עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח Rnon
    Started by אורח Rnon,

חשבתי לרכוש את המפרט הזה. אשמח לשמוע אם למישהו יש השגות לפני שאני רוכש במידה ומשהו נראה לא מתאים, לא הגיוני או כל סיבה אחרת. לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-H270M-PLUS - ASUS - 1151 - H270 - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 492/482 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-PC - HyperX - 32GB (2x16GB) 2400MHz DDR4 - With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - HX424C15FBK2/32... בקניית מחשב חדש בלבד - אחריות לכל החיים כמות: - 1 - 1054/1033 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SATA ST2000DM006 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - BarraCuda... שנתיים אחריות לפי תקנון יצרן כמות: - 1 - 328/321 ₪ דיסקים…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by netanel1,

אז ככה יש לי אפשרות להשיג 8800GT ואחרי דיון בפורום תצוגה וגרפיקה הגעתי למסקנה שאין למחשב הנוכחי שלי סיכוי לנצל את הכרטיס אז הגעתי לפה בשביל מעבד, זכרונות אבל בעיקר לוח אם שיעזור לי לנצל את כל היכולות של כרטיס המסך(עם עדיפות לכרטיס קול מובנה). התקציב הוא כמו בכותרת 1500-2000 שקל.

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  3. שלום. אני מתכנן לקנות את המפרט בא מסימלפטק Athlon XP 1800 epox 8k3a TRANSCEND 256DDRAM PC2700 33MHZ S/U/M/A Platinium GeForce 4 ti4200 64mb SE MAXTOR 40GB 7200 rpm Enermax FS710B 350W TEACH 1.44 LG X52 שאלות: הבנתי שמהירויות 1800 האט'לון מתחמם יותר. לא כדאי לקחת 1700? לכרטיס מסך מתוכנן O\C. אני לא קונה אצל סימלפטק וינדוס. האם כל פעם שאני מפרמט אני צריך לעשות O\C מחדש? מארז: צריך\כדאי\איפה להוסיף איוורר? אני חושב להחליף את הכונן תקליטורים בDVD שיבוא במקומו. מה הפרש המחיר לDVD טוב ומה הפרש המהירויות. כמו כן, הייתי רוצה המלצה לצורב. בתודה.

• 45 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. בעיקרון הכותרת אומרת הכל תודה על העזרה ...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by brk2k,

נשאר לי כסף בתקציס לעוד סטיק של זיכרון 512 , כדאי להוסיף או שאני לא ירגיש שינוי?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by Nigga_Lover,

אז ככה: אני רוצה להרכיב מחשב שכל יעודו בחיים יהיה להקרין סרטים בDIVX על הטלוויזיה כאילו היה וידאו. את הקטע של התוכנה אין לי בעיה לכתוב ב10 דקות בערך, ואת המארז אני מתכנן לבנות לבד אבל לבחור את החומרה אני צריך אתכם. אני צריך לוח אם + מעבד + כרטיס מסך עם Tv out + סאונד (מצדי שיהיה אונבורד, אין לי מערכת לחבר את זה אליה) וזיכרון אופציונלי, למרות שאני יכול בטח לגרד 128 מהמחשבים בבית. המחשב הזה לא יריץ לא משחקים ואפילו לא Word, ככה שאני רוצה את ההכי זול שיש היום שמסוגל להתמודד עם הדרישות שלי, אני לא נראה לי אצטרך לשדרג אותו אף פעם. אז, מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by coolmeen,

מפרט רצחני ל oc רצחני שאני מתכוון לעשות cpu:Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box 1,351 ש"ח motherboard: Asus P4P800 Deluxe 762 ש"ח memory:OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel 863 ש"ח cpu cool:Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 158 ש"ח memory cool:Vantec ICEBERQ DDR memory heat 97 שח סה"כ 3,230 אני מתכוון להגיע למינימום של 3800 ghz במעבד ומתכוון להגיע עם הזיכרונות האלו ל מינימום של 550 mhz שיכולים להגיע בכיף ליותר

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. היי חברה המפרטים הזולים המומלצים בסביבות 2500 יהיו חזקים מספיק בשביל פורטי נייט ( לדוגמה) ? תודה

9. לדוגמא דואל קור 4200+, זיכרון 1 גיגה, לוח איכותי עם צ'יפסט טוב, אותו כרטיס מסך והכל. רק שאחד בסוקט AM2, והשני בסוקט 939. האם הפרש הביצועים יהיה רציני, ואם כן למה?.

