
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תודה לעוזרים... והאם הם משתלמים גם...
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש של nForce 2, ויש לי בעיה מסוימת איתו. קודם כל, כשאני שם הארד דיסק ריק, הוא מזהה אותו, אבל לא מצליח בסופו של דבר להתקין עליו ווינדוס XP בגלל בעיה כלשהי שהיא משתנה כל הזמן (IRQ, Anti-Virus - למרות שהמחשב חדש לגמרי). בסופו של דבר הוא גם לפעמים אומר איזה משהו גם NHDTL או משהו כזה. כשאני שם הארד דיסק שיש עליו כבר מערכת הפעלה, הוא לא מוכן להתחיל את המערכת ממנו. ניסיתי כל מני דברים שונים שהוא יפעל רק מההארד דיסק, אבל בכל זאת הוא לא מוכן להפעיל את המערכת ממנו (ניסיתי המון דברים כמו להחליף כבלים, לסדר בBIOS וכו'). אני עדיין חושב שיש בעיית BIOS או משהו, אבל מישהו אולי יכול לעזור לי לזהות ולתקן את הבעיה? יש סיכוי שהלוח אם עצמו פגום? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שהוא לא usb החיבור השני(העגול) הקיצר גם כשמחשב כבוי האור בעכבר ממשיך לעבוד וככה זה היה בעכבר הקודם שלי (עם חיבור ubs) וככה זה גם במקלדת שלי וגם האור של הכרטיס רשת דלוק ולא מצאתי את אפשרות הזאת בביוס משהו אולי יודע? הלוח אם שלי gigbyte k8ns ultra והגרסה של הביוס היא f8 תודה !!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אז לאחרונה (היום) גיליתי שהזיכרון שלי הוא לא ג'נרי אלא מיוצר ע"י החברה SpecTek שיש לה אפילו אתר אינטרנט ברשת ( ) http://www.spectek.com/ אבל בחיים שלי לא שמעתי על חברה כזאת של זיכרונות. אולי מישהו יודע עליה משהו? היא נחשבת לטובה בכלל? תמונה מ CPU Z :
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני יודע שאם כבר לוקחים לוח אם ל AMD עם כרטיס מסך משולב, עדיף כבר שערכת השבבים תהיה 6150 ולא 6100, ולכן בחרתי בלוח הזה. המחשב עצמו אמור לעלות כ 4000 ש"ח כולל מסך דק ומדפסת (לא בשבילי), ורציתי לשאול אתכם האם הלוח הזה נחשב לוח טוב - חיפוש בפורום הראה ששואלים וממליצים על הלוח הזה הרבה, אבל לא ראיתי שום דבר בקשר לבעיות, אבל בביקורות הרוכשים ב newegg יש הרבה שהתלוננו שהלוח הגיע DOA (מת ישר מהמפעל) וחלק טענו שיש בעיית איטיות (אחד אפילו אמר שהוא איטי יותר ממחשב מבוסס סוקט A שלו), ולכן אני פונה אליכם. שאר המפרט אמור להיות מעבד סמפרון 2800, 1GB זיכרון DDR2 667MHz הכי פשוט, דיסק של 80GB, פלופי, צורב DVD זול, מארז פשוט, מסך LCD, מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ומדפסת…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם.האם הלוח הנ"ל P4S800D-E Deluxe הגיע כבר לארץ?אם כן היכן אפשר להשיג אותו? מבוסס על ציפסט SIS655TX תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היתקלקל לי הלוח אם, ואני צריך לקנות חדש. איזה כדי לי לקנות בסביבות ה-400 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם חברי המקצוענים, רציתי רק לוודא הרכבת 3 כרטיסי הזכרון בצורה הנכונה. יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם: ga-ex58-ud5 הנה ההסבר בסבר המוצר: האם לפי מה שאני מבין מההסבר זה שאם אני מרכיב נגיד 3 גיגה שמחולק ל-3 כרטיסים. אני צריך להרכיב ביציאות 1,3,5 שבלוח ?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שאלה: חבר שלי עכשיו טוען שהוא נמצא בחנות מחשבים,והמוכר אמר לו שהמעבד E6300 תומך בזכרונות עד 553MHZ ולא תומך בזכרונות 667MHZ האמנם?? אמרתי לו שהמוכר צוחק עליו!!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לאחרונה בדקתי את מחירי הזכרונות באיביי וממה שנדהמתי הוא שהמחירים שם ממש אבל ממש נמוכים בהשוואה לחנויות בישראל. לדוגמא: זכרונות קורסייר בארץ 1800 שקל לעומת 950 שקל באיביי מאותו סוג כולל משלוח. השאלה שלי היא האם זה כדאי ולא מסוכן לקנות באיביי ? הרי המחירים שם כמעט חצי מאשר בישראל ושם תוכל לקנות זכרונות ממש טובים במחיר יותר נמוך מאשר פה נמכרים זכרונות הכי פשוטים. קישורים למחירים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1803&products_id=12038 http://search.ebay.com/search/search.dll?fcid=100&sadis=200&nojspr=y&fss=0&saprclo=&sappl=1&sargn=-1&sacqyop=ge&fsop=1&fscl=1&fsoo=1&saslop=1&sbrftog=1&fhlc=1&…
