עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רציתי לקחת לוח אם של MSI + כרטיס מסך של LEADTEK הוא אמר לי שלידטק פחות טוב וכשקונים לוח MSI + כרטיס מסך MSI זה יעבוד יותר טוב כי החומרה מאותו יצרן והיא תואמת לפי דעתי זה סתם בלבול ביצי%^$& אבל חשבתי לשמוע את דעתכם בכל זאת האם יש בזה משהו נכון? כ

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by lipa,

כתבה ב-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3086616,00.html

• 246 תגובות
    • 25.9k צפיות
  3. טוב המפרט בחתימה... הנה התזמונים לפני הורדתם...: (לא להתייחס לעיגול האדום בתמונה!) והנה אחרי הורדת התזמונים : יווו איזה בעסה אני מדליק את המחשב ... ואחרי שעה +- המחשב נתקע והמסך נכבה ללא שום הודעה!! ו95 אחוז שזה מההורדת תיזמונים! אז החזרתי את התזמונים לסטוק .. 3.4.4.8 ובנתיים אין שום בעיה... למה זה קורה? שאני מפעיל ממטסט אני נותן לו לרוץ שעה ככה והוא לא מראה לי שום שגיאה מה הולך פה??!!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

{title} עריכה: עוד שאלה, למה הזכרונות של DIGMA כל כך זולים ?הם עד כדי כך גרועים ? 512MB DDR של DIGMA עולה בCOMP.IL רק 262 שקל

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  5. שלום לכולם. יחש לי חבר שלא מבין במחשבים, ואתם יודעים, המקרה רגיל, המחשב מיועד למשחקים והוא חושב שאינטל יותר טוב. אז אתם יכולים להביא לי הרבה קישור לבאנצ'מרקים בין מעבדי איאמדי 64 לאינטל, במשחקים כבדים? ואם אפשר אז גם בתוכנות כבדות וקידודים, שם אמור להיות לאינטל יתרון. בבקשה תביאו כמה שיותר באנצ'מרקים, תודה. שאולי

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by firemebad,

למי שמחפש זכרונות בזיל הזול והוא לא אוברקלוקר באופיו ראיתי זכרונות אצל הדובים DIGMA 512MB PC3200 DDR 400 CL2.5 רק ב - 265 ש"ח בלבד, פשוט מחיר מצוין למי שמחפש זכרונות זולים. רציתי לקחת TWINMOS אבל הם עלו פי 2 בסוף הלכתי על הזולים האלה במילא הם נותנים 3 שנים אחריות. למי שמחפש לעשות אוברקלוק למערכת כמובן שזה לא בשבילו..

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  7. אלה התוצאות שקיבלתי למערכת AMD64 3000 Venice + 1024MB OCZ PC4000 VX. הזכרון בתזמון 2-3-3-3, תדר 400. מדוע תוצאה כל כך נמוכה? בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by K0sTa,

מה ה 3200 + אומר אם זה רושם לי שהתדר שלו הוא רק 2000 MHZ ?

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי לוח מסוג epox 8k3 רציתי לדעת אם הוא תומך ברייד ואם כן איך זה יכול לעזור לי מה זה בדיוק ראיד

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  10. מכל מיני מקומות קיבלתי רושם שדרוש Registered כדי לעבוד בT1 האם זה נכון? הייתי רוצה גם סדר בבלגן של המונחים של הזכרונות- מגלישה ברשת קיבלתי סלט של דעות סותרות מה שהבנתי: buffered- צ'יפ שמצרפים למודול כדי לחזק את האות מבקר הזכרונות. דרוש בנפחי זיכרון גדולים. registered- רגיסטר שמצורף למודול. מחזיק את המידע ומזיז אותו עם הclock. דרוש להעברת נתונים אמינה יותר מאט את הcas בclock אחד שתי התכונות האלו הן שתי דברים שונים אבל הן תמיד באות ביחד במודולים. ecc- לא קשור לשתי התכונות לעיל. קידוד המידע עם עוד 8 ביטים כדי שאפשר יהיה לתקן טעויות במידע. דרוש לשמירת נתונים ברמת אמינות גבוהה. האם התיאור נכון?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  11. ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E או asus P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E 1 שני הלוחות משולבים בכרטיס מסך (כי אני לא גיימר)

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. זכרונות PDP 512...... הם על תיזמונים של 2.5-3-3-6 עכשיו........ב400 מגה הרץ..... רציתי לדעת אם אפשר בכלל לשים אותם על 450 מגה הרץ או אפילו על 533 ......הם יעמדו בזה? ולכמה אני צריך להוריד את התיזמונים שלי כדי שזה יעבוד? תודה מראש..

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 זה נורמלי? ומה צריכה להיות הטמפרטורה של הלוח? תודה יאיר

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  14. תודה לעוזרים... והאם הם משתלמים גם...

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by Snufkin,

יש לי מעבד Amd 64bit 3200 עכשיו רציתי לדעת (אני יודע שזה לא בדיוק עובד ככה אבל פחות או יותר) מה המעבד המקביל שלו מבחינת פנטיום...

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  16. הלוח הוא: MICRO ms6728 ? agp /pcie?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by moshe_ha,

הביצועים שלהם גרועים או מה? והאם הם יכולים להיות בכל לוח אם של מחשב חדש...

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  18. אני מבולבל לגמרי שני לוחות עם אותם הפיצ'רים ......למה הג'יגבייט עולה חצי מה ABIT לעזזל ?????? איפה הקא'צ שאני בטח לא שם לב אליו משום מה ??? ג'יגהבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 אייביט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  19. מישהו קנה פעם לוח MSI neo2 מהחנות IVORY? אם כן יש לי שאלה אליו לפרטי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. שלום לכולם . שמי ניר וזה עתה שדרגתי ל64 ביט מעבד : 3200+ (939) לוח : K8N NEO2 PLATINUM עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך ולאן מחברים את הזכרונות ? למה אני מעלה כאן את הבעיה כי עד עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב ואיך שמסתיימת טעינת הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו ושוב ושוב בודדתי חלק חלק עד שמצאתי כי שני הזכרונות הם הבעיה וכרגע אני עם כרטיס זכרון אחד *אודה למשתמש שיש לו את אותו לוח שיאמר לי איך הם מסודרים אצלו ....

• 35 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by taotao,

http://www.crg-shop.com/Product.asp?Pid=CT12864Z40B&Cat2Cat1ID=2835&Cat2ID=9116 למה הזכרונות האלה זולים כול כך ? יחסית כאילו רציתי לקנות 1 גיגה של סמסונג שזה נחשב ממוצע ביותר ולא מצאתי מיתחת ל1200 שקל אז איך זה שאלה עולים 700 ומשהו הם לא משהו או סתם חברה?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הורדתי את הMEMTEST ... חילצתי אותו והיה שם 4 קבצים... הפעלתי את הקובץ INSTALL כתבתי שהדרייב של הפלופי הוא A והכנסתי דיסקט ריק לפלופי המחשב חשב 10 שניות ועשה כנראה שינוים בדיסקט בקיצור כל התהליך הזה הפך את הדיסקט לבוט... טוב אני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מגיע לווינדוס כמובן הוא כותב לפני זה LOADING ............. ואז הוא מראה כאילו הוא בא להכנס לתוכנה ואז פתאום בום! הוא עושה ריסטרט למשהו יש מושג ממה זה?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by taotao,

קניתי תלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4p800e עכשיו ראיתי בדאפ שהזכרונות שלו זה DDR2 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MotherBoard&keyword=WIFI ובאתר של אסוס לא רשום שזה DDR2 יש מצב שזה טעות כי אם זה DDR2 אז אני יבטל תהזמנה כי הזכרונות שלי זה DDR רגיל

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב ודרוש לי לוח אם טוב שכולל כרטיס מסך משולב כך שאני לא יצטרך לקנות גם כרטיס מסך ואז נוכל לשדרג אולי בעתיד... הלוח אם הנדרש הוא לסוקט 754.

• 10 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים