מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
רשום שהוא תומך ב 478 פינים כמו בלוחות של היום אבל לא נתון של איזה גירסא ה 400 , ה 533 או ה 800 ...
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הגעתי למסכנה שהמעבד שנותן לי את המקסימום עבור הכסף לצרכים שלי הוא E8400 המליצו לי על לוח אם : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 האם זה המדר בורד הטוב ביותר בתקציב הזה? אגב: אני מחפש לוח אם שקט ללא קרור אקטיבי + כרטיס קול און בורד. + כרטיס רשת און בורד .
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
כרגע המערכת שלי היא כזאת: מעבד: Q9550 זיכרון: 2 סטיקים של 2GB 800MHZ לוח: G43 של אסוס כ.מסך: RADEON HD5850 אני שוקל להחליף את המארז ל-ATX, ועל הדרך את הלוח ל-P45 איזה דגם של לוח הייתם ממליצים כאידיאלי למפרט הנ"ל?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הלוחות של ASrock חוץ מזה שהם זולים? הרכיבים איכותיים הלוח עצמו איכותי?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מעבד E4300/4400 Due. האם צ'יפסט הP35 יוכיח את עצמו (או לפחות מתיימר להיות) הקניה הנכונה מבחינת התפתחויות עתידיות? אני מעוניין להבין מדוע... אם לא, איזה ערכת שבבים מומלצת היום למעבד הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה רצתי לשאול מה ההבדל בין אינטל לשאר המעבדים עם תסבירו לי כך זה היה נחמד: מעבד *** יותר טוב *** בגלל *** מתאים ל*** בגלל*** תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי קראתי בכמה מקומות שעדיף שהיחס fsb/dram יהיה 1:1 האם זה נכון ? אם נגיד אני קונה מחשב חדש, עם מעבד e6300 (ולא מתכוון לעשות overclocking) האם כדאי לקנות זיכרונות ddr2 dual channel 533mhz ואז אם אני לא טועה יהיה יחס של 1:1 או זיכרון 667mz והיחס יהיה 4:5 ? איפה יהיה ביצועים יותר טובים ? ומה עדיף ? (ההנחה גם שב533 התיזמון יהיה קצת יותר טוב יותר מ667)
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
יש לי התלבטות בין ¤ 399 DDR2 VALUE SELECT 512MB 533Mhz CL4 CORSAIR VS512MB533D2 ¤ 330 KINGSTON DDR II 512MB 533MHZ אני יודע שרכיבי Corsair הם מותג חזק, האם למחשב חדש אולם ללא כוונות OC יש באמת הבדל שמצדיק 140 ש"ח (אני צריך 2 יחידות ל-1G). ? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשבועיים הגעתי הביתה לסופ"ש כרגיל, וכשהדלקתי את המחשב הוא עלה לשניה, רק אור ומאווררים החלו לפעול ואז הוא נכבה. ניתקתי הכל חוץ מלוח האם והספק ועדיין זה קרה, מכיוון שאין לי עוד ספק ולוח אם בבית נתתי לKSP לבדוק לי את המחשב. הם התקשרו אליי לפני כמה ימים ואמרו לי שלוח האם שלי נשרף. לוח האם שהיה לי היה Asus P8h61-m lx למעבד i5-3550 שברשותי. עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות, אני יכול לנסות למצוא חנות שעוד מוכרת לוח אם מתאים למעבד שלי ולקנות שם (אין לי ממש זמן לזה, אני חייל). או, לקנות לוח אם, מעבד חדש וקירור חדש ואז ייתכן והמחשב שלי יהיה מוכן עוד היום. אשמח להמלצות לשני הצדדים ועצה כללית למה הכי כדאי לעשות. לפרוטוקול יש ברשותי:…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם באינטל סוף סוף יחזירו לצרכנים את היכולת לבחור במעבד ביניים שמותאם להמהרה עצמאית? לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם מעבד Core I 5 750 2.6 MHZ כאשר הביוס עולה הוא מזהה שמותקן מעבד Core I 5 760 2.8 MHZ במאפייני WINDOWS 7 ובתוכנת CPUZ הוא מופיע Core I 5 750 2.6 MHZ מה דעתכם? איך זה יכול להיות? משהו נתקל בבעיה דומה? תוכלו לעיין מפרט המחשב שלי ליד האייקון
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האם לקחת P35? איזה לוחות מומלצים?
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
בביוס בלוח נמצאת האפשרות "AGP Comp. Driving" מה זה? ואם בוחרים ידני אז יש אפשרויות רבות.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד P4 2.6 או 2.8, אבל הם קצת יקרים מה שווה לזה מבחינת קניית AMD? האם בכלל שווה AMD? נ.ב זה לא ל O.C ולא שום דבר אינטרנט משחקים סרטים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
תפסתי מעבד p560 משנת 2003 עם הכיתוב intel confidential. המספר הקטלוגי שלו הוא QQ44ES. מסתבר שמדובר בדוגמית למהנדסים ומפתחים שנשלחת לכל מיני חברות לפני שחרור דור חדש, אך באופן מפתיע נמצא במערכת מחשב ביתית פשוטה למדי. האתר של אינטל מציין שהמעבדים הללו הינם רכוש אינטל... אני מבקש כמה הבהרות: האם הדבר הזה נמכר למערכת מחשב באופן לא חוקי? האם זה נכון שיש לו מכפלה פתוחה והוא בלתי נעול? האם הוא שווה יותר ממעבד רגיל בן דורו, והאם בכלל מותר לי למכור אותו?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם אפשרי לשים שתי כרטיסי מסך על הלוח אם הזה? H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי Pentium D 945+ 3.4GHz (ד"א מה אומר ה+ ב 945 ?) אני מריץ EVEREST וזה פשוט קופץ מ 2400 ל 3400 וחזרה .. ולרוב זה נמצא ב 2400 זה מעצבן אותי מאוד במיוחד מאז שהמחשב שלי הפך לתנור ומעלה את טמפ החדר ב איזה 5-6 מעלות ... אני נשרף פה !!! ואני בצפון !! לוח אם ASUS P5NSLI כל המערכת בת פחות משנה ואני לא יודע אם זה עשה לי את זה מהתחלה
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני עומד לפני קניית מחשב ואני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לזיכרונות. אני כניראה הולך לקנות PIV 2.8C או 3C עם לוח P4P800 DELUXE של ASUS . עכשיו אני רוצה להתאים זיכרון. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים, סרטים, מוזיקה, הקלטת מוזיקה מאורגן למחשב, עבודה בפוטושופ ואולי בעתיד גם בתוכנות 3D כמו 3D STUDIO MAX. בזמן הקרוב אני לא אעשה OC אבל אולי בעוד כשנתיים אם המחשב יהיה כבר די איטי אז אני אעשה. שאלה ראשונה שלי היא איזה גודל של זיכרון לקחת : 512 או להשקיע ב 1024? האם עכשיו יש הבדל רב בין הגדלים? אני רק רוצה להגיד שאין לי תקציב מדויק פשוט אני מחפש זיכרון איכותי ואני לא אתקמצן עליו אני ממלא משקיע הרבה כסף במחשב. אז לסיכום, איזה זיכרון אני צריך לקחת? שאלה נוספת שלי היא מה ההב…
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקיי הזכרונות שלי הם של סמסונג 667 מגהרץ, אז למה זה רושם לי 333 מגהרץ??? תודה מראש (:
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
אנחנו עדיין לא יודעים מתי נזכה לראות את דור ה-Cannon Lake בפעולה, אבל בענקית השבבים מבהירים כי אין להם שום עיכובים במסגרת התוכנית הנוכחית לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי זכונות של geil 1X2GB שאין אותם כבר ורציתי לשדרג ל 4 - של 2 סטיקים . אני צריך את הזיכרונות גם ל OC וכאן ההתלבטות והעזרה שאני צריך , ראיתי כמה דגמים אבל אני לא בטוח בבחירה . הנה כמה דגמים - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=647 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=124 הבנתי שאפשר להשתמש גם בזיכרונות של 1066 אבל לא חיפשתי בתחום הזה . אשמח לקבל עזרה , המשך יום נעים ואחלה סופ"ש , נדב .
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שעליו כנראה ישב 3800X2. OC לא כלכך בתכנון, אבל חשוב שיהיה לו כרטיס קול טוב. לצורך העניין, שמתי לב לNF4U LANPARTY של DFI, איך האוןבורד סאונד שלו? יש טובים יותר? תודה(:
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-