מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצות על לוח אם עבור מאבד אינטל 820 כפול ליבה וזיכרון 667 MHZ לא מיועד למשחקים ולא לאוברקלוק , כדאי שיהיה לא יקר .
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח עם משתלם לקנות אותם לעומת זכרונות זולים יותר עם אותו cl זה נועד למערכת מבוססת amd phenom עם לוח מתאים וכ. מסך 8800gt antec 182p psu antec trio 650w המהירות שלו היא 800mhz ddr2 וזכרונות הזולים יותר הם 2x1GB Corsair DHX TwinX השאלה היא בעצם עד כמה משנה המחיר ביחס לאיכות וכמובן המותג 2x1GB Kingston HyperX CL4 Model KHX6400D2LLK2/2G
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת .. יש לי לוח אם A8N-E של ASUS 200GB SATAII ו60GB רגיל ויש לי שניי צ'יפים של 512 של קינקסטון הבנתי שאם אני מחבר עוד אחד לא משנה איזה אז זה לא יהיה טוב למערכת.. יש לי כמה שאלות.. 1. אם אני מחבר עוד 2 של 256 האם זה יאט לי את המערכת? 2. אם אני מחבר עוד 2 של 512 האמם זה יאט לי את המערכת? 3.האם זה משנה אם אני ישים צ'יפ של חברה אחת וצ'יפ של חברה אחרת? האם זה עדיין יהיה בדואל צ'אנל? בבקשה תענו! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן צריך המלצה ללוח אם עד 600 ש"ח מIQPC כנראה למעבד 6420 ללא OC..
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לא מצאתי שום מידע על הלוח למישהו יש? :s05:
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש HTPC למטרות FHD בלבד. זהו המפרט: 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-US2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 8. הרכבה. אני הזמנתי את הזזיכרון OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value ובקבלה ששלחו לי למייל אני רואה את הזיכרון REAPER OCZ 2X2GB (4GB) DDR2 800MHZ. האם זה עקרוני ? http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2401K~15~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2405K~15~0.htm
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל סלרון 2.5 גיגה. כרטיס מסך: radeon 9600 pro כמות זכרון : 2X 256 MB DUAL DDR 400 MHZ שימושי המחשב: הכל: משחקים+תלת מימד, אינטרנט, אופיס, טלוויזיה ו...לינוקס רציתי לשאול האם כדאי לשדרג את זכרון המחשב בעוד 512 מגה זכרון - כל שבסך הכל יהיה 1 גיגה זכרון. סה"כ מדובר בהשקעה של 300 ש"ח, אך נשאלת השאלה אם בכלל כדאי להוסיף את הזכרון. האם זה יתרום משהו למחשב? האם המחשב יהיה מהיר יותר? האם יהיה שקט יותר? (פחות עבודת swap) על הדיסק הקשיח ועוד.. לצערי עקב עומס אינני יכולה לבצע חיפוש באתר. אודה לתשובתכם המלומדת תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הלוח הוא ABIT iC7 תמונות דריייברים וכאלה .. תודה לעוזרים! ובמיוחד פירוט על הג'מפרים של הפנאל
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המחשב שלי מופיע במפרט בצד ולחבר שלי יש מחשב דומה אותו המעבד לוח אחר גם של ג'יגה בייט וזכרונות גם שונים אבל אותה הכמות. שנינו הרצנו SUPER PI ויש פערים בין המחשבים.. המחשב שלו עושה את הבדיקה הראשונה שם ב00.228 ושלי ב00.169 וכמובן שמכאן כל בדיקה אחרת הפערים רק גדלים.. עניין אותי לדעת מה הגורם שמשפיע על זה והאם זה פערים סטנדרטים או לא?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שאלום. הרבה זמן לא הייתי פה, לקחתי קצת חופשה מכל העניין הזה של להתעסק בתוך המחשב. בכל מקרה, זה המפרט שלי: P4 1.7GHz 478 Asus P4S-GX-MX SDR/DDR capable 320 MB SDRAM generic Gigabyte Radeon 9000 Pro אני זוכר שבזמנו רציתי להחליף זיכרון, כי הביצועים של המחשב לא היו במיטבם איתו. שאלה ראשונה: איפה אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב עם הזיכרון SDR ולהשוות אותו אל מחשב מקביל עם זיכרון DDR? יש בסיס לטענה שהSDR מאט את המחשב? ה300 שקל של הDDR מצדיקים את קנייתו? שאלה שנייה: אני רוצה לקנות זיכרון DDR. מה הזיכרון הכי זול ששווה לקנות? אני מדבר על יחס עלות/תועלת. אני רוצה לקנות מודולה של 256 בינתיים.... שאלה שלישית: יש לי מה לעשות עם הSDR? אולי טרייד אין בחנות? יש כאלה חנויות שיעשו לי כ…
-
- 10 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אבי חזר מארה"ב וקנה לי מחשב כמעט ע"פ הרשימה הוא לא מצא את הabit AN7 אז הוא בחר לוח על דעת עצמו... לא מצאתי עליו ביקורות אז רציתי לשמוע את דעתכם עליו. לינק ללוח באתר החברה: http://www.soyousa.com/products/proddesc.php?id=257
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם זה תקין, גם הHT LINK של המעבד מראה לי 1005.2 MHZ רוני
