עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Snufkin,

אני רוצה להחליף את המעבד כי כרגע הוא לא ממש סוחב עם כל מה שיש על המחשב. השאלה היא מה המעבד שהכי משתלם לי לקנות כרגע? קחו בחשבון שהתקציב כרגע הוא עד 2000 ש"ח גג! כמובן שזה יהיה כפול ליבה בסוקט 939 (תראו במפרט), אבל אני לא מבין מה ההבדלים בין הליבות השונות ומה הכי משתלם.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני צריך לקנות זיכרונות המפרט למטה כמו שאתם רואים רציתי לשאול שאלה הלוח תומך 667MHZ 800MHZ 1066MHZ נכון.. עכשיו אם אני קונה זיכרונות של 900MHZ או של 1000MHZ זה לא יגרום לאי יציבות או לאי תאימות או משהו דומה ? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by 1immortal,

מחליף כרטיס מסך + לוח אם , כרטיס המסך הולך להיות 6800GT , הלוח .... ככה : AMD 939 , nforce 4 ultra רצוי . הולך לעבוד עם 4 יחידות זיכרון , עם מעבד venice , לא מעניין לא כרטיס קול מובנה , לא כרטיס רשת מובנה , SATA 2 ממש לא מעניין אותי , RAID לא צריך ... אוברקלוק , רצוי , אבל רק למעבד , T2 לא ממש יאהב עבודה עם 4 סטיקים , ככה שOC רק למעבד . המעבד עצמו סוגר כרגע בsetup הנוכחי 2.5 על 1.4 , ככה שאני גם לא צריך להשתולל על המתח שלו . כל הסממנים מצביעים לכיוון הinfinity . יש הצעות אחרות שכדי לי לשקול ? תודה .

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by thifi,

אהלן חבר'ס ! קניתי מחשב לפני משהו כמו שנתיים והגיע הזמן לדרג אותו זה המפרט בכללי בנתיים: intel Core 2 Duo E6600 DFI Infinity 975XG EVGA 9800GTX (מתנה מחו"ל) 1gb kingstone 667mhz CL5 Dual Channel 250gb של WD ספק 525WT של Enermax. אני בעיקר מעוניין לשדרג זיכרון אבל הלוח אם שלי מאפשר רק עד 667mhz אז צריך גם לוח אם טוב. (חשוב שיהיה pci express 2 x16) תקציב לא יותר מ 1.2k. אני צריך הצעות משתלמות וריכיבים טובים שיחזיקו משחקים כבדים. תודה לכל העוזרים! נ.ב השמח לדעת מה עדיף EP45, 48X ? וגם מזה Nehalem? כמו כן הייתי רוצה לדעת האם זה שמן טוב לשדרוג? (ירידות מחירים קרבות?, השקה של חלקים יותר יעילים וכו'...)

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  5. יום הארכיטקטורה של אינטל סיפק לנו גם כמה טיזרים עסיסיים לעולם השרתים של שנת 2020 - עם הדגמת מוצרי משפחת ה-Ice Lake לכתבה

6. ואם משהו יודע מחירים.....

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  7. ואם כן מה דשתך ומדוע הם זולים.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. Started by lmlm,

E6850 הוא קונרו אשר יבוא בתדר 3.0GHZ, FSB 1300MHZ ובאס 333MHZ. סטוק: אוברקלוק קצר ל4GHZ לעוד פרטים ותמונות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=125356 8) 8)

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by Clint Eastwood,

טוב יש לי שאלה שנראת לי פשוטה למבינים... מה ההבדל בין AMD XP2500 333 Mhz לבין AMD XP2500 800 Mhz ?? כאילו על מה זה משפיע ? ואיפה אני ירגיש בהבדל?? כן כן תצחקו אבל יש אנשים שלא יודעים מה זה אומר !! תודה לכל העונה

