עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ROTFL,

אתם יודעים אולי מה מיוחד בלוח הזה? מה ההדבל בגירסת הוונוס לגירסה הקודמת? http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4515&CATEGORY_TYPE=LP%20UT&SITE=US

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. האם זכרונות של ddr3, שנמכרים ל mac - כך שלפי הנתונים מדובר באותו מתח, מהירות, גודל וסוג כמו של לפטופ רגיל יעבדו בו? ולהיפך ? דוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Wave-2GB-DDR3-PC1333-Sodimm-labtop-204-pin-Memory-MacBook-Pro-iMac-Wi-/351170672113?pt=US_Memory_RAM_&hash=item51c36735f1

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by POD,

שלום, בלוח הנ"ל יש שני סלוטים לזיכרון שעובדים ב-400MHz. רציתי לדעת אם המהירות תרד מ-400 ל-333 במקרה שאכניס שם שני כרטיסי זיכרון של 400MHz DDR? כמו במקרה של 3 כרטיסים ב-3 סלוטים בלוחות אחרים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  4. AMD Athlon XP 2400 + MotherBoard Gygabyte GA-7VAXP Ultra (1750 Nis)/ i OR Pentium 2.4 + MotherBoard Asus P4PE (2000 Nis)p

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write cas…

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by klips,

שלום לכולם אני משדרג מחשב ישן השאלה אם יש לי 512M האם אוכל להוסיף לו בסלוט אחר 1G או שזה לא אפשרי?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by jungle-man,

היי לוח של גיגהבייט h61m-d2h-usb3 Rev.1 . וינדוס 7 אינו מצליח ליצור פרטישנים (התקנה מלאה) על דיסקים של WD . האם יתכן שהלוח ללא B3 סטפינג וקיימת הבעיה בבקר הSATA?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by rafi_d,

הלוח מאפשר בביוס - לאפשר הדלקת המחשב ע"י לחיצה כפולה על כל כפתור בעכבר. זה גם עובד נהדר, לאחר כיפוי המחשב בצורה מסודרת (מWINDOWS) . א-ב-ל כאשר אני ממש מחבר את המחשב לחשמל - ואז מנסה DOUBLE CLICK - העניין לא עובד. מישהו יכול לנסות ולראות אם זו בעיה שלי או בעית כללית בלוח ? תודה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. שלום רב! מה אומר הREV ליד שם הלוח? מה ההבדל לדוגמא בין 2.0 ל3.3? תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by Omerole,

שלשום איפסתי את הביוס,ומאז אני לא מצליח להעביר לT1 יותר עם A64TWEAKER וזה מעצבן,איך עושים את זה דרך הביוס?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by RoMEo,

היי, חיפשתי בטופיקים "הנעוצים" וגם בכמה של, את התשובה לשאלה שלי: מה הם ההבדלים, בכלליות, בין המעבדים: I3 I5 I7 האם ההבדלים קריטיים כל כך? האם ככל שהמעבד חזק יותר, הוא מאבד יותר זמן סוללה? השאלה בהקשר למעבד של מחשב נייד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by oron1g,

צריך שיתמוך בSATA2 וזכרונות לפחות 667 איזה לוח הכי זול אתם מכירים? ואיפה? (חנות או אתר ספציפיים) לא מתכנן שום OC בעתיד תודה אורון

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  13. Started by Black Knight,

אין לי מושג איזה דרייבר אני צריך להתקין. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. אנשים,אני זקוק כבר לשדרג את זיכרון המחשב ל1GB... [מפרט המחשב בחתימה] לאחרונה משחקים כבר נהיו בעייתים..BATTLFIELD2 מתפקד רק על כשאיכות הטקסטורות היא על נמוך ויש לו זמני טעינה מחרידים,בHL2 יש לי את תופעת הSTUTTERING,בFEAR יש לי קטיעות קטנות כשאני מסתובב במסדרונות ועוד דברים כאלו ואחרים.. 90% מהבעיות האלו שידרוג זיכרון יכול לתקן,ואני יודע את זה מנסיון [עוד זיכרון יאפשר לי לשים את הטקסטורות בBF2 לפחות על מדיון ויקצר זמני טעינה,עוד זיכרון בטוח יפתור את בעיות הסטאטרינג בהאף לייף2,ועוד זיכרון בטוח יועיל לביצועים של FEAR] בכל מקרה,רציתי לדעת איזה חברה מומלצת?והאם כדאי ללכת על סטיק אחד של 512 או על 256*2 ? חשוב לציין שאני רוצה לבזבז כמה שפחות כסף על זה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Anonymous1,

האם יש עדיפות לערכת שבבים של VIA על פני INTEL או הפוך?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by Doron.C,

נראה שלוח האם הזה http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=UJShXz25r89XDhwmנראה כמציאה תומך DDR 3 עד 16 GB רק משלא הבנתי אם זה PCI-E 2.0 או 1 ? נמכר ב KSP ב 550 שקל . האם הוא שווה קנייה ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by idanpc,

מה ההבדל בין GA-7N400L1 ל GA-7N400L חוצ מה כרטיס רשת שהוא של NVIDIA תודה

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  18. שלום, יש לי אפשרות לקנות את ה Intel Pentium D 830 Dual Core ורציתי לדעת איך הוא ואם הוא משתלם ? בהתחלה הייתי בטוח שכן אבל ראיתי קצת השוואות של ה820 ולפי ההשוואות שם הוא לא הכי מרשים תראו כאן למשל ... http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_7.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_8.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_9.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_10.html תודה על העזרה... ועוד 2שאלות לסיום... 1. מה טוב יותר? Intel Pentium D 820 או AMD Athlon 3500+ socket 939 ? 2.מה טוב יותר? Intel Pentium D 830 Dual Core או AMD Athlon 3500+ socket 939 ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by ZaKeN17,

תודה!

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  20. איפה ההבדל יותר גדול בין מעבד I3 ל I5 או בין 5 ל 7 ? בדור השני.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by manorking,

מה יותר כדאי מעבד AMD או INTEL? ומה ההבדל ביניהם?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  22. מה ההבדל בין DFI NF4 INFINITY לבין DFI NF4 ULTRA INFINITY ? כי אני מבלבט איזה מהם לקחת

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  23. Started by NiMo1771,

יש לי את הלוח p67a ud3 b3 ואני רוצה לעדכן ביוס, השאלה שלי היא האם צריך להתקין את כל העדכונים שיצאו או רק את האחרון? זאת אומרת, אני עכשיו עם גרסא F2 וכבר יש גרסא F8, אז אני יכול להתקין ישר את F8 או שצריך את F3 F4 וכו'?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by morangal555,

מוזמן להצעותשיפור\המלצות וכו...... מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 470 470 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 475 475 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 1 285 285 סה"כ 1230 הערה בכוונה שמתי זיכרון בסטיק אחד בכוונה להוסיף אחד נוסף בעתיד מה דעתכם על הלוח אם ?? האם יש הבדלים מהותיים בינו לבין הNFORCE מהדור ה5XX? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  25. או לחלופין כל מספר אחר. האם מדובר באותו רכיב שהאיצו ושמו לו קירור יותר טוב, או שיש פרמטרים במעבד שמאפשרים לו לעבוד בתדירויות גבוהות יותר על אותו קירור?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.