מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
האם זה מספיק בישביל OC עצבני Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray, Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3ComGLAN,5.1 Sound,USB 2
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באירוע Supercomputing 2006 שנערך היום ב TAMPA פלורידה הוצגה רשימת 500 המחשבים החזקים בעולם. מעבדי ה Opteron של AMD חיזקו את אחיזתם ברשימה ו 3 מעשרת המחשבים הראשונים מבוססים על Opteron. כמו כן, הציגה AMD מעבד חדש stream processor המיועד למחשבים עתירי עיבוד כגון שרתים תחנות עבודה (וגם מחשבי על). המעבד מתוכנן לכרטיס PCI-E עם 1GB זכרון GDDR3 ומבוסס כנראה על ליבת ה R580 של ATI. הכרטיס משתמש בממשק חדש שפותח ע"י AMD בשם CTM - Close To Metal שאמור להקל על התוכנה שתשתמש בכרטיס ולתת שיפור של עד פי 8 מ APIs קיימים ל 3D. הכרטיס יאיץ מאוד חישובים מורכבים עתירי עיבוד כמו ניתוחים סייסמיים, חישובים מדעיים שונים, ניתוחים פיננסיים ביולוגיים, חישובים פיזיקליים, 3D, קידוד וידאו וכולי. המחיר…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לקנות מחשב לשימוש של אינטרנט , סרטים , אופיס ומשחקים רגילים וכבדים ומידי פעם עריכות של סרטים רציתי לדעת מה עדיף Phenom II x4 Quad-Core 955 או I5 של אינטל. יש לי מסך "23 של SAMSUNG 2333SW יש לי כרטיס מסך של HD4850 TOXIC
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין האם GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תומך ב sata II
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. בדיקות שיבטיחו קנייה בטוחה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה! היום כנראה מתו לי הלוח אם והזכרון במחשב של אמא.. הם כבר הרבה זמן עשו בעיות וכנראה היום מתו. כשאני מכניס את הזכרון המת(כנראה) הלוח מצפצף הרבה פעמים, וגם כאשר אני מכניס זכרון תקין מהמחשב שלי, הוא מצפצף המון פעמים. מכאן הסקתי שהלוח לא בסדר. את הזכרון הלא תקין הכנסתי למחשב שלי והוא לא עבד. הלוח הוא k7som+ של חברת ELITEGROUP ויש עליו מעבד DURON 1600. אני לא יודע איפה למצוא עכשיו לוח אם שתומך במעבד כזה.. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, אני רואה עכשיו הרבה כתבות באתר הזה,ושמתי לב שעכשיו כל החברות משנות ליבות ויוצאים דגמים חדשים ויותר טובים של מעבדים, אז האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מחשב? או ששווה לחכות עוד חודשיים שלושה בשביל לקבל מחשב הרבה יותר טוב? ומתי יוצאים מעבדי Nehalem? תודה!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי , אני מחפש לוח ומתחיל להשבר לי לחכות ללוחות X38 האם ללוח הנ"ל יש יציאה של AUX-OUT ל AUDIO כי אני רק ככה יכול לחבר את הלוח לרסיבר שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם זה נורמלי? כאילו אני יודע שהוא אמור להראות למטה 2 מעבדים.... כלומר מין בחירה כזאת... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אתמול סוף סוף הרכבתי את המחשב המארז הוא של Antec Sonata הלוח אם של Asus P4C E Dekuxe מהמארז יוצא לי חיבור שעדיין לא הצלחתי להבין היכן להתקין אותו בבורד של אסוס מצורפת תמונה של החיבור. תודה עבור העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ברצוני לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי מסוג RDRAM. נכנסתי לאתר הקניות זאפ וראיתי שלזכרונות RDRAM בשם הדגם והנתונים רשום CL3. מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר CL3 כי הזיכרון שיש לי הוא די ישן ואני לא לא יודע אם זה סוג חדש של טכנולוגיה או מה שזה לא אומר ואני לא יודע אם זה מתאים או לא למחשס שלי והאם תיהיה תאימות עם הזיכרון שיש לי עכשיו. יש לי עכשיו RDRAM Kingston 2*128 pc800 בקיצור השאלה היא מה זה אומר CL3. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, איך אני נכנס בביוס להגדרת התזמונים של הזיכרון ?? נכנסתי לביוס אבל לא מצאתי את האופציה הזאת בתפריט.. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בזמן משחק באטלפילד 3. אני הופתעתי בעצמי , כי המעבד הזה לא אמור להיות מסוגל לעבור את ה3.6 , ובזמן שכל הליבות עובדות הוא אמור להיות על מקסימום 3.4 , אז איך? יש למישהו הסבר?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. עבור משתמש המבקש לוח אם בעל מערך כרטיסים כפול (SLI), באיזה לוח אם הייתם בוחרים? אולי אפשר פשוט לשאול: איזה לוח אם יותר טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עד איזו טמפרטורה יכול לעבוד המעבד הזה , כי אצלי במאמץ של OCCT הוא מגיע לקרוב ל57 מעולת.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מהו? תציעו 3 ותנו קישורים או תאמרו איפה יש.. תודה רבה יונתן
-
- 17 תגובות
- 884 צפיות
-
-
E2140 או 4400X2? מי יותר טוב לOC? מי יתן יותר ביצועים עם יעשו על שניהם את אותו OC? תוכיחו לי אבל, אל תזרקו באויר!. תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם ובו כרטיס מובנה של NVIDIA : מקביל ל ASUS M4A785-M (מחיר 470 ש"ח) גם בביצועים וגם במחיר ? למה ? כי בלינוקס אני מעדיף את NVIDIA כיום בגלל דרייברים בלינוקס לא איכפת לי מי החברה שתהיה ASUS GIGABYTE וכו' השימוש יעשה עם AMD 550 בעיקר ל HTPC
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה עם המאוורר של המעבד... אני לא מצליח דרך הביוס לראות מה המהירות של הסיבוב שלו, לא מצליח לעשות כלום... זה ככה? או שמשהו פה דפוק? אני רק יכול להגיד שהוא מסתובב...
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך המחשב שלי הפסיק לעבוד,בדקו לי את המחשב ואמרו לי שהלך הלוח אם [נקנה לפני קצת יותר מ5 שנים] אז אני צריך לוח אם חדש שיתאים לרכיבים הבאים: כרטיס מסך 6600GT בחיבור AGP מעבד 2.4gh [מלפני קצת יותר מ 5 שנים] זכרונות לא יודע איך זה נקרא בדיוק אבל כתוב עליהם PC2700 [סטיק אחד של 1GB,אחד של 512MB ועוד אחד של 128MB סה"כ קצת יותר מג'יגה וחצי] 2 הארד דיסקים [אחד של 160GB ואחד של 40GB] ובגלל שהלוח ישן והכוננים גם אז החיבור זה בטח חיבור ישן 1.יש לוח שנמכר שמתאים לרכיבים האלה? 2.האם כדאי להשקיע בלוח חדש שמתאים לרכיבים הישנים או שכדאי לקנות מחשב חדש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף לוח אם+מעבד כיום אני עם זכרונות 32GB DDR4 1066Mhz השאלה שלי האם הם יתאימו ללוח הזה אני יודע שה 1066 Mhz לא כתוב פה כנתמך, אך האם באמת יש לזה משמעות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לוח אזוס = http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=0 לוח גיגהבייט = http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G ללוח של ASUS יש תוספת של VGA DVI ולגיגהבייט אין ... שניהם אותו מחיר 100$ במה הציפסט "האיכות" באה לידי ביטוי בפיצרים על הלוח ? ההבדל בין ציפסט ATI למשל ל NF זה בפיצרים ? או בביצועים גם ? כונן קשיח , USB ושאר ההתקנים ? ( עבודה מול המעבד )
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך משולב ATI RADEON X800 PRO עם לוח אם MSI RS482 M4 לAMD 3200 64BIT שווה להוסיף עוד 550 ש"ח בשביל לוח MSI אחר לא משולב? מה החסרונות של הלא משולב?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם צריך לעשות לו oc במשחקים כמו grid bioshock וכו או שאפשר לשחק בלי oc והם יפעלו חלק.. עם כרטיס מסך 4850hd ו2 ג'יגה זיכרון ודרך אגב איך בכלל עושים oc?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-