מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם במסגרת החיפושים שלי אחר חלקים למחשב חדש נתקלתי במושגים שעוד לא יצא לי להכיר (עבר זמן מאז השרוג הקודם...) המעבד שאני אקנה הוא Intel Core 2 Duo 6750 וזכרון 2gb 800mhz cl5 ואני מחפש לוח אם עבורו הבנתי שאני צריך P35 ולא 775 או 995 שהם מיושנים. ראיתי שיש P31 וP35 וגם Q35 - מה היתרון של P35 על פני P31 למי שלא עושה שום אוברקלוק ? מה ההבדל בין Q35 לP35? באחת מהצעות המחיר שקיבלתי היה רשום intel q-35/33 775 c2d 1333 אין לי אפשרות לברר בקרוב למה התכוונו שם - מה זה c2d ? זה נראה כמו סתם שורה שאומרת "בוא ניתן לו משהו גנרי שמתאים לאינטל"... אשמח להמלצות והכוונות לאן לכוון כשהרעיון הוא "כללי" + סרטים + עיבוד תצלומים ביתי (לא מקצועי) ללא משחקים (ולכן גם ללא אוברקלוק) תוד…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי את המעבד AMD 3800X2 DUAL CORE ושלחצתי קליק ימני על המחשב שלי למטה היה רשום לי את השם של המעבד שלי ו 2.00GHZ עכשיו לחבר שלי יש מעבד פחות טוב של אינטל 2.8 דואל קור ורשום לו 2.75GHZ אז איך זה יכול להיות ?????
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מצאתי בSKYPC F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ# הוא טוב? או לקחת משהו אחר? חשוב שיהיה מSKYPC בלבד DDR2
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
זה הראשון AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 שעולה 869 זה השני AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 שעולה 879 זה השלישי AMD Athlon 64 3000+ BOX CPU שעולה 899 עכשיו בעיקרון אני יודע שהשלישי עם מעבד עם קירור ביחד אבל מה עם השאר לא ממש ברור לי מה התוספת שרשום שמה ועם שתי המעבדים חוץ מהראשון שרשום שהוא סוקט 939 מה עם השאר הם גם סוקט 939??
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני פשוט מחפש לוח שתומך בQUAD CORE, אינטל כמובן, זכרון DDR2 וכמה שיותר זול. אוןפציית הSLI כרגע לא חיונית כי אני לא מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך אבל שתהיה את האופציה. ראיתי את הלוח הזה בזאפ בחנות אחת ורציתי לדעת מה אתם אומרים.... תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אוקיי נכון יש את התיזמונים של הזכרונות, יש את הספרה הראשונה של התיזמונים אוקיי שם אני שם 2 אח"כ אני רוצה לשים 3 (במטרה לשים אותם על 2-3-2-6) וכאשר אני מגיע לספרה מתחת לראשונה אין שם את הערך 3 בכלל, יש שם רק 5,8,4 ועוד כל מיני ספרות! למה אני לא יכול לשים על יותר נמוך מזה? אם אני רוצה למשל לשים על 2-2-2-5 אני לא יכול כי הספרה בכלל לא נמצאת שם באופציות הבחירה. ממה זה נובע? ומה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4gd1/overview.htm ביוס 05 1. Fix Some FSB400 NMD CPU can not boot. 2. Support Mobile CPU CT-479. 3. Remove N.O.S Item while using Mobile CPU .
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חברה ידועה... סוקט 478 תמיכה בdual ddr לא פחות משלוש סלוטים מבוסס שבבים של nforce 3 400\533\800 כמובן... לא יזיק תמיכה בHT לשידרוג עתידי תמיכה בpci express agp * 8 (קיים אחד בלי בימיניו?...) ATX פלטפורמת P4 בעל יכולות OC(חשוב מאוד)!! יציב וידוע כטוב יש חייה כזאת?אם יש אני לא אהסס לקנות... תודה. עריכה: כמובן תמיכה בsata (וIDE...) fire wire (לא הרחבה של כרטיס pci) ולא יזיק באנדל עשיר
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לא יודע נראה לי מוזר למרות שINTEL היא חברה כל כך גדולה תמיד AMD מדווחת על טכנולוגיות חדשות ואחרי כמה זמן INTEL מודיעה שהיא מיישמת אותם כאילו INTEL תמיד אחרי AMD ביישום טכנולוגיות חדשות אבל השאלה היא למה AMD חברה כה גדולה (יחסית) לא מצליחה להפיק ביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/XDR_DRAM זה פשוט נשמע טוב מדי כי להיות אמיתי למה לא מכניסים את יותר לשוק!! יש לזה בעיות? מחיר?
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני חושד שמשהו "לא תקין" עם המעבד שלי....אני מקבל ב3dmark06 ציון של 2803 כאשר 741 מתוכם של המעבד. המעבד שלי הוא amd 64 3000, בלי אוברקלוק. יש למישהו פה מעבד דומה? מה הציון?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום חברים, אם זה לא המקום הנכון לבקשה שלי אני נורא מצטער אבל זה ממש ממש דחוף!!! אני לומד במכללת שלוחה של מייקרוסופט, וקיבלתי מטלה מהמרצה... אני צריך להעביר הרצאה של 5 דקות על סדרת המעבדים i של intel... (איי 3,5,7) הבעיה היא שאני צריך להכין את זה להיום בערב ואין לי אפילו דקה אחת לעשות את זה כי אני עובד... אז אני מאוד אשמח אם תוכלו לתת לי יד בנושא ולפרסם לי לינקים לכתבות מאמרים וכל מיני כאלה, כך שאני אוכל לסכם מהר בלי להתעכב בחיפושים... אני מקווה שתוכלו לעזור, תודה רבה רבה רבה והמשך יום נעים! ניר.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שאלה 1: האם יש הבדל משמעותי בין שני זוגות הזכרונות הבאים: http://gcomputer.co.il/pl_product~VS2GBKIT667D2~151~648.htm http://gcomputer.co.il/pl_product~OCZ2SE8002GK~151~647.htm שאלה 2: האם העניין של הENERGY EFFICIENT 65W במעבדי AMD משמעותי? כי כנראה שאני יקנה אחד שאין לו את זה זה קריטי או לא?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20060807231241.html השם ATI יעלם עקב הרכישה ע"י AMD אולם השם Radeon ישמר כמותג כרטיסי מסך. צפו בעתיד לכרטיסים גרפיים של AMD Radeon. זה יעזור ל AMD להרחיב את המותג שלה ולעזור בפרסום ושווק מטריית המוצרים. =========================================================== עריכה: טוב כנראה ששוב הקדימו אותי, צריך גם לעבוד לפעמים לא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196220.msg1716162#msg1716162 לנעול.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
כפולי ליבות הם מעבדים שנראים כמו מעבד רגיל אבל מכילים בתוכם שני מעבדים לכל דבר וענין ובכך מגדילים את ביצועי המערכת באופן ניכר ביישומים שיודעים לנצל ריבוי מעבדים. AMD היא החברה הראשונה בעולם ה x86 שתמכור מעבדים מרובי ליבות לשרתים, אינטל צפויה למכור מוצר דומה רק בתחילת 2006, השקת המעבדים הקודמה עקב הקדמת השקת מעבד כפול ליבות של אינטל לשוק השולחני, המוצר של אינטל מוגבל לשוק השולחני עקב בעיות של צריכת חשמל/פליטת חום קשה. המעבדים הראשונים שיצאו לשוק מיועדים למחשבים מרובעי שקעים (סדרת ה 800), בהמשך יצאו מעבדים דומים מסדרת ה 200 (כפולי שקעים) וה 100 (שקע בודד). כל מי שיש לו שרת/תחנת עבודה עם שקע 940 יכול בעדכון ביוס להתקיםן כפולי ליבות ובכך להכפיל את מספר המעבדים במע…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איזה מעבד יעבוד טוב יותר עם WinXp ו-256MB זכרון מערכת? P-III ~900MHz או P4 Celeron 1.8Mhz [נתקלתי כבר במצבים שP3 לקח סלרון P4, האם גם פה זה המצב למרות הפרשי מהירות הליבה?]
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שאלה איך הE5200 עם ה-4850 של ATI? יש צ.ב ? ואם זה יתאים לקרייסיס ווארהאיד ?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון להזמין בימים הקרובים זיכרון TCCD מניו אגג לניו יורק ומישהו מביא לי את זה משם. עכשיו אני טיפה מתלבט בין כמה דגמים: את זה או את זה או את זה ואם יש לכם הצעות לראם TCCD יותר טוב אז מצוין קיצר תעזרו לי לבחור! אה ואם מישהו פה יודע כמה DBI יש לantec noepower 480W זה יהיה מעולה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חודש הבא אני קונה מעבד ולוח חדש. אחרי הרבה עצות ושאלות החלטתי ללכת על לוח אם שתומך בסוקט 939 - כניראה Gigabyte GA-K8ns Ultra. לגבי מעבד המליצו לי לקנות 3000 או 3200. השאלה שלי היא האם לקנות מעבד עם ליבת newcastle או clawhammer? קחו בחשבון שכנראה אני לא אעשה אוברקלוק
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חיפשתי בפורטל שאלה דומה, ולא מצאתי. אז הרשיתי לעצמי לשאול - יש לי זיכרון 1 ג'יגה במהירות 667Mhz קניתי זיכרון נוסף של שני ג'יגה במהירות 800Mhz ואז התחילו הבעיות..... 1. המחשב לא מזהה את הזיכרון החדש {גם אם הוא לבד בלי הישן} בשני הסלוטים. כשאני שם בסלוט הראשון המחשב נדלק אבל מפסיק להגיב מיד. הוא אפי' לא מגיע לתפריט הביוס. כשאני שם בסלוט השני הוא עושה ציפצוף של בעיית זיכרון. 2. כשאני מחבר את הזיכרון גם הישן לסלוט השני ומפעיל את המחשב זה עושה לי את הציפצוף של בעית זיכרון, הוא פועל רק מהסלוט הראשון. עושה לי רושם שהסלוט השני לא תקין.... מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה שהמחשב לא עולה עם הזיכרון החדש?? אגב, בדקתי, הלוח אם כן תומך במהירות של 800Mhz . תודה............
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/images/products/accessories/b/DDRbooster2.jpg OCZ DDR Booster Diagnostic Device מכשיר זה מאפשר לעלות VDIMM אבל רציתי לדעת עם הוא שימושי ב IS7 של ABIT - כלומר האם ללוח אם זה יש VTT TRACKING? לIC לסוגיו אין - ולכן עדיין צריך VTT MODE לASUS יש VTT TRACKING לכן מכשיר זה יהי מאוד שימושי בו.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
קניתי היום את הלוח Gigabyte K8n51GMF-9 ויש לו כרטיס 6100 מובנה ויש לי מספר שאלות לגבי הלוח רציתי לדעת איך בדיוק הולך כל הקטע עם הזיכרון שהלוח מקצה לכרטיס -כמה הוא מקצה בתור ברירת מחדל? ו-איך אפשר לשנות את זה? -האם רצוי לשנות את זה? -האם אפשר לגרום לזיכרון המוקצה להשתנות אוטומטית לפי הצורך בזיכרון לעיבוד גרפי? כלומר במשחקים וסרטים יהיה שימוש רב יותר בזיכרון ע"י השבב הגרפי וכשאין משו שדורש עיבוד גרפי מעט זיכרון יוקצה לשם כך ויותר זיכרון יהיה פנוי לשימושים אחרים... -הבנתי גם שבד"כ לשבבים גרפיים מובנים אין קירור פסיבי... האין זה הכרחי שיהיה? ואם כן איך אפשר להוסיף? -ובעתיד אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך(יש יציאת PCI-E בלוח) האם הלוח אוטומטית מפסיק להקצות זיכרון לשבב המובנה בו או…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן בעייה ששמתי לב אליה יש לי את הדגם הבא של הזכרונות: 6400cl4 1gbhk מה שמוזר שבcpuz התזמונים הם 5-5-5-15- במתח 1.8 למרות שזה זכורונות של cl4 יש לי מצב בspd של epp שבו התזמונים שרשומים הם במתח של 2.1 4-4-3-5 אבל מן הסתם הוא לא מופעל. שתי שאלות: אם הזכרונות הם של cl4 למה בspd במצב רגיל הם פועלים על 5-5-5-15? האם כדאי להפעיל את הepp הזה (זה נחשב כמו overclock, לא??) ואיך (בביוס יש לי אופציה להוריד את הקריאה מהspd ולהגדיר ערכים ידנית- זאת הדרך?? ומה בנוגע למתח- הוא ישתנה לבד??) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מתכוון למאמר מקצועי-מדעי , לא מאמר שיסביר לי מינוחים כלליים כמו מה זה sdram או ddr אלא משהו יותר מקיף , ברמת האלקטרוניקה והפיסיקה של העניין.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-