מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
אני ממש לא מבין בכל העסק הזה, אז אני שואל: לוח אם מבוסס אינטל, סוקט כ. מסך pci - e. זה כל מה שאני יודע... בסביבות ה 500 - 600 ש"ח. אם צריך עוד פרטים, שאלו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא בערך כ1500+- כאשר אני צריך מעבד לוח אם זכרון ודיסק קשיח, המחשב הזה הולך להיות מחשב פרטי שלי והוא קצת לשימוש משחקים קצת אך הרב וידאו והורדות לכן אני לא צריך מחשב חזק מאוד אלא משהו ממוצע. נכון להיום זה המפרט שאני חושב לקחת: AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מעבד Asus M2V-TVM AM2, VIA K8M890, DDRII 667, VGA, PCI-E לוח אם Kingston DDR2 2X512MB זכרון WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II דיסק קשיח אם אוכל לקבל המלצה על חלקים יותר טובים באותו מחיר או מאידך על ביקורת חיובית של חלקים אלו אני אשמח. תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 התקנתי את הדרייברים מהדיסק ועשיתי עידכון ל-SATA(מה זה בדיוק?) מהאתר של אסוס אבל נראה לי שה-USB לא מותקן. מה אני בדיוק אמור להוריד כי לא מצאתי?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המעבד שלי רץ על באס של 273 ומכפלה 11 מה שאמור לתת מהירות של 3 Gh אני עם הOC הזה כבר בערך חצי שנה והיום במקרה נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו ושמתי לב שהמכפלה נשארת על 6 לא משנה מה אני עושה גם כשאני מאמץ את המעבד עם בדיקות היא לא משתנה בדקתי גם ב EVEREST, אותה תוצאה.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינטל מאשרת את הדיווחים על באג במעבדי הסקיילייק שלה הגורמים לקריסה בעת עומסים כבדים ספציפיים, ומנגד MSI כבר הוציאה עדכון BIOS מתקן בשבוע שעבר, עלה האתר hardwareluxx על קיומו של באג במעבדי הסקיילייק החדשים של אינטל. הבאג, כפי שהתבטא בממצאים שנבחנו לעומק על ידי קבוצת GIMPS, הינו קיפאון מוחלט של המערכת וקריסה בעת הרצה של התוכנה Prime95 תחת הגדרות ספציפיות – כלומר בעת עומסים כבדים למדי שתוכנה מסוג זו יוצרת במסגרת מציאתם של מספרים ראשוניים. הדיווחים הועברו לחברת אינטל, שמיהרה לבדוק את העניין וכעת מאשרת את קיומו של הבאג במעבדים שלה. החברה הודתה, בטון חצי מנחם, שהבאג עשוי להשפיע על כמה ממעבדיה, ועשוי להופיע אך ורק במצבים של עומס קיצוני הנוצר כתוצאה מתוכנה כזו, תוכנה המ…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בוקר בוקר לכולם, יש לי Pentium D 3Ghz שעליו מותקן XP64BIT , אני משתמש המון בתוכנות כמו פוטושופ וסוליד-וורקס (משחקים הרבה פחות) וכרגע יושב לי 2*512 DDR2 667Mhz / Crosair (שאת הלייטנסי אני עדיין לא בדקתי) בכל מקרה אני רוצה להוסיף עוד 2G... ממה שראיתי בפורום המליצו בחום על הזכרונות של טים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 ועל הזכרונות של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7746 השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב (בגבול ה600-700 לשני הסטיקים) והאם יכולות להתעורר בעיות בגלל שוני החברות, שוני הגודל או כל דבר מפגר אחר אני גם יודע שאם הלייטנסי של הזכרונות שלי גבוה אז גם החדשים יקבלו בלמים ליום-הולדת אבל ברירה אין יותר מדיי ... תגובות, רעויות או מש…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
באיה מהלוחות כדאי לי לבחור, אני רוצה לעשות אוברקלוק אז להתחשב בבקשה. 1. ABIT IS7-E http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket+478 2. Chaintech 9PJL1 865PE http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=171 מבחינת מחיר הם אותו הדבר +-20ש"ח שמעתי שיש בעיה בסאונד בלוחות של ABIT זה נכון לגבי הלוחות על בסיס Nforce2 או גם בצ'יפסטים של אינטל?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעבור ל VISTA 64 מ 32 ועם זאת להוסיף זכרון למערכת כרגע יש לי 2 ג'יגה - CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL5 בשני סטיקים, ההתלבטות שלי היא, האם להוסיף עוד שני סטיקים זהים (ובעצם למלא את כל חריצי הזכרון שלי) או להשקיע קצת יותר כסף ולקנות שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד, 6 ג'יגה בכולל וכך להיות "יותר מוכן" לשדרוגים עתידיים. המחירים כל כך זולים עכשיו שזה נראה לי טעות לקנות רק 2 ג'יגה ועוד בשני סטיקים. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שאקסון זה סוקט 771 וגם נהלם רשום שישתמש ב771 מה שאומר שזה אותו סוקט בעצם?