מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם חדש : gigabyte ds3p הלוח בא עם כריס קול של realtec acl 889a אחרי התקנה של xp אין זהוי של התקן הקול ניסיתי להוריד את ההתקן מדיסק ההתקנים שבא עם לוח האם הורדתי driver מהאתר של gigabyte אך ללא הועיל אין זהוי של כרטיס הקול אגב הכרטיס עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אבל אני מעונין להפעיל אותו עם ה- xp אשמח לפתרון
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם הלוח ינצל את מלוא ה800MHZ ? אם כן, אז למה ? בכל OC זה יקרה [גדול /קטן] תודה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ראיתי באתר שלהם שהם הוציאו גרסאות ל-P5B שנקראת Vista Edition ועוד דומים. מה מיוחד בלוחות אם אלה? במה הם טובים יותר אם בכלל (כמובן בעבודה תחת Windows VIsta)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שיצאו המעבדים החדשים, אז יש לי P4 2.4B אבל אני רוצנ לדעת אם בעתיד אני אוכל לשים בו מעבד חדש יותר. הוא תומך ב HT ולפי מה שראיתי בביוס הוא יכול להגיע לבאס 300 זה רק מתוך סקרנות
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום.. :] אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני לוחות אם: הלוח הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_32_36&products_id=4486 לבין הלוח הזה: http://img144.imageshack.us/img144/5853/mainboardkg8.jpg הלוח בתמונה הזו הוא של חבר שלי והוא אומר לי שלא לקחת לוח שהוא פחות טוב מזה..עכשיו הלוח הזה הוא של אסוס P5B והמחיר שלו מתחיל ב630 משו כזה ויש לו כל מיני דגמים.. רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות ואם בכלל שווה לשים ת200 שקל האלה ללוח הזה..מטרות המחשב הם בעיקר למשחקים, מוזיקה אינטרנט...
-
- 12 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor והאם יש מעבד יותר טוב? אני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה... ורציתי לדעת איזה סוג של זכרון הכי טוב יעבוד עם המעבד הזה (ולוח אם nForce 4) סליחה שאני נוב
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אפשר לשים בלוח הזה 4 סטיקים של 1GB DDR2 800MHz ? שבת שלום, Quantom.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, איזה מעבד עדיף אניטל 2.0 גיגה או AMD ברטון 2500? אני שואל באופן עקרוני ולכן אני לא מתחשב במערכת המחשב הכוללת אלא רק במעבד עצמו. תודה יורה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
למה כתוב לי ב- Code name "קונרו" ולא "אלנדייל" כמו ששמתי לב שאצל שאר האנשים כתוב? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב 1.8 Ghz 512 rdram 8itxe(זל) עכשיו אני מעוניין לקנות לוח אם חדש (הציעו לי לקנות לוח אם חדש + זכרון חדש אך אני רוצה לראות אם יש לוחות אם זולים דומים) פרטים על הלוח אם Socket 478 for intel Micro FC-PGA2 Pentium 4 Support intel p.4 (Northwood, 0.13um) processor intel p4 400 Hz FSB 2nd cache depend on cpu gforce4 440 mx אילו תחליפים יש ללוח הנל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מבין שיש לוחות שתומכים במעבדי AMD או אינטל. למה צריך יותר מדי דגמים? הרי בכולם יש כ. מסך, קול ורשת ומי שרוצה יכול להרחיב. אז למה יש בלגאן גדול? ומה זה צ'יפסט?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
עם כרטיסי קול ומסך שמתאימים לדרישות שלי ועם 768 זכרון DDR שאני מרוצה ממנו הגעתי למסקנה שהדבר היחידי שאני צריך להחליף עכשיו בשביל לשפר את ביצועי המערכת שלי זה את מעבד ה AMD Athlon XP 2000 1.67GHz שלי שידרוג המעבד מתקשר כמובן ישירות ללוח לכן השאלה הנשאלת היא מה המעבד הטוב ביותר שניתמך על ידי לוח האם שלי או האם גם הלוח אם ישן מידי ועלי להחליפו עבור מעבד סביר (בלא יותר מידי כסף.. כידוע ב2333 קונים היום מחשב חדש) פרטי לוח האם: (מתוך SiSoftware Sandra) Mainboard .Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd (MP Support : 1 CPU(s MPS Version : 1.40 Model : GA-7VAX Version : 1.x System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slot…
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון עוד קצת.....הלוח שלי לא תומך DUAL ויש לי סטיק של ג'יגה....אני רוצה להוסיף את זה כדי שיהיה ג'יגה וחצי....הזיכרון הוא מסוג DDR 512Mb 400MHz CL2.5 Super Talent האם זו חברה טובה לזכרונות והאם כדאי לקנות את הזיכרון הזה במחיר של 360 שקל?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אנו קונים מחשב להורים שגם הנכדים ישחקו בו: לגבי לוח אם הציעו לי את אחת משתי האפשרויות: Gigabyte GA-8IPE775G i865PE, LGA775, DDR400, GigLAN, SATA, AGP8X, ATX Gigabyte GA-8I915G-MF i915G, S775, PCI-Ex16, Firewire, VGA, GigLAN, mATX אחד מבוסס ציפסט 865 והשני 915 לאחד שני סלוטים של PCI ולשני חמישה. זה חשוב כי אני מוסיף כרטיס מסך בכל מקרה. המחיר זההז לשניהם (2$ הפרש) מה אתם אומרים? מה כדאי? תודה, יהודה http://www.techbuy.com.au/product.asp?prodId=44593&catId=MOTHERBOARD&parentId=MOTHERBOARD_INTEL_S775 http://www.techbuy.com.au/products/43295/MOTHERBOARD_INTEL_S775/Gigabyte/GA-8I915GMF/GA-8I915G-MF_i915G_S775_PCI-Ex16_Firewire_VGA_GigLAN_mATX.asp http://www.intel.…
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כמה עולה מעבד בעל 4 ליבות :s05: :s05: :s05: :s05: צריך לזה לוח אם מיוחד או שגם לוח אם שוןב לשתי ליבות טוב לזה :s05: :s05: :s05: :s05: ואם צריך לוח אם מיוחד מה סביבות המחיר שלו :s05: :s05: :s05: :s05: אני שואל כי אני חושב לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 - 4500 שקל ואני מעדיף מעבד חזק והרבה רם מאשר קרטיס מסך טוב תודה מראש למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב "אימתני" עם כל החלקים החדשים והמהירים שיש כיום בשוק במחיר כולל של 5700 כולל הרכבה. הבעיה שלי היא שאיני מבין גדול בלוחות אם ואיני יודע איזה מהם הכי מהיר וחזק. אבשק יעוץ ממכם בנושא הנ"ל. אני מצפה מהלוח שיהייה לא SLI אך מהיר ובעל הטכנולוגיות הכי חדישות, ז"א ציפסט בין החדשים שיש וסוקט למעבד Q6600. תקציב עד 600 ש"ח. תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך לוח למעבד athlon רגיל שאתמוך עד 4ghz או לפחות3.2 ghz האם זה אפשרי וכמה זה עולה ואיזה לוח לא חשוב מעבד?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המעבד פנטיום 4 שלי כבר לא מתפקד וכבר קוץ בתחת, מה המעבד הכי טוב שאפשר לשים על הלוח אם שלי (ABIT IG-80 )? הרי שזה לא יהיה מעבד מרובע או אולי אפילו כפול אבל מעבדים עם ליבה אחת שיותר טובים מהפנטיום יש המון ואפשר לקנות ביד שניה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז מה האפשרויות שעומדות בפניי?? אני מעוניין שהלוח יהיה טוב... רצוי שיהיה יציאה אופטית של אודיו... רצוי כרטיס קול איכותי רצוי 2 כניסות PCI.. חובה 4 חריצי זיכרון..! (רצוי תמיכה ב800MHZ).. 4 חיבורי SATA2 לפחות... אז תודה רבה על העזרה שלכם... התקציב אגב פחות משנה...אני רוצה לדעת מה האופציות קודם... בנתיים חשבתי על הזה של פאטלטי...אבל שמעתי שהוא לא משהו יוצא דופן...חוץ מהHDMI..
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני לא יכול ליצור עוד ת'רדים ום מה שאני יותר לא מופיע. למה?????
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן,, התחיל שלשום שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות מוזרות קרי: ריסט, ריסט באמצע ווינדוס בלי קשר לכלום, או ריסט סתם ככה לפני שהווינדוס עלה בכלל או אפילו ישר מיד אחרי "הצגת" הביוס. ומפה או שהוא עולה רגיל או רוב הסיכויים שמתרסט שוב ושוב או שפשוט נכבה, ושהוא נכבה קורה לפעמים שאני לא מצליח להדליק, אני חייב להוציא את החשמל והלכניס מחדש, ואז אם יהיה מזל הוא יעלה...כמו כן הכי מעצבן שהבאתי אותו לטכנאים בחנות (פעם ראשונה אחרי 6 שנים ) הם ראו את הבעייה ואז הבעייה הפסיקה כמו שעכשיו למשל הפסיקה ואני מדבר אתכם, איך שהחזרתי תמחשב הביתה לא הצלחתי להדליק אותו, הבעיה הכי מוזרה שקרתה לי, שהדלקתי אותו הכל טוב ויפה, שמעתי מוזיקה, בינתים הלכתי לקחת שוקולד מלמטה, עליתי למעלה והמחשב כבוי! שוב המח…
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ביחוד כפולי הליבה כי אין הרבה חנויות שמוכרות כאלה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-