עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nadaviz,

יש לי שני סוגי זכרונות, סמסונג 512 בתזמון 5-5-5-13 ו- 1024 בתזמון 5-5-5-15. התדר המקסימלי של שניהם הוא 667 אבל ביחד הם נותנים 553. זה ניתן לפתרון מבחינת ביוס או כל דבר אחר?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני יודע שהלוחות של AMD לא תומכים ב-DDR2 ולכן לפי מה שהבנתי המהירות הכי גבוהה זה 400MHZ, אבל ראיתי כל מיני עם 433MHZ(או שזה סתם בולשיט? :s05:) וסוגים אחרים. אני מתכנן לקנות מחשב +ATHLON64 3500 ורוצה לקחת זיכרון מהיר וחזק. אם תוכלו אולי להמליץ על אחד כזה שיעזור בגרפיקות כבדות, משחקים וכאלה. או שאולי עדיף לחכות ל-DDR3( :-\) ש-AMD הודיעה שתדלג ישר אליו . תודה מראש

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by oranShoshany,

?? ומה יותר טוב? הבדל מחיר זניח..

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by SharonSx,

יש לי מעבד 2.80 GHz ובזמן האחרון הוא עושה לי דיי הרבה בעיות, רציתי לדעת איזה מעבד חזק יכול להתאים לתושבת שלי? תודה,

• 9 תגובות
    • 554 צפיות
  5. לכבוד מנהלי הפורום וגולשי האתר אני גולש באתר הזה מזה יומיים והאתר באמת מלא תוכן .מה שאני לא מבין זה שכמעט כל הפלטפורמות שאתם ממליצים עלהם הם פלטפורמות AMD בעוד שהמצב בחניות המחשבים בד"כ שונה לחלוטין . אם יש מקום בו אתם ממליצים על פלטפורמות של אינטל אנא צרפו קישור אשמח לקבל התיחסות להודעה בכבוד רב, קובי

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by oDot,

ולא יותר גדולה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לעשות OC לQ9500 למהירות של 3.4GHZ עם אני יחליף לזיכרונות DDR2 1+1 GHZ במהירות של 800 MHZ (סה"כ 2 גיגה ראם)? רוני

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by must_fake,

אמרו לי שהמחשב שלי ממש גרוע ושהוא אפילו לא יריץ את דום אני חייב לדעת אם זה נכון הנה המפרת המלא למחשה שלי : מעבד:INTEL P4 2400 533 512K לוח:ASUS P4XP-X 533 זכרון: 512 DDR על 333 הרדיסק:(W.D 800JB(7200 8m כ.מסך:PALIT GFORCE FX 5600 256DDR כ.קול: SOUNDMAX ON BOARD האם המחשב שלי באמת גרוע וכמה הייתם נותנים לו מ1 עד 10 ?????? :-[

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by xena,

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel איך אלו בתור שדרוג לזכרון הנוכחי שלי (ראו מפרט מחשב)? אני רוכש מ KSP אז המלצות אחרות יתקבלו בברכה. התקציב הוא עד 1300 ש"ח ל 2GB.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום לכולם, להלן המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9450 Box GIGABYTE GA-EX48-DQ6 rev 1.1 Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 DHX ‏SEAGATE 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ Sapphire RADEON HD 4870 512MB PCIe ASUS DRW-2014L1T X20 DVD LG GSA-H42N DVDRW COOLER MASTER 690 COOLER MASTER 620w Real Power Modular PSU Cooler Master Hyper TX2 Samsung 22" 2253BW 2ms LCD Logitech G5 Laser Mouse New Design מה שקורה בפועל זה שאני עובד על ויסטה, ואם אני לא נוגע 10 דקות במחשב, המסך נכבה והמחשב מתחיל להרעיש, אם אני מזיז את העכבר הוא לא מגיב יותר ורק כיבוי והדלקה עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by Lion,

אם אפשר בעברית אם אין בעברית אז באנגלית תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by DaTHE,

שלום, לפי אשכולים בפורום זה, יצא לי רשום שכרגע השילוב הזה לא כל-כך ממולץ ושווה לחכות בערך שבועיים כדי שהמחירים ירגעו כפי שאומרים.. רציתי לרכז כאן, את תוגבתיכם לעניין.. אז כדאי עכשיו לקנות את השילוב הנ"ל? תודה..

• 38 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. שלום. כדי להחליף מעבד - האם יש דרישות נוספות שיש לדעת מלבד ה SOCKET? אני רוצה להחליף מעבד ללוח אם שהוא SOCKET 775, ולפני קנייה, אני רק רוצה לוודא שכל שאני צריך לדעת על המעבד (החדש), זה שהוא גם כן SOCKET 775. האם יש דרישות נוספות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. אני מנסה להבין מה ההבדלים בין מעבדים של Socket 775, כאשר מצד אחד נמצאים ה Core 2 Quad דוגמת ה Q6600 ועד ה Q9650, ומצב אחר מעבדי ה Extreme דוגמת ה X9775 ועד ל X9770. ההבדלים במחיר גדולים, ולכן אני רציתי לשאול - מה ההבדל בין הסדרות הללו? לעתים ה"מהירות" דומה, והמחיר מאוד שונה בין הסדרות. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by TomB,

יש לי מעבד E6400 והייתי רוצה לשדרג אותו למשהו יותר חזק. אני מפתח אינטרנט וגרפיקאי ובד"כ פתוחים לי על המחשב שרת אפאצ'י, MYSQL, ECLIPSE, פוטושופ, 4-5 דפדפנים שונים ולפחות מכונה וירטואלית אחת עם לינוקס/וינדוס (הסיבה העיקרית בשבילה אני רוצה מעבד חזק יותר), ואני חייב להקפיץ את הביצועים קצת ללמעלה. המעבדים שנתמכים עליו הם רק אלה עם FSB1066 רשימת תאימות קצת איבדתי מעקב אחרי כל המעבדים החדשים שיצאו. מבין המעבדים באיזור ה1500-2000 שקל, מי נותן את יחס עלות/ביצועים הכי טוב, והאם בכלל משתלם לי לקנות מעבד "דור קודם" עכשיו או להשקיע יותר או לחכות לירידת מחירים הבאה וכבר לשדרג לוח?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  16. Started by quantoM,

אפשר לשים בלוח הזה 4 סטיקים של 1GB DDR2 800MHz ? שבת שלום, Quantom.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  17. מפתחת השבבים מציגה שיתוף פעולה מסקרן לשילוב בין RAM, אחסון SSD ואחסון מכאני איטי יותר לטובת שיפור ביצועים כולל לכתבה

18. Started by menos,

ברשותי ABIT NF7 האם זכרונות מסוג A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 יעבדו עליו כלל ? הזמנתי מחנות זכרונות של מושקין בכלל 3200 , אבל הוא אמר לי שהם לא יהיו זמינים , אם אני רוצה אוכל להחליף בזכרונות האלה - הסכמתי שאלתי מיליון פעם אם הזכרונות האלה יעבדו על הלוח הזה והוא אמר לי שכן, לא היה לי אינטרנט כדי לבדוק תודה

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  19. טיזר חדש מבית חברת MSI עשוי להצביע על כך שליבות ה-Zen 2 יגיעו אלינו במערכי CCX מוגדלים עם שש יחידות בכל אחד מהם, במקום ארבע בלבד כיום לכתבה

20. היי יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה להתחיל OC אך ליפני אני רוצה לעדכן את ביוס אז הורדתי את הביוס 1407 מהאתר וזה מן קובף לא מוכר איך אני מתקין אותו? יש לי עוד שאלה, ליפני הOC אני רוצה לגבות את הביוס האם אני צריך? או שאיפוס דרך הג'מפר יספיק? תודה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by -LosNir-,

שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכאן, אבל זה הפורום שהכי ניראה לי.. יש לי כאן ביוס מת של Asus P4SGX-MX, אני מחפש מישהו שמוכן לעזור לי ב Hot-Swapping איתו. בעיקרון אני מחפש מישהו עם ביוס מסוג PLCC (או EEPROM) בסוקט נשלף, עדיפות למישהו עם לוח סוקט 478. אני מראשל"צ. תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by tzr84,

שלום יש לי לוח Gigabyte GA-945GZME-S2 ומעבד intel pentium D 3.2ghz dual core חשבתי על לשדרג את המעבד. איזה סדרת מעבדים או דגם אני יכול לשים? תקציב באיזור 800 ש"ח לא הולך לעשות לו OC ואם יש למישהו מדריך איך מחליפים אשמח

23. Started by DJPOWER,

אני יודע שהיה דיון פעם אבל אל מצאתי... למה משמש המולוקס שיש על הלאן פרטי? תודה יונתן

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by DeepN3lue,

שלום, ברצוניי לברר האם המעבד הנ"ל יתמוך ב Hyper-V של מיקרוסופט: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35428 כמו כן, האם תהיה לי האופציה ב - BIOS לעלות ממכונות וירטואליות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  25. שלום חברים, מאחר וכבר כולנו מכירים את המיפלצות של AMD TR וכעת גם המעבד XEON החדש של אינטל - שיחקתי קצת עם קיבצתי התוככה בשביל להגדיל פי4 את רזולוציית הרינדור + עריכת הטקסטורות למען סצנה יפה יותר לטעמי. כעת הרינדור לוקח ל2700X שברשותי מעל 80 שניות לעומת 25 שניות בתוכנה המקורית. כעת אני חושב שעם הגירסה המשופצרת שלי אנחנו מוכנים לדור החדש של RYZEN וTR3 שכניראה יבוא עם עד 64 ליבות:-). לינק להורדה: https://ufile.io/54jfb פשוט להחליף את התיקיה plugins בתיקיה עם הקבצים הערוכים plugins שבקובץ שלי. מומלץ לימחוק את תיקיית cb_ranking כי התוצאות הקודמות לא רלוונטיות.(כמובן מדבר על תיקיה חדשה של התוכנה שלא תימחקו את התוצאות החשובות שלכם). …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.