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לפני מספר לא קטן של חודשים, המחשב שלי התחיל לעשות פריזים/ריסטרטים. בדר"כ זה היה קורה בשעתיים הראשונות אחרי הדלקת המחשב וגם בדר"כ תוך כדי הפעלת סרטון באינטרנט/שיר בWMP. בהתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך אבל נאמר לי שהטמפרטורות תקינות. לאחרונה שמתי לב שלפעמים המחשב מזהה 4GB מתוך 6GB של הזיכרון RAM ולפעמים את כולם. פה חשדתי. כרגע מאז שהוצאתי את הזיכרון שהימרתי שיש סיכוי הכי גבוה שיהיה בעייתי (ליד המעבד) לא היו פריזים/ריסטרטים, טפו טפו. עכשיו, אני יודע שיש על זיכרונות אחריות לכל החיים, חיפשתי בגוגל וראיתי שיש גם כל מיני סעיפים של (אם נגרמו נזקי טבע כמו התחמצנות וכו וכו אז לא מחליפים.. חארות) כדאי לי לשלוח להם את הזיכרונות? החנות שקניתי ממנה כבר נכחדה (pandas.co.il).. יש מקום…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בין השאר את 2 הרכיבים הנ"ל- ASUS P5W DH Deluxe Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box הבנתי שאני אצטרך לעשות FLASH ל-BIOS ע"מ שיזהה לי את המעבד... הבעיה היא שאין לי איזה P4 ע"מ לעשות איתו BOOT... מה אני יעשה ??? תשובה - הורדתי BOOT IMAGE שאיתו אני אעדכן את ה-BIOS... -שאלה שנייה , אני מתכוון לקנות את הזכרונות : Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) עכשיו האם יש בעיה להתקין אותם על הלוח ?? משהו עם 1.8 V מול 2.1V שהוא אמור לרוץ על ??
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה יותר טוב בשביל שרתים? ואיפה אני יכול למצוא חנות טובה שמוכרת מעבדי XEON כי לא מצאתי בשום מקום.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לדעת...מכיון שאני מתלבט האם התוספת מחיר ללוח אם שווה את זה... ומה הכוונה שבפירוט של הלוח epox 8rda+ הפיירווייר הוא "אופציונאלי"..?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איזה ציפסט יותר טוב? P45 החדש או X48 והאם לוח אם: ASUS RamPage Formula טוב ל O.C .?. [יעוד בעיקר למשחקים כבדים מאוד]
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הוא יגיע מחר ללוגיק מה אתם אומרים P5B DLX ? מחיר 1270 ש"ח והעידכון ביוס עושה את שלו ? יש הבדל בינו לבין DS4 ? מחר אני לוקח את המחשב והוא מגיע מחר אז מה אתם אומרים ללכת על ה P5B DLX יש הבדל רציני ? תודה מראש לכול העונים ;D
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לחבר שלי יש AMD 1400 כשהוספנו לו זיכרון המחשב לא זיהה את הזיכרון בהתחלה (כשהוא "סופר את הזיכרון") ז"א הוא ספר עד 256 אבל במאפיינים (בוינדוס) הוא מזהה שיש 512 מה הבעיה כאן? (אם בכלל...) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חוץ ממהירות השעון הבנתי שב-830 יש את "Intel SpeedStep" וב-820 אין מה נותן "Intel SpeedStep" במעבדים שולחניים ? (להבדיל מניידים) [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מעבד q6600 ראיתי כל מיני סוגים של לוחות אם מתלבט לגבי הציפסט לא הבניתי כל כך את ההבדל בין x48 ל p45 אני רוצה לקנות ממש לוח אם טוב ואני מתלבט יש לי כרגע 4 גיגה זכרות במהירות 667 האם להשאיר אותם או לשדרג ל 1066 מה המשמעות של זה מבחינת ביצועים? כמו כן האם כדאי לרכוש כבר לוח שמיועד לזכרונות ddr3 מה זה יתן לי בעצם תודה ליאור
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מדובר על 80gb sata מי יותר טוב ואמין ונותן ביצועים יותר גבוהים seagate או samsung
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח : Asus P8H77-V LE אבל במידע כתוב על הזכרון 1600 OC וגם כתוב שרק 1600MHz and higher frequency is supported by Intel® 3rd generation processors. זה אומר שאם אני קונה את המעבד : Intel Core i5 3470אז זה בסדר או שיש צורך באיזה OC מסוים??
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU לבין Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX חוץ מהעיניין הכספי. תודה רבה .
-
יש לי לוח אם ABIT IG-80 ועליו מעבד פנטיום 4 3GHZ. הייתי רוצה לדעת אם יש איזו אפשרות לשדרג את המעבד (כתוב שהמעבד או סוג הכניסה היא LGA775, אבל זה נדמה לי פינים או משהו כזה אז מה הכי טוב?בחיבור הזה) תודה מראש לעוזרים, גיל
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב פשוט ואני רוצה לוח אם של EPOX שיש לן 4 IDE ו 4 S-ATA ויש לי עוד שאלה קטנה יש לוח אם עם PCI-E וסוקט 478 ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אינטל מכריזה על מחשבי NUC חדשים במראה מעודכן ועם חומרה שאמורה להפוך אותם למחשבי ה-HTPC האולטימטיביים לכתבה
-
- 20 תגובות
- 6k צפיות
- 3 followers
-