מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן, שאלה זריזה - אי צריך למרוח על כל ההיטסינק של המעבד עצמו ? ראה תמונה : http://www.hwzone.co.il/newspics/RnGKay/Athlon643200/Picture%20049.jpg וצריך גם למרוח על המאוורר ? (מאוורר גיגהבייט) תודה, תום.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב כנראה קונה A64 4200+ dc s939 בכל אופן קראתי את המדריך למריחת משחה ועדיין יש לי כמה שאלות - הבנתי שאפשר למרוח את המשחה על המעבד באופן "ידני"(עם מה בדיוק אני מורח לא הבנתי ?) או באופן כזה של להניח את הקירור על המעבד עם קצת משחה במרכז ולבצע תנועה סיבובית עם הקירור מה עדיף או יותר נוח ? את הקירור עצמו במידה והוא לא חדש אני צריך לנקות גם כן עם אלכוהול 70% ? למעבד הספציפי הזה- אני מורח את המשחה על כל גב המעבד או רק בנק' מסוימת ? אם כן אני צריך את החלק של הצמר גפן והקיסמי אוזניים לפה ? אני קונה את המעבד ממישהו ששולח לי בדואר רשום..אם הוא ימרח את המשחה וישלח לי יש עם זה בעיה ? תודה מראש, לירן
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בס"ד שלום, קניתי חומרה חדשה התקנתי אותה, והגעתי להרכבת המעבד, הסתכלתי במדריכים איך מורחים את המשחה הטרמית על המעבד ושם ראיתי שיש ליבה קטנה במרכזו של המעבד עליה מורחים את המשחה הטרמית, במעבד שקניתי אין ליבה כזו באמצע, רציתי לשאול איך אני מורח את המשחה על כל המעבד, או רק במרכזו של המעבד (למרות שאין במרכזו ליבה כמו של המעבד במדריך). הוספתי תמונות אחת מהאינטרנט ואחת שאני צילמתי : http://www.computershop.ge/os/catalog/images/amd_athlon_64_X2_4800.jpg המעבד הוא : AMD AM2 4800 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אהלן, 1) למחשב שלא נועד למשחקים, אבל בהחלט לאוברקלוקינג, הייתם בוחרים מבין לוחות הP35 את הDS4 הDS3P או את P5KE? 2) אני יודע שנשאל פה כבר, למעשה הייתי הראשון ששאל פה לפני כמה חודשים, אבל לא ראיתי שמישהו גילה משהו ברור עד עכשיו בפורום. השאלה היא לגבי ה stepping G0 של הQ6600, מתי הוא אמור להגיע לארץ (כל חודש אומרים בחודש הבא...)? 3) האם יש דרך להשיג בארץ Thermalright Extreme 120, או שחייבים להסתפק בטוניק? 4) שווה לקנות 4 ג'יגה זיכרון? יש משהו יציב שתומך בזה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אקיצר אני כמעט מזמין מחשב חדש שיכלול 1לוח ראשיABIT NF7 v.20 nforce2 2מעבד מרכזי C.P.U. AMD Athlon XP 2800+ Barton TRAY CPU 3זיכרון פנימי RAMGEIL 512mb DDR PC3200 400mhz Dual Channel Kit (spd 2) + cool system KIT 2 x 256 400 4כונן "3.5 MB-1.44Sony 1.44 5דיסק קשיח H.D.W.D. 80 GB 7200 (8mb) 6כרטיס מסךGigaByte RADEON 9800 Pro 256 MB DDR-II RETAIL V.card 7מסךLG L1510M LCD + Spkrs 8מקלדתLogitec Cordless + Optical Mouse MXעכבר נטען!! 9עכברראה למעלה 10מארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower 11כרטיס קול5.1משולב 12כונן אופטיDVD Sony 16 x 48 13רמקולים- 14כרטיס רשתIntel 10/100 15צורבLITE-ON 52 x 32 x 52 16ספק כחThermaltake 420W עכשיו השאלה שלי היא איך הזכרונות שהציעו…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני עכשיו מרכיב מחשב חדש (מחליף לוח מעבד וזכרון) אני רוצה לרכוש I7 I930 לוח X58A-UD3R בעקרון על שני המוצרים האלה אני דיי סגור, אלא עם יש הצעות אחרות. זכרונות 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHZ יש חברה שיותר מומלצת? או דגם אחר?