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי QX9770 ויש הבדל טמפ בין זוג ליבות לזוג השני. במנוחה ההבדל הוא של 2-3 מעלות אך במאמץ כמו פריים 95 יש הבדל של עד 8 מעלות. הקירור הוא BIG TYPHONE לפי דעתי הוא מותקן טוב. האם זה הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תגידו יש לי שאלה, מהו המתח של הזכרונות האלה: Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=10 אמרו לי שהמתח שלהם הוא 1.8V, אבל שדיברתי עם המוכר, הוא היה נחוש בדעתו כי הזכרונות האלה אכן מתחילים מ 1.8V, אבל יכולים להגיע ל2.1V. כמו כן הוא אמר שכול זכרונות GEIL מגיעים למתח 1.9V לפחות. אז השאלה שלי היא האם בטוח שהמתח של הזכרונות האלה לא עובר את 1.8V? משום שהלוח אם שלי לא תומך בזכרונות מעבר ל1.8V. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני תכף יגיע לשאלה.. לאחרונה יצאה מישחק בשם Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (אחלה מישחק ד"א) ואני ממש מת לשחק בו.. הנה הדרישות מערכת המינימליות של המישחק: Minimum System Requirements Supported OS:Windows XP (only) Processor: P4 3Ghz or AMD equivalent RAM:1024 Mb Video Card:128MB, Shader Model 3 and DirectX 9.0c compatible Sound Card:DirectX 9.0c compatible DirectX Version:DirectX 9.0c Peripherals Supported: Mouse, keyboard, headsets, Xbox360 Controller, etc. Multiplay: Local area network (LAN) and/or 128kbit Cable/DSL connection for online game השאלה שלי היא כזאת.. כפי שרשום בדרישות המישחק דורש מעבד במהירות שעון של 3Ghz , וכפי שראיתי אין עדיין מעבד מסידרת ה CORE…
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מתכנן מפרט למחשב חדש מתאים לגרפיקה. מעבד intel core i7 930 לוח אם http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128423 וכרגע אני חושב בכיוון של 8gb ram יש המלצות לחברות ספציפיות? יש יתרון כלשהו ל2X4 או 4X2? בכל מקרה אני כנראה לא אנצל את כל 6 המקומות בלוח. 8gb ram מחייב 64bit נכון? וזה באמת משמעותית עדיף מ32 ופחות זיכרון? תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני פתחתי הזמנה של E6300+EP45 UD3L GIGA עכשיו אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות. האם כדאי לקחת את ה AMD הוא יותר טוב? האם אני ארגיש את ההבדל במשחקים/בעבודה שוטפת. התקציב שלי ללוח M +מעבד לא יותר - 1050 ש"ח , איזה לוח אם טוב יש לAMD , והאם באמת כדאי לעשות שינוי וקחת את המעבד של AMD: AMD Phenom II X3 710 Box במקום ה E6300. בתשובתכם, הסבירו לי האם באמת כדאי מבחינת ביצועים , חום ויכולת OC. (דרך אגב אם אני קונה אותו הוא מגיע עם קירור סטוק האם הוא מספיק לעבודה בתדרי סטוק או שהמעבד מתחמם מידי?)
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אחרי כמה תהיות אני צריך עזרה.המפרט הבסיסי שלי הוא כזה מעבד אופטרון 939 175 עם 2 זיכרונות קינגסטון על לוח אסוס.אני עוקב בדבקות אחרי ירידת ה DDR 2 והא יותר זולים ויותר מהירים מה DDR 1. שאלתי היא כזאת : למה חשובים התדרים החדשים??? אני לא משחק ולא מבצע אוברקלוק.אולם אני רוצה מחשב חזק. אם אני מוסיף זיכרון בנפח 4 גיגה על המחשב הקיים (400 מהצ) אני לא משנה הרבה מלבד שידרוג הזיכרון.אולם אם אני מחליף את כל המחשב כלומר לוח מעבד וזיכרונות אני קונה זיכרונות יותר זולים אבל גם לוח אם ומעבד חדשים.בהתחשב שאני אמכור את מה שיש לי כרגע.... האם העניין כדאי?? המהירויות החדשות ממש קורצות אבל אני לא יודע למה צריך אותן.כדאי לעבור ל AM2 או לחכות לחדשים של AMD. הכל עניין של המחירים המאד אטרק…
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בדקתי ב winXP manager ורשום שמה שיש לו 32 זיכרון וכשאני עושה חיפוש בגוגל רשום 64 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי במחשב Dual channel עכשיו אני רוצה לקנות עוד סטיק של 1GB של חברת Kingston השאלה היא האם הזיכרון יעבוד כמו שצריך? כי הדואל זה שני סטיקים של Corsair. הזיכרון שאני מתכוון לקנות. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=259&category_id=822da4ab551c29b7e6d19969903eec&PHPSESSID=3b8d0d3fa6d46091775966767d5cb56f בקיצור זה אפשרי ששתי חברות שונות של זיכרון יעבדו באותו החשב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לפני כמה שעות ביצעתי הזמנה למחשב, ורציתי לשאול משהו. האם כרטיס הקול וכרטיס הרשת באים יחד עם לוח האם: K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? ? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מתכיוון לרכוש מחשב חזק ולהחליף את הישן. רוב השימושים שלי הם משחקים כמו אמריקן ארמי וסימולטורים של מטוסים. אני רוצה לרכוש לוח טוב של אסוס איך אין לי מושג איזה מומלץ. ובנוסף איזה מעבד של אינטל כדאי היום לקנות והאם כדאי לחכות לירידת המחירים המדוברת (בכמה בכלל מדובר?) לגבי זכרון, אני עדיין לא החלטתי האם 512 או 1024 והאם חשוב שהם יהיו בקיט של שניים ? מה זה בכלל נותן ? לגבי כרטיס מסך, יש לי אפשרות לקנות כרטיס מחבר של ATI 9800Pro 128mb ב-800 ש"ח או לקנות חדש וכאן אני זקוק לכם בעניין איזה כדאי. ואחרון אחרון חביב, איזה מארז שקט במיוחד מומלץ שלא שומעים אותו בכלל. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-