עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bv500,

מביאים לי אותם מארה"ב, והשאיפה שלי שיגיעו כמה שיותר רחוק ב-OC מה יהיה הכי טוב מהבאים, ומה הכי כדאי מבחינת יחס ביצועים/מחיר? Supertalent T800UX2GC4 800Mhz 4-4-3-8 111$ Geil GX22GB6400UDCA= 800Mhz111$ GSKILL HK 800Mhz 4-4-3-5 120$ GSKILL HZ 800Mhz 4-4-4-12 135$ Mushkin extreme performence 1066Mhz 5-5-4-12 130$

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by Maor Shahar,

שלום חבר'ה! אני כבר מודה לכל מי שינסה לעזור לי.. אז ככה יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה מחשב חדש... בקשר לרכיבים.. דבר ראשון איזה מעבד עדיף כיום... הקורנו E6300 או D950? מה חשוב יותר...? המהירות שעון? או הדגם? דבר שני... איזה לוח כדאי? האם שווה להשקיע בלוחות 975X או ש 965 עושים את העבודה? בכל מקרה איזה דגם מומלץ? תמיד היתי עם ASUS לאחר GYGABYTE אחד... (שהצטערתי עליו) אבל האם ASUS עדין מובילים? או שאולי עדיף INTEL? דבר נוסף מה חשוב יותר... המעבד הגרפי בכרטיס המסך? או הזיכרון? X1600PRO 512MB או X1800 256MB?! לדוגמה.. או שאולי בכלל עדיף NVIDIA? למרות שאני דיי חושב שאני נעול על ATI... עכשיו לזכרונות... עדיף מהירות או כמות? 1GB 667MHZ? או ללכת על 2GB 533MHZ? אולי 1GB 8…

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  3. יש בפורומים הרבה התבכיינות על OC של Sandy Bridge, למרות שכבר פורסם שיהיה OC כלשהו על כל המעבדים, ופורסמו תוצאות לא רעות בקרור סטוק. לכן הייתי רוצה לנסות להבין למה מצפים. תזכרו ש-Sandy Bridge מהיר בלפחות 10%-20% clock-per-clock ממעבדים קודמים של אינטל, ומהיר פי 5 לפחות בקידוד וידאו.

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by morbidangel,

שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב די ישן פנטיניום 4, אני לא יודע את הדגם של הלוח אם אבל ידוע שהוא תומך בזיכרון של DDR2 עד 667MHZ, על מערכת הפעלה של וינדוס 7 (32 ביט). השאלה היא כזאת, בלוח אם יש רק שני סלוטים של זיכרון, האם כדאי לשים שני סטיקים של 2 ג'יגה או שני סטיקים של ג'יגה. האם המערכת תדע לנצל את ה4 ג'יגה? תודה!

5. Started by Fontana,

אנשים אני מחפש כבר שבוע איזה לוח אם יש לי בבקשה תעזרו לי למצוא מה השם שלו תודה

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  6. שלום! לפני זמן לא רב קניתי מחשב חדש, שבין היתר כלל 2X512 DDR II 533MHZ מתוצרת CEON (כן, כפי שבטח ניחשתם, קניתי את המחשב באייבורי). בכל אופן, פתחתי את CPU-Z וזה מה שראיתי: האם זה אומר שהזכרונות רצים במהירות של 266 MHZ? או שיכול להיות שלא הבנתי נכון.... תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הלוח ?ConRoeXFire-eSATA2 s775 מתאים למארזATX 12 X 9.6?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  8. Started by computer_freak,