• 13 תגובות
    • 713 צפיות
  10. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2256

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Bright Moon,

פורסמה במקור בספרדית, באתר CilleHardware. גרסה מתורגמת לאנגלית ב-VR-Zone. מידע מפורט על צ'יפסטים - פירוט על 4X4, על FX ב-1207, HT3 וצ'יפסטים עם 4 כרטיסי מסך (!), תמיכה ב-DX10 וכנראה גם ויתור על master/slave ב-CF. 12 USB ו-6 SATA, תמיכה ב-NAND Flash (כנראה בגלל ויסטה). אני לא מכיר את האתר ומאחר שאלו מצגות שמעלות מידע חדש ומפתיע לא הייתי סומך עליהן יותר מדי. עם זאת, מספר אתרים (כולל VR-Zone) "אמינים" פירסמו את הידיעה הזאת, אז אי אפשר לדעת. מה אתם אומרים?

12. Started by leok0,

http://www.techpowerup.com/img/09-06-24/47a.jpg

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

יש למשהו את מפת הדרכים של כל מעבדי אינטל כלומר מתי יצא למשל P-500 או מתי יצא הפנטיום הראשון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2445 בלי "דותן" בלי פנטיום "M" ?!

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1702 אם תשימו לב יש ליבות חדשות שהם 65NM של AMD

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  16. מפת דרכים מעודכנת של אינטל נחשפת ומראה חלונות זמנים מדוייקים יותר למשפחות המעבדים הבאות שלה, Kaby Lake ו-Cannonlake מידע מודלף חדש, שנראה אותנטי לחלוטין מציג את מפת הדרכים המעודכנת של חברת אינטל בכל הנוגע למעבדים הבאים שלה למחשב האישי. המידע לא מפתיע במיוחד, אלא בעיקר מאשר את מה שכבר ידענו, ונותן לנו טווח תאריכים מעט יותר מדוייק. שיטת ה-Tick Tock של אינטל בהחלט נעצרת גם הפעם, עושה רושם – כאשר תהליך ייצור של 10 ננו-מטר יראה אך ורק לקראת סוף שנת 2017, ומשם סביר להניח שייעצר אף יותר בשל אתגר המזעור ההולך ומתעצם של חברת אינטל, מה שמאשר את המידע הקודם הנוגע למעבדים הבאים של אינטל ולשיטת הטיק-טוק. אם כן, המעבדים הבאים מבית אינטל הידועים בשם Kaby Lake ומשמשים כרענ…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  17. המעבר לייצור בתהליך פורץ דרך של 14 ננומטר לא קל עבור אינטל וגורר עימו כמה וכמה עיכובים, אך נראה כי בענקית השבבים מתכננים להמשיך ולדבוק בחלק מלוחות הזמנים המקוריים וישיקו במהלך השנה הקרובי מעבדי Broadwell ומעבדי Skylake במקביל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%93%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa/

18. פרטים נוספים אודות תוכניותיה על ענקית השבבים לשנה הקרובה: Skylake ישתלט על כל סדרות המוצרים עד סוף השנה, דור ה-Extreme הבא יגיע בשלושת החודשים הראשונים של 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/מפת-הדרכים-העדכנית-של-אינטל-broadwell-e-בתחילת-ה/

19. לצד עיכובים נוספים ושיאי הכנסות נוספים - יצרנית השבבים מספקת לנו פרטים חדשים אודות דור ה-Alder Lake המסקרן במיוחד לכתבה