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה אמור לעלות לי זיכרון rdram של 1g ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1800 intel 850gb 512 rdram radeon 9800xt ואני רוצה לקנות מחשב חדש כי הביצועים של המחשב שלי לא משהו... אני רוצה לקנות לוח אם זכרונות ומעבד של AMD אני רוצה מחשב למשחקים נטו. אני לא רוצה לעשות OC גם לא בעתיד. ואני רוצה מחשב שיחזיק לי לפחות לשנתיים בביצועים סבירים. הבעיה היא שאני לא יודע אם לקנות כרטיס מסך חדש או לא בגלל כל טכנולוגיית ה PCI -E כי מצד אחד אני רוצה לוח אם חדש שיחזיק לי להרבה זמן ומצד שני אם אני קונה כזה לוח אז אני צריך גם לקנות כרטיס מסך חדש =\ ולכרטיס מסך אין לי כל כך כסף... אז יש למשהו רעיון מה לעשות? והאם כדאי לי לחכות ללוח משולב של PCIE + AGP שתומך SLI וגם ב 939?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם למפרט הבא: Pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray 1x4GB Transcend Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA Arctic Freezer 13 Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) Seasonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) ואולי יתווספו עוד 2 מאווררים למארז אבל זה לא משנה.. המחשב לא מיועד למשחקים פרט למשחקים בודדים קלים, מה שאומר שהלוח אם צריך להיות בעל כרטיס מסך מובנה יציב שיכול להחזיק כמה משחקים. התקציב של הלוח צריך להיות עד 350 שקלים. חריגה של 30-40 שקלים אם באמת יהיה צורך ללוח אם איכותי. אני קונה מחנות KSP, לכן אני …
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
(שאלה דיי פשוטה) האם מעבד כפול ליבה 3.2 הוא בכללי 6.4 GHZ?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ציפסט' אינטל-חשבתי על P35 (לא מעוניין בסדרות הG שמעתי שהם לא אמינות) וחשוב שיהיה מיקרו ATX משמש לHTPC תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עברתי על המפרטים המומלצים באתר וברובם ההמלצה היא או מעבד Intel Core 2 Duo E6300 עם לוח אם ASRock ConRoeXFire-eSATA2, או מעבד AMD Athlon64x2 (AM2) 3600 עם לוח אם SocketAM2 - nForce4 -DFI Infinity. עשיתי קצת סקר שוק ועברתי על הדיונים בפורום והבנתי שהמחירים קצת השתנו. המעבד והלוח אם ישמשו למשחקים, התקציב שלי הוא בסביבות ה1500 שקל ואני נוטה לכיוון האינטל, לפי דעתכם זה השילוב הכי משתלם במחיר הזה, או האם אפשר לקנות לוח אם יותר טוב ובמה זה ישפיע בביצועים? ראיתי גם לוח אם דומה של ASRock אבל בלי הConRoeXFire במחיר יותר זול, מה ההבדלים ביניהם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה ההבדל ביין 64 ביט ול 32 כאילו איך רואים את ההבדל במערכת הפעלה עם 64 ביט? מה זה נותן בעצם? (ידוע לי שגם המעבד אמור להיות 64 ביט)
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים כבר בנעה סמפרון 3000 939 מישהו מכיר את המעבד הזה טוב/לא טוב איפה עוד מוכרים אותו
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איפה אני יכול לדעת אם הוא עובד? יש לי לוח של ג'יגהבייט SQ800 וזכרונות: OCZ 258MB 2700 SS OCZ 258MB 2700 DS וזיכרון של גייל 512MB 3200 ונדמה לי שזה גם DS.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות שתי יחידות של 512 עבור OC גבוה ....כרגע הדבר היחיד שמגביל לי את הOC הוא הזכרון ( A-DATA PC4000 ) להגיע ל FSB 300 + - .....ראיתי שLOGIC הוסיפו אותם לרשימה שלהם אני אבדוק איתם מחר מתי הם אמורים להגיע למלאי . תודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד 512MB לזיכרון, האם עדיף שניים של 256 או אחד של 512? ועוד שאלה ..... איך הזיכרון הבא? האם שווה קניה או לחפש משו יותר טוב? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR2-256-667-KR&affiliate=zap
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן, הייתי מעוניין לדעת איך הבלאק דראגון של גייל - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=755 הינה הקישור. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מפרט אשר השילוש הקדוש בו מכיל Q6600 זיכרונות titanium ALPHA 4GB של OCZ וכ.מסך LEADTEK GTX ULTRA מכיוון שויתרתי על הSLI,כי יש לי אפשרות כל פעם להתעדכן בכרטיס מסך החזק ביותר אני רוצה לוח אם שיתמוך ב-DDR3 במחשבה לעתיד. לצערי הSTRIKER שרציתי בהתחלה לא יכול לעשות זאת. כמו שציינתי בכותרת אין תקציב,התקציב הוא בלתי מוגבל. אשמח לעזרתכם,תודה =] ד"א הכל יעבור OC במוקדם או במאוחר והכל מקורר ע"י קרור מים,אשמח ללוח מתאים.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-