2 דברים 1. fsb זה הערוץ שבו המעבד מתקשר עם ה agp הזכרונות ועוד משהו אבל שמעתי שיש לו מהירות בסיס איך זה יכול להיות? 2. נגיד שמעבד פועל ב 3000 מגהרץ הוא עושה 3000000000 מחזורים בשניה ושמדברים על מהירות בסיס זה גם נגיד 800000000 מחזורים בשניה או 800000000 ביטים בשניה?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. יש לי את כל החלקים , כל מה שאני צריך עכשיו זה : לוח אם \ מעבד (ליבה כפולה) \ זכרון (1 גיגה) \ מארז+ספק הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ב AGP. תקציב עומד בערך על 1500. המחשב הוא להתעסקות במוזיקה : cubase (הכונן סידי\כונן קשיח הם ב ata רגיל)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. מישהו אמר 24 ליבות ו-48 נימים אשר פועלים בתדר מירבי של 3.4 ג'יגה-הרץ? לכתבה

11. שלום לכולם , ( ראו מפרט ) רציתי לשאול אתכם לגבי שידרוג מעבד והכדאיות שבדבר מבחינתי. אני נוהג לשדרג / לשפר את המחשב אחת לכמה חודשים כי אני לא רוצה להגיע למצב שכל שנתיים אני אצטרך להשקיע פתאום סכום כסף שיכביד עליי לכן אני אוהב לשפר כל תקופה קצרה יחסית וככה לשמור את המערכת יחסית ברמה טובה. יש לי כרגע הזדמנות לשדרג רק את המעבד ( אני מזדכה עליו בחנות ) ובמקומו לקחת 2.8 ולהוסיף את ההפרש. זה לא צריך להיות יקר משהו כמו 200 שקל. ( מדובר על המעבד 2.8 עם FSB 533 ) השאלה שלי האם אני ארגיש שיפור ממשי בעבודה השוטפת / משחקים וכו' ? האם אתם ממליצים לי במקום זה לחסוך עוד תקופה מסויימת וכבר להחליף ללוח חדיש עם FSB 800 ולקחת 2.8C ? יש הבדל משמעותי בין 2.8B ל 2.8C ? תודה מראש לעוזרים …

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by Inzagi,

ראיתי שיש להם מספר דגמים, XMS, XMS PRO, XMS DHX, DOMINAITOR ועוד, מה ההבדלים ביניהים ואיזה הכי מומלץ למשחקים בלי אוברקלוק? גודל הזיכרון יהיה 2GB DDRII 800.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by maXopka,

טרגדיה. אחרי שנים של שימוש אוהב של אמא היא החליטה שהיא לא צריכה אותי יותר ןלכן אני מחפש משפחה חדשה. כשהיא הלכה, היא לקחה איתה את כל יכולות הרייד של דיסקים שלי, 4 במספרם ונותרתי בלי מידע מאוד חיוני, שצברתי במשך שנים. הבעיה היא שבקר הרייד היה מובנה בתוך הצ'יפסט של הגשר הצפוני 680I SLI ולכן אני מאוד מתקשה למצוא כיום לוח בעל צי'פסט זהה ע"מ שאוכל להציל את המידע ולוח אם זהה לא ניתן להשיג כיום בשום חנות. האם יש פתרון בדמות לוח אם מודרני או פחות, עם צ'יפסט זהה או דומה, אבל עדיין יכול להפעיל את הבקר רייד על דיסקים שלי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אחרי חיפוש bios חדש למחשב שלי מצעתי את הלוח הזה http://support.asus.com/download/download_item.aspx?product=1&model=A8N5X&SLanguage=en-us זה לamd אבל x5 מוזר כי אף לוח של asus הוא כזה אולי זה לc51 הכרטיס של nvidia

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by 78uuuu,

אני מעוניין לשאול מה נותן לי 4 ערוצי זכרון למעבד כמו לדוגמא מעבדי אינטל אקסטרים אנא תסבירו בפירוט למי שיודע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הזכרונות שלי הם ddr3 1600 mhz ( בפועל עובדים על 1333 בגלל אילוצי המעבד) . התיזמונים הפוטנציאליים שלהם - 7-8-7-24, אך בפועל עובדים ב- 9-9-9-24 ( זה מה שרואים בטאב memory ב- spu-z ). מישהו יכול להסביר למה זה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by OC,

שאלה. עכשיו נגיד יש לי Q6660 המעבד היה מספיק חזק שיצאו מישחקים DX10 למשל עוד שנה. ו היה לו יכולת לנצל מספיק כרטיס מסך עתידי שהיה טוב למישחקים DX10? ואני לא מיתכוון לכרטיסים של היום אלה של עוד שנה נגיד. ודרך הגב אמרו לי ש וE6750ו E6850 נחשבים עכשיו יותר חזקים במישחקים מ Q6600. ואמרו לי שיצאו מישחקים שמנצלים את כול Q6600 הוא היה יותר חזק אבל הוא לא ינצל את עצמו כמו שצריך כי המישחקים היו ממש כבדים.