20. Started by qpalzm,

במחצית השניה של 2005 אינטל צפויה להכריז על מעבדים חד-ליבתיים חדשים מבוססי ליבת CedarMill (ליטוגרפיית 65 ננומטר, 2 מגה-קאש, 64-ביט) שיחליפו את מעבדי הפרסקוט לשוק הבינוני וירוצו בטווח תדרים 3-3.8 ג'יגהרץ. במחצית הראשונה של 2006 צפויים להצטרף אליהם מעבדי Presler שיהיו כפולי ליבה ויתמכו בטכנולוגיית LT בטווח תדרים 3-3.6 ג'יגהרץ, כמו-גם צ'יפסט חדש לגמרי בשם iAMT2. ליבות Presler שיתמכו בצ'יפסט ייקראו Conroe ויושקו במחצית השנייה של 2006. באותו זמן גם השוק הנמוך צפוי להשתנות עם כניסתם של מעבדי CedarMill-V (מסורסים עם 512K קאש, fsb533, אי-תמיכה בHT או VT). הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום בנושא, אז כנראה שזה הת'רד הראשון ואני ממליץ שיהיה גם הרשמי. כל ידעני הפורום מוזמנים לעדכן או…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. ** התגובה נערכה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. Started by Impreza,

עכשיו, הוצאתי ממנו 8 סטיקים של זכרונות קטנים כאלה מעפנים (יש מצב שאפשר למכור אותם? חחח הם שווים משהו?) לקחתי משמה כרטיס מסך ששמים על היציאה השחורה הארוכה הזאת (שחכתי תשם) והשארתי שמה מודם שגם מתחבר לשחור הארוך הזה ועוד 2 כאלה של עכבר ומדפסת ישנים כאלה שמתחברים על ידי חוטים כאלה (אתם בטח מכירים את זה) כדאי לקחת את זה? המחשב לא עובד נראה לי חח את המעבד אני לא מצליח להוציא וזה מה שמבאס, ויש שם כונן לדיסקים המרובעים הגדולים האלה (יש לי כבר אחד כזה בבית אז השארתי את השני במחשב ההוא, כדאי לקחת? כמה שווה דבר כזה? אם אמכור חח) המחשב כרגע בחוץ אז אם לא אכפת לכם תענו כמה שיותר מהר שלא יקחו לי אותו חחח :

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SixKiller,

שלום... לפני איזה חודש ישנתי אצל אח שלי ובבוקר הוא מצא מארז כזה מעפן עם מעבד של פנטיום 3 866 נראה לי או 766 ולוח אם של אסוס עכשיו בעיקרון אני רוצה לנסות לחבר אותו יש לנו 5 מחשבים בבית ורק 1 יעני מעפן פנטים 3 450.... ואני רוצה לנסות לחבר את זה ואני רוצה לשאול אם למשל הלוח לא טוב או יש בו בעיה זה יכול להרוס תספק....? אני יחבר לו ספק שלי בעיקרון לבדוק... תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  24. אני אולי אקנה לוח אם NF7 או גרסת ה-SL אני אחליט מחר אבח בדקתי מחיר של לוח האם NF7(לא גרסת ה-SL) וראיתי שהמחיר 380 ש"ח!!!!!!וזה כולל מע"מ, מהחנות KSP. אז רציתי לדעת אם התבלבלתי בגיקסה או משהו כזה. בדף הזה מופיע לוח האם הזה, תחת הכותת לוחות אם לעבדי AMD: http://www.ksp.co.il/hmain.php תגידו לי בבקשה אם הגרסה הזאת היא הגרסה הנכונה של לוח אם NF7 ולא גרסה נחותה או משהו כזה.

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  25. 1.6 256 400 1.75v SL5VH הלוח נראה לי שרוף הספק גם..אבל הדיוידי עובד הזיכרון גם..והכרטיס מסך...והמעבד גם עובד...בדקתי אותם על מחשב אחר שיש לי.... יש מאפישהו לקנות לוח למעבד הזה כדי להשתמש במעבד עם הכל..!?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.