מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
יש לי התלבטות בין ¤ 399 DDR2 VALUE SELECT 512MB 533Mhz CL4 CORSAIR VS512MB533D2 ¤ 330 KINGSTON DDR II 512MB 533MHZ אני יודע שרכיבי Corsair הם מותג חזק, האם למחשב חדש אולם ללא כוונות OC יש באמת הבדל שמצדיק 140 ש"ח (אני צריך 2 יחידות ל-1G). ? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשבועיים הגעתי הביתה לסופ"ש כרגיל, וכשהדלקתי את המחשב הוא עלה לשניה, רק אור ומאווררים החלו לפעול ואז הוא נכבה. ניתקתי הכל חוץ מלוח האם והספק ועדיין זה קרה, מכיוון שאין לי עוד ספק ולוח אם בבית נתתי לKSP לבדוק לי את המחשב. הם התקשרו אליי לפני כמה ימים ואמרו לי שלוח האם שלי נשרף. לוח האם שהיה לי היה Asus P8h61-m lx למעבד i5-3550 שברשותי. עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות, אני יכול לנסות למצוא חנות שעוד מוכרת לוח אם מתאים למעבד שלי ולקנות שם (אין לי ממש זמן לזה, אני חייל). או, לקנות לוח אם, מעבד חדש וקירור חדש ואז ייתכן והמחשב שלי יהיה מוכן עוד היום. אשמח להמלצות לשני הצדדים ועצה כללית למה הכי כדאי לעשות. לפרוטוקול יש ברשותי:…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם באינטל סוף סוף יחזירו לצרכנים את היכולת לבחור במעבד ביניים שמותאם להמהרה עצמאית? לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם מעבד Core I 5 750 2.6 MHZ כאשר הביוס עולה הוא מזהה שמותקן מעבד Core I 5 760 2.8 MHZ במאפייני WINDOWS 7 ובתוכנת CPUZ הוא מופיע Core I 5 750 2.6 MHZ מה דעתכם? איך זה יכול להיות? משהו נתקל בבעיה דומה? תוכלו לעיין מפרט המחשב שלי ליד האייקון
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם לקחת P35? איזה לוחות מומלצים?
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
בביוס בלוח נמצאת האפשרות "AGP Comp. Driving" מה זה? ואם בוחרים ידני אז יש אפשרויות רבות.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד P4 2.6 או 2.8, אבל הם קצת יקרים מה שווה לזה מבחינת קניית AMD? האם בכלל שווה AMD? נ.ב זה לא ל O.C ולא שום דבר אינטרנט משחקים סרטים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
תפסתי מעבד p560 משנת 2003 עם הכיתוב intel confidential. המספר הקטלוגי שלו הוא QQ44ES. מסתבר שמדובר בדוגמית למהנדסים ומפתחים שנשלחת לכל מיני חברות לפני שחרור דור חדש, אך באופן מפתיע נמצא במערכת מחשב ביתית פשוטה למדי. האתר של אינטל מציין שהמעבדים הללו הינם רכוש אינטל... אני מבקש כמה הבהרות: האם הדבר הזה נמכר למערכת מחשב באופן לא חוקי? האם זה נכון שיש לו מכפלה פתוחה והוא בלתי נעול? האם הוא שווה יותר ממעבד רגיל בן דורו, והאם בכלל מותר לי למכור אותו?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם אפשרי לשים שתי כרטיסי מסך על הלוח אם הזה? H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי Pentium D 945+ 3.4GHz (ד"א מה אומר ה+ ב 945 ?) אני מריץ EVEREST וזה פשוט קופץ מ 2400 ל 3400 וחזרה .. ולרוב זה נמצא ב 2400 זה מעצבן אותי מאוד במיוחד מאז שהמחשב שלי הפך לתנור ומעלה את טמפ החדר ב איזה 5-6 מעלות ... אני נשרף פה !!! ואני בצפון !! לוח אם ASUS P5NSLI כל המערכת בת פחות משנה ואני לא יודע אם זה עשה לי את זה מהתחלה
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני עומד לפני קניית מחשב ואני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לזיכרונות. אני כניראה הולך לקנות PIV 2.8C או 3C עם לוח P4P800 DELUXE של ASUS . עכשיו אני רוצה להתאים זיכרון. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים, סרטים, מוזיקה, הקלטת מוזיקה מאורגן למחשב, עבודה בפוטושופ ואולי בעתיד גם בתוכנות 3D כמו 3D STUDIO MAX. בזמן הקרוב אני לא אעשה OC אבל אולי בעוד כשנתיים אם המחשב יהיה כבר די איטי אז אני אעשה. שאלה ראשונה שלי היא איזה גודל של זיכרון לקחת : 512 או להשקיע ב 1024? האם עכשיו יש הבדל רב בין הגדלים? אני רק רוצה להגיד שאין לי תקציב מדויק פשוט אני מחפש זיכרון איכותי ואני לא אתקמצן עליו אני ממלא משקיע הרבה כסף במחשב. אז לסיכום, איזה זיכרון אני צריך לקחת? שאלה נוספת שלי היא מה ההב…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אוקיי הזכרונות שלי הם של סמסונג 667 מגהרץ, אז למה זה רושם לי 333 מגהרץ??? תודה מראש (:
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
אנחנו עדיין לא יודעים מתי נזכה לראות את דור ה-Cannon Lake בפעולה, אבל בענקית השבבים מבהירים כי אין להם שום עיכובים במסגרת התוכנית הנוכחית לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי זכונות של geil 1X2GB שאין אותם כבר ורציתי לשדרג ל 4 - של 2 סטיקים . אני צריך את הזיכרונות גם ל OC וכאן ההתלבטות והעזרה שאני צריך , ראיתי כמה דגמים אבל אני לא בטוח בבחירה . הנה כמה דגמים - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=647 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=124 הבנתי שאפשר להשתמש גם בזיכרונות של 1066 אבל לא חיפשתי בתחום הזה . אשמח לקבל עזרה , המשך יום נעים ואחלה סופ"ש , נדב .