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  18. כך שאפשר להבין מי מחליף את מי ובאיזה מחיר +- כולל צריכת חשמל

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by haim652,

אז ככה ראיתי במומלצים שיש את זה: Gigabyte GA-G33-DS3R ואני חושב על לקנות אותו, אם יש לכם המלצות אחרות בבקשה תמליצו, עד 600 שקל ככה. חשוב לי שהיה Dual Channel כמובן, ולOC. העדפה לGigaByte ו Asus תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by Vidati,

רק עכשיו גיליתי שP35 בעצם לא תומך בSLI ואנשים מציאים לי פה לוח קרוספייר עם 88GTX... למה? אולי אני טועה אבל SLI ו-CROSSFIRE לא עובדים ביחד על אותו לוח... אז עוד פעם: מה כדאי לי לכרטיס מסך של נווידיה שתומך גם ב45NM של אינטל (הדור הבא) וגם SLI? ללכת כבר על ה680i?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by KF,

שלום לכולם אני מתלבט האם לזרוק את המחשב הנייח הישן ובמקומו לחבר את הלפטופ למסך הראשי : מחשב ישן : E8400 @ 4000MHZ GA-EP35 DS3R ATI HD5850 4GB RAM 256GB לפטופ E330 I5 לוח אם כלשהו של אינטל 8GB RAM INTEL 4000HD SSD128 500GB WD מה אתם הייתם עושים ?

22. תראו יש לי 512 כבר ב 2 סלוטים !עכשיו אני רוצה להחליף את ה 2 סלוטים ב סלוט אחד של 512 ולקנות עוד אחד של 512 שיהיה לי 1G כאילו ! עכשיו רציתי לדעץ איזה חברה תיהיה טובה בשבילי ? יש לי AMD2500 ABIT AN7 ראדיון9600 XT איזה חברה הכי טובה ? אבל אחים שלי לא להגזים במחירים אין לי הרבה כסף משהו טוב ולא יקר כל כך ! חשבתי עלGEIL מה אתם אומרים ? או על סמסונג מה אתם אומרים ? שמעתי ש GEIL יש להם בעיות עם ניפורס 2 זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אם כן איזה לוח הוא ומה מחירו? 1. תומך קונרו לצורך רכישת מעבד E6300 2. תומך DDR הרגיל ולא DDR2 3. תומך PCIE 4. תומך IDE הסיבות: אני בקרוב מעוניין לשדרג את המחשב אך מכיוון שיש לי תקציב מאוד נמוך חשבתי לשדרג את המעבד וכרטיס המסך לשמור את הזכרונות וההארדיסקים שיש לי ובינתיים להביא לוח שיאפשר לי זאת אח"כ בעתיד אני כבר אשדרג לוח וזכרונות והארדיסקים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עומד לקנות מחשב עם מעבד אינטל 3GHZ (יש כמה סוגים?) המחשב לא מיועד להיות מחשב עיקרי לעבודת פוטושופ. השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ולעיתים רחוקות פוטושופ ומשחקים של ילדים קטנים (לא גיימרים) מתלבט בין שני סטים ללוח אם +כרטיס מסך 1 - לוח אם intel 915 400DDR הכרטיס מסך O/B (לא נאמר לי איזה דגם הלוח אם) בכ- $90 2- לוח אם ASUS P5S 800VM + כרטיס מסך FX5200 128MB בכ110$ אשמח לתשובה מהירה תודה

• 3 תגובות
    • 462 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.