מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
בעקבות הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207609.0 קניתי את אותו כרטיס וכבר התקנתי אותו במחשב, ואכן המחשב קלט אותו וכרגע יש לי 1 ג'יגה של זיכרון. 1. איפה אני רואה את המהירות האפקטיבית שלו? (למרות שליאור אמר לי שהמהירות תהיה 333mhz, אני רוצה להיות באמת בטוח בזה שזאת אכן המהירות) 2. יש לי עוד 2 כרטיסי זיכרון- 256mb 333mhz, ועוד אחד 512mb 266mhz. הג'יגה של kingston ה 512 גם כן של kingston וה 256 של TwinMos מה אתם ממליצים לי להוסיף לג'יגה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
חברה איך אני יכול לדעת איזה cl הזיכרון שלי שיש לי במחשב?
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ביום שני AMD תשיק את האופטרון 252 (מעבד לשרתים ותחנות עבודה) ביום שני AMD תשיק את האופטרון 252, הוא שונה מהאופטרונים הקודמים קודם כל במהירות השעון 2.60GHz אבל בנוסף גם תדר העבודה של אפיק התקשורת HT (הייפר טרנספורט) גדל מ 800 מגה הרץ ל 1000 מגה הרץ ונוספה תמיכה ב SSE3. כמובן שהמעבד החדש מיוצר בתהליכי ייצור של 90 ננו מטר. פליטת החום המקסימלית של מעבד זה היא 67W ובמצב "קריר ושקט" 21W. האופטרון הוא מעבד בשקע 940. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050211015829.html הערות: SSE3 הם הוראות מעבד מיוחדות שאינטל הוסיפה בזמנו לקו מוצרי הפנטיום 4 (החל מהפרסקוט). עידון תהליכי הייצור מאפשר לייצר יותר מעבדים עם אותה כמות של חומר גלם (פרוסת סיליקון) ובאופן תיאורטי גם אמור …
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי..קניתי מחשב חדש מאייבורי ובין היתר לוח האם שלו הוא gygabyte GA-P35_DS3, והזיכרון שהזמנתי הוא OCZ 1GB*2, בקיט(DDR2) ובמהירות של 800MHZ. עכשיו הורדתי תוכנות לזיהוי רכיבים CPUZ והתוכנה אומרת שהזיכרון עובד על 400 MHZ. האם זאת טעות של התוכנה או שאייבורי הביאו לי זכרון עם מהירות נמוכה יותר?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני דיי מתלבט אם לקנות היום A64 939 או לחכות ללוחות מבוססי nForce 4 chip se לא כל כך מפריע לי המחסור ב - PCI Express אבל מעניין אותי האם יהיה שיפור גם בביצועים ובכמה באחוזים?
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
*אשכול זה נפתח כדי למנוע ספאם ושאלות שחוזרות על עצמן* אז מה זה לוח אם? (MOTHERBOARD): לוח האם הוא המעגל המודפס הראשי של מחשב או מכשיר אלקטרוני מורכב אחר. בדרך כלל מתייחס מושג זה למעגל המודפס הראשי של המחשב אישי (PC). כל הרכיבים החיוניים לפעולתו של המחשב האישי מהווים חלק אינטגרלי מלוח האם, או מחוברים אליו ישירות דרך חריצי הרחבה שונים. רכיבים אלו כוללים את המעבד, הזכרון, כרטיס המסך, כונני דיסקטים ותקליטורים ועוד. כל לוח אם מבוסס על ערכת שבבים (Chipset) שאחראית על הגישור בין הרכיבים השונים המרכיבים את המחשב. בנוסף לרכיבים החיוניים ניתן לחבר ללוח האם רכיבים נוספים, באמצעות חריצי הרחבה מסוגים שונים ( PCI, PCI EXPRESS,AGP, EISA, ISA) שהנפוצים בהם כרטיסי מסך, כרטיסי קול, כרט…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שקל. המפרט שלי כרגע הוא: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MH Abit IL9 Proz DDR2-667 333 MHz 4G NVIDIA GeForce 8800 GTS האם ניתן לשדרג את המחשב ב2000 שקל כך שלאחר שידרוג הביצועים יראו אחרת, או עדיף כבר לוותר על השקעה לחכות עוד תקופת זמן ולהחליף מחשב? תודה על העזרה...
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם הבנתי נכון מעבדי INTEL לא נישרפים אם הם מתחממים יותר מדי, בהדרגה אלא הם פשוט מתכבים עד שהם מתקררים ואז נדלקים שוב, האם מעבדי AMD החדשים גם כן מתכבים כאשר הם מתחילים להתחמם יותר מדי, ואז אפשר להדלחיק אותם שוב? ומה זה בדיוק ההיט סטים החתיכת מתחכת ליד המעבד על הלוח אם? איך היא בדיוק מקררת את המחשב? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איזה מהלוחות אם יותר טוב לדעתכם ! ה-P5K-E של ASUS או ה- GA-X38-DS4 של GIGABYTE אשמח לדעה בונה כאן בבקשה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לוח של GIGABYTE GA-7VTXH+ וסטיק של 512MB KINGSTON CL 2.5
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי שני סלוטים של 256 של ויבונד 3200 וחשבתי להוסיף עוד שני סלוטים ורציתי לדעת אם תהיה בעייה מבחינת התזמונים כי יש לי וינבונד
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB זיכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיס מסךSapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCIE איזה לוח אם יתאים לחלקים האלה? שיהיה משהו טוב זה מחשב למשחקים כבדים....
