מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להוסיף זיכרון 256RAM בחריץ השני, או שיש ציפצוף או שהמסך לא עולה בכלל [אני על 256 עכשיו ואני רוצה 512]
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהו שמע על המעבדים האלו? ה2140 מגיע בתדר של 1.6Ghz וניתן למצוא אותו ב434 ש"ח. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=E2140-t http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3738 רק לי זה נשמע כמו E6700 ב400 שקל? החסרון הגדול במעבדים אלו הוא כמות הCache הנמוכה. למרות שייתכן והקיצוץ למגה קאש בלבד לא יהיה כל כך מורגש, בדומה לקיצוץ בE4X00
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון לסלוט ולנתק את הישן - יש איזה אתר עם הוראות מדריכים או משהו זיכרון קינגסטון אם זה משנה!
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2X4 JM1333KLN-4G של transcend ויש לי אופציה להוסיף שתי יחידות של KVR13N9S6/2 של חברת kingston. לפי מה שבדקתי, התדרים והמתחים אמורים להתאים, בנוסף בדקתי שבלוח יש אכן 4 סלוטים . אשמח לשמוע דעתכם , האם זה אפשרי ? מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד Threads ושאלתי את המדריך לגבי מעבדים מרובי ליבה. הוא אמר שב- Dual Core שני מעבדים לא באמת עובדים ביחד אלה שבזמן שאחד המעבדים לא פועם, השני פועם במקומו. אחד האנשים בקורס שלי אומר שב-i7 כל מעבד מסוגל להריץ שני ת'רדים במקביל... מה מכל זה נכון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
GA-945P-S3 איפה זה נמצא בדיוק בביוס?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אוקיי ראיתי באתר של פנדס שני לוחות של Epox עם צ'יפסט nforce 3 250 עכשיו בין שני הלוחות יש הבדל של 310 ש"ח (אני מתכנן לקנות AMD64 3200/300) הראשון הוא EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin והשני EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin עכשיו אני רוצה לדעת מה ההבדל בינהם כי לפי הפירוט של שני הלוחות בשני פשוט אין את 4 x S-ATA-150 RAID ובראשון יש את זה כמובן עכשיו אם אני אקח את הלוח השני הזול יותר הביצועים יהיו אותו דבר? כי כרגע אין לי כונן שהוא SATA RAID יש לי SATA רגיל ואותו יש בלוח השני אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
טוב, יש לי פה שני "מפרטים" לשדרוג. הראשון - AMD Opteron 146 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC HEC 400ART השני - AMD Ahtlon +3700 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC 400W ג'נרי (אבל חדש שיש לי כבר) בעיקרון אני הולך על הראשון, אבל אני רק קונה עוד איזה שבועיים, והפסיקו לייצר את האופטרון, לדעתכם יהיה אותו במלאי בארץ עוד שבועיים? האם האופטרון הרבה יותר טוב מבחינת ביצועים? אני יודע שבסטוק ה3700 יותר טוב בדי הרבה, אבל בOC אמרו לי שהאופטרון פשוט פתוח ל3700 את התחת. האם זה באמת מאוד מסוכן להיות עם ספק ג'נרי? (לא להרבה זמן, חודש מקסימום!) תענו לי בבקשה לע השאלות, אני לא יודע מה לעשות!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4, עם זיכרון DDR2 של 512MB. אני רוצה להוסיף למחשב עוד 512MB. איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יתאים למחשב? יש זיכרון DDR 2 800MHZ, יש 1066MHZ...
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אנ'לא עושה אוברקלוק... אבל אני מעדיף את ASUS. לא קשור למחיר... שווה לקנות 'תלוח הזה? הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בואו לקבל מבט על אחד מלוחות האם המשוגעים ביותר לתושבת LGA1200 החדשה - Maximus XII Extreme של אסוס אשר לא מתפשר על דבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חמי הביא זכרונות מחו"ל 512X2 של קינגסטון ללא חותמת חברה על הצי'פסט... שחור חלק ללא שום כיתוב? שמעתם על זה פעם? זה בא באריזה מקורית של קינגסטון כולל מדבקה ואחיות לכל החיים. לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהזכרונות האלה כמובן ממש לא משהו ועובדים על T2 ואין סיכוי ל-T1.. מישהו נתקל בדבר כזה פעם?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לפני שנתחיל הרצתי חיפוש ולא קיבלתי שמות ולינקים לתוכנות מומלצות בכל מקרה , פתחתי נושא בפורום של הגרפיקה שמסביר הכל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307321.0 אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי שם אז אולי מפה תבוא הישועה אשמח לכל עזרה אפשרית תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מצרף את הנתונים שהסימולטור דורש ואת המאפיינים של המחשב שלי 1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) האם זו בעיה של מעבד ? תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לוח אם p5k של אסוס מומלץ? ועוד שאלה זכרונות 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC יתאימו ללוח אם הזה תודה רבה לעונים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין הצ'יפסטים השונים של אינטל 865 Intel865PE Intel865P Intel865G
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום. כיום יש לי 2GB זכרון והם לא מספיקים לי בשיט, אני עובד הרבה עם גרפיקה ופוטושופ ולאחרונה גם על רזולוציות גבוהות מאוד (5KX5K) ויותר. לאור המחירים הזנותים של הזכרונות אני מתכוון להביא לאחותי את ה2 GB ולקנות 8 GB של 800MHZ. עכשיו קראתי שהלוח תומך עד 800MHZ שזה סבבה אבל מה זה SLI READY? מה זה עושה והאם כדי להשקיע בזכרונות שהם SLI READY? תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היו להם רעיונות מעניינים (code-morphing), היו להם מעבדים עם צריכת חשמל נמוכה ביותר, היו להם עובדים מוכרים (לינוס טוראבלד), אבל עכשיו הכל נגמר. טארנסמטה, סוף הסיפור
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני בתוהה בעניין הזה, אני כרגע עובד על 3 ליבות HT אבל במהירות של 3.4Mhz, בברירת מחדל זה אמור להיות 4 ליבות ב-HT במהירות 2.8MHz. יש עדיפות מסויימת? המטרה היא להגיע לנקודה אופטימלית בין ביצועים לטמפ' המעבד.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב חדש וקראתי כאן באתר שיש לוחות אם עם bios חדש בשם uefi איזה לוח אם עם ביוס כזה יש ל מעבד amd עם 4 או 6 ליבות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הרכבים הבאים טובים להרכבת מחשב: מעבד i5-7500 Kaby Lake לוח אם Gigabyte GA-H270-HD3 זיכרון Kingston 8GB DDR4 2133Mhz
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני לפני רכישה של שילוש חדש, שיקורר במים.... המחשב משמש למשחקים ועבודה משרדית. מתוכנן OC. חשבתי על: Intel Core i7 3770K Gskill 16GB 2X8GB Dual Channel DDR3 2400MHZ GIGABYTE GA-Z77X-UP5 TH (אם אמצא את הגירסא עם ה-Wifi) אשמח לקבל הצעות לייעול ו/או שיפור.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
האם אי פעם חלמתם ליצור מערכת עם יותר מעשר ליבות עיבוד בתצורת Mini-ATX קומפקטית? מהיום תוכלו לעשות זאת, תודות ל-X299M Gaming Pro Carbon לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-