מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מי שהוא יכול... להגיד לי מה ההבדל... בין מאבד 64 ביט ל32 למשל אמרו יל שיש הבדלי מהירות כלומר! לא ממש הבנתי למשל אם יש לי מאבד 64 ולחבר שלי בדיוק אותה כמות RAM מגהארץ וכו'.... לי יפעל יותר מהר? ובפי כמה 2? אני כולי מבובל מי שהוא יכול להסביר לי..... בקצרה את ההבדלים!
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש על השאלה (המטופשת?), אבל נתבקשתי לקבוע איזה מן המעבדים הללו הוא "טוב" יותר (שייך לאצווה מאוחרת יותר?)
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
Central Brain Identifier להורדה לחץ כאן : http://www.majorgeeks.com/download3538.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי הצעה עם מעבד אינטל וזכרון 1 גיגה במהירות 880 ודיסק גדול, ללא מסך ב 2400 ש"ח. האם כדאי? ממתי אינטל עדיף על AMD? בברכה comp13
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מה עדיף יותר מבחינת הביצועים, זכרון DDRII במהירות 1066MHz עם CL5 או זכרון DDRII במהירות 800MHz עם CL4? קראתי את הדיון הזה באתר Tom's Hardware, וגם שם הדעות חלוקות... http://www.tomshardware.com/forum/255174-30-ddr2-1066 יש למישהו תובנות בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לוח GIGABYTE 8i945pg מעבד P930 ספציפית מדובר בשתי האופציות האלה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VS1GBKIT667D2&〈=heb http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4272 גם הסטיק הבודד יותר זול, וגם - תקנו אותי אם אני טועה - בשידרוג עתידי 4 סלוטים מלאים מורידים את ביצועי המערכת (??)... מה בנוגע לביצועים עד לשדרוג? יש הבדל גדול בין העבודה בDUAL CHANNEL עם שני ה 512 לעומת הסטיק הבודד?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נניח יש לוח אם שתומך במעבדים כך וכך, תומך בDDR2 במהירות 533 MHZ ושאר הדברים הדברים כמו הPCIים ועוד (זתומרת, אנל מכיר ממש את שאר הדברים =[ ) ונניח יש לוח אם נוסף תשתומך בדיוק באותם מעבדים ואותה מהירות DDR2 אותה כמות נניח של שקעי PCI (כל הPCIים למיניהם, הרגיל, האקפספרס, וזה של הכ.מסך) בוקיצור מבחינת נתונים מהסוג הזה הם זהים.. האם יש מקרה כמו זה שבו תוכלו להגיד לי שיש אחד מהם שהוא יותר טוב? ו..צ'יפסט, זה פשוט כל ה..איך לקרוא לזה..ממ.. ארגון של הלוח אם? זתומרת, כל הדברים האלה שאח"כ כותבים על פיהם את הנתונים הנ"ל (איזה מעבדים תומך, מהירות DDR2 וכאלה?) זה המערך של הלוח כביכול? ופשוט יוצא שחברות כ.מסך גם עושות צ'יפסטים? אני רוצה להיות בטחש אני מבין תנושא כי זה לא כלכ ך ברור לי מ…
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
בהמשך להודעה הזו (שהתחילה ב"מפרטים" ועברה ל"כרטיסי מסך"), אני מרכיב מפרט למחשב שרובו יהיה משרדי אבל מידי פעם עבודות עריכת וידיאו מזדמנות. שום משחקים או OC לא מתוכננים עליו. אין צורך בכרטיס לכידה. למחשב יהיה זכרון 2X2GB של OCZ ואחרי כל היתר נשאר בערך 1300 ש"ח לשילוב מעבד+לוח אם עם כ.גרפי מובנה. בגלל הוידיאו, אני רוצה לקחת מעבד חזק. בגלל שאין צורך בכרטיס גרפי נפרד, אני צריך לוח שיש בו כרטיס built-in. חשבתי על מעבד כמו Q6600 (או E8400) אבל אני לא בטוח אילו תוכנות כיום מנצלות ליבה מרובעת. לגבי chipset אני מאמין ש P31 הוא די והותר. חשבתי אולי ללכת על AMD, (בגלל צ'יפסט 780G והיכולות הגרפיות שלו) וגם אז לא בטוח לגבי מעבד (Phenom X4 9650? אולי 9850BE?) אני די אבוד...אשמח לקבל סיו…
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
Asus A7N8X Deluxe Asus A7N8X Deluxe V2.0 [עריכה - אין לפרסם חנויות!]
