עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, אם אני מחבר כ. מסך נוסף ללוח אם שמגיע עם כ. מסך מובנה, האם ניתן לחבר שני מסכים, אחד ללוח ואחד לכרטיס ושהם יפעלו במקביל? תודה!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by idanm19,

שלום לכולם, יש ברשותי שני זוגות של 512 DDR, איך אוכל לדעת מי מביניהם טוב יותר, גם עם אוברקלוק וגם בלי? עידן [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. מה ההבדל בין השניים ומי מהם יותר כדאי? לא מתוכנן OC -לפחות לא בעתיד הקרוב....וההבדל בין שניהם הוא כ300 ש"ח +/- אז מהי ההשקעה היותר משתלמת?!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by ^Z^,

שלום לפי מה שהבנתי הP5B DELUXE הוא רק גרסא משודרגת בפיצ'רים של הP5B. אם זה נכון, איך זה שהDELUXE הוא אוברקלוקר יותר מוצלח מהP5B הרגיל?

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  5. לפי חישובים שלי אני יכול להרשות לעצמי לרכוש את השילובים הבאים : E7300 + 4 GB DDR2 1066 MHZ E8400 + 4 GB DDR2 800 MHZ איזה מבין השילובים עדיף?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by TeaTime,

http://www.theinquirer.net/?article=9738 מישהו מוכן להסביר לי איך "סיליקון יותר טוב" משפיע על ביצועי המערכת?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by smoke_man,

מישהו יכול להגיד לי למה כולם מעדיפים לוח אם מחברות ג'יגבייט אסוס ו-DFI לעומת אינטל מה יש בלוחות הנ''ל שאין באינטל,הרי אינטל זה לא חברה אלמונית לי יש כרגע לוח אם מסוג INTEL DRAGON TAIL תודה מראש

8. Started by Ibrow-Now,

10x

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by clicker,

שלום לכולם, קניתי לוח אם של ASRock מדגם ConRoe945PL-GLAN ומעבד Core 2 Duo E6300. לאחר כל החיבורים, המחשב לא מתחיל Boot (יש נורית power אבל לא קורה כלום). האם לדעתכם יש בעיה בהתאמה בין הלוח למעבד? אם כן, רעיון כלשהו מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש ויש לי לבטים לגבי מה לקנות.. אשמח לקבל עזרה לדעת מה יותר טוב לוח אם הראשון הוא gigabyte 5mm pluse m2 amd והשני הוא Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Albatron K8NF4X - 3Y Warranty מעבד הראשון הוא amd 64 m2 3500 מקורי והשני הוא AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty זכרון הראשון הוא 677mhz ddr2 512x2= 1 gb והשני הוא DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty * את השני אקנה פעמיים לצורך העניין כדי שיהיה גם 1gb תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  11. GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 יש לו את ה SLI שאני ירצה לעתיד .. זה מחשבה יפה לעתיד עקרונית אני כבר הזמנתי מחשב שאמור להגיע השבוע עם ה DS3 שהוא בן זונה לOC קיצוני .. אז מה שאני מחפש עכשיו זה לוח אם עד 800 שקל +- טיפה גמיש .. שייתמוך SLI (במחשבה לעתיד שהGTS8800 יעלו 800 שקל אני יקנה עוד אחד וישפר את הביצועים ב כ - (!) 70% ) וחשוב מאוד שיהייה חזק מאוד (!) ל OC קיצוני (E6420) ל 3.5GHZ MIN תודה ועזרה בבקשה OCELOT

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. חברים שלום הבאתי מעבד AMD Phenom 9950 Black edition אך ששכחתי לבדוק משהו חשוב וזה התאמתו ללוח אם, ל]ני שתקפצו עם כל מיני משפטים הלוח כן תומך במעבדי AMD Phenom וכרגע מורכב עליו הphenom 9600 אך בדקתי באתר של GIGABYTE והלו אם שברשותי שהוא מדגם GA-MA790FX-DQ5 תומך רק עד מעבד Phenom 9750 אחרי עדכון ביוס לF6, שאלתי בעניין האם חשוב להחליף את הלוח אם דחוף בשביל המעבד או שניתן לעבוד עם המעבד החדש על הלוח אם הנ"ל אחרי עדכון קושחה? אם ניתן לעבוד אז מה יהיו ההשפעות על ביצועים ועל החלקים? הודה לכם על תשובותיכם.

13. אפשר קצת לפרט לי מה בדיוק טוב בו? אגב, מה זה בדיוק DDR3 2200+...

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  14. יש ברשותי לוח אם asus p5p800s וברצוני לחבר אוזניות יחד אם רמקולים איך?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. 512MB/333MHZ + 256MB/333MHZ לא הספק-כח גרם לזה...נבדק שני הזכרונות מחברות שונות *מה נראה לכם שקרה? :-\ *ואלו זכרונות כדאי לקנות כדי להרים את המחשב בחזרה? (חבל על מחשב שלם למרות שהוא ישן).