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הגוף קירור (CM HYPER 212X) יכול קצת לזוז, הכוונה שאני יכול לסובב אותו קצת זה תקין ?? (אולי שהמשחה הטרמית תתיבש זה יהיה טוב ?) כל הברגים של הלוח אם הוכנסו בסדר חוץ מאחד מעצבן ביותר בצד שמאל למעלה הוא פשוט לא רצה להיכנס את הכנסתי אותו איכשהו בכל זאת אבל הוא לא יושב טוב, הוא קצת עקום אפשר להשאיר את זה ככה ? נכנסתי לביוס וראיתי שמהירות המעבד היא 4GHZ ויש לי 4790 (רגיל) למה זה ככה ? ואם זה תקין ? מה הלאה ? מה עכשיו אני צריך לעשות להגדיר בביוס דברים ? לעשות לו בדיקות מאמץ ? משהו כזה??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הלוח אם + מעבד + זיכרון - ובדקתי כל מני אתרים אני לא ממש יודע מה יותר טוב ממה ראיתי את ההצעה הזו בזיגזג: Gigabyte GA-7VRXP ( Socket A - KT333A - CREATIVE - LAN - USB 2 ) + AMD XP 1800 + 256MB DDR 2700 ב 1700 שקל שווה ? ואני לא רוצה להוציא יותר מ2000 שקל
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב P4 ישן (בן שנתיים וחצי) שנדפק לו ה-CPU ואני שוקל שדרוג וזהו. חשבתי על החלפת לוח אם ומעבד, והשאר במשך הזמן. שימושים - עריכת תמונות בעיקר (פוטושופ בכל הכוח) וריבוי משימות (עובד גם עם תוכנות עיבוד תמונה של ניקון תוך כדי עריכה בפוטושופ). ציוד שיעבור הלאה: --------------- א. כרטיס מסך AGP של MATROX. אני מתכוון להמשיך להשתמש בו כי אני עובד עם 2 מסכים והוא מצוין בשבילי כרגע. ב. 2 מסכים CRT של Viewsonic. ג. 2 כוננים: SATA 120/160GB. ד. זכרונות: 2x256 + 2x512 = 1.5G מסוג DDR I 400 ה. DVD-R/W שאלות: ------ 1. איזה לוח אם ומעבד (אינטל, ליבה כפולה, חשבתי לחכות ל-6320) נכנסים בתקציב של 1500 ש"ח בערך (כאמור - לוח אם עם נתיב AGP אחד). 2. זכרונות - DDR I 400 - האם יעבדו…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר בחלק של הזכרון\לוח אם . טוב ככה יש לי 2 מחשבים אחד :AMD 2200 + abit nf7 + 512DDR333 + geforce2gts השני :לוח אם דפוק + מעבד AMD 2000+ זיכרון 128DDR 266+ geforce2 mx400 ככה מה שאני מעוניין לעשות זה לאזן קצת בין המחשבים ששניהם יהיו בערך באותה רמה עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לקנות לוח אם חדש וזכרון חדש למחשב השני ראיתי המון לוחות שתומכים ב FWIRE וכ'ו אבל לא היה כתוב כלום על התקן החדש של כ.המסך החדשים PCIX מה שאני צריך לדעת זה ככה : א. האם התקן של PCI-X יכול לתמוך בכרטיסי ה PCI הישנים שלי ??? או שצריך להחליף ? ב. אם אני קונה זכרונות מסוג DDR500 mhz האם הם יעבדו על ה ABIT NF7 ??? ג. המלצה על לוח עם PCI X ו FWIRE ו 64 ביט לעתיד שי…
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לפורום! הגיע הזמן להחליף את ליבת המחשב הותיק שלי (בחתימה), ואני מתלבט בין שתי אפשרויות- הדור החדש מול הדור הקודם. אם זה לא הפרוורים המתאים אני מתנצל ואעביר להמלצות. עיקר השימוש מיועד לגיימינג (מעביר את ה1070 ומצוות למסך pg279q). מצד אחד מעדיף לשלם כמה שפחות, לכן האפשרות של הדור הקודם והויתור מראש על ddr5 , מצד שני לא רוצה להשקיע במחשב פעם ב 12 שנים וללכת על משהו שעוד רגע יהיה ״מיושן״ ויסגור לי דלתות טכנולוגיות משמעותיות מדי.. Gen 12: Startpc: מעבד: 1150 ₪ - * חדש * - intel Ten Core i5 12600KF 2.8Ghz-4.9Ghz Alder Lake S1200 BOX Tms: לוח אם: Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 1004₪ או …
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך. שאר החלקים שיש לי מצויינים. אני רוצה את המחשב עם היחס מחיר\ביצועים הכי טוב שיש. אני אף פעם לא קונה את הדבר הכי חדש - זה לא משתלם. אני גם מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד, זיכרון וכרטיס מסך. שימוש עיקרי - משחקים.. אני רוצה שהוא יריץ טוב את כל המשחקים שהולכים לצאת השנה (Doom3, HL2, Deus Ex 2...) זיכרון הייתי רוצה 2X512MB..
