עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שמתי לב שבכל הלוחות אם החדשים אין את היציאות האלה, מה עושים אם אני צריך אותן? LTP - למסך LCD COM - לשלט. האם יש איזה כרטיס PCI שיש בו את היציאות האלה? אם כן אז אם אפשר קישור בבקשה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by kobibo,

איזה מהלוחות הבאים עדיף ? ( כמובן AMD 939 ) א. מבחינת אמינות. ב. מבחינת פיצ'רים. ג. לא מתוכנן לזמן הקרוב אבל אפשרות ל O.C . 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY 2. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 3. Abit AN8 Ultra ( האם יש תמיכה ב Sata2 ) כל הלוחות בסביבות אותו תקציב.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by rtuci,

?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore? או ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? (אני מתכוון איזה מעבד יותר מהיר? יותר חזק?)

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  4. Started by ProRules,

מישהו יודע מה תיהיה הסידרה החדשה של מעבדים אבל של INTEL? תודה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by LinKinG,

יש לי 1 GB זכרון על המחשב בשני סלוטים של 512MB ואני רוצה להוסיף עוד 1 GB השאלה היא אם יש הבדל בין שני סלוטים של חצי גיגה כל אחד לבין סלוט אחד של גיגה. מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by rosesr,

שווה לי להחליף את הAMD XP 1800+ בדורון 1.2 בשביל לחסוך כסף?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by dddd1234,

אני מעוניין לקנות זכרון RAM 512Mb DDR 400MHz למחשב ישן שלי בכל אופן,לאחר מאמץ רב הצלחתי למצוא חנות שמוכרת זכרונות ישנים כאלה, אלא שבחנות מופיעים מס' זכרונות זהים של חברות שונות, ופער המחיר בין חברה לחברה יכול להגיע למאה שקלים. לצורך העניין, זכרונות של Samsung ושל Hynix עולים בסביבות ה110 ש"ח, ואילו מחירזכרונות זהים מחברת Kingston ו-Corsair מגיע ל200 ש"ח ואפילו יותר. האם באמת יש פער משמעותי בביצועי הזכרונות מהחברות השונות ששווה לי לבזבז עליו מזומנים(אני גם מתכוון להחליף את המחשב הנ"ל תוך שנה ואז כלל לא בטוח שיהיה לי שימוש בהם)? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by meir3420,

יש לי מחשב יחסית ישן לוח אם Pcchips M952 ver 1.3 b אני רוצה לעדכן את הביוס כי המסך הכחול הזה שכולם מדברים עליו בווינדוס XP רושם לי תמיד בעייה עם הביוס. הורדתי מהאתר 2 קבצים אחד פלאש ואחד עם סיום ROM קובץ הפלאש הזה לא נטען בכלל... מה עושים??? אשמח לפירוט מדוייק....

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו ניסה אותה או בכלל עשה FLASH ל P4S533 אני אף פעם לא עשיתי FLASH ל BIOS אני יודע שזה יכול להרוס אותו ולכן אני לא יודע אם לעשות או לא. אם מישהו יכול לענות לי בנושא

10. Started by יורם,

אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB זיכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיס מסךSapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCIE איזה לוח אם יתאים לחלקים האלה? שיהיה משהו טוב זה מחשב למשחקים כבדים....

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by k-o-b-y,

איך הלוח GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE? הוא זול (735). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by PenguinM,

שלום, הלך לי הלוח אם - Gigabyte H67MU3 ויש לי מעבד i5 2320 של אינטל. בנוסף יש לי גם כרטיס מסך Sapphire hd 6850 אבקש לקבל המלצה על לוח אם חדש שיתאים למעבד ולזכרונות שכבר קיימים. בנוסף, אם מישהו מכיר מקום במרכז שיכול לבצע לי את ההחלפה של לוחות האם אני אשמח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מה עדיף? 1. לוח אם של gigabyte או asus 2.על איזה כרטיס מסך עדיף שהשבב יישב -שוב אני יודע ש gigabyte היא מארחת פופולרית 3. מה עדיף 2 giga זיכרון DDR2 או 1 DDR3 giga 4. האם עדיף dual core 2 מהדגם המתקדם יותר או quad מהדגם הסטנדרטי? ואם אפשר להגניב שאלות שלא כל כך קשורות לפורום,אבל אם הגזמתי אז פשוט אל תענו,לא רוצה להרגיז אף אחד חלילה 6.איזה חברה אתם מעדיפים לדיסק הקשיח שלכם 7. איזה אנטי וירוס 8.ואיזה חנות מחשבים?ksp ?והאם ivory כל כך נוראים כמו שאומרים? המון המון תודה לכל מי שעונה ולו רק על חלק מהשאלות, אלו שאלו שתמיד מציקות ואף פעם לא קיבלתי תשובה לעניין ושוב ,אחלא פורום! תודה לכל העונים יהונתנוש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. ההארד דיסק שלי תומך ב U DMA 5 שזה אומר 100 מגה לשניה . עדעכשיו הוא היה PIO . שיניתי ל U DMA 5 . אני הורס\מנזק ככה משהו ?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by nighthawk_ok,