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  16. מעבד e6300 האם הוא יכול להגביל כמו צוואר בקבוק במפרט טוב? כלומר: לוח אם: P5B-DELUXE זכרונות: ocz 880 וכרטיס מסך:1900xtx

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  17. בסקירה זאת אנחנו מביטים אל אחד מלוחות האם המתקדמים שיש היום בשוק ליצירת תוכן - ה-Z890 AI TOP של GIGABYTE. יש כמה סיבות טובות לקנא בחיבוריות של תושבת LGA1851 של אינטללכתבה

18. שלום, אני מעוניין שמישהו יסביר לי בנוגע לתזמונים וכל מה שמסביב לזה, תמונה: הנתונים למטה בצד ימין.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by xytkhi,

׳�׳�׳¨׳– ׳�׳�׳—׳©׳‘ Luhaixin ATX 326 - ׳‘׳�׳–׳–׳©׳•׳₪׳¡, ׳”׳‘׳�׳�׳– ׳”׳—׳–׳§ ׳‘׳¨׳©׳× www.buzzshops.co.il זה מארז ATX כולל ספק כח. רציתי לוודא שהוא יתאים ללוח אם asus p5q pro תודה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by idan1836,

יש לי לוח אם abit IS7-E, עליו מותקנים 2 זכרונות של A-Data 256 mb כל אחד 500 מגה הרץ. הלוח אצלי תומך עד 400 מגה הרץ והזכרונות בטכנולוגיית DDR אם אני לא טועה. אני רוצה לשדרג את הזכרונות ולהוסיף עוד ג'יגה, בלוח יש 3 סלוטים ו2 כבר תפוסים כמו שהזכרתי.. מה עדיף ? לשים שני זכרונות של חצי ג'יגה כל אחד או זכרון של ג'יגה ? בזכרונות יש דבר הנקרא CL והוא מדורג מ1.5 עד 4. איזה אני אמור לבחור שיתאים לי ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  21. אהלן, אני מנסה להשמיש מחשב ישן עם מעבד pentium D כ HTPC אז יש לי כמובן את המעבד ויש לי לוח אם G945 אין לי בו כרטיס מסך ואני בעצם מתלבט אם לקנות לו כץ מסך עם יציאת HDMI או לוח אם שכבר יהיה לו HDMI וגם יציאה אופטית לסאונד (אבל זה לא קריטי, כי אין עדיין מערכת סאונד) השיקול המרכזי יהיה כלכלי, כי אני צריך גם להוסיך לו יכולת WIFI (אולי יש לוח אם שתומך גם בזה?! לא יודע עדיין). אז האם יהיה משתלם יותר להשקיע בלוח אם שיגיע עם כל הפיצ'רים הדרושים וגם יתמוך במעבד? או שאולי לקנות כל דבר בנפרד (כ. מסך, יכולות WIFI ובהמשך גם כ. קול עם יציאה דיגיטלית) תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  22. יש משהו שמאוד מענין אותי לדעת האם באמת אנחנו מחליפים סוקטים כול שנה בגלל הזכורונות היותר מהירים וחריצי המסך החדשים כמו ששדרדנו מ agp 4 ל agp8 ועכשיו רוצים שנשרגד ל pci רציתי לדעת אם נקח עכשיו מעבד atlon 64 +3200 1mb cach ונשים אחד של 939 פינים בלוח של 939 פינים ונבדוק בעזרת super pi או כול תוכנה אחרת אשר בודקת רק את ביצועי המעבד ללא שום קשר לכרטיס הגרפי שבו ונשווה את זה לאותו מעבד רק עם 754 פינים ללוח עם 754 האם התוצאות היו דומות ? כאילו האם יש הבדל גדול מבחינת ביצועים בלבד של כוח עיבוד בין 2 המעבדים הללו שחוץ מגודל פיסת הסיקלון 90 ננו מטר לעומת 120 או 130 אני לא רוצה לשמוע שטיות בנוגע לצריכת חשמל ופליטת חום או תמיכה בכרטיסים מהדור החדש וכ'ו אני רוצה לדעת רק על כוח הע…

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by overload,

לפי PCMARK 2004 המעבד שלי, P4 2GHZ 100FBS, תומך בHT אבל זה מבוטל. גם יפה מצידו לחשוב שהוא מגיע עד ל 4GHZ, כי במציאות הוא לא עובר את ה 3 ובמקרה שלי לא עובר את ה2.5 (על 1.8V!). יש דברים בגו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=605

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by ori24,

עם הצ'יפסט החדש של NVIDIA ה-650i לעומת הP5B עם הצ'יפסט של אינטל? בכל הביקורות שקראתי ראיתי שהP5NE-SLI לוקח אפילו את הP5B DELUXE ברוב הביצועים ובמיוחד במשחקים. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים