מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
המעבד שיש לי עכשיו זה AXP 1700+ JIUHB DUT3C 0313 עכשיו המתח שלו זה 1.6V למי שלא יודע רציתי לדעת האם ה 1800+ DLTC יתן לי אוברקלוק יותר טוב ולא ב100 מגה הרץ אני רק מפחד בגלל הזיכרונות שלי <--- מפרט אתם יכולים לראות פה יש לי אפשרות לעשות עליו איזה טרייד קטן מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איזה מעבד הכי מומלץ לכרטיז הזה ממשפחת Core 2 Quad ,וממשפחת Dual Core ?
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות את הלוח אם הכי חדש של asus asus p5wd2 -e premium - 975x ויש שם תמיכה ב ATI CrossFire האם אני חייב לקנות כ.מסך של ati או שגם אני יוכל לחבר 2 כרטיסי nvidia ?? ועוד שאלה שלא קשורה ממש...האם זה חשוב לקנות לוח אם עם אחריות...אני יודע שזה חשוב אבל עד כמה זה באמת חשוב..אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק..כי אני קונה את הלוח מחו"ל כי בארץ אני לא רואה אותו בזמן הקרוב ובמיוחד לא במחיר הקרוב..(הוא עולה כרגע 250$ - 1160~) בתודה עידו
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם כרטיס מסך זה בחיבור ללוח אם עם כרטיס קול און בורד יכול לשלב ולהעביר אודיו כגון DTSHD ווידאו יHD באותו כבל HDMI ישירות למגבר ק"ב אם לא איך ניתן לשלב בין השתיים
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי לכולם, למה אני שואל זאת,נתקלתי באתר של יבואן מסויים תחת הכותרת "לוחות אם" כתוב ATi Sapphire הלוח הזה ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN כן יצרנית או לא? אם לא אז מי יצרנית הלוח? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2269&p=1 ל nvidia יש מתחרה חזק! מקווה שהמחירים יהיו טובים ובזמן שהם VIA ו nvidia רק מדברות ATI כבר עושה ויש כבר לוחות שנשלחו לחנויות בחול. ערכתי כי הייתה טעות .
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם CHIP של NVIDIA SLI האם כרטיס מסך ATI יתאים לו? אני יודע שיש תקן CROSSFIRE ו-SLI האם הם דומים?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לא רק שהטכנולוגיה תעבוד על הלוחות הפרטיים של ATI עם הRS400 או הRD480. מסתבר כי גם הצ'יפסטים האחרונים של אינטל יתמכו בטכנולוגיה גם כן. לאחרונה, ראינו כמה לוחות 955 עם שני חריצי PCIE וכעת שמענו שATI בדקה את הארכיטקטורה החדשה על הצ'יפסטים האישיים שלה וכמו כן גם על של אינטל והתוצאות היו משביעות רצון. מסתבר שATI רצינית מאוד בנוגע להתקפת הדומיננטיות של הSLI של NVIDIA. מכאן, השאלה שנשאלת. האם גם הSLI יעבוד על הלוחות הללו ?? מקור לידיעה : http://www.theinquirer.net/?article=22846 קרדיט : ליאו מנהיג הצבים
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצאו מעבדי אטלון 64 לקהל הביבוני או "תקציבי" משהו בסגנון 100 דולר למעבד ולא 500..... מישהו יודע אם יש או תיהיה חייה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד קטן וקל בתקציב של עד 2500 ש"ח. כרגע היא מתלבטת בין טאבלט 10.1 עם תחנת עגינה מה שיהפוך אותו לנטבוק/טאבלט היברידי לבין נטבוקים בקטגוריה באותו התקציב ופחות או יותר באותו המשקל (עם תחנת העגינה כמובן) מעבר לשאר ההבדלים שהם די ברורים. ההתלבטות כרגע היא בגזרת המעבד. המעבדים שבעיקר ראיתי בתקציב הזה: Atom Z3470 i3 4010U Pentium N3530 או N3520 (שנראים די דומים) האם מישהו יכול לעשות לי סדר איזה מבין המעבדים הללו עדיף? לדרג אותם או משהו? בתכלס כל מה שהיא עושה זה בעיקר עבודה משרדית. במקרה הקיצוני קצת כותבת תווים בסיבליוס אם מישהו מכיר או עורכת קצת בפוטושופ. הנטייה היא דווקא לנטבוקים אם כי הטנרספורמר של אסוס עם ההארד דיסק במקלדת קורץ לה.…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
קניתי GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ויש לה ATX 12V של 8 פינים השאלה שלי למה נועדו ה 4 הנוספים והאם חייב לחבר אותם המעבד הוא AMD ATHLON II X4 620 AM3 אם זה משנה לספק יש רק 4 פינים האם אני יכול להוציא ממולקס את ה 12V הנוספים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם לקנות למחשב תקציבי (AMD)- כמה זול שאפשר. הייתי מעדיף ASUS, אבל אפשרי גם Gigabyte או כל חברה אמינה אחרת, לצורך העניין. שמתי עין על GIGABYTE GA-MA69VM-S2 שמגיע עם X1200 מובנה (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2). הסתכלתי על הSpec שלו וראיתי שרשום שהform factor הוא Micro ATX. זה אומר שהוא לא מתאים למחשב רגיל? אני חייב למצוא לוח אם שהוא ATX רגיל? אני מרכיב את המחשב בhttp://www.iqpc.co.il, מה לוח האם הכי זול והמומלץ ביותר שאני יכול לקנות משם? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מתכוון לקנות את הלוח P5KPL-CM. הלוח שיש לי עכשיו הוא בגודל ATX (גובה: 30.5, רוחב: 24.5) והוא מתאים בול למארז. לפי מה שהבנתי הלוח הנ"ל הינו uATX (גובה: 24.5, רוחב: 20.3). הסתכלתי באיורים. למראית עין, קשה לדעת האם מיקומי הברגים תואמים. אשמח לדעת אם מישהו בעל ניסיון יודע האם הלוח יתאים למארז. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בבעלותי לוח אם Gigabyte H77M-D3H לאחרונה עשיתי פרמוט והתקנתי windows 8.1, כשבאתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי מהלוח אם קיבלתי הודעה שהדרייבים בדיסק לא נתמכים ע"י המערכת הפעלה החדשה, ושיש להוריד מהאינטרנט. כשנכנסתי לאתר אינטרנט של ג'יגהבייט להוריד את הדרייברים שמתי לב שכדי להתקין את הדרייברים לאודיו הם רוצים שאני אעשה reflash ל bios. השאלה שלי היא ככה, יש טעם לעשות ? ואם כן אז איך עושים ואם זה מסוכן. תודה. זה מה שרשום באתר: VIA audio driver (Note: please reflash the latest BIOS before update VIA audio driver)
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מה זה הAUX IN הזה שיש לי על הלוח???? לא צריך מגילה רק הסבר קצר! תודה!
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, באוורד ביוס אם יש אז נורא פשוט, נפגשתי עם הרבה פאוניקס ולא שמתי לב לאפשרויות אוברקלוק, האם יש אפשרות אוברקלוק בפאוניקס, אם לא אז האם יש איזו תוכנה לאוברקלוק, מדובר בפנטיום 4 די ישן, 1.5GHZ
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
נשרף לי המעבד, החלפתי, וקיבלתי AXDA1800DLT3C JIUHB0321UPMW הוא טוב לאוברקלוקינג? חיפשתי בפורום וראיתי הודעות רק עם ה-0320... תודה!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות את הלוח והמעבד שלי ב600שקל gigabyte ga-7vtxh + axp1800+ שווה לי למכור ? תודה רבה. ;D
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש טעם בלקנות את השנים? כי המעבד לא תומך בהם רשמית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את אחד מ-2 המעבדים האלו, אני מתכנן לעשות O/C, מישהו יודע איך הבארטון לO/C ? אני יודע שב-2400 עדיף אבל אם אני אמהיר את שניהם, איזה מעבד ישיג תוצאות טובות יותר (לא ביחס למה שהיה בהתחלה אלא אם נשווה אחרי שהמהרנו את 2 המעבדים) ? תודה מראש ! עריכה: ה-EPOX 8RDA+ פותח מכפלה של בארטון ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עם אני משדרג למעבד AXP עם באס של 166 הוא יעבוד טוב עם ה512DDR PC2100 266Mhz שלי או שאני צריך גם לשדרג זיכרון לזיכרון שעובד ב333Mhz כדי שהוא יעבוד? :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש גירסאות נוספות של מעבדי AMD שתומכות ב- DC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שמתי את המעבד AXP-M 2600+ על לוח EPOX 8RGM3I (NFORCE2 וזה נותן לי רק מכפלה של 6 ואני לו מוצא איפה לשנות את זה ל12 כמו שזה צריך להיות. שינית את הבאס(100/133/166/200) כולם עובדים,אני יודע ש166 זה מה שצריך אבל כיוון שהוא עכשיו על מכפלה 6 אז השארתי אותו על 200 עובד חלק 28 מעלות במאמץ. איך אני משנה את המכפלה?( לא ראיתי שום JUMPER ושום הגדרה בBIOS).
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-