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שעליו כנראה ישב 3800X2. OC לא כלכך בתכנון, אבל חשוב שיהיה לו כרטיס קול טוב. לצורך העניין, שמתי לב לNF4U LANPARTY של DFI, איך האוןבורד סאונד שלו? יש טובים יותר? תודה(:
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
השאלה הנשאלת...מבחינת ביצועים ולא מבחינת מחיר....מה עדיף הI7 930 שבאמת כבר זקן לעומת החדש I7-2600 שבאמת חדש. מצד אחד נדמה לי שה2600 לא תומך TRI-CHAN - אבל בכלל רואים בזה את ההשפעה ? מה יותר חזק ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמעט 3 שנים קניתי מחשב,במחשב יש לוח אם msi pt8 neo-lsr/v,הרצתי עליו חיפוש בגוגל בשביל לבדוק אם אני יכול לחבר לו דיסק sata (אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש?),כל מה שמצאתי היה בשפות לא מובנות לכן התקשרתי פעמיים לתמיכה של אייבורי כדי לברר אם אני יכול לחבר עליו דיסק sata כי אני מחפש דיסק קשיח ולא רציתי לפתוח את המארז,פעמיים התומכים אמרו לי שאני לא יכול לחבר במחשב שלי דיסק sata,היום עמדתי ללכת לקנות דיסק ide ופתחתי את המארז סתם בשביל לנקות אותו קצת ולסדר את כל הכבלים וראיתי מן שתי כניסות שנראות בדיוק ככה,האם זה אומר שהם טעו ואני יכול לחבר דיסק sata ???
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי זכרונות Spectek (עד שגיליתי מה יש לי..) מי הם? ואני רוצה לדעת איך הם? איזה איכות? כי ראיתי בזאפ שהם יקרים יחסית... אני מתכוון למכור אותם (2 של 256) ב300 ואחרי שראיתי שזאפ שאחד כזה עולה 300 דעתי השתנתה או אולי זה פסדר?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש מיליון לוחות וכל אחד אומר עליהם משהו אחר..... התחרפנתי (כבר יש שקע בקיר.... ) אני רוצה לנסות OC בפעם הראשונה בחיי ורציתי לדעת איזה זכרונות יותר עדיפים: 2X512 של CORSAIR XMS2 כמו שמופיעים למטה בפרסומת או 2X1024 של SUPER TALENT http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 אני רוצה OC לא בשביל נקודות ב 3DMARK אלא בשביל לשפר ביצועים (לא סותר אה?) אגב לזכרונות יש לי תקציב של סביבות ה1000 כמובן שאפשר גם בפחות נ.ב. אני מת כבר לקנות מחשב מאז שיצא FAR CRY אני מחכה למחשב שיריץ לי אותו נו שוין אני מחכה כבר מ 2004 תודה לכל מי שעוזר ומציץ בפוסט
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מהלוחות אם תומך בPCI-EXPRESS 2.0 ep43-ds3l או ep43-ds3 ?? אני רוכש כרטיס מסך hd 4850 ddr3 ולכן חשוב הלוח אם יתמוך בPCI-EXPRESS 2.0 כדי שיעלו הביצועים נכון? לא יתבצע oc .
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עומד לקנות מחשב עם מעבד אינטל 3GHZ (יש כמה סוגים?) המחשב לא מיועד להיות מחשב עיקרי לעבודת פוטושופ. השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ולעיתים רחוקות פוטושופ ומשחקים של ילדים קטנים (לא גיימרים) מתלבט בין שני סטים ללוח אם +כרטיס מסך 1 - לוח אם intel 915 400DDR הכרטיס מסך O/B (לא נאמר לי איזה דגם הלוח אם) בכ- $90 2- לוח אם ASUS P5S 800VM + כרטיס מסך FX5200 128MB בכ110$ אשמח לתשובה מהירה תודה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מעבד g2020 זכרון 8G סטיק אחד 1600 אני מעוניין לחבר 2 מסכים למחשב בחיבור dvi יש כזה דבר ? ושאלה נוספת - האם ניתן בחיבור שכזה לראות בכל מסך משהו אחר לדוגמא במסך אחד פייסבוק ובמסך השני לראות את תיבת הגימייל שלי ביקשתי המלצה למפרט בפורום מפרטים אבל לאחר כ-6 ימים שלא היתה כל המלצה כבר התייאשתי ואני ארכיב כבר לבד ולכן השאלה הנשאלת. אם אין כזה דבר אז אשמח על המלצה של לוח אם מתאים ראיתי בפורום של מפרטים שממליצים על gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-