בעקבות כך שכנראה המעבד שלי נפגע (סיפור ארוך ועצוב) בהתחלה חשבתי לקנות את אותו מעבד או אחד קצת יותר טוב. ואז חשבתי שבסך הכול הלוח אם מיושן, ואז הגעתי למסקנה, שאתם הכי טובים בתחום :-) ולא משוחדים כמו הטכנאי שלי - חחח אז ככה: הלוח אם הוא: Intel D845PESV מעבד ישן: Inetl Pentium 4 2.4Ghz System bus 533Mhz L2 Cache 512K עוד מידע חיוני על הלוח אם: תמיכה במעבדים: פנטיום 4 533Mhz או 400Mhz mPGA478-pin וב-Celeron 400Mhz mPGA478-pin כמו כן, המחשב מיועד למשחקים - בעתיד פלייט סימולטר 2006 ויכול להיות שאני גם אבצע אוברקולקינג (אבל לא משהו רציני) ואחרן אחרון חביב, ענין הכסף כמה שיותר נמכוך :-) זה בכל זאת הוצאה לא מתכוננת, אבל אם כבר, אז אני אלך עד הסוף, שאני לא היה עוד שנה צריך להוציא …

16. Started by UnPluggeD,

רציתי לשאול מה הלוח הכי מומלץ למעבד הנל : INTEL Pentium 4 - 3.0 (630) - 2MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE אין שום עניין באוברקלוק זה מחשב בעיקר לעבודות אופיס וגרפיקה כגון photoshop,frand וכו ורצתי לשאול איזה לוח ההכי מומלץ עכשיו מכיוון שאני לא עוקב כולכך אחרי אינטל אני גם לא יודע מה ההבדלים בין כל המספרים של הציפסטים ולכן אני ישמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על לוחות מעדיף כרטיס קול על הלוח כרטיס רשת וכו וכמו כן אני מעדיף גם ציפסטים של אינטל

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by skuki1,

אהלן! קניתי 2 זיכרונות חדשים של OCZ (כל אחד 512 מגה,DDR,PC3200, תזמונים-2.5-4-4-8) מעבד: Intel 2.8C לוח אם: Asus P4S800D עכשיו הבעיה: אוורסט מזהה את הזכרונות בדואל וCPUZ לא.... אם צריך אני ייעלה תמונה... אז הזכרונות עובדים בדואל או לא? מחכה לתשובה, תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by dorman2,

החלפתי לאחרונה מעבד ישן מסוג P4 2Ghz למעבד "מתקדם" יותר מסוג P4 3Ghz. עם עלית מערכת ההפעלה בוצע עדכון דרייברים ע"י מערכת ההפעלה. פתחתי את מנהל ההתקנים וגיליתי להפתעתי שהותקנו שני מעבדים מאותו הסוג ( רצ"ב תמונה). האם פשוט להסיר את אחד מהם? למה גורמת ההתקנה הכפולה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by anri,

יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? והאם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 411 צפיות
  20. Started by slrr,

השאלה היא ככה הרי שניהם אותן מהירויות.. אבל ה-G יש כרטיס מסך מובנה(שגם ככה לא יהיה בשימוש), אבל הוא גם יותר זול (זה מה שלא מובן לי).. איזה לוח עדיף לי.. אותן מהירויות מחיר שונה... דוגמא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720044 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714446

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by eliko9,

שאלה ראשונה שלי האם כרגע יש איזהי המלצה על סוג ודגם מסויים של זיכרון שהיחס של ביצועים/מחיר הוא הכי משתלם - נגיד שבמעבדים זה dual core 3800+ נגיד והמטרה של המחשב זה משחקים וביצועים וoc עד כמה שאפשר לעשות ל amd dual core 3800 בקירור סטוק ולאחר מכן + אופציה לקירור אוויר אז מה הזיכרונות שאתם ממליצים 1gb בטווח מחירים של 700 עד 1600 וכמובן כמו שאמרתי מקודם שיתנו את היחס הכי טוב של מחיר/ביצועים (לאו דווקא לקחת את הכי טוב ב 1600 אלא אם כן הוא ממש שווה את זה) סתם למשל שאלה, מה עדיף Geil ONE 1024MB BH5 PC3200 400MHz DDR Dual Channel זיכרון מבוסס BH5 בעל תיזמונים הדוקים של CL1.5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3784 במחיר של 1600 ש"ח או OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC320…

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  22. Started by tomerezri,

שלום, יש ברשותי מעבד E8400, לוח אם GIGABYTE EP35-DS3, זכרון 4GB 800 MHZ, ספק כוח של קורסאייר 520 וואט, מארז CM690, כרטיס מסך HD6970 וקירור למעבד TUNIQ TOWER. רציתי לדעת לאיזה מעבד, זכרון ולוח אם כדאי לי לשדרג בשביל לקבל ביצועים טובים במשחקים? ואני מעוניין באוברקלוק אז האם אצטרך להחליף מאוורר למעבד? - כי קראתי איפשהו שהוא לא מספיק טוב למרובעי ליבה. בתודה מראש, תומר

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by icebreak,

http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2611

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by hezii,

:-* שלום יש לי לוח אם של ASUS CUVX4 ומעבד פנטיום 3 1000 אני רוצה לשאול שאלה האם ניתן להרכיב על לוח האם הזה מעבד פנטיום 4 והאם ניתן להחליף זיכרון לDDR

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by Proww,

אהלן אנשים. שבוע טוב. אני מחפש לוח אם שיספיק למספר הגדול ביותר של RAM שניתן היום למצוא (הכוונה המקסימום שיהיה ניתן לשים בלוח אם) יש לי אינטל 4 ליבות (Q9400) כרטיס מסך GTX470 של NVIDIA 3 דיסקים קשיחים כרטיס טלוויזיה כונן DVD ספק כוח 620W בנוסף אשמח גם להצעה עבור הזכרונות RAM עצמם. אני מחפש משהו סביר, לא יקר מידי. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.