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי מחשב בספטמבר 2003, לא שיניתי שום רכיב מאז, אתמול גיליתי שאחד ה - DIMM-ים של הזכרון לא פועל טוב ( עשה לי בעיות, מסכים כחולים וכו', בקיצר אני בטוח שזה הוא ), בכל מקרה, ה-DIMM הוא : ELIXIR 256MB DDR 400MHZ PC3200U, רציתי לדעת כמה אחריות מקבלים עליהם ( כי בחנות לא אמרו לי ) וכמה בערך צריך לעלות אחד... תודה.
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לדעת איזה מעבד ואיזה לוח אם הם הכי חזקים היום בשוק, אשר יהיו הטובים ביותר למטרות גרפיקה כבדה מאוד! (ואם אפשר לינקים לחנויות של מה שאתם מציאים לי) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אותו זיכרון. DDR2 667 CL3! רק הNCP עם 10 שנות אחריות במקום הGEIL שבא עם 3.. מה יותר טוב? מבחינת ביצועים גם..
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel pentium 4 2000 MHz האם הוא מעבד 32 ביט או 64 ביט? תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
Q9450 - שימלא את ה1333 עד 0 מקום - מה שיאפשר OC פחות יציב. E8400 - שיעבור OC ל 3 ג'יגהרץ. מה עדיךף? המטרה היא משחקים בלבד. (למתעניינים - אני מוכר את המעבד העכשווי שלי E6700 : חפשו בלוח המודעות כאן באתר).
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם מסוג GA-8IG100 של גיגהבייט עם נלוח הורדתי את תוכנת ה OC EASY TUNE אופציית ה CIA MIB סגורה בפני למרות שהרוח תומך בעניין! למישהו יש רעיון איך אניפותח את זה? עריכה: משיטוט באינטרנט הבנתי שאני צריך להפעיל את העניין דרך הביוס הדבר התבצע!אך בכל זאת האופציה סגורה בפני! למרות השינוי בביוס!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב עם מעבד amd 3200 339 האם יש לוח אם למעבד הזה שכולל בתוכו כרטיס מסך מובנה שמספיק למשחקים כמו הפלייטסימולטור תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אני בונה מערכת לעבודות גרפיקה כבדה ותלת מימד, בחרתי במעבד DUALCORE 830 של אינטל וכרגע אני מחפש את הטרייד אוף הטוב ביותר להשקעה בלוח/זכרון : האים כדאי ללכת על צ'יפסט 945 או 955? מה ההבדלים? ביצועי RAID או ממש הבדלי תיזמונים ומהירות אמיתי של הלוח אחד מול השני שיצדיקו את 100 הדולרים אקסטרה. מבחינת זכרונות: 667 מה"ץ או 533? שוב , כאן גם יש את אותם 100 דולרים הבדל המפרידים, ושוב נדרש מחשב היכן להשקיע, ואם כבר שמים: ראיתי שיש קונפיגורציות עם 2 מודולים וקונפיגורציות עם מודול אחד, מה ההבדלים? כלומר אם אני מעוניין בזכרון מע' של 1 ג"ב מה לשים, ויש לזכור כי עליו להיות מהיר (אבל כמובן תקציבי במדיום :-)) מה הייתם ממליצים? התקציב למערכת הוא כ-7K והיא מורכבת מחמישה חלקים בלבד: לוח אם, …
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך המשולב משתמש בזיכרון משלו או ב ram של המחשב? (Asus M2NPV-VM) אני מתכוון לשים 2X512 ולא מתכוון לשחק בו במשחקים. אם אין לו זיכרון משלו האם זה עלול להוות בעיה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל שדרוג בעקבות מחירי הזכרונות ואשמח לקבל יעוץ בבחירת לוח. הדרישות שלי הן קצת מורכבות.... 4 חיבורי סאטה 2 ומעלה. 2 חיבורי גיגבייט תוצרת מארוול MARVEL 3-4 PCI 32.(החריץ הלבן הישן הגדול) עדיפות לnFORCE 6-8 חיבורי USB 2 חיבורי 1394. זה הכל ולדעתי קשה למצוא לוח כזה. מצאתי את ה TYAN 3400B אבל אני לא יודע איך הוא כי אין אותו באף חנות ולעשות הזמנה מיוחדת זה מחייב ויש לו רק 4 חיבורי USB. ו 6 חיבורי סאטה. לוחות של אסוס יש בשפע אבל שוב רק 2 חיבורי PCI ישנים... תודה לכל המגיבים ולילה טוב\בוקר טוב :)
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני יודע ש GGDR3 זהו בעצם DDR2 שעבר התאמה לכרטיסי מסך ומעביר 4 BIT במקום 2 ושגם שופר פיזור החום וצירכת המתח.. אבל אילו שבבים אלה?? יש להם תדרים מקוריים שהם אמורים לרוץ בו כמו שנניח יש DDR 667 ו DDR 800 ?? או שהיצרן קובע בעצמו מה התדרים ? לפי מה נקבע התדר של הזכרונות - נניח לכרטיס X יש זכרון 256M ב GDDR3 ולכרטיס Y יש גם 256M עם GDDR3, אך התדרים של שניהם יכולים להיות שונים כמו שמיים וארץ.. מישהו יכול לתת לי מידע? תודה.. *להעביר בבקשה אם לא הפורום המתאים..*
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-