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את הסטרייקר שלי בשמחה רבה וניגשתי לעבודת החיבורים. ללוח קיימים חמישה חיבורי מאוררים אופציונלים בנוסף לשלושת החיבורים הרגילים (CPU, CHASIS, PWR) לשלושה מהם גם קיימים חיבורים לחיישני טמפרטורה... השאלה הראשונה היא: האם לחבר את מאוררי המארז (Antec Ninehundred) אל החיבורים של הלוח בהתחשב בעובדה שלמארז ישנם 5 מאוררים כאשר ארבעה מהם 12ס"מ ואחד של 20ס"מ? שאלה שניה: האם ישנו איזה שימוש טוב לחיישני הטמפ' של הלוח ? והאם אפשר לדחוף חיישן בין הגוף קירור למעבד בשביל לקרוא טמפ' מדוייקת ואנאלוגית של המעבד ? פרט למעבד מה אפשר לעשות עם שלושה חיישני טמפרטורה שסתם תלויים באויר ? (אני מדגיש שהם אופציונליים) תודה רבה :s05:
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע באמצע רכישת מחשב עם לוח האם הנ"ל . אני רוצה חוות דעת לגבי הלוח ואם עדיף לוח אם אחר.. המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיה ולרסיבר למשחקים וסרטים מוזיקה וכו.. מעבד q6600 כ.מסך asus 8800gt top. זכרון g.skill cl 4 4 gb 320 g hd wd 32 mb בתודה מראש: אורן.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ASROCK x79 fatal1ty champion הוחלט-זה לוח האם שלי בבקשה תעזרו לי למצוא איפה מוכרים אותו,אני לא מצליח למצוא בשום מקום!
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כיצד אני משנה את היחס בין הבאס לזכרון ככה במקום יחס של 1:1 יהיה יחס של 6:4 או 5:4 ... ככה באוברקלוק שאני מעלה באס מהירות הזכרון לא תעלה באותו המידה כמו הבאס ככה למי שאין זכרונות לאוברקלוק שלא יפריעו ויגרמו לקריסות?????? משהו יודע???????? הלוח P4P800 ואני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס !
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
kingstone או super talent וכמה יותר טובים אחד מהשני
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בבחירת מעבד של אינטל בין E8500 לבין Q9550, האם מבחינת לוחות ההבדל הוא משמעותי? ומה ההבדל בין ציפסט P45 ל- G45 המשמעות העיקרית היא שב- P צריך לקחת זכרון DDR3 וזה מייקר את העלות השאלות הן: 1. האם ניתן לקחת E8500 עם ציפסט P45 זיכרון DDR3 ואם כן איזה 1066/1333 מול E8500 עם ציפסט G45 ואז אני ב- DDR2 800 האם אני ארגיש בהבדל? אני מריץ בעיקר סרטי בלו ריי גם כונן שאני מתעד לרכוש (האם צריך מעבד חזק יותר קרי Q9550 ו- DDR3 2.האם יש הבדל מהותי בין Q9550 ל-E8500 לצורך מה שאני בעיקר משתמש הבדל במחיר בין המעבדים הוא 500 ש"ח ואז כמובן צריך לקחת DDR3 שמייקר את העלויות אני לא ממש גיימר אבל מי יודע אולי נתחיל 3. שאלה נוספת האם כרטיס מסך GEFORCE 9500GT 512MB PCI EXPRESS+DVI …
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לקנות לוח אם מחנות ספציפית (לא משנה כרגע מה הסיבה) ולא בטוח שיש לה דגם אחד מסויים שאבקש ולכן אשמח למספר דגמים הנעים בין 350-700 ש"ח. ואני לא מתכוון לעשות OC... לשם התאמת לוח אם ראוי לרמת המחשב שלי, ציינתי את המפרט הנוכחי שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 2.00GB RAM 667Mhz ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. פשוט נשרפו לי לוח ומעבד.... אני מתלבט בין AMD\ INTEL. PCI-E מה עדיל וגם מה הלוח המתאים לכל אחד.