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by RayZ,

הזמנתי לא מזמן מחשב חדש, שמונה בתוכו את הלוח Gigabyte M55S-S3 NF5, עכשיו שמתי לב שיש שינוי בסוג הכרטיס קול מבין הלוחות האחרים (בלוחות האחרים זה היה Realtek AC97, עכשיו זה אחד אחר..), שמתי לב שהאיכות של הכרטיס קול החדש לא הכי חדה, יש גם די הרבה צלילים חלשים יותר ואפילו צלילים שפשוט נעלמו. (ובדקתי, לא מדובר כאן בסוג רמקולים \ אוזניות ספציפי..) מישהו יודע למה זה ככה? מחזיק בלוח עם כרטיס קול כזה? (דגם - ALC 883)

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  11. בזמן האחרון יש לי תופעות מוזרות ולא מוסברות, נתחיל בפשוטה ביותר שוינדואס זוחל אחרי פרירמוט ו"נתקע" לכמה שניות המון פעמים וצריך לחשוב הרבה (בכל מערכת הפעלה) זה לא אופייני, נמשיך במשהו חדש שהתחיל לקרות בזמן האחרון, יום אחד עשיתי ריסט, פתאום מופיע לי המסך שבו אתה בוחר כיצד אתה רוצה להעלות את הוינדואס (SAFE MODE וכו'...) לחצתי על נורמל, והמסך פשוט נתקע ! גם המסכים האחרים נתקעו. אז פירמטתי התקנתי וינדואס, סיימתי להתקין את הוינדואס, אני עושה ריסט ושוב קורה בדיוק אותו דבר, וככה פירמטתי 4 פעמים, אני יודע שפעם הבאה שאני עושה ריסט, שוב לפרמט. נמשיך בעוד בעיה, שמעידה על הזכרון, היה יום אחד שהמחשב סירב להעלות את הוינדואס ולא עשה בוט מדיסק במשך איזה 4 שעות, ניסיתי ויסיתי ושום דבר לא …

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. היי כבר כמה זמן אני מנסה למצוא את הנתונים הנכונים כדי שהמערכת תעבוד לי טוב עם הזכרונות. כרגע אני עם באס של 270 ובעצם אם אני ביחס 1:1 אז הם גם צריכים לקבל את התדר הזה, נכון ? עכשיו אני פותח את הCPU-Z ובאמת הזיכרונות בתדר של 270 אבל ... אחרי שאני מפעיל MEM TEST פתאום הם מקבלים את התדר של המעבד 270X9=2430 ??? ועובדים על 243 מישהוא יכול להסביר לי בבקשה או שפיספסתי משהו תודה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות לוח אם של גיגהבייט GA-7VTHE PLUS משהו הצליח לבצע אוברקלוק עם הלוח הזה או דומה לו? אם כן כמה?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  14. הספיקר הקטן הזה לצפצופים כי איבדתי אותו .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ffetetg,

שלום חיפשתי לוח למעבד בולדוזר שתומך ב- PCI-E 3.0 ולא מצאתי לוח עם PCI-E 3.0 http://www.amtronics.co.il/catalog/productsCat.aspx?maincat=7&cat=5&subcat=65

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/asrock/1600penryn/650i9x435e84002gbmd.png רצ"ב התמונה רשום פרמטרים על הזיכרון

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  17. יש לי שתי מעבדים פנטיום 1.7 MHZ 4 ו3 1000 MHZ חסרי שימוש בבית וציוד הכיפי רק לוח אם חסר

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  18. משהו יודע מה מהירות המעבדים החדשים 45 של AMD ? ומתי יוצא מעבד עם SSE 5 "בולדוזר " ?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  19. לאחרונה פורסם שאינטל הורידה את המחירים של המעבדים שלה באחוזים נכבדים. משהו יודע מתי נרגיש את ההורדה במחירים בחנויות?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  20. מסידרת AM2 Dual Core תודה

• 6 תגובות
    • 519 צפיות
  21. שלום לכולם.! כותרת.! במאמץ הוא מגיע ל 51 טמפ' תודה..!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. ? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אף פעם לא הבנתי את זה למה??? הביוס החדש יותר טוב ???במה ????

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  24. Started by PsyMor,

חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.