עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moshel7,

שלום לכולם הנושא קצת מורכב שייך גם לפורום הנוכחי וגם לפורום הקרור יש לי את המעבד הנ"ל ושמתי לב שבכל פעולה שאני עושה אפילו פתיחת אתר באינטרנט המעבד מיתחמם מאוד קניתי גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 ולא עזר כלום הוא מיתחמם עד 70 מעלות בשניות ניסיתי גם את המיני-טייפון ואותו הדבר המחשב מקורר טוב מאווררים אחורי+קידמי כבלים מסודרים שום דבר שיפריע לזרימת האויר שני גופי הקרור הורכבו מיחוץ למארז על לוח-האם נטו ההרכבה של שניהם פשוטה מאוד בדקתי שיש התאמה בין המעבד וגוף הקרור מישחה טרמית ARCTIC-COOLING MX-2 האים יכול ליהיות שהמעבד לא תקין זאת אומרת חם מהרגיל פגם ביצור? פונקציית COOL?QUIET מופעלת ב-BIOS הטמפרטור מוגדרת להתריע ב-70 מעלות אבל כמו שאמרתי הוא מגיע בשניות מעל ל-7…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by super-MC,

מה האבדל בין הpsb דלוקס לרגיל האם האפרש מחרים שווה תכסף ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by rony1880,

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2952#sp

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by Dunul,

שלום לכולם, אני צריך לוח ב300, אם זה ממש שווה את זה לא אכפת לי לחרוג בעוד 50. צריך שהוא יתאים למעבד i7 3rd gen, ולכ. מסך gtx 650 ti יציאות סטנדרטיות יספיקו, כמה שיותר USB יותר טוב, וזהו בגדול. מודה על עזרתכם, דניאל.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by ksn1981,

שלום לכולם, נכנסתי לאתר של ASUS לשם השוואת לוחות.. והבחנתי בלוחות מבוססי צ'יפסט H61.. לא מצאתי מידע בפורום.. הלכתי לאתר של אינטל.. השוואתי ל-H67 וסידרתי לכם בטבלה (מצורפת) רק את השדות השונים.. נ.ב. כמובן שיצרניות לוחות האם יכולות לשחק (לטובה) במספר שדות.. כך לפחות ב-ASUS.. ולדעתי, היצרניות יחכימו אם לא יגזימו בתוספות, על מנת לשמור על הפרש מחיר "הגיוני" לעומת ה-H67 שיצדיק קיום צ'יפסט חדש זה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ject,

איזה מעבד טוב אני יכול להשיג ב 1600+-?ואיזה חברה עדיף intel או AMD? אה והכרטיס מסך זה RADEON HD4870X2 2GB אז איזה מעבד יחזיק אותו טוב?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  7. אני מתכוון לקנות מחשב חדש,ואני עדיין לו סגור על מעבד ולוח אם. הייעוד של המחשב הוא משחקים,העיקר BF4. כרגע אני חושב לקנות את הלוח אם של MSI z87-45 GAMING ראיתי שיש גם גירסא רגילה שלו וההפרשים ביניהם הוא 250 שקל,הוא שווה את ההפרש מהגירסא הרגילה? יש איזה לוח אם יותר טוב בטווח מחירים הזה? לגבי מעבד חשבתי ללכת על I5 4670K,בשביל משחקים הוא מספיק ?הוא שעדיף לקחת I7? לגבי זיכרון מה עדיף? סטיק של 8 ? או 2*4 ? איזה מהירות? אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בעתיד ל16,בנוסף יש לי 4 סטיקים של 2 ג'יגה? שווה לשלב אותם איך שהוא או שזה יוריד לי ממהירות של הסטיקים החדשים שאני יקנה?

8. Started by izikd,

איזה לוח אם עדיף לduron 1200mhz? 1. KT3 Ultra של MSI הכתובת: http://www.msicomputer.com/product/detail_spec/KT3Ultra.htm או 2. GA-7VTX-H PLUS של Gigabyte הכתובת: http://www.gigabyte.com.tw/products/7vtxh.htm והייתי רוצה לדעת יותר מפרט על הזה של MSI והייתי רוצה לדעת מהו חריץ CNR (Communication Network Riser ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by netanel1,

יש לו כרטיס מסך מובנה ואם כן איזה כרטיס מסך מובנה הוא? קונה מחשב חדש ואין לי כל כך כסף לכרטיס מסך אז אם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים שיריצו: הירוז 5, CZ ב-500 ש"ח שיעבוד עם ה-P5B DELUXE WIFI EDITION וכנראה E6300 פלוס זה נכון שהוא בעל קירור פסיבי (heatpipes)? שמעתי שיש לו עוד סוג אחד stack cool? מה זה?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by liorelbaz,

ישלי לוח GIGABYTE 990XA מעבד PHENOM 1075T X6 שתי כרטיסי מסך SPAHIIRE 6850 רוצה לקנות תמעבד [h=1]מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box[/h] ושתי כרטיסי מסך Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ איך זה לאומת מה שיש לי כרגע? ואיך זה לאומת מעבד אינטל I5 4670 וכרטיס מסך בודד בסביבות 1500 שקל

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by alergic,

אני רוצה מחשב למשחקים... אני לא יודע מה ליקנות, intel core 2 duo 2.13 e6400 או Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore תעזרו לי בבקשה ותגידו מה יותר טוב מבין שניהם??