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי לוח אם GIGABYTE GA-880GMA-UD2H וזכרונות G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) F3-10666CL9D-8GBRL http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3424#ov http://www.gskill.com/products.php?index=233 אני הולך להרכיב את המחשב בימים הקרובים, רציתי לדעת אם ישנה איזה שהיא בעיית תאימות מיוחדת, עדיף לי לדעת מראש כדי שאני לא יבזבז זמן לחינם. ועוד שאלה קטנה, יש לי מעבד של AMD 645, לא קיבלתי איתו משחה טרמית, למרות שיש על המאוורר שבא איתו כמין משהו דביק (כנראה זה משחה), אבל זה ריבוע קטן בהשוואה למעבד עצמו, אז ככל הנראה אני אצטרך למרוח משחה עליו, איזה משחה הייתם ממליצים ? (לא מיועד ל OC) תודה רבה, ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בזה בגלל זה אני שואל איך הלוח אם הזה GIGABYTE 845PE
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום רב. אני מנסה לרכוש מחשב נייד שלא יורד בביצועים שלו מהמחשב הנייח שלי. הנייח: Celeron G530 הנייד (שאותו אני מעוניין לרכוש): U3227U האם אני צפוי להתיקל בירידה בביצועים? אציין שאני מתבסס על PASSMARK כדי לבסס את הקנייה, ושם מצאתי שהמעבד של הנייד (3227U), לא יורד מהסלרון הנייח. אגב: לשני המערכות אותו כונן SSD (שאותו אתקין), ולשניהם 8 גיגה ראם (שאני מניח פחות משפיעים על הביצועים)? בקיצור, לא רוצה לקפוץ למים לפני חוות דעתכם. המון תודה!
-
חבר שלי בעל מחשב ישן (לא ידוע איזה אני חושב לוח אם asus p4p800ce<?) האם המעבד או ההארד דיסק או הזיכרונות או הספק כח או כל חלק במחשב עלול להישרף גם? או שהוא רק צריך לוח חדש ולהעביר הכל לחדש? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני בשבוע הבא קונה מחשב ועדיין לא הצלחתי להתאים מעבד לשימושים שלי. יש לי 2500 למפרט עם מעבד E6300, ו3000 שקל למפרט עם מעבד Q9400(בגלל יכולת האימולציה של שניהם). השימושים שלי יהיו תוכנות כמו פוטושופ, משחקים(לקחתי 4850), סרטים וזהו. לאמא שלי יש תוכנת עיצוב ישראלית(כן ישראלית) שהדרישות שלה הן רק מעבד c2d פשוט עם מהירות 2GHZ+ וכל כרטיס מסך חוץ מ8400GS. קשה לי להחליט אם לבזבז את ה500 שקל האלה אל דבר שלא ישרת אותי בעתיד.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בזיגזאג2000 כנראה, AMD Athlon 64 (3800+), ASUS M2A-VM... וחושב לקחת סטיק אחד של 1GB. ראיתי סטיק TwinMos DDRII 800 במחיר זול יותר מסטיקים שהם רק 677, אפילו זול יותר מהסטיק 677 של TwinMos עצמה! http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=22_308_487&sort=2a&filter_id=103 איך זה יכול להיות? האם כדאי לקחת אותו? (אני לא לוקח שני סטיקים עי הבנתי שהשיפור בביצועים לרוב היישומים ה"משרדיים" לא יהיה מורגש כמעט, ואני חושב להוסיף בעתיד עוד סטיק של 1GB אם וכאשר נשדרג לויסטה). תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות מחשב די רציני אבל לא יותר מידי ואין לי מושג מה ההבדל וחשבתי אולי להוסיף את ה500ש"ח ולקנות core 2 duo e8600?[br]פורסם בתאריך: 21.10.2008 בשעה 02:15:57 לא פירטתי מספיק... אני רוצה מחשב משחקים שיחזיק לי לפחות שנתיים בסבבה...ואיזה לוח אם כדאי לי בסביבות ה500 ש"ח, עדיף פחות כסף אם יש טוב.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-