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קודם כל אהלן כולם אני חדש כאן! יש לי מחשב 3.0GHZ HT זכרון: 1.5GB 400MHZ כרטיס מסך:X1950XT (קניתי לא מזמן) ולוח של ECS 915P. אני רוצה להחליף לוח ומעבד וגם זכרונות ולהשאיר את כל שאר החלקים,אני לא מתכנן אוברקלוק. אני רוצה לקנות את החלקים האלה: לוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~IL9P~10~0.htm מעבד: http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6600~3~0.htm וזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ26672048VDC-K~15~0.htm האם אני עושה טעות בבחירת אחד החלקים? אני פשוט צריך ליהיות בטוח בקניה שלא יהיה בעיות. האא ועוד שאלה,אני יצטרך לפרמט את ההארד דיסק אחריי שאני יחליף את הלוח?? תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני לקראת שדרוג של המערכת הנוכחית שלי, הקנייה של החלקים תעשה מאתר www.newegg.com ויביאו לי אותם לארץ. הלוח שבחרתי הוא Asrock z77 extreme 4, המעבד - I5 3570K הדברים היחידים שלא נסגרתי עליהם הם הזיכרונות. יש מבחר כל כך גדול והרבה סטים מומלצים (corsair vengeance, gskill ripjaws וכו') אני חושב שאני אלך עם סט של 2 סטיקים 4GB כל אחד (יש הצדקה לקנות 16GB?) לגבי מהירות, יש סיבה לקנות זכרונות יותר מהירים מ-1600? לגבי שימוש- המערכת היא לשימוש כללי ועריכת תמונות בפוטושופ\לייטרום מידי פעם. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש ברשותי 3 מחשבים לשניים מהם אני צריך להוסיף זכרון והשלישי הוא די חדש ולא צריך להוסיף אבל חשבתי על קומבינציה המחשב הראשון הוא פנטיום 4 1800 ויש לו חצי ג'יגה זכרון 400mhz (אני רוצה שיהיה לו 2 לפחות) המחשב השני הוא פנטיום 930d יש לו ג'יגה זכרון 667mhz (גם בו אני רוצה 2 ג'יגה לפחות) המחשב השלישי והחדש הוא core2dou e8400 עם 4 ג'יגה זכרון 800mhz (לא רוצה להוסיף אבל אולי אם יש אפשרות לקומבינצייה של שדרוג) אז אחרי ההקדמה איזה זכרונות תומך הפנטיום 4? עד כמה mhz איזה הפנטיום D (האם אפשר לשים לו את ה e8400 והוא ייתמוך בהם ) ובקיצור מה אתם ממליצים לעשות בכל מחשב? כאשר המחשב החדש משמש אותי למשחקים גם כבדים ולסרטים hd המחשב הפנטיום d ישמש את אחי הקטן למשחקים כמו gta לא החדש ועוד משח…
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256 מגה בתדר של 333MHZ והזכרונות היחידים שמצאתי בKSP הם DDR 400 עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני יכול להשאיר את הזכרונות שיש לי כרגע ולחבר את שניהם או שאני חייב להעיף את הישן? ואם אני יכול לחבר.. באיזה תדר הם יפעלו? המעבד פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לוח אם הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3206 והזכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3251 מיועד ל OC חזק ולCF
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי עקב תקלה בלוח אם שלי GIGABYTE 945 PRO אני מתכוון להחליף לוח. כרגע יש לי מעבד 805D וכנראה שהוא לא יוחלף. צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך במעבד הקיים אבל יאפשר שידרוג בעתיד. חשבתי להשקיע סכום של כ-500 ש"ח בלוח החדש אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני משדרג את הלוח שלי: ASUS A7A266 ואת המעבד שלי: AMD Athlon 1.33 ללוח ומעבד יותר חדשים. קיבלתי הצעה מהחנות של המחשב, בגלל שהוא דיי "חייב לי" על טירטורים בעבר וכאלה... כזו: לוח gigabyte 7vt600-L שהוא מוכר בד"כ ב-468 ש"ח (ראיתי כזה ב-377 ש"ח ב-zap...) ומעבד amd xp2000 שהוא מוכר בד"כ ב-520 ש"ח (ראיתי כזה ב-365 ש"ח ב-zap...) במחיר של 650 שקלים. עכשיו, אני לא יודע איך הלוח מבחינת ביצועים, מה שכן הוא מר לי, שבעוד 140 שקלים הוא יתן לי מעבד amd xp2500 על המעבד אני דיי סגור, אני חושב שאני אקח כמובן 2500, כי אם כבר אני משדרג אז שיהיה שידרוג... אבל בקשר ללוח אני בדילמה, לכן רציתי לשמוע דעותיכם בנוגע ללוח ולשאול שאלה כזו: יש לי מספר התקני IDE (צורב, DVD, ו-5 הארדיסקים) , המחוברים אל…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 2X256 גולדן דרגון 3200 של גייל. (שאני מוכר ד"א... אם מישהו מעוניין, 167443010, gal@greendragon.co.il, נמצא גם בטריידזון). אני רוצה לשדרג לג'יגה ראם. עכשיו, אני יכול פשוט לקנות עוד קיט אחד כזה של דיואל צ'אנל כמו שכבר יש לי, אבל אז יהיו לי 4 סטיקים של זכרון... זה פוגע בביצועים? (זה ישאר בדיואל צ'אנל נכון? אותם זכרונות.......). מעבר לזה, אני מעדיף לעבוד עם שני סטיקים (למרות שאם יתברר שלא תהיה פגיעה בביצועים אני אחשוב על זה מחדש). הסתובבתי קצת בלוג'יק וזה מה שראיתי במחירים זולים: a-data http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4328 samsung http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=978 twinmos http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1109 kingst…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני משדרג את המחשב שלי בתקציב נמוך מה שאני צריך זה זכרונות + מעבד + לוח אם שיכנס ב 2000 שקל אם אפשר תודה נ.ב לוח אם עם חיבור PCIE
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי ומתלבט בין שני פלטפורמות P4 LGA775 או A64 בניתי שני שדרוגים במחיר זהה תגידו לי בבקשה מה עדיף? P4 LGA 775 לוח Abit AS8 3rd Eye מעבד : P4 2.8 LGA775 זכרון : 2*256 mb A-DATA A64 לוח : 8KDA3J (S754) מעבד : A64 2.8 S754 זכרונות 1*512 mb A-DATA
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אז ככה, המפרט הנוכחי שלי הוא AMD Athlon 64 +3200 SOCKET 939 לוח אם - MSI K8N Diamond כ.מסך - MSI nVidia GeForce 7900GT 1GB של RAM ואני מתכוון לשדרג את המעבד ל AMD Athlon 64 +4600 Dual Core באותו סוקט.. רציתי לשאול אתכם מה דעתכם והאם אני ירגיש שיפורים משמעותיים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם הייתי קורא באתר ומתעניין די הרבה בענייני חומרה אך מאז שהתגייסתי אני כבר לא מבין יותר מדי. לפני שלוש שנים בערך קניתי מחשב: intel core 2 duo e4400 4GB ram 800 mhz gigabyte p-35-ds3l ati x1950gt בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש קצת איטיות והחלטתי לשדרג את המעבד כל עוד עדיין מוכרים מעבדים לסוקט 775 . אני לא גיימר רציני ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט, סרטים וגם לשחק wow . אני זוכר שכשרק קניתי את המחשב הצלחתי לעשות OC למעבד כך שהוא עבד בצורה יציבה על 3000 , אבל ניראה לי שאני מעדיף לא להסתכן בזה עכשיו. התקציב שלי די גמיש כי אני רוצה מעבד שיחזיק לי ליותר זמן אבל גם לא משתלם מבחינת עלות\ביצועים ודי צריך את המומחיות שלכם בעניין הזה. ושאלה אחרונה, האם כדאי לי לחכו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. מדובר כמובן על עריכה ברמה הבסיסית ביותר (אחרת התקציב היה גבוה יותר). בworst case scenario תוכנות של Adobe ייכנסו לתמונה מתישהו, אבל גם אז לא ייעשה כאן שימוש מקצועי ורציני. אני משדרג את השילוש הקדוש+כר' מסך בסיסי כי נראה לי שלא צריך יותר מבסיסי (אלא אם כן אתם חושבים אחרת). הייתי מעדיף מעבד של AMD, אבל אני מנחש שלעריכה רצוי אינטל ?... המחשב ישודרג בפנדה, אז אני אשמח אם תפנו אותי לחלקים שנמכרים שם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-