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  12. ציטוט מאתר חיצוני [מקווה שאני לא מפר כאן זכויות יוצרים או משהו מעין זה] שיפור של 7 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים Sysmark 2012[/r] שיפור של 14 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים HDXPRT 2011 שיפור של 11.5 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים Cinebench 11.5 תוצאה משופרת ב 13 אחוזים ב ProShow Gold 4.5 ביצועים משופרים ב 25 אחוזים בתוכנת Excel 2010 ביצועים משופרים ב 56 אחוזים בתוכנת ArcSoft Media Expresso שיפור של 192 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים 3DMark Vantage שיפור של 17 אחוזים בביצועי המעבד במבחן הביצועים 3DMark Vantage שיפור של 199 אחוזים בתוצאת הליבה הגרפית במבחן הביצועים 3DMark Vantage [*][/l]

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

אהלן. אני כרגע בעל המחשב הנ"ל D805 P5LD2 2X512 PQI Turbo 667 7600GT. אין לי הרבה כסף, אני בסה"כ רוצה לשדרג את המערכת לC2D. E5300 כבר קניתי. אני מחפש לוח זול ככל האפשר, לשימושים משרדיים, אבל שלא יגביל כמובן באיזשהי צורה את ה7600. לוח באיכות סבירה כמובן. מבקש לקבל תשובות לאורך ספקטרום ה200-400 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. צריך להיות SAMSUNG 333 אם למשהו יש אותו או יש את מספרי הצ'יפים זה יעזור למה אתם שואלים - כי שום תוכנה לא מצליחה לגלות את מהירות מלבד הציון שזה DDR זה אכן SAMSUNG כי כתוב עליו אבל אין מדבק הכותבת את מהירותו.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. כותרת

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by ski_farm,

לוח אם : P5N-D CPU: ‎Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6550‎ האם שניהם הולכים טוב למשחקים אם לא אז איזה CPU טוב יתאים ללוח אם תודה מראש ski_farm

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  17. שלום אני מחפש לוח אם חדש שיתאים לאובר קלוקינג טוב עים amd 2500 barton ושיהיה עילו כמה שיותר תוספות חובה שיהיה -(raid , usb 2 , lan) כאדי שיהיה - fire wire,כרטיס סאונד אני לא צריך כרטיס גרפי על הלוח אם יש לי כרטיס טוב וחשוב מאוד שהוא יהיה מתאים לאובר קלוקינג תודה רבה !!!! ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by QQQ,

מי מבין שני המעבדים יותר חזק (בהנחה שלא מתוכנן OC)? לפי TOM'S HARDWARE ( http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=432&model2=694&chart=181 ) הם פחות או יותר אותו דבר בביצועים. יש חלק שהאינטל עוקף את AMD, יש כאלה שההיפך ויש כאלה שהם צמודים מי מבין השניים עדיף (גם המחיר שלהם פחות או יותר אותו דבר)? מבחינת התחממות, צריכת מתח וכו'...

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by arel508,

http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#sp רשום שהוא תומך SATA 3Gb/s ולפי מה שהבנתי זה SATA 2.. אז מה הלוח שלי לא תומך? איזה זבל של לוח אם לא =/

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב חדש השאלה שלי היא אם אני עכשיו קונה תושבת מסויימת ל A64 אני יכול לשדרג לכפול ליבה ע"י החלפת המעבד בלבד...?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by midnight8,

יש לי במחשב הישן לוח אם כזה p4v533-mx באיזה זכרונות הוא תומך כי יש לי שתיי 512MB של 667 ואני רוצה לדעת אם אני אוכל להרכיב אותך עליו

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  22. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  23. אני בדרך לקניית מחשב חדש, משהו פשוט, לעבודה משרדית. AMD 3800+ X2 Dual Core ASUS M2A-VM HDMI יש בעיות (או תיקונים) שאני צריך לדעת בעת ההתקנה? איזה דרייברים או משהו? בעיות נפוצות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. מפתחת השבבים האמריקאית וחברת Cray יבנו יחד את מחשב העל הראשון בעידן ה-Exa עבור מחלקת האנרגיה של ממשלת ארצות הברית לכתבה

25. Started by Anonymous1,

על לוח GA-K8NF-9 תומך זיכרון כפול עם 4 חריצי כרטיסי זיכרון, יש שני כרטיסים עם 256Mb כל אחד. האם אפשר להוסיף שניים שכל אחד מהם הוא 512